Dosar 6917/40/2005 din 15.11.2005

alte cereri termen de control


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 6917/40/2005
Data dosar:
15.11.2005
Instanta:
Tribunalul Botoșani
Departament:
Falimente
Obiect:
alte cereri termen de control
Categorie:
Faliment
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 16.01.2007 la ora 8:30

    Complet: CF2
  • Soluţionare

    Admis contestaţia Respins cererea creditoarei Cu drept de recurs. Pronunţată în şedinţa publică

  • Sedinta din data de 09.01.2007 la ora 8:30

    Complet: CF2
  • Amânat

    Reprezentanta Administraţiei Finanţelor Publice Botoşani arată că pentru sumele indicate în tabel, există titluri - debitul este de 61 de milioane lei vechi, debitoarea nefăcând plăţi .Având în vedere că nu mai sunt alte cereri de formulat, judecătorul sindic acordă cuvântul asupra dezbaterilor. Reprezentanta creditoarei solicită admiterea acţiunii.Având în vedere că pentru deliberare instanţa are nevoie de un timp mai îndelungat, pentru aceste motive, amînă pronunţarea cauzei la 16 ianuarie 2007

  • Sedinta din data de 07.12.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    Reprezentanta creditoarei depune precizări cu privire la creanţa cu care figurează debitoarea SC Lin Agroinvest SRL în evidenţele fiscale şi fişa sintetică totală, arătând că din debit s-a scăzut TVA şi penalităţile aferente, înmânând un exemplar şi reprezentantului societăţii debitoare . Reprezentantul societăţii debitoare – consilier juridic Cimpoi Florin depune certificat de atestare fiscală şi copia Decontului de taxă pe valoare adăugată, aratând că are de primit suma de 64.000 RON iar obligaţia de plată a debitoarei faţă de creditoare este de 54.309 RON potrivit certificatului depus astăzi la dosar. Solicită termen pentru a lua cunoştinţă de precizările primite la termenul de astăzi.

  • Sedinta din data de 09.11.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    Având în vedere noul termen solicitat de reprezentantul societăţii debitoare pentru a clarifica aspectele legate de restituirea sumei de TVA,

  • Sedinta din data de 12.10.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    Reprezentanta creditoarei confirmă cele susţinute de reprezentantul societăţii debitoare în contestaţia formulată, dar arată că nu a depus la sediul unităţii cerere de rambursare a sumei, şi din oficiu nu se poate face o compensare, fiind necesară prezenţa administratorului debitoarei la sediul creditoarei pentru clarificarea situaţiei. Reprezentantul societăţii debitoare – consilier juridic Cimpoi Florin arată că a formulat cerere la sediul creditoarei, solicitând acordarea unui nou termen de judecată pentru a clarifica aspectele legalte de restituirea de TVA.

  • Sedinta din data de 28.09.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    Reprezentantul societăţii debitoare – consilier juridic Cimpoi Florin depune în dovedirea susţinerilor din contestaţie - adresa nr. II56596 din 25.noiembrie 2005 înaintată la unitatea creditoare A************ F********* P****** M********* B******* Reprezentanta creditoarei solicită acordarea unui termen de judecată pentru verificarea situaţiei şi a depune precizări.

  • Sedinta din data de 07.09.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    Administratorul societatii debitoare solicita termen pentru lipsa de aparare.

  • Sedinta din data de 12.01.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    SENTINŢA NR. 10/12.01.2006/Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active a creditoarei Adm.Finanţlelor Publice Municipală Botoşani, invocată de debitoarea S*** L** A********* S** B*******.CU DREPT DE RECURS.

  • Sedinta din data de 05.01.2006 la ora 8:30

    Complet: PL falimente
  • Încheiere

    Creditoarea depune delegaţie de reprezentare semnată de directorul executiv , arătând că are calitate procesuală activă.Reprezentantul debitoarei arată că delegaţia de reprezentare este cu data de astăzi şi trebuia dată cu data introducerii cererii la instanţă, invocând în continuare lipsa calităţii de reprezentant.Instanţa rămâne în promnunţare cu privire la excepţie.

  • Sedinta din data de 15.12.2005 la ora 22:00

    Complet: PL falimente
  • Amânat

    Consilier juridic Zahariuc Ramona, pentru creditoarea Administraţia Finanţelor Publice Botoşani, depune dovada comunicării titlurilor executorii către societatea debitoare şi întâmpinare la contestaţia formulată de aceasta, un exemplar fiind înmânat reprezentantului societăţii debitoare. Reprezentantul societăţii debitoare – consilier juridic Cimpoi Florin, depune delegaţie de reprezentare, arătând că în cuprinsul contestaţiei formulate, a invocat lipsa calităţii procesuale active a creditoarei A************ F********* P****** M********* B*******. Reprezentanta creditoarei arată că în cuprinsul întâmpinării a răspuns la această excepţie, conform art. 17 din Codul de Procedură Fiscală „ subiecte ale raportului juridic fiscal sunt statul, unităţile administrativ teritoriale, precum şi compartimentele de specialitate ale acestora în limita atribuţiilor delegate de către autorităţile respective”, la următorul termen de judecată va justifica calitatea de creditor.

  • Sedinta din data de 15.11.2005 la ora 22:00

    Complet: PL falimente

Flux dosar


Actualizare GRPD