Dosar 5/242/2004 din 29.04.2004

revendicare mobiliară


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 5/242/2004
Data dosar:
29.04.2004
Instanta:
Judecătoria Huedin
Departament:
Judecatoria Huedin
Obiect:
revendicare mobiliară
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 07.05.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Penal 1
  • Soluţionare

    IA ACT DE TRANZACŢIA INTERVENITĂ ÎNTRE PĂRŢI.

  • Sedinta din data de 26.03.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Admite cererea de amânare formulată de reprezentanţii părţilor, sens în care acordă un nou termen de judecată în vederea depunerii la dosar a tranzacţiei intervenită între părţi. Încuviinţează onorariul expert, constată că onorariul a fost achitat şi dispune comunicarea la Biroul Local de Expertize Judiciare tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul Cluj a onorariului încuviinţat.

  • Sedinta din data de 20.02.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Penal 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea de amânare formulată de reprezentanta reclamanţilor pârâţi reconvenţionali, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă la d-na expert Voinigescu Floarea în vederea efectuării completării la raportul de expertiză. Menţine dispoziţia prin care pune în vedere atât a reclamanţilor pârâţi reconvenţionali cât şi pârâţilor reclamanţi reconvenţionali să depună la dosar dovada achitării avansului onorariu expert în cuantum de câte 500 lei fiecare.

  • Sedinta din data de 23.01.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea de amânare formulată de reprezentanta reclamanţilor pârâţi reconvenţionali, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă la d-na expert Voinigescu Floarea în vederea efectuării completării la raportul de expertiză. Pune în vedere d-nei expert să găsească o zi în care să efectueze măsurătorile la faţa locului cât mai repede. Menţine dispoziţia prin care pune în vedere atât a reclamanţilor cât şi pârâţilor să depună la dosar dovada achitării avansului onorariu expert în cuantum de câte 500 lei fiecare.

  • Sedinta din data de 28.11.2007 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Respinge ca abuzivă cererea de strigare a cauzei la ora 12.30 formulată de reprezentantul reclamanţilor pârâţi reconvenţionali. Admite cererea de amânare formulată de pârâtul reclamant reconvenţional R** I****, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune revenirea cu adresă la d-na expert Voinigescu Floarea în vederea efectuării completării la raportul de expertiză. Încuviinţează solicitarea d-nei expert, sens în care stabileşte în sarcina, atât a reclamanţilor cât şi a pârâţilor, obligaţia achitării unui avans onorariu expert în cuantum de câte 500 lei fiecare şi pune în vedere acestora să depună la dosar dovada achitării avansului onorariu expert.

  • Sedinta din data de 24.10.2007 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Respinge cererea de înlocuire a expertului formulată de reprezentanta reclamanţilor pârâţi reconvenţionali şi dispune revenirea cu adresă la d-a expert Voinigescu Floare în vederea efectuării unei completări la raportul de expertiză conform obiecţiunilor formulate de părţi. Comunicarea către reclamanţi a unui exemplar din cererea de înlocuire a expertului formulată de reprezentanta reclamanţilor pârâţi reconvenţionali.

Flux dosar


Actualizare GRPD