Dosar 6757/1285/2006 din 18.12.2006

pretenţii


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 6757/1285/2006
Data dosar:
18.12.2006
Instanta:
Tribunalul Comercial Cluj
Departament:
Comercial
Obiect:
pretenţii
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 11.10.2007 la ora 11:00

    Complet: Complet Directe 8
  • Soluţionare

    IA ACT DE TRANZACTIA INTERVENITA INTRE PĂRŢI.. RESPINGE CEREREA FORMULATĂ DE PÂRÂTA S* T******** S* DE A SE LUA ACT DE RENUNŢAREA LA DREPTUL PRETINS DE CĂTRE RECLAMANTA SC META INTERNATIONAL NV BELGIA, PRECUM ŞI CEREREA PÂRÂTEI DE A SE LUA ACT DE RENUNŢAREA LA JUDECATĂ ÎMPOTRIVA CERERII DE INTERVENŢIE ÎN INTERESUL RECLAMANTEI. IREVOCABILA ŞI EXECUTORIE.

  • Sedinta din data de 27.09.2007 la ora 11:00

    Complet: Complet Directe 8
  • Amânat

    Încuviinţează cererile de amânare formulate de reprezentanţii părţilor. Încuviinţează onorariu definitiv pentru raportul de expertiză în sumă de 3.200 RON, constată că s-a achitat un avans în sumă de 2000 RON. Amână soluţionarea cauzei pentru data de 1 octombrie 2007, sala 249, ora 11,00, pentru când părţile au termen în cunoştinţă prin reprezentanţii lor. Pune în vedere reprezentantului reclamantei să facă dovada achitării diferenţei de onorariu pentru raportul de expertiză în valoare de 1200 RON şi să depună tranzacţia încheiată.

  • Sedinta din data de 12.07.2007 la ora 11:00

    Complet: Complet Directe 8
  • Amânat

    Încuviinţează în principiu cererea de intervenţie în interesul reclamantei. Încuviinţează cererea formulată de reprezentantul pârâtei. Încuviinţează obiectivele la raportul de expertiză solicitate de reprezentanta reclamantei şi reprezentantul pârâtei. Menţine dispoziţiile încheierii anterioare în sensul că prorogă pronunţarea asupra probei testimoniale. Amână soluţionarea cauzei pentru data de 27 septembrie 2007, sala 249, ora 11,00, pentru când părţile au termen în cunoştinţă prin reprezentanţii lor. Desemnează expert în cauză prin tragere la sorţ pe d-nul UCENIC MIRCEA GHEORGHE, efectuându-se adresă în vederea efectuării unui raport de expertiză conform obiectivelor propuse de reclamantă respectiv: Stabilirea valorii lucrărilor de investiţii care au fost efectuate de către reclamantă în perioada martie-mai 2006 în halele de compresoare M2 şi M2E proprietatea pârâtei. Stabilirea sporului de valoare adus clădirii în care au fost efectuate aceste investiţii ca urmare a realizării investiţiilor respective. Stabilirea stadiului actual al lucrărilor de investiţii, precum şi costurile pe care le-ar necesita finalizarea lor. Să se verifice şi să se evalueze obiectele de investiţie ( uşi metalice, panouri policarbonat, etc.) care au fost depozitate provizoriu de către reclamantă la SC PROTECTIM SA în incinta fostului combinat de utilaj greu GUG, Cluj-Napoca în vederea montării la halele, obiect al închirierii. Iar a doua variantă conform solicitărilor pârâtei respectiv: Să se stabilească numai pe baza facturilor înregistrate în contabilitatea reclamantei care au fost investiţiile ce au legătură cu obiectul contractului potrivit susţinerii pârâtei.. Stabileşte avans pentru raportul de expertiză în valoare 2000 RON în sarcina reclamantei. Pune în vedere reprezentantei reclamantei să facă dovada achitării avansului stabilit pentru raportul de expertiză în termen de cinci zile sub sancţiunea decăderii. Pune în vedere reprezentantului pârâtei să depună la dosar suplimentul la interogatoriul formulat pentru reclamantă pentru a fi comunicat cu aceasta.

  • Sedinta din data de 14.06.2007 la ora 11:00

    Complet: Complet Directe 8
  • Amânat

    Încuviinţează cererile de amânare formulate de de ambele părţi. Menţine dispoziţiile încheierii anterioare în sensul că prorogă pronunţarea asupra probei testimoniale şi asupra obiectivelor la raportul de expertiză. Amână soluţionarea cauzei pentru data de 12 IULIE 2007, sala 249, ora 11,00, pentru când părţile au termen în cunoştinţă prin reprezentanţii lor. Se va cita intervenienta S* M****** S* de la sediul indicat în cerere cu menţiunea de a achita o taxă judiciară de timbru în valoare de 25.214,57 lei şi timbru judiciar în valoare de 10 lei sub sancţiunea anulării cererii ca netimbrată. Pune în vedere reprezentantului intervenientei să facă dovada achitării taxei judiciare de timbru în valoare de 25.214,57 lei pentru cererea de intervenţie în interesul reclamantului.

  • Sedinta din data de 10.05.2007 la ora 11:00

    Complet: Complet Directe 8
  • Amânat

    Încuviinţează cererile de amânare formulate de de ambele părţi. Prorogă pronuţarea asupra obiectivelor expertizei. Menţine dispoziţiile încheierii anterioare în sensul că prorogă pronunţarea asupra probei testimoniale. Amână soluţionarea cauzei pentru data de 14 IUNIE.2007, sala 249, ora 11,00, pentru când părţile au termen în cunoştinţă prin reprezentanţii lor. Se va cita intervenienta S* M****** S* de la sediul indicat în cerere.

  • Sedinta din data de 12.04.2007 la ora 11:00

    Complet: Complet Directe 8
  • Amânat

    Raspinge, ca neîntemeiată, excepţia inadmisibilităţii invocată de reclamant faţă de cererea reconvenţională şi întemeiată pe dispoziţiile art.720 indice 1 din Codul de procedură Civilă. Încuviinţează cererea în probaţiune cu privire la interogatoriile formulate, precum şi proba cu efectuarea unui raport de expertiză în specialitatea construcţii. Prorogă pronunţarea asupra probei testimoniale până după luarea interogatoriilor părţilor. Amână soluţionarea cauzei pentru data de 10.05.2007, sala 249, ora 11,00, pentru când părţile au termen în cunoştinţă prin reprezentanţii lor. Pune în vedere reprezentantului reclamantei să depună la dosar în termen de 5 zile sub sancţiunea decăderii interogatoriul formulat pentru pârâtă pentru a fi communicat cu aceasta. Pune în vedere reprezentantului pârâtei să depună la dosar în termen de 5 zile sub sancţiunea decăderii interogatoriul formulat pentru reclamantă pentru a fi communicat cu aceasta. Pune în vedere reprezentantului reclamantei să depună în scris obiectivele formulate pentru raportul de expertiză. Se va emite adresă către Biroul Local de Expertize pentru a comunica o listă de experţi în specialitatea construcţii. De asemnenea, având în vedere disputele aprinse ale reprezentaţilor părţilor, instanţe le pune în vedere acestora să păstreze limitele respectului reciproc pe întreg parcursul dezbaterilor.

  • Sedinta din data de 29.03.2007 la ora 11:00

    Complet: Complet Directe 8
  • Amânat

    Amână soluţionarea cauzei pentru data de 12.04.2007, sala 249, ora 11,00, termen dat în cunoştinţă părţilor prin reprezentanţii lor, pentru când pune în vedere reprezentantei reclamantei să depună la dosar antecontractul încheiat în luna ianuarie 2006, despre care reclamanta a făcut vorbire în motivarea cererii de chemare în judecată. Pune în vedere reprezentantului pârâtei să formuleze în scris poziţia procesuală faţă de întâmpinarea la cererea reconvenţională formulată de către reclamantă şi comunicată la acest termen de judecată.

  • Sedinta din data de 07.03.2007 la ora 8:00

    Complet: Miercuri 2
  • Amânat

    în vederea depunerii din partea reclamantei reconvenţionale a dovezii privind achitarea taxei judiciare de tmbru stabilită de instanţă

  • Sedinta din data de 14.02.2007 la ora 8:00

    Complet: Miercuri 2
  • Amânat

    Amână soluţionarea cauzei pentru data de 07.03.2007, sala 249, ora 8,00, termen dat în cunoştinţă părţilor prin reprezentanţii lor. Pune în vedere reprezentantului reclamantei să formuleze în scris poziţia procesuală faţă de cererea reconvenţională formulată de către pârâtă şi să răspundă la întâmpinarea formulată de către aceasta. Pune în vedere reprezentantului pârâtei ca până la următorul termen de judecată să depună la dosar dovada achitării unei taxe judiciare de timbru în sumă de 7.981,48 Ron şi un timbru judiciar de 5,3 Ron, taxe aferente cererii reconvenţionale, sub sancţiunea anulării acesteia ca netimbrată.

  • Sedinta din data de 17.01.2007 la ora 8:00

    Complet: Miercuri 2
  • Amânat

    Amână soluţionarea cauzei pentru data de 14.02.2007, sala 249, ora 8,00, termen dat în cunoştinţă reclamantei prin reprezentantul său, pentru când se va repeta procedura de citare cu pârâta. Pune în vedere reprezentantului reclamantei să procedeze la identificarea şi comunicarea la dosar a sediului corect al reclamantei şi cu cel puţin 5 zile înainte de următorul termen de judecată, să depună la dosar dovada achitării taxei de timbru datorate, sub sancţiunea anulării acţiunii, ca netimbrată.

Flux dosar


Actualizare GRPD