Dosar 3079/40/2005 din 03.05.2005

alte cereri ÎNCHIDERE PROCEDURĂ


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 3079/40/2005
Data dosar:
03.05.2005
Instanta:
Tribunalul Botoșani
Departament:
Falimente
Obiect:
alte cereri ÎNCHIDERE PROCEDURĂ
Categorie:
Faliment
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 21.02.2008 la ora 8:30

    Complet: CF2
  • Legea 64/1995 privind procedura reorganizării şi falimentului

    Admis cererea lichidatorului judiciar În temeiul art. 131 din lege dispune închiderea procedurii falimentului debitoarei, dispune radierea, descarcă lichidatorul de orice îndatoriri şi responsabilităţi Dispune notificarea sentinţei, dispune plata lichidatorului în limita sumei de 1200 RON din fondul de lichidare Definitivă Cu drept de recurs.

  • Sedinta din data de 13.02.2007 la ora 8:30

    Complet: CF2
  • Admis

    Admis cererea în parte Obligă pârâtele în solidar să suporte din averea personală parte din pasivul neacoperit al debitoarei SC neldomar SRL Botoşani în sumă de 172000 RON, suma urmând a avea destinaţia prevăzută de art. 140 din Legea 85/2006 Cu recurs Pronunţată în şedinţa publică

  • Sedinta din data de 06.02.2007 la ora 8:30

    Complet: CF2
  • Încheiere

    Lichidatorul depune precizări la cererea de atragerea răspunderii personale a foştilor administratori ai societăţii debitoare. Instanţa consideră necesitatea efectuării unei expertize tehnice în cauză. Reprezentanta BCR se opune la proba cu experitiză. Reprezentanta AFP Botoşani lasă la aprecierea instanţei, Ministerul de Finanţe nu alocă sume de bani pentru expertiză.Văzând că nu mai sunt alte cereri sau probe de formulat, judecîătorul acordă cuvântul asupra fondului. Lichidatorul debitoarei solicită atragerea răspunderii pentru suma aferentă tuturor creditorilor - 1.160.948 lei. Reprezentanta BCR solicită atragerea răspunderii pentru cei doi pârâţi, potrivit motivelor din raportul lichidatorului, pentru suma cu care au fost trecuţi în tabel. Reprezentanta AFP Botoşani, solicită admiterea cererii lichidatorului aşa cum a fost formulată, creanţa lor fiind de peste 5 miliarde lei.Având în vedere vă pentru deliberare instanţa are nevoie de un timp mai îndelungat, pentru aceste motive, amână pronunţarea pentru 13.02.2007

  • Sedinta din data de 09.01.2007 la ora 8:30

    Complet: CF2
  • Amânat

    Având în vedere lipsa de procedură cu pârâtele Plian Mariana şi Cristescu Doina, judecătorul sindic dispune citarea acestero prin publicitate potrivit art. 95 Cod Procedură Civilă – prin afişare la uşa instanţei şi având în vedere şi termenul solicitat de lichidator pentru a depune completare la cererea de atragerea rsăpunderii personale – cuantificarea prejudiciului - ,

  • Sedinta din data de 07.12.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    Având în vedere lipsa de procedură cu pârâtele Plian Mariana şi Cristescu Doina, noul domiciliu indicat pentru pârâta Cristescu Doina, judecătorul sindic dispune citarea acesteia şi din localitatea Stăuceni, judeţul Botoşani , termenul solicitat de reprezentanta BCR Agenţia Săveni pentru a face dovada citării pârâtelor şi prin publicitate – printr-un ziar de largă circulaţie,

  • Sedinta din data de 26.10.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    Lipsă de procedură cu pârâţii. Reprezentantul creditoarei SC Unirea SA Iaşi solicită un termen mai lung pentru a face demersuri la organele de poliţie şi a afla reşedinţa pârâţilor chemaţi în judecată.

  • Sedinta din data de 28.09.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    Lichidatorul judiciar al societăţii SC Neldomar SRL Botoşani arată că a convocat adunarea creditorilor, din cei prezenţi, în unanimitate cu fost de acord cu atragerea răspunderii personale a celor doi administratori şi s-a hotărât promovarea unei acţiuni în acest sens, solicitând acordarea unui nou termen de judecată pentru depunerea cererii. Reprezentantul creditoarei SC Unirea SA Iaşi, depune delegaţie de reprezentare.

  • Sedinta din data de 07.09.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    Reprezentanta Administraţiei Finanţelor Publice Municipală Botoşani depune obiecţiuni la raportul de închidere a procedurii de faliment, arătând că este prematură închiderea procedurii, existând elemente de atragerea răspunderii materiale a foştilor administratori ai societăţii, potrivit art. 137 lit. a şi e din lege, cerere care a fost formulată şi care va fi înaintată lichidatorului judiciar. Reprezentanta BCR Agenţia Săveni arată că va formula cerere pentru atragerea răspunderii materiale a foştilor administratori ai societăţii SC Neldomar SRL Botoşani, cerere pe care o va înainta lichidatorului judiciar. Lichidatorul judiciar al societăţii SC Neldomar SRL Botoşani arată că toate bunurile societăţii au fost executate de BCR Agenţia Săveni, neexistând nici bunuri personale ale foştilor administratori.

  • Sedinta din data de 01.06.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Admis

    Admis contestaţia debitoarei. Cu drept de recurs.

  • Sedinta din data de 04.05.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    ÎNCHEIEREA NR. 181 din 04.05.2006 - În temeiul art.. 106 lit. D din legea nr. 64/1995 cu modificările ulterioare dispune începerea falimentului debitoarei S.C. NELDOMAR SR.L. Botoşani.Dispune dizolvarea debitoarei şi ridică dreptul de administrare al administratorilor asupra debitoarei, Desemnează lichidator judiciar în cauză pe domnul Barczak Erich căruia i se stabilesc atribuţiie prev. de art. 29 din lege.Stabileşte termen de predare a gestiunii averii debitoarei către lichidatorul judiciar în termen de 10 zile de la comunicarea încheierii. Obligă foştii administratori să se conformeze disp-. art. 106(2) lit. d din lege.Dispune notificarea intrării în faliment de către lichidatorul judiciar desemnat.Dispune inventarierea şi sigilarea tuturor bunurilor doin averea debitoarei de către lichidatorul judiciar care devine depozitarul lor judiciar.Cu drept de recurs. Pronunţată în şedinţa publică. La cererea ce are ca obiect contestaţie la tabel preliminar, se acordă termen de judecată la 01 iunie 2006.

  • Sedinta din data de 02.12.2005 la ora 22:00

    Complet: PL falimente
  • Soluţionare

    Admis cererile.Dispune deschiderea procedurii reorganizării judiciare şi a falimntului.desemnează administrator judiciar în cauză pe domnul ec. Barczak Erich căruia i se stabilesc atribuţiile prev.de art. 24 din lege.

  • Sedinta din data de 03.11.2005 la ora 22:00

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    Având în vedere termenul solicitat de reprezentanta creditoarei BCR Sucursala Botoşani – Agenţia Săveni pentru a face dovada citării societăţii debitoare prin publicitate,

  • Sedinta din data de 06.10.2005 la ora 22:00

    Complet: PL falimente
  • Sedinta din data de 22.09.2005 la ora 22:00

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    S-a făcut referatul cauzei de către grefier, după care judecătorul sindic constată îndeplinită procedura de citare cu debitoarea S.C. NELDOMAR” S.R.L. Botoşani – prin afişare la uşa instanţei şi prin Încheierea nr. 310 din 22 septembrie 2005 s-a dispus conexarea dosarului 73/F/2005 cu prezentul dosar, dispunând a se trece pe concept în calitate de creditor şi BCR Sucursala Botoşani – Agenţia Săveni . Consilier juridic Alămureanu A.,pentru creditoarea BCR Sucursala Botoşani – Agenţia Săveni, arată că sediul debitoarei a fost valorificat solicitând un termen pentru a face demersuri şi a indica noul sediu al debitoarei. Consilier juridic Zahariuc Ramona, pentru creditoarea Administraţia Finanţelor Publice Botoşani, solicită citarea debitoarei şi la domiciliul administratorului.

  • Sedinta din data de 08.09.2005 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    S-a făcut referatul cauzei de către grefier, după care judecătorul sindic constată îndeplinită procedura de citare cu debitoarea S.C. NELDOMAR” S.R.L. Botoşani – prin afişare la uşa instanţei şi la 10 august 2005, creditoarea a trimis precizări privind modul de calcul a penalităţilor, precizări ce au fost comunicate şi administratorului debitoarei. Judecătorul sindic pune în vedere reprezentantei creditoarei să facă dovada comunicării şi semnării procesului verbal de control de către administratorul societăţii debitoare, aceasta solicitând un termen în acest sens.

  • Sedinta din data de 07.07.2005 la ora 22:00

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    reprezentantul creditoarei solicită acordarea unui termen pentru a depune la dosar: dovada comunicării către debitoare a obligaţiilor de plată menţionate în acţiune; fişa sintetică a contribuabilului şi titlurile executorii emise. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea reprezentantului creditoarei, o va admite şi va acorda un nou termen pentru a depune la dosar dovada comunicării către debitoare a obligaţiilor de plată menţionate în acţiune; fişa sintetică a contribuabilului şi titlurile executorii emise.

  • Sedinta din data de 23.06.2005 la ora 22:00

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    Lipsă de procedură cu debitoarea. Se va reveni cu procedura de citare a acesteia şi prin afişare la uşa instanţei.

  • Sedinta din data de 03.05.2005 la ora 22:00

    Complet: PL falimente

Flux dosar


Actualizare GRPD