Dosar 2/242/2004 din 26.01.2004

succesiune PERIMARE


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 2/242/2004
Data dosar:
26.01.2004
Instanta:
Judecătoria Huedin
Departament:
Judecatoria Huedin
Obiect:
succesiune PERIMARE
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 05.12.2012 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Constată perimată cererea
    Hotarare 1414/2012 din 05.12.2012
  • Sedinta din data de 22.06.2011 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amână cauza

    SUSPENDĂ CAUZA ÎN BAZA ART. 243 C.PR.CIV. PÂNĂ LA INTRODUCEREA ÎN CAUZĂ A MOŞTENITORILOR RECLAMANTULUI P******* G*****.

  • Sedinta din data de 25.05.2011 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amână cauza

    ACPRDĂ TERMEN PENTRU STUDIEREA RĂSPUNSULUI LA OBIECŢIUNI. PUNE ÎN VEDERE REPREZENTANTEI RECLAMANŢILOR SĂ INTRODUCĂ MOŞTENITORII RECALAMANTULUI P******* G*****Ă, SĂ DEPUNĂ CERTIFICATUL DE DECES AL ACESTUIA ŞI SĂ FACĂ DEMERSURI ÎN VEDEREAIDENTIFICĂRII DOMICILIULUI PÂRÂTEI STEMPER ANA.

  • Sedinta din data de 23.03.2011 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amână cauza

    DISPUNE REVENIREA CU ADRESĂ LA D-NA EXPERT PENTRU A RĂSPUNDE LA OBIECŢIUNI.

  • Sedinta din data de 19.01.2011 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amână cauza

    ADMITE CEREREA DE AMÂNARE FORMULATĂ DE REPREZENTANTA PÂRÂŢILOR G***** V***** ŞI G***** M****, SENS ÎN CARE ACORDĂ UN NOU TERMEN DE JDUECATĂ ŞI DISPUNE REVENIREA CU ADRESĂ LA D-NA EXPERT POŞTA MARGARETA PENTRU A RĂSPUNDE LA OBIECŢIUNILE FORMULATE.

  • Sedinta din data de 24.11.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amână cauza

    Încuviinţează cererea de amânare formulată de pârâta G***** M**** şi dispune revenirea cu adresă la d-na expert Poşta Margareta pentru a răspunde la obiecţiunile formulate de pârâţii G***** V***** şi G***** M****. Menţine dispoziţia prin care pune în vedere reclamanţilor să depună la dosar dovada achitării diferenţei onorariu expert în cuantum de 1.300 lei.

  • Sedinta din data de 20.10.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amână cauza

    Încuviinţează onorariul solicitat de d-na expert Poşta Margareta şi pune în vedere reclamanţilor să depună la dosar dovada achitării diferenţei onorariu expert în cuantum de 1.300 lei. Revenirea cu adresă la na expert Poşta Margareta pentru a răspunde la obiecţiunile formulate de pârâţii G***** V***** şi G***** M****.

  • Sedinta din data de 08.09.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea de amânare formulată de pârâta G***** M****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă la doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate, urmând ca în cazul în care expertiza va fi depusă să fie comunicată tuturor părţilor.

  • Sedinta din data de 26.05.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererile de amânare formulate de reprezentanta reclamanţilor şi reprezentantul pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă la doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate, cu menţiunea că în cazul în care nu va depune raportul de expertiză se vor lua măsuri de sancţionare.

  • Sedinta din data de 31.03.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamanţilor şi reprezentantul pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate, cu menţiunea că în cazul în care nu va depune raportul de expertiză se vor lua măsuri de sancţionare.

  • Sedinta din data de 27.01.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    lipsă expertiză

  • Sedinta din data de 25.11.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererile formulată de reprezentanta reclamanţilor şi reprezentanta pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării şi depunerii expertizei cu obiectivele încuviinţate, cu menţiunea că în caz contrar la termenul următor va fi sancţionată cu amendă judiciară în cuantum maxim. Sancţionarea d-nei expert Poşta Margareta cu amendă judiciară în cuantum de 100 lei pentru nedepunerea lucrării în termenul stabilit.

  • Sedinta din data de 07.10.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamanţilor şi reprezentanta pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării şi depunerii expertizei cu obiectivele încuviinţate.

  • Sedinta din data de 09.09.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    În temeiul art. 6 pct. 1 din CEDO constată că dreptul la un proces echitabil şi dreptul de a fi judecat de o instanţă independentă şi imparţială constituie principii fundamentale pe care instanţa trebuie să le aplice cu prioritate, în orice litigiu, indiferent de modul în care puterea legislativă sau executivă înţelege să organizeze sistemul judiciar sau să aloce resurse pentru funcţionarea puterii judecătoreşti. Una din garanţiile care asigură premisele unei instanţe independente este stabilirea unui nivel corespunzător al remuneraţiei pentru judecător, iar judecata în mod echitabil a unei cauze este afectată în cazul în care judecătorul trebuie să soluţioneze un număr considerabil de dosare în aceeaşi zi sau într-un termen determinat. Văzând că prin proiectul legii unice a salarizării personalului plătit din fonduri publice se stabileşte o remuneraţie a judecătorilor de natură a conduce la ştirbirea independenţei acestora şi orice încercare a judecătorilor de a convinge puterea executivă de acest pericol a eşuat, Apreciind că se impune stabilirea unui număr rezonabil de dosare ce poate fi soluţionat de un judecător în cursul unei zile sau al unei perioade determinate, pentru a satisface cerinţa dreptului la un proces echitabil, Consecvent Hotărârii Adunării Generale a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Huedin din data de 31.08.2008 şi în solidaritate cu ceilalţi judecători care împărtăşesc aceeaşi opinie, Constată că se impune adoptarea unei forme de protest major, în solidaritate cu întreg corpul judecătoresc, sub forma restrângerii activităţii şi amânării judecării tuturor cauzelor, cu excepţia celor privind măsurile preventive şi a celor vizând cererile în materia executării silite. Cum prezenta cauză nu se încadrează în rândul excepţiilor menţionate anterior, urmează a se amâna judecata la un nou termen.

  • Sedinta din data de 24.06.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamanţilor şi reprezentanta pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării şi depunerii expertizei cu obiectivele încuviinţate, cu menţiunea că în caz contrar va fi sancţionată cu amendă judiciară.

  • Sedinta din data de 27.05.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamanţilor şi reprezentanta pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării şi depunerii expertizei cu obiectivele încuviinţate.

  • Sedinta din data de 29.04.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamanţilor şi reprezentantul pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării şi depunerii expertizei cu obiectivele încuviinţate.

  • Sedinta din data de 25.03.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamanţilor şi reprezentanta pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate. Prorogă pronunţarea asupra cererii de reexaminare a amenzii judiciare formulată de d-na expert Poşta Margareta până după depunerea raportului de expertiză.

  • Sedinta din data de 25.02.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamanţilor şi reprezentanta pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate, cu menţiunea că în caz contrar va fi sancţionată din nou. Prorogă pronunţarea asupra cererii de reexaminare a amenzii judiciare formulată de d-na expert Poşta Margareta până după depunerea raportului de expertiză.

  • Sedinta din data de 14.01.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamanţilor şi reprezentanta pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate. Sancţionarea d-nei expert Poşta Margareta cu amendă judiciară în cuantum de 500 lei pentru nedepunerea lucrării în termenul stabilit.

  • Sedinta din data de 19.11.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamanţilor şi reprezentanta pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate. Sancţionarea d-nei expert Poşta Margareta cu amendă judiciară în cuantum de 200 lei pentru nedepunerea lucrării în termenul stabilit.

  • Sedinta din data de 15.10.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate, cu menţiunea că în caz contrar va fi din nou sancţionată cu amendă judiciară.

  • Sedinta din data de 10.09.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamanţilor, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate.

  • Sedinta din data de 18.06.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Penal 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentantul pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă iun nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate. Sancţionarea d-nei expert Poşta Margareta cu amendă judiciară în cuantum de 500 lei pentru nedepunerea lucrării în termenul stabilit.

  • Sedinta din data de 07.05.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Penal 1
  • Amânat

    Revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate. Sancţionarea d-nei expert Poşta Margareta cu amendă judiciară în cuantum de 500 lei pentru nedepunerea lucrării în termenul stabilit.

  • Sedinta din data de 26.03.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererile formulate de reprezentanta pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, în instanţă, şi reprezentanta reclamanţilor, în scris, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate. Sancţionarea d-nei expert Poşta Margareta cu amendă judiciară în cuantum de 100 lei pentru nedepunerea lucrării în termenul stabilit.

  • Sedinta din data de 20.02.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Penal 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererile formulate de reprezentanta pârâţilor G***** M**** şi G***** V***** şi reprezentanta reclamanţilor, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate cu menţiunea că în cazul în care nu va depune raportul de expertiză va fi sancţionată cu amendă judiciară.

  • Sedinta din data de 23.01.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererile formulate de reprezentanta reclamanţilor şi reprezentanta pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate cu menţiunea că în cazul în care nu va depune raportul de expertiză va fi sancţionată cu amendă judiciară.

  • Sedinta din data de 28.11.2007 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentantul pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate cu menţiunea că în cazul în care nu va depune raportul de expertiză va fi sancţionată cu amendă judiciară.

  • Sedinta din data de 24.10.2007 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta pârâţilor G***** M**** şi G***** V*****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă către doamna expert Poşta Margareta în vederea efectuării cu prioritate a expertizei cu obiectivele încuviinţate cu menţiunea că în cazul în care nu va depune raportul de expertiză va fi sancţionată cu amendă judiciară.

Flux dosar


Actualizare GRPD