Dosar 1602/98/2021 din 20.12.2021

pretenţii


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 1602/98/2021
Data dosar:
20.12.2021
Instanta:
Tribunalul Ialomița
Departament:
Secţia Civilă
Obiect:
pretenţii
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Urmatoarea sedinta in data de 31.01.2023 la ora 12:00

    Complet: Complet 1 Fond
  • Sedinta din data de 13.12.2022 la ora 12:00

    Complet: Complet 1 Fond
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare formulată de expert. Dispune revenirea cu adresă la expert pentru depunerea raportului de expertiză. Pentru întocmirea şi depunerea lucrării de expertiză, dispune amânarea cauzei.

    Incheiere de sedinta din 13.12.2022
  • Sedinta din data de 25.10.2022 la ora 12:00

    Complet: Complet 1 Fond
  • Amână cauza

    Dispune revenirea cu adresă la expert pentru depunerea raportului de expertiză. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la data de 13.12.2022, ora 12:00.

    Incheiere de sedinta din 25.10.2022
  • Sedinta din data de 13.09.2022 la ora 12:00

    Complet: Complet 1 Fond
  • Amână cauza

    Ia act că în cauză a intervenit decesul reclamantului. Dispune introducerea în cauză, în calitate de reclamanţi, a celor trei persoane indicate în anexa 24 depusă la dosar, respectiv C******* S*****, C******* M**** şi C******* L**** R*******. Pune în vedere prin încheiere apărătorului să depună la dosar dovada calităţii de moştenitor a reclamanţilor, dacă s-a dezbătut succesiunea, respectiv certificat de moştenitor sau certificat de calitate de moştenitor. Dispune citarea reclamanţilor nou introduşi în cauză, cu menţiunea să precizeze dacă menţin cererea formulată şi dacă pentru aceştia răspunde în cauză domnul avocat Stroe Marian. Dispune revenirea cu adresă la expert pentru depunerea raportului de expertiză. Amână judecarea cauzei şi acordă termen 25.10.2022, ora 12:00

    Incheiere de sedinta din 13.09.2022
  • Sedinta din data de 07.06.2022 la ora 13:00

    Complet: Complet 1 Fond
  • Amână cauza

    Dispune efectuarea unei expertize financiar contabile. Numeşte în cauză, prin tragere la sorţi, expert pe doamna Dragomir Lucreţia . Stabileşte onorariu provizoriu pentru expert în sumă de 1000 lei în sarcina reclamantului. Pune în vedere reclamantului să achite şi să depună la dosar onorariu provizoriu, sub sancţiunea decăderii din proba încuviinţată. Dispune, după depunerea documentului cu care se face dovada achitării onorariului, emiterea de adrese către expert pentru a i se aduce la cunoştinţă că urmează a întocmi raportul de expertiză în cauză cu obiectivele încuviinţate şi către Biroul Local de Expertize Tehnice şi Contabile din cadrul Tribunalului Ialomiţa în vederea încuno?tin?ării acestora despre numirea în prezenta cauză a expertului, urmând a se ataşa adreselor şi copie a prezentei încheieri de şedinţă. Pentru administrarea probelor admise, respectiv întocmirea şi depunerea lucrării de expertiză, amână judecarea cauzei şi acordă termen la data de 13 septembrie 2022, urmând ca în cazul în care se va depune raportul de expertiză până la această dată, să fie comunicat părţilor pentru formularea eventualelor obiecţiuni.

    Incheiere de sedinta din 07.06.2022
  • Sedinta din data de 24.05.2022 la ora 12:30

    Complet: Complet 1 Fond
  • Amână cauza

    Dispune efectuarea a două adrese către AJPF Ialomiţa şi către ITM Ialomiţa, urmând să comunice veniturile realizate de reclamant, respectiv dacă acesta a avut calitatea de angajat, în perioada 10 februarie 2015 – 13 august 2021. Pune în vedere părţilor ca pentru termenul următor să analizeze necesitatea efectuării în cauză a unei expertize financiar contabile, care să vizeze calculul daunelor materiale solicitate de reclamant şi eventual să formuleze obiective pentru a fi puse în discuţie, dacă o consideră necesară. Pentru a fi înaintate relaţiile solicitate, amână judecarea cauzei.

    Incheiere de sedinta din 24.05.2022
  • Sedinta din data de 12.04.2022 la ora 12:30

    Complet: Complet 1 Fond
  • Amână cauza

    În baza art.254 şi următoarele Cod procedură civilă, admite pentru părţi proba cu înscrisuri, iar pentru reclamant şi proba testimonială cu doi martori.Pune în vedere reclamantului fie să prezinte personal martorii, fie în termen de 5 zile să comunice dacă se solicită citarea acestora. Dispune citarea martorilor, dacă se va preciza în acest sens, cu menţiunea ,,Prezenţa obligatorie la instanţă în scopul audierii”. Pentru administrarea probatoriului încuviinţat, amână judecarea cauzei.

    Incheiere de sedinta din 12.04.2022
  • Sedinta din data de 15.03.2022 la ora 11:00

    Complet: Complet 1 Fond
  • Amână cauza

    Pentru lămurirea cadrului procesual şi al naturii drepturilor solicitate în cauză dispune efectuarea a două adrese, respectiv: - O adresă către Consiliul Judeţean Ialomiţa, solicitându-i să comunice drepturi salariale ce i s-ar fi cuvenit reclamantului pentru funcţia deţinută pe perioada în care prin măsuri cu caracter penal, i s-a interzis exercitarea funcţiei şi dacă i-a achitat acestuia drepturile salariale aferente. În caz afirmativ să precizeze detaliat sumele achitate, ce reprezintă şi pentru ce perioadă sunt calculate, respectiv dacă a achitat şi dobânda legală, urmând să anexeze la dosar documente contabile în justificarea răspunsului ce va fi comunicat. - O a doua adresă către Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România, solicitându-i să comunice dacă reclamantul trebuia să exercite calitatea de membru al Comitetului Regiunilor de la Bruxelles pe ce perioadă, dacă prin vreun document oficial i-a fost interzisă exercitarea acestei calităţi şi pe ce perioadă şi ce drepturi ar fi trebuit să primească, ce reprezintă, de cine urmau să fie plătite aceste eventuale sume şi din ce buget. Pune în vedere reclamantului să depună la dosar documentele penale din care să rezulte perioada în care s-a dispus arestarea, controlul judiciar şi interdicţia exercitării funcţiei. De asemenea, pune în vedere reclamantului să facă dovada asistării la termenele de judecată de către avocaţii pentru care se solicită plata cheltuielilor cu asistenţa juridică şi toate documentele relevante cauzei prin prisma despăgubirilor solicitate. Dispune comunicarea către pârât a înscrisurilor depuse la acest termen de către reclamant. Pentru a fi depuse răspunsurile solicitate, dispune amânarea cauzei.

    Incheiere de sedinta din 15.03.2022
  • Sedinta din data de 15.02.2022 la ora 11:00

    Complet: Complet 1 Fond
  • Amână cauza

    Pune în vedere reclamantului prin apărător să depună în termen de 5 zile precizări cu privire la obiectul cererii de chemare în judecată, să expliciteze pretenţiile printr-un mod de calcul al dobânzii legale solicitate în cauză, iar în privinţa pretenţiilor întemeiate pe contractele de asistenţă juridică să precizeze care anume contract şi cu ce avocat, precum şi temeiul pe care îşi întemeiază aceste pretenţii. Prorogă discutarea admisibilităţii probatoriului la termenul următor. Amâna judecarea cauzei.

    Incheiere de sedinta din 15.02.2022

Flux dosar


Actualizare GRPD