Dosar 1472/230/2010 din 29.11.2010

somaţie de plată


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 1472/230/2010
Data dosar:
29.11.2010
Instanta:
Judecătoria Filiasi
Departament:
JUDECATORIA FILIASI
Obiect:
somaţie de plată
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 17.03.2011 la ora 09:00

    Complet: C3
  • Respinge cererea

    Admite exceptia lipsei capacităţii procesuale pasive a defunctului Drăgăneanu Constantin. Respinge cererea de emitere a somaţiei de plată ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără capacitate procesuală. Irevocabilă. Pronuntată în sedinta publică, astăzi 17.03.2011.

  • Sedinta din data de 17.02.2011 la ora 09:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Repetă adresa către creditoarea SC CEZ VÂNZARE SA PRIN MANDATAR EOS KSI ROMÂNIA SRL pentru a da mai multe date de identificare a debitorului, respectiv C.N.P.-ul acestuia şi pentru a înainta la dosar contractul de furnizare a energiei electrice încheiat între societate şi debitor, din care să rezulte datele de identificare ale acestuia din urmă. Repetă adresă către Primaria com. Greceşti, jud. Dolj – Serviciul Stare Civilă, pentru a comunica extras pentru uzul oficial de pe actul de deces nr. 59/1989 privind pe defunctul DRĂGĂNEANU (DRĂDĂNEANU ) Constantin. Repetă procedura de citare a părţilor lipsă.

  • Sedinta din data de 27.01.2011 la ora 09:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Repetă adresa către creditoarea SC CEZ VÂNZARE SA PRIN MANDATAR EOS KSI ROMÂNIA SRL pentru a da mai multe date de identificare a debitorului, respectiv C.N.P.-ul acestuia şi pentru a înainta la dosar contractul de furnizare a energiei electrice încheiat între societate şi debitor, din care să rezulte datele de identificare ale acestuia din urmă. Repetă adrese către S.P.C.E.I.P. Filiaşi, jud. Dolj şi către Consiliul Local al com. Greceşti, jud. Dolj – Serviciul Stare Civilă, pentru a comunica extras de pe actul de deces al debitorului. Repetă procedura de citare a părţilor lipsă.

  • Sedinta din data de 16.12.2010 la ora 09:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Emite adresă către creditoarea SC CEZ VÂNZARE SA PRIN MANDATAR EOS KSI ROMÂNIA SRL pentru a da mai multe date de identificare a debitoarei, respectiv C.N.P.-ul acesteia şi pentru a înainta la dosar contractul de furnizare a energiei electrice încheiat între societate şi debitoare, din care să rezulte datele de identificare ale acesteia din urmă. Emite adrese către S.P.C.E.I.P. Filiaşi, jud. Dolj şi către Consiliul Local al com. Greceşti, jud. Dolj – Serviciul Stare Civilă, pentru a comunica extras de pe actul de deces al debitorului. Repetă procedura de citare a părţilor lipsă.

Flux dosar


Actualizare GRPD