D*** M****
CreditorS* S**** S*
CreditorS* T********** S*
CreditorS* P**** W**** H**** C****** M********* C******
CreditorA*** B********
CreditorÎn temeiul art.131 coroborat cu art. 132 alin. 2 din Legea privind procedura insolvenţei, dispune închiderea procedurii insolvenţei debitoarei S.C. „TRANSILVANIA ALCOM” S.R.L. cu sediul social declarat în Tg. Mureş, Str. Rodnei, nr. 69, jud. Mureş, înregistrată la O.R.C. Mureş sub nr.J26/1222/1998, cod fiscal R 1209553. Dispune radierea debitoarei din registrul comerţului . În temeiul art.136 din Legea privind procedura insolvenţei, descarcă administratorul judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi. În temeiul art.135 din Legea privind procedura insolvenţei, dispune notificarea prezentei sentinţe debitoarei, creditorilor, administratorului special, Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Mureş, Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş pentru efectuarea menţiunii de radiere, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Cu drept de recurs în 10 zile de la comunicare Pronunţată în şedinţa publică din 3 decembrie 2008.
amânare pronunţare la data de 3.12.2008
termen la 27.11.2008 pentru emiterea convocatorului în temeiul disp.art.129 din Legea nr.85/2006.
termen stabilit in vederea distribuirii sumelor
pentru continuarea demersurilor privind organizarea licitaţiilor in vederea valorificarii bunurilor aflate in patrimoniul debitoarei.
termen stabilit pentru efectuarea operaţiunilor de vânzare ale utilajelor din averea debitoarei ca refolosibile si organizarea de licitaţii publice , pornindu-se la cea mai mare ofertă oferită , în condiţiile stabilite prin raportul de evaluare.
termen acordat in vederea valorificării bunurilor aflate in patrimoniul debitoarei ulterior stabilirii modalităţii de valorificare de Adunarea creditorilor.
Pune în vedere lichidatorului judiciar să facă demersuri pentru a preîntâmpina orice neregularităţi în executarea silită prin asociere a imobilului deţinut de debitoare împreună cu linia tehnologică. Pune în vedere lichidatorului judiciar să revină cu o adresă către creditorul AVAS prin care să solicite să precizeze exact: care este situaţia bunului respectiv, dacă ipoteca poartă asupra întregului bun sau doar la una din cele două apartamente, dacă este posibilă o astfel de executare silită prin asociere, în condiţiile în care cele două proceduri se supun unei reglementări speciale diferite. Totodată, să comunice un exemplar din regulamentul de licitaţie, astfel cum a fost votat de creditori, pentru a fi analizată compatibilitatea celor două proceduri de vânzare a bunurilor. În funcţie de răspunsul ce va primi de la creditorul AVAS, lichidatorul judiciar va convoca adunarea generală a creditorilor, pentru dezbaterea modalităţii de vânzare a liniei tehnologice din averea debitoarei. Asupra propunerii lichidatorului judiciar privind valorificarea bunurilor mobile ca materiale refolosibile, judecătorul sindic urmează a se pronunţa după ce se va clarifica situaţia privind modalitatea de valorificare prin asociere. În cazul în care nu se va putea realiza valorificarea bunurilor debitoarei prin asociere, lichidatorul judiciar va face o propunere corectă în privinţa preţului la care urmează să fie valorificat ca material refolosibil linia tehnologică. În acest sens, va prezenta şi ofertele pe care le primeşte de la societăţile de colectare a materialelor refolosibile. În vederea continuării procedurii de valorificare a bunurilor falitei, acordă un nou termen la data de 28.02.2008, orele 12,00, sala 81, termen pentru care lichidatorul judiciar va prezenta un raport asupra demersurilor întreprinse.
Acordă un nou termen pentru continuarea procedurii de valorificare a activelor falitei la data de 29.11.2007.