Dosar 3871/40/2005 din 02.06.2005

alte cereri art 131 din Legea nr. 85/2006


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 3871/40/2005
Data dosar:
02.06.2005
Instanta:
Tribunalul Botoșani
Departament:
Falimente
Obiect:
alte cereri art 131 din Legea nr. 85/2006
Categorie:
Faliment
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 11.12.2008 la ora 8:30

    Complet: CF2
  • Închis lichidarea (art. 116 din lege)

    sentinţa 463 - Admis cererea lichidatorului judiciar dispune închiderea procedurii de faliment privind pe debitoarea S* C***** 9* S** B******* Dispune radierea debitoarei din registrul comerţului aflat la ORC de pe lângă Tribunalul Botoşani Descarcă lichidatorul judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi. Dispune notificarea sentinţei debitorului, creditorilor, Direcţia Teritorială a Finanţelor Publice Judeţeană Botoşani şi ORC de pe lângă tribunalul Botoşani pentru efectuarea menţiunii de radiere, precum şi publicarea în Buletinul Procedurilor Insolvenţei Dispune plata lichidatorului judiciar în limita sumei de 2500 ron din fondul de lichidare prev de art 4 din lege Definitivă Cu drept de recurs.

  • Sedinta din data de 11.12.2007 la ora 8:30

    Complet: CF3
  • Soluţionare

    sentinţa 491 - Admis cererea de atragere a răspunderii patrimoniale formulată de lichidatorul judiciar av Dascălu Constatiin Lulu împotriva pârâţilor V*********** C****** şi V*********** C*******. Obligă pârâţii în solidar să suporte din averea personală pasivul neacoperit al debitoarei în sumă de 52.139 lei suma urmând a avea destinaţia prev de art 140 din lege Cu recurs.

  • Sedinta din data de 06.11.2007 la ora 8:30

    Complet: CF3
  • Amânat

    se constată că s-a depus prin intermediul registraturii un „răspuns” din partea pârâţilor chemaţi în judecată, se înmânează un exemplar reprezentantei A************ F********* P****** M********* B*******. Reprezentanta creditoarei A************ F********* P****** M********* B******* – consilier juridic Iftimie Florentina,solicită acordarea unui termen de judecată pentru a lua cunoştinţă de acest răspuns şi a preciza punctul de vedere.

  • Sedinta din data de 23.10.2007 la ora 8:30

    Complet: CF3
  • Amânat

    Amână judecarea cauzei pentru când pârâţii să i-a cunoştinţă de raportul întocmit de A.F.P.Botoşani şi eventual să achite suma datorată.

  • Sedinta din data de 02.10.2007 la ora 8:30

    Complet: CF3
  • Amânat

    Avocatul dascălu Lulu arată că în cauză s-a efectuat o inspecţie fiscală şi solicită un termen pentru a depune raportul controlului la dosar.

  • Sedinta din data de 04.09.2007 la ora 8:30

    Complet: CF3
  • Amânat

    amână judecarea cauzei pentru a se comunica părţilor din dosar câte un exemplar din memoriul depus la dosar de pârâtul V*********** C*******.

  • Sedinta din data de 05.06.2007 la ora 8:30

    Complet: CF3
  • Soluţionare

    Lichidatorul judiciar al debitoarei SC „Carmen 98” SRL Botoşani, depune raport şi tabel preliminar de creanţe al societăţii şi arată că singura posibilitate de acoperire a pasivului debitoarei este atragerea răspunderii administratorilor societăţii potrivit art. 138 din Legea 85/2006, cerere ce a fost formulată şi de Administraţia Finanţelor Publice Municipală, suspendată potrivit art. 244 Cod Procedură Civilă la 19 octombrie 2006. Reprezentanta creditoarei A************ F********* P****** M********* B******* – consilier juridic Zahariuc Ramona, arată că este de acord cu cererea formulată de lichidatorul judiciar al debitoarei pentru atragerea răspunderii personale a foştilor administratori ai debitoarei – V*********** C******* şi V*********** C****** pentru acoperirea pasivului debitoarei. Având în vedere susţinerile formulate de lichidatorul judiciar în raportul depus la termenul de astăzi, judecătorul sindic acordă cuvântul cu privire la cererea de atragerea răspunderii personale conform art. 138 din Legea nr. 85/2006 şi acordă termen de judecată pentru continuarea procedurii insolvenţei la 04 septembrie 2007. Lichidatorul judiciar al debitoarei SC „Carmen 98” SRL Botoşani, - avocat Dascălu Constantin, solicită admiterea cererii pentru atragerea răspunderii materiale a foştilor administratori ai debitoarei – V*********** C****** şi Văculişteanu Constantin, potrivit concluziilor din raportul depus astăzi la instanţă.Reprezentanta creditoarei Administraţia Finanţelor Publice arată că este de acord cu cererea lichidatorului judiciar pentru atragerea răspunderii personale a foştilor administratori ai debitoarei. Deliberând, judecătorul sindic constată lipsa de procedură cu pârâţii Văculişteanu şi repune cauza pe rol cu termen de judecată la 04.09.2007

  • Sedinta din data de 19.10.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    SENTINŢA 372 - Admite cererea administratorului judiciar Dascălu Constantin Lulu cu domiciliul în Botoşani, str. Griviţa, nr. 1, bl. 14-A, ap.1, judeţul Botoşani şi în temeiul art. 107 aliniatul 1 lit. A (b) din Legea privind procedura insolvenţei, Dispune începerea procedurii falimentului debitorului SC “Carmen 98” SRL Botoşani, cu sediul în str. Ştefan cel Mare nr. 27, jud. Botoşani, în contradictoriu cu Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani cu sediul în Piaţa Revoluţiei nr. 5, jud. Botoşani, P******* M*********** B*******, cu sediul în Piaţa Revoluţiei nr. 1, judeţul Botoşani şi pârâţii V*********** C****** şi V*********** C******* ambiicu domiciliul în Botoşani, str. Ştefan cel Mare nr. 27, jud. Botoşani. În temeiul art. 107 aliniatul 2 din lege desemnează lichidator judiciar pe domnul Dascălu Constantin Lulu, cu o retribuţie provizorie de 2.000 lei RON, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 25 din lege. În temeiul art. 107 aliniatul 2 din lege, Dispune dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al debitoarei. Dispune predarea către lichidator, în termen de 10 zile de la pronunţarea prezentei, a tabelului definitiv al creanţelor şi a listei creanţelor născute în cursul procedurii. Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment, debitoarei, creditorilor şi Oficiul Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru efectuarea menţiunilor precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. În temeiul art. 113 din lege dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare. Suspendă cererea creditoarei Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani de atragere a răspunderii administratorului debitoarei conform art. 244 Cod procedură civilă. Definitivă. Cu recurs în termen de 10 zile de la comunicare.

  • Sedinta din data de 14.09.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Reprezentantul pârâţilor depune la dosar un punct de vedere şi o serie de înscrisuri (ataşate la filele 228-233). Declară că în dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Botoşani s-a acordat un nou termen pe datat de 21.09.2006, pentru contestarea titlului executoriu emis de Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani. Instanţa înmânează reprezentantului creditoarei Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani un exemplar de pe punctul de vedere depus de către debitoare. Reprezentantul pârâţilor solicită acordarea unui termen pentru efectuarea unui control fiscal de către Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani – Direcţia de Control Fiscal, deoarece pretenţiile creditoarei Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani s-au redus considerabil, numai ca urmare a efectuării punctajului reciproc, însă diferă în continuare evidenţele contabile ale societăţii, cu datoriile invocate de către creditoare, fiind justificat efectuarea controlului. Reprezentantul creditoarei Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani declară că majoritatea documentelor trimise debitoarei au fost returnate cu menţiunea “societate mutată”, însă debitoarea nu a menţionat niciodată dacă şi-a mutat sediul, dând dovadă de rea credinţă. Instanţa pune în vedere părţilor să facă demersurile necesare în vederea efectuării controlului fiscal. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea pârâţilor, formulată prin reprezentant, va acorda termenul solicitat pentru a fi efectuat un control fiscal de către Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani – Direcţia de Control Fiscal, la sediul debitoarei, pentru a efectua noi plăţi debitoarea şi a face dovada acestora,

  • Sedinta din data de 06.07.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Reprezentantul pârâţilor declară că în dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Botoşani s-a acordat un nou termen pentru a fi finalizat punctajul de către Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani. Reprezentantul creditoarei Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani depune la dosar, în dublu exemplar, punctajul efectuat şi fişa sintetică. Declară că în urma verificărilor efectuate, debitul s-a diminuat, ajungând la circa 520 milioane lei ROL. Instanţa înmânează reprezentantului pârâţilor un exemplar de pe punctajul efectuat de către Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani. Reprezentantul pârâţilor solicită acordarea unui termen pentru a studia punctajul depus. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea pârâţilor, formulată prin reprezentant, va acorda termenul solicitat pentru a studia punctajul depus de către Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani.

  • Sedinta din data de 08.06.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    la dosar a fost depusă lista cu experţi contabili şi răspunsul creditoarei Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani la întâmpinarea pârâţilor. Pârâtul V*********** C******* a depus la dosar un certificat constatator eliberat de Judecătoria Botoşani prin care certifică că pe rolul acesteia se află dosarul nr. 83/193/2006 având ca obiect contestaţie la executare, privind pe contestatoarea S* C***** 9* S** B******* şi intimata Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani, cu termen de judecată pe data de 6 iunie 2006. Reprezentantul pârâţilor declară că la Judecătoria Botoşani a fost acordat termen pe data de 5 iulie 2006, în dosarul nr. 83/193/2006, pentru a se primi relaţii de la Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani în legătură cu întinderea creanţei. Solicită acordarea unui termen pentru a depune la dosar obiectivele expertizei, pe care le va realiza şi în funcţie de răspunsul Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Botoşani. Reprezentantul creditoarei Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani nu se opune admiterii expertizei solicitate, dar consideră că aceasta ar trebui să aibă ca obiect stabilirea răspunderii materiale a pârâţilor şi nu întinderea creanţei, aceasta fiind tardiv solicitată. Reprezentantul pârâţilor declară că nu poate fi solicitată atragerea răspunderii materiale a administratorilor debitoarei pe baza unui titlu executoriu care este contestat şi atât timp cât nu este stabilită întinderea creanţei. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea pârâţilor, formulată prin reprezentant, va acorda termenul solicitat pentru a depune la dosar obiectivele expertizei.

  • Sedinta din data de 25.05.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    la dosar pârâta V*********** C****** a depus întâmpinare, după care, Pârâtul declară că a făcut contestaţie la titlurile executorii emise de Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani, care s-a aflat iniţial pe rolul Tribunalului Botoşani, însă a fost declinată competenţa de soluţionare către Judecătoria Botoşani. Reprezentantul pârâţilor solicită încuviinţarea probei cu expertiză financiar-fiscală, deoarece datele înregistrate de către creditoarea Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani la stabilirea întinderii creanţei sunt eronate, la societate nu au lucrat aşa mulţi angajaţi (după cum au fost înregistraţi la Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani), fiind doar un boutique. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea pârâţilor, va încuviinţa proba cu expertiză financiar-fiscală, şi acordă un nou termen pentru a se face adresă către Biroul Local de Expertize Botoşani pentru a ne comunica o listă cu experţi financiari-fiscali.

  • Sedinta din data de 20.04.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    la dosar creditoarea Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani a depus o cerere de atragere a răspunderii materiale împotriva administratorului S* C***** 9* S** B*******, V*********** C******, în dublu exemplar. JUDECĂTORUL SINDIC, Având în vedere lipsa părţilor şi cererea de atragere a răspunderii materiale, formulată de creditoarea Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani, va acorda un nou termen pentru a se face adresă pârâţilor şi a li se comunica faptul că a fost acordat un ultim termen pentru a-şi face apărările faţă de cererile de atragere a răspunderii materiale.

  • Sedinta din data de 06.04.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    la dosar administratorul judiciar a depus răspuns la obiecţiunile administratorilor debitoarei, în dublu exemplar. Instanţa înmânează reprezentantului pârâţilor un exemplar de pe răspunsul administratorul judiciar la obiecţiuni. Reprezentantul pârâţilor depune la dosar, o copie de pe acţiunea formulată de administratorii debitoarei în contradictoriu cu Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani prin care solicită anularea parţială a titlului executoriu nr. 7/30/1 din 19 mai 2005 pentru a se judeca pe fond realitatea şi întinderea debitului fiscal, şi solicită acordarea unui termen în acest sens. JUDECĂTORUL SINDIC, Având în vedere documentele depuse la dosar, va acorda termenul solicitat pentru a se reveni cu procedura de citare a părţilor lipsă, administratorul judiciar cu duplicatul adresei depusă de către reprezentantul pârâţilor.

  • Sedinta din data de 23.03.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Avînd în vedere că dosarul a fost restituit de la Curtea de Apel Suceava, şi a fost stabilit termen de judecată pe data de 6 aprilie 2006, va acorda termen pe aceeaşi data.

  • Sedinta din data de 23.02.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    la dosar pârâţii au depus obiecţiuni la propunerea administratorului judiciar privind atragerea răspunderii materiale, şi o serie de documente în sprijinul obiecţiunilor, ataşate la filele 116-130 din dosar. Reprezentantul creditoarei Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani declară că nu a primti un exemplar de pe raportul depus de administratorul judiciar şi solicită acordarea unui termen pentru a-l studia. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea creditoarei Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani şi avînd în vedere că administratorul judiciar nu a depus raportul într-un număr suficient de exemplare, va acorda termenul solicitat pentru a fi comunicat un exemplar de pe raport creditoarei şi pentru a se face adresă administratorului judiciar să răspundă la obiecţiunile formulate de către pârâţi.

  • Sedinta din data de 26.01.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Reprezentantul creditoarei solicită acordarea unui termen pentru a fi soluţionat recursul de pe rolul Curţii de Apel Suceava. JUDECĂTORUL SINDIC, Avînd în vedere că dosarul se află în recurs pe rolul Curţii de Apel Suceava, va acorda termenul solicitat.

  • Sedinta din data de 08.12.2005 la ora 22:00

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    dosarul se află în recurs pe rolul Curţii de Apel Suceava. Reprezentantul creditoarei declară că dosarul are termen tot astăzi la Curtea de Apel Suceava şi solicită acordarea unui termen pentru a fi realizat punctajul. JUDECĂTORUL SINDIC, Avînd în vedere că dosarul se află în recurs pe rolul Curţii de Apel Suceava, iar punctajul nu a fost realizat, va acorda termenul solicitat.

  • Sedinta din data de 29.09.2005 la ora 22:00

    Complet: CL falimente
  • Soluţionare

    SENTINŢA 323 - Respinge contestaţia debitoarei. Admite cererea creditoarei Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Botoşani cu sediul în Botoşani, str. Cuza Vodă nr. 2, jud. Botoşani, în contradictoriu cu debitoarea S.C. CARMEN ‘98 S.R.L. Botoşani cu sediul în Botoşani, str. Ştefan cel Mare nr. 27, judeţul Botoşani. În temeiul art. 38 din Legea nr. 64/1995 republicată dispune deschide procedurii reorganizării judiciare şi a falimentului debitoarei S.C. CARMEN ‘98 S.R.L. Botoşani. În temeiul art. 41 din lege desemnează administrator în cauză pe domnul avocat Dascălu Constantin Lulu căruia i se stabilesc atribuţiile prevăzute de art. 24 din lege. În temeiul art. 46 din lege dispune indisponibilizarea părţilor sociale în registrele speciale de evidenţă ale societăţii sau în conturile înregistrate electronic. Face în cauză aplicarea prevederilor art. 50 şi 51 din lege. Dispune efectuarea notificărilor prevăzute de art. 75 şi 77 din lege. Obligă debitoarea prin reprezentanţii ei legali să se conformeze dispoziţiilor art. 39 din lege. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare.

  • Sedinta din data de 01.09.2005 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    instanţa înmânează reprezentantului creditoarei un exemplar de pe contestaţia debitoarei. Reprezentantul creditoarei depune la dosar Decontul de T.V.A. pe luna martie 2004 al debitoarei S* C***** 9* S** B******* şi o adresă de la Oficiul Registrul Comerţului Botoşani cu datele de identificare ale debitoarei. Reprezentantul creditoarei susţine că declaraţiile privind obligaţiile de plată la bugetul de stat pe care le dau societăţile sunt şi înştiinţări de plată, conform codului de procedură fiscală. JUDECĂTORUL SINDIC, Avînd în vedere lipsa reprezentantului debitoarei, va dispune citarea debitoarei cu o copie de pe precizările creditoarei, acordând un nou termen în acest sens.

  • Sedinta din data de 02.06.2005 la ora 22:00

    Complet: CL falimente

Flux dosar


Actualizare GRPD