Dosar 8/40/1999 din 29.09.1999

procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată Închiderea procedurii de insolvenţă


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 8/40/1999
Data dosar:
29.09.1999
Instanta:
Tribunalul Botoșani
Departament:
Falimente
Obiect:
procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată Închiderea procedurii de insolvenţă
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 05.10.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Soluţionare

    SENTINTA 350 - În temeiul art. 131 din Legea insolvenţei, Dispune închiderea procedurii insolvenţei, debitoarei SC Senagro SA Dorohoi, cu Sediul în Dorohoi, str. M. Kogălniceanu nr. 5, jud. Botoşani. Dispune radierea debitorului din Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Botoşani. În temeiul art. 136 din Legea nr. 85/2006, Descarcă lichidatorul judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi. În temeiul art. 135 din lege dispune notificarea prezentei sentinţe debitorului, creditorilor şi Oficiul Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru efectuarea menţiunii de radiere, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Definitivă. Cu recurs în termen de 10 zile de la comunicare.

  • Sedinta din data de 09.03.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Soluţionare

    SENTINŢA 105 - Respinge ca nefondată acţiunea reclamantei Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului Bucureşti cu sediul în municipiul Bucureşti, , str. C.A. Rosetti nr. 21, sector 1, în contradictoriu cu pârâţii Nistor Lili domiciliat în Dorohoi, str. Ştefan cel Mare nr. 3, bl. D-18, sc. B, ap.3, jud. Botoşani; Iacob Dinu domiciliat în Dorohoi, str. B-dul Victoriei nr. 34, bl. B-9, ap.1, jud. Botoşani; şi Aostăcioaie Dumitru domiciliat în Dorohoi, Aleea Castanilor nr. 16, jud. Botoşani, foşti administratori la debitoarea SC Senagro SA Dorohoi prin lichidator judiciar Dascălu Constantin Lulu cu domiciliul în Botoşani, str. Griviţa, nr. 1, bl. 14-A, ap.1, judeţul Botoşani. Cu recurs în termen de 10 zile de la comunicare.

  • Sedinta din data de 26.01.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Reprezentantul pârâţilor înmânează reprezentantului reclamantei-creditoare un exemplar de pe întâmpinare. Reprezentantul reclamantei-creditoare solicită acordarea unui termen pentru a studia întâmpinarea şi pentru a formula răspuns. JUDECĂTORUL SINDIC, Având în vedere cererea reprezentantului reclamantei-creditoare, va acorda termenul solicitat pentru a răspunde la întâmpinarea pârâţilor şi pentru a formula răspuns.

  • Sedinta din data de 10.01.2006 la ora 8:30

  • Amânat

    la dosar s-au depus precizări ale pârâtului Iacob Dinu la întâmpinarea depusă la termenul anterior şi o cerere din partea reprezentantului pârâţilor prin care solicită acordarea unui termen pentru a depune concluzii scrise. La dosar nu s-a primit răspuns la adresa trimisă creditoarei Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului Bucureşti. JUDECĂTORUL SINDIC, Având în vedere cererea reprezentantului pârâţilor şi faptul că nu s-a primit răspuns la adresa trimisă creditoarei, va acorda teermenul solicitat pentru a depune concluzii scrise şi pentru a fi citată creditoarea cu menţiunea de a trimite reprezentant în instanţă şi să răspundă la întâmpinările pârâţilor, iar debitoarea prin lichidator pentru a-şi exprima în scris punctul de vedere faţă de cererea creditoarei.

  • Sedinta din data de 13.12.2005 la ora 8:30

  • Amânat

    - se va pune în vedere AVAS Bucureşti să răspundă la întâmpinările pârâţilor şi să trimită reprezentant în instanţă.

  • Sedinta din data de 15.11.2005 la ora 8:30

  • Amânat

    Având în vedere că pentru termenul de astăzi s-au primit întâmpinări din partea pârâţilor, atât individual cât şi colectiv prin apărătorul ales – avocat Simion Marian şi fiind necesar a se comunica duplicatele întâmpinărilor creditoarei-reclamante A.V.A.S. Bucureşti şi lichidatorului debitoarei – avocat Dascălu Constantin,

  • Sedinta din data de 06.09.2005 la ora 8:30

  • Amânat

    ÎNCHEIEREA NR. 278 - 06.09.2005 - ADMITE CEREREA LICHIDATORULUI. ÎN BAZA ART. 128 DIN LEGEA 64/1995 REP. APROBĂ RAPORTUL FINAL ŞI BILANŢUL GENERAL. CU RECURS.

Flux dosar


Actualizare GRPD