Dosar 7060/40/2005 din 17.11.2005

* Faliment


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 7060/40/2005
Data dosar:
17.11.2005
Instanta:
Tribunalul Botoșani
Departament:
Falimente
Obiect:
* Faliment
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 14.12.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Soluţionare

    Având în vedere că pentru deliberare are nevoie de un timp mai îndelungat, Pentru aceste motive, D I S P U N E : Amână pronunţarea cauzei la data de 21 decembrie 2006.--------------------------------------------------------------------------------------------------------- SENTINŢA 428 din 21.12.2006 - Respinge ca rămasă fără obiect cererea creditoarei Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Botoşani cu sediul în Piaţa Revoluţiei nr. 5, jud. Botoşani, împotriva debitoarei SC Balan SRL Răuşeni, jud. Botoşani. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare.

  • Sedinta din data de 16.11.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Administratorul debitoarei declară că au rămas de achitat doar 12 milioane lei ROL dobânzile şi penalităţile, solicită acordarea unui termen pentru stingerea pe cale amiabilă a conflictului. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea debitoarei, va acorda termenul solicitat pentru a efectua plăţi şi a face dovada acestora, în vederea stingerii litigiului pe cale amiabilă.

  • Sedinta din data de 05.10.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Apărătorul debitoarei declară că au rămas de achitat numai dobânzile şi penalităţile, solicită acordarea unui termen pentru a fi achitată diferenţa rămasă şi pentru stingerea pe cale amiabilă a conflictului. Reprezentantul creditoarei nu se opune termenului solicitat. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea debitoarei, va acorda termenul solicitat pentru pentru a face plăţi, şi pentru a fi stins litigiul pe cale amiabilă.

  • Sedinta din data de 14.09.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Apărătorul debitoarei declară că au rămas de achitat numai dobânzile şi penalităţile, solicită acordarea unui termen pentru a fi precizată de către creditoare suma rămasă de plată şi pentru stingerea pe cale amiabilă a conflictului. Reprezentantul creditoarei confirmă faptul că debitoarea a achitat în întregime debitul, rămânând de achitat numai accesoriile (dobânzile şi penalităţile). Declară că la termenul următor va depune la dosar situaţia plăţilor la zi şi suma rămasă de achitat. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererile părţilor, va acorda termenul solicitat pentru a fi depusă la dosar situaţia cu plăţile efectuate şi cu sumele rămase de achitat, pentru a fi stins litigiul pe cale amiabilă.

  • Sedinta din data de 22.06.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Reprezentantul creditoarei confirmă faptul că debitoarea a achitat în întregime debitul, rămânând de achitat numai accesoriile (dobânzile şi penalităţile). Reprezentantul debitoarei solicită acordarea unui termen pentru a efectua noi plăţi. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea debitoarei, formulată prin reprezentant, va acorda termenul solicitat pentru a fi efectuate alte plăţi şi stingerea litigiului pe cale amiabilă.

  • Sedinta din data de 11.05.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    la dosar nu s-au primit relaţiile solicitate de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Botoşani, după care, Reprezentantul debitoarei solicită acordarea unui termen pentru a se primi relaţiile solicitate şi pentru a efectua noi plăţi. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea debitoarei, formulată prin reprezentant, va acorda termenul solicitat pentru a fi efectuate alte plăţi şi stingerea litigiului pe cale amiabilă. Se va reveni cu adresă creditoarei, în atenţia Directorului General, pentru a confirma plăţile efectuate şi pentru a comunica suma rămasă restantă.

  • Sedinta din data de 23.03.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Administratorul debitoarei depune la dosar o serie de acte, în dublu exemplar, prin care face dovada plăţilor efectuate. Solicită acordarea unui termen pentru a face alte plăţi şi pentru a stinge litigiul pe cale amiabilă. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea debitoarei, formulată prin reprezentant, va acorda termenul solicitat pentru a fi efectuate alte plăţi şi stingerea litigiului pe cale amiabilă. Se va face adresă creditoarei cu duplicatul actelor depuse la acest termen, pentru a confirma plăţile efectuate şi pentru a comunica suma rămasă restantă.

  • Sedinta din data de 26.01.2006 la ora 8:30

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Apărătorul debitoarei depune la dosar o serie de acte prin care face dovada plăţilor efectuate şi a sumei rămase de achitat. Solicită acordarea unui termen pentru a face alte plăţi şi pentru a stinge litigiul pe cale amiabilă. Reprezentantul creditoarei nu se opune termenului solicitat. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea debitoarei, formulată prin reprezentant, va acorda termenul solicitat pentru a fi efectuate alte plăţi şi stingerea litigiului pe cale amiabilă.

  • Sedinta din data de 08.12.2005 la ora 22:00

    Complet: CL falimente
  • Amânat

    Reprezentantul debitoarei declară că în urma punctajului efectuat la Administraţia Finanţelor Publice Suliţa rezultă o altă sumă decât cea menţionată în acţiune, solicitând acordarea unui termen pentru a fi efectuat un punctaj împreună cu creditoarea pentru a fi delimitată suma datorată. Instanţa pune în vedere administratorului debitoarei să efectueje punctajul împreună cu creditoarea Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Botoşani şi menţioneze separat debitul, dobânzile şi penalităţile. JUDECĂTORUL SINDIC, Analizând cererea debitoarei, formulată prin reprezentant, va acorda termenul solicitat pentru a fi efectuat punctajul împreună cu Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Botoşani, în vederea delimitării debitului.

Flux dosar


Actualizare GRPD