Dosar 5703/40/2004 din 06.12.2004

TERMEN CONTROL


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 5703/40/2004
Data dosar:
06.12.2004
Instanta:
Tribunalul Botoșani
Departament:
Falimente
Obiect:
TERMEN CONTROL
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 20.04.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Soluţionare

    SENTINŢA 155 - Admite cererea lichidatorului judiciar ec. Agafiţei Gheorghe cu domiciliul în Botoşani, Calea Naţională nr. 57, bl. J1, ap. 1, jud. Botoşani. În temeiul art. 131 (2) din Legea nr. 64/1995 republicată dispune închiderea procedurii de faliment privind pe debitoarea SC “Prosper Com” SRL Botoşani, cu ultimul sediu în Botoşani, Bd. M. Eminescu nr. 119, jud. Botoşani, înregistrată la Oficiul Registrul Comerţului Botoşani sub nr. J07/1438/1994, în contradictoriu cu creditoarele Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani cu sediul în str. Cuza Vodă nr. 2, jud. Botoşani şi Direcţia Regională Vamală Interjudeţeană Iaşi cu sediul în str. Nicolae Iorga nr. 10 C, judeţul Iaşi. Dispune radierea debitoarei din Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Dispune efectuarea notificărilor prevăzute de art. 134 din lege. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare.

  • Sedinta din data de 06.04.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Reprezentantul debitoarei solicită acordarea unui termen pentru a fi distribuite fondurile obţinute din lichidarea bunurilor şi încasarea creanţelor debitoarei. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea lichidatorului judiciar, va acorda termenul solicitat pentru a fi distribuite fondurile obţinute din lichidarea bunurilor şi încasarea creanţelor debitoarei.

  • Sedinta din data de 09.03.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Încheiere

    Reprezentantul debitoarei declară că din recuperarea creanţelor s-a obţinut suma de 7.150 lei Ron, şi solicită aprobarea planului de distribuţie aşa cum a fost depus la dosar şi acordarea unui termen în vederea continuării procedurii de faliment. Reprezentantul creditoarei este de acord cu aprobarea planului de distribuţie a fondurilor obţinute de lichidatorul judiciar din încasarea creanţelor, şi cu termenul solicitat de acesta. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând raportul depus la dosar de către lichidatorul judiciar şi având în vedere punctul de vedere exprimat la acest termen de reprezentantul creditoarei Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani, va aproba raportul lichidatorului judiciar Agafiţei Gheorghe privind planul de distribuire a fondurilor obţinute din lichidarea bunurilor şi încasarea creanţelor debitoarei S.C. PROSPER COM S.R.L. Botoşani şi va acorda un nou termen pentru continuarea procedurii de faliment. PENTRU ACESTE MOTIVE, DISPUNE: Aprobă raportul lichidatorului judiciar Agafiţei Gheorghe privind planul de distribuire a fondurilor obţinute din lichidarea bunurilor şi încasarea creanţelor debitoarei S.C. PROSPER COM S.R.L. Botoşani Amână judecarea cauzei la 6.04.2006, pentru când se va reveni cu procedura de citare a creditoarei Direcţia Regională Vamală Interjudeţeană Iaşi.

  • Sedinta din data de 24.11.2005 la ora 22:00

    Complet: CL falimente
  • Soluţionare

    ÎNCHEIEREA 425 - În temeiul art. 106 din Legea nr. 64/1995 republicată dispune începerea falimentului debitoarei S.C. “Prosper Com” S.R.L. Botoşani cu sediul în Botoşani, B-dul Mihai Eminescu nr. 119, judeţul Botoşani, în contradictoriu cu Direcţia Regională Vamală Interjudeţeană Iaşi cu sediul în Iaşi, str. Nicolae Iorga nr. 10 C, jud. Iaşi şi Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani cu sediul în str. Cuza Vodă nr. 2, judeţul Botoşani. Dispune dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al administratorului asupra debitoarei. Desemnează lichidator în cauză pe domnul ec. Agafiţei Gheorghe a cărui retribuţie se va stabili la închiderea procedurii. Stabileşte lichidatorului desemnat atribuţiile prevăzute de art. 29 din Legea nr. 64/1995 republicată. Stabileşte termen de predare a gestiunii averii debitoarei către lichidator în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii. Obligă fostul administrator al debitoarei să se conformeze dispoziţiilor art. 106 D din Legea nr. 64/1995 republicată. Dispune notificarea întrării în faliment de către lichidatorul desemnat. Dispune sigilarea tuturor bunurilor din averea debitoarei şi inventarierea lor de către lichidatorul desemnat care devine depozitarul judiciar al acestor bunuri. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare.

  • Sedinta din data de 15.09.2005 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Soluţionare

    SENTINŢA 294 - Admite cererea creditoarei Direcţia Regională Vamală Interjudeţeană Iaşi cu sediul în Iaşi, str. Nicolae Iorga nr. 10 C, judeţul Iaşi, în contradictoriu debitoarea S.C. “PROSPER COM” S.R.L. Botoşani cu sediul în Botoşani, str. I.C. Brătianu nr. 22, judeţul Botoşani. În temeiul art. 48 din Legea nr. 64/1995 republicată dispune deschide procedurii reorganizării judiciare şi a falimentului debitoarei S.C. “Prosper Com” S.R.L. Botoşani. În temeiul art. 41 din lege desemnează administrator în cauză pe domnul ec. Agafiţei Gheorghe căruia i se stabilesc atribuţiile prevăzute de art. 24 din lege. În temeiul art. 46 din lege dispune indisponibilizarea părţilor sociale în registrele speciale de evidenţă ale societăţii sau în conturile înregistrate electronic. Face în cauză aplicarea prevederilor art. 50 şi 51 din lege. Dispune efectuarea notificărilor prevăzute de art. 75 şi 77 din lege. Obligă debitoarea prin reprezentanţii ei legali să se conformeze dispoziţiilor art. 39 din lege Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare.

  • Sedinta din data de 16.06.2005 la ora 22:00

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Având în vedere că la dosar a fost depusă o copie ilizibilă a dovezii de comunicare către debitoare, a actului constatator, se va reveni cu adresă către Direcţia Regională Vamală Interjudeţeană Iaşi pentru a depune o copie lizibilă a dovezii de comunicare a actului constatator pentru recuperarea sumei solicitate prin acţiune.

  • Sedinta din data de 26.05.2005 la ora 22:00

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    La apelul nominal făcut în şedinţă publică au lipsit reprezentanţii părţilor. S-a făcut referatul cauzei de către grefierul de şedinţă care învederează instanţei că procedura de citare este legal îndeplinită, după care, JUDECĂTORUL SINDIC, Constatând că nu s-au primit relaţiile solicitate de la creditoarea, iar aceasta nu a făcut dovada comunicării actului constatator cu nr. 532 / 20.07.1999 către debitoare, va dispune să se revină cu adresă către creditoare pentru a ne comunica relaţiile solicitate.

  • Sedinta din data de 21.04.2005 la ora 22:00

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    procedură completă. Se constată necesar a se reveni la adresa existentă la fila 34 dosar, respectiv creditoarea să–şi precizeze punctul de vedere faţă de excepţia de tardivitate a introducerii acţiunii formulată de societatea debitoare.

  • Sedinta din data de 31.03.2005 la ora 8:30

  • Amânat

    Se constată lipsa părţilor şi a relaţiilor de la Direcţia Generală Vamală Iaşi, sens în care se va reveni cu adresă.

  • Sedinta din data de 10.02.2005 la ora 8:30

  • Amânat

    Având în vedere lipsa părţilor, se constată necesar a se face adresă creditoarei Direcţia Generală Vamală Iaşi pentru a-şi preciza punctul de vedere vizavi de contestaţia formulată de debitoare.

Flux dosar


Actualizare GRPD