Dosar 233/323/2006 din 22.08.2006

furtul calificat (art. 209 C.p.)


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 233/323/2006
Data dosar:
22.08.2006
Instanta:
Judecătoria Târnăveni
Departament:
Civil_Penal_CC
Obiect:
furtul calificat (art. 209 C.p.)
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 20.09.2007 la ora 8:30

    Complet: Complet 3 (TV)
  • Soluţionare

    În baza art. 208 al. 1 raportat la art. 209 al. 1 lit. a şi i C. p. cu aplicarea art. 41 al. 2 C. pen. condamnă inculpatul STREMŢAN ALEXANDRU la 8 ani închisoare cu executare în loc de detenţie. În baza art. 208 al. 1 raportat la art. 209 al. 1 lit. a şi i C. pen. condamnă inculpatul SAVU GHEORGHE CRISTIAN la 9 ani închisoare cu executare în loc de detenţie. Diferenţa dintre aceste două pedepse constă în faptul că al doilea inculpat nu a înţeles ce înseamnă suspendarea condiţionată a executării unei pedepse uitând că ne aflăm într-o societate în care mănânci dacă ai şi nu furi. În baza art. 191 c. pr. pen. obligă inculpaţii la cheltuieli judiciare în sumă de 300 ron ce vor fi suportate în solidar, cheltuieli cu ocazia cercetării penale şi judecătoreşti. Cu apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică azi, 20.09.2007.

  • Sedinta din data de 21.06.2007 la ora 8:30

    Complet: Complet 3 (TV)
  • Repus pe rol

    Apreciaza ca se impune repunerea cauzei pe rol in vederea emiterii unei adrese catre Judecatoria tarnaveni Biroul executari penale- solicitand a se comunica data ramanerii definitive a SP 135/2001 cu scopul de a se lamuri data la care a fost desc.................... infractiunea pentru care Savu Gheorghe a fost trimis in judecata in raport de termenul de incercare stabilit prin SP sus mentionata.

  • Sedinta din data de 14.06.2007 la ora 8:30

    Complet: Complet 3 (TV)
  • Amânat

    Amână cauza în vederea studierii rapoartelor de evaluare a celor doi inculpaţi.

  • Sedinta din data de 03.05.2007 la ora 8:30

    Complet: Complet 3 (TV)
  • Amânat

    amână cauza pentru a se emite adresă către Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Mureş în sensul efectuării unui referat de evaluare pentru ambii inculpaţi

  • Sedinta din data de 29.03.2007 la ora 8:30

    Complet: Complet 3 (TV)
  • Amânat

    Instanta faţă de declaraţia inculpatului Stremţan Alexandru dată la termenul de azi- respinge cererea de schimbare a încadrării juridice a faptei din furt calificat în tăinuire la furt intrucât inculpatul Savu a săvârşit efectiv acte materiale de furt, ce se reţin în cea de-a doua faptă dedusă judecăţii.Pentru a se reveni cu adresă către I.P.J. Mureş în sensul comunicării fişelor de cazier judiiciar a inculpaţilor urmează a amâna cauza, motiv pentru care,

  • Sedinta din data de 01.03.2007 la ora 8:30

    Complet: Complet 3 (TV)
  • Amânat

    Avand in vedere lipsa apărătorului inculpatului Savu Gheorghe , avocat Florin Meghesan la acest termen de judecata instanta urmează a pune in discutie cererea de schimbare a incadrarii juridice a faptei comise de inculpatul Savu Gheorghe. Urmează a se emite adresa catre IPJ Mureş pentru a se solicita fişele de cazier judiciar a inculpatilor.

  • Sedinta din data de 01.02.2007 la ora 8:30

    Complet: Complet 3 (TV)
  • Amânat

    Instanta apreciaza ca se impune amanarea cauzei în vederea audierii martorilor M******* C******* şi N*** V****** , sens în care se vor cita aceştia cu mandate de aducere, se va pune în discuţie la termenul următor şi instanţa se va pronunţa asupra schimbării încadrării juridice a faptei comise de către inculpatul Savu Gheorghe, respectiv din infracţiunea de furt calificat în infracţiunea de tăinuire astfel cum a pus concluzii reprezentantul inculpatului avocat Florin Megheşan faţă de declaraţia inculpatului dată la acest termen de judecată sau din infracţiunea de furt calificat în infracţiunea de complicitate la furt calificat ,schimbare solicitată de reprezentanta Ministerului Public faţă de declaraţia inculpatului Savu Gheorghe dată la termenul de azi, după audierea martorilor .

  • Sedinta din data de 14.12.2006 la ora 8:30

    Complet: Complet 3 (TV)
  • Amânat

    Instanta apreciaza ca se impune amanarea cauzei şi pune în vedere inculpatului Savu Gheorghe ca pentru termenul viitor să aibă asupra sa buletinul de identitate pentru a fi identificat în vederea audierii. Martorii prezenţi la termenul de azi, M******* C******* şi N*** V******, primesc termen în cunoştinţă.

  • Sedinta din data de 16.11.2006 la ora 8:30

    Complet: Complet 3 (TV)
  • Amânat

    Faţă de cele invederate instanţei de partea vătămată Cacovean Aurita , că imobilul din care s-au sustras bunurile apartine fiicei sale preciază că se impune acordarea unui nou termen de judecată , constată lipsa calităţii procesuale pasive a părtii vătămate Cacovean Auriţa şi dispune citarea fiicei acesteia , numita Olaru Laura- cu mentiunea- de a preciza dacă se constituie parte civilă în cauză.

  • Sedinta din data de 19.10.2006 la ora 8:30

    Complet: Complet 3 (TV)
  • Amânat

    Analizând actele şi lucrările dosarului Instanţa apreciază că se impune amânarea cauzei pentru un alt termen de judecată pentru când încuviinţează cererea de amânare formulată de reprezentantul inculpatului Savu- avocat Florin Megheşan pentru pregătirea apărării ş cererea de amânare formulată de reprezentanta Ministerului Public , urmează a se cita partea vătămată C******* A***** cu menţiunea " de a preciza dacă se constituie parte civilă în cauză ", inculpaţii şi martorii primesc termen în cunoştinţă fiind prezenţi în instanţă la termenul de azi.

Flux dosar


Actualizare GRPD