S* S****** S*
ReclamantB***** G***** L******
PârâtPârâtul B***** G***** L****** precizează că pentru cantitatea de zahăr solicitată de reclamantă,a semnat un angajat de al său,deci zahărul a ajuns la Dîngeni.Totodată precizează că din această cantitate a plătit cărăuşii,încheind cu aceştia procese-verbale de mână. Instanţa pune în vedere pârâtului să depună procese verbale încheiate cu cărăuşii,din care să reiasă că au fost plătiţi în zahăr pentru transportul efectuat. Pârâtul solicită un termen. Instanţa admite cererea formulată de pârât.
REPREZENTANTUL RECLAMANTEI DEPUNE LA DS. SITUAŢIA DOSARELOR A CĂROR COPIE DUPĂ CONTESTAŢIE SE AFLĂ LA DOSAR FILELE 12-20, ARĂTÂND CĂ NU EXISTĂ AUTORITATE DE LUCRU JUDECAT.INSTANŢA DISPINE CHEMAREA LA INTEROGATOR A PÂRÂTULUI.
REPREZENTANTUL RECLAMANTEI SOLICITĂ UN TERMEN DE JUDECATĂ PENTRU A DEPUNE LA DOSAR SOLUŢIILE PRONUNŢATE ÎN DOSARELE ALE CĂROR COPIE DUPĂ ACTIUNE LE-A DEPUS LA DOSAR FILELE 12-20. SE VA FACE ADRESĂ PÂRÂTULUI SĂ SE PREZINTE ÎN INSTANŢĂ
Instanţa pune în vedere reclamantului să depună la dosar actul de însoţirea mărfii (transportului) din data de 25.12.2003.
Consilier juridic Ifrim Gheorghe depune la dosar o serie de acte şi calculul privind cantitatea de zahăr nepredată de cultivatori. Se înmânează un exemplar pârâtului Buraga Geanin. Pârâtul arată că faţă de cantitatea de sfeclă de zahăr predată,cantitatea de zahăr care i s-a acordat este mult mai mică decât cea care i se cuvenea. Instanţa pune în vedere părţilor să facă un punctaj comun,pentru a lămuri problemele ivite. Părţile solicită un termen în acest sens.
Întrebat fiind pârâtul arată că a avut încheiat contract cu reclamanta şi că nu i s-a dat întreaga contitate de zahăr în funcţie de cantitatea de sfeclă predată. Se va face adresă la reclamantă să ne trimită calulul contităţii de zahăr datorată de pârât