Dosar 5983/30/2006 din 04.12.2006

drepturi băneşti


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 5983/30/2006
Data dosar:
04.12.2006
Instanta:
Tribunalul Timiș
Departament:
SECŢIA I-a CIVILĂ
Obiect:
drepturi băneşti
Categorie:
Litigii de munca
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 29.03.2007 la ora 9:00

    Complet: C12LM
  • Încheiere

    Ia act de renunţarea la judecată a reclamantului.

  • Sedinta din data de 15.03.2007 la ora 9:00

    Complet: C12LM
  • Amânat

    Citarea din nou a reclamantului cu menţiunea să se pronunţe în scris la excepţiile formulate de pârâţi în cauză, respectiv: excepţia rămânerii fără obiect a acţiunii întrucât s-au primit cotele de impozitare reţinute nelegal şi excepţia necompetenţei materiale a instanţei Tribunalului Timiş considerând competentă Curtea de Apel Timişoara – Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal, ambele invocate de pârâtul Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti – Secţia Parchetelor Militare; excepţia necompetenţei materiale a instanţei Tribunalului Timiş considerând competentă Judecătoria Timişoara, excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a Ministerului Apărării şi excepţia prescripţiei parţiale a dreptului la acţiune pentru perioada anterioară lunii decembrie 2003, toate invocate de pârâtul Ministerul Apărării; precum şi la excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a Ministerului Finanţelor Publice invocată de acesta prin întâmpinarea formulată în cauză la cererea de chemare în judecată. Prorogă discutarea excepţiilor la termenul următor de judecată.

  • Sedinta din data de 15.02.2007 la ora 9:00

    Complet: C12LM
  • Amânat

    Citarea reclamantului cu menţiunea să se pronunţe în scris la excepţiile formulate de pârâţi în cauză, respectiv: excepţia rămânerii fără obiect a acţiunii întrucât s-au primit cotele de impozitare reţinute nelegal şi excepţia necompetenţei materiale a instanţei Tribunalului Timiş considerând competentă Curtea de Apel Timişoara – Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal, ambele invocate de pârâtul Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti – Secţia Parchetelor Militare; excepţia necompetenţei materiale a instanţei Tribunalului Timiş considerând competentă Judecătoria Timişoara, excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a Ministerului Apărării şi excepţia prescripţiei parţiale a dreptului la acţiune pentru perioada anterioară lunii decembrie 2003, toate invocate de pârâtul Ministerul Apărării; precum şi la excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a Ministerului Finanţelor Publice invocată de acesta prin întâmpinarea formulată în cauză la cererea de chemare în judecată, urmând a i se comunica un ex. al întâmpinărilor pârâţilor. Se va comunica pârâţilor lipsă şi chematului în garanţie câte un ex. al precizării de acţiune depuse de reclamant la dosar cu menţiunea de a depune întâmpinare.

  • Sedinta din data de 18.01.2007 la ora 9:00

    Complet: C12LM
  • Amânat

    pentru comunicarea intampinarii formulate de paratul 2 cu reclamantul si cu paratul 1; a unui ex. din cererea de chemare in judecata si din inscrisurile anexe cu DGFP Timis; a precizarii de actiune cu paratii; a intampinarii paratului 1 cu reclamantul

Flux dosar


Actualizare GRPD