Dosar 679/1371/2006 din 27.12.2006

procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 679/1371/2006
Data dosar:
27.12.2006
Instanta:
Tribunalul Comercial Mureș
Departament:
FALIMENTE
Obiect:
procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată
Categorie:
Faliment
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 10.10.2012 la ora 09:00

    Complet: C4 sindice
  • Închis lichidarea (art. 119 din lege)

    Admite cererea formulată de lichidatorul judiciar SCPI Nacornic SPRL, cu sediul în Târgu-Mureş, str. Retezatului nr. 4 ap.2 jud. Mureş şi în consecinţă: În temeiul art. 132 alin.2 din Legea privind procedura insolvenţei, Aprobă raportul final, Dispune închiderea procedurii falimentului debitorului SC A&M INTERNAŢIONAL LEASING SRL cu sediul social în Târgu-Mureş, str. Aluniş nr. 22 jud. Mureş având nr. de înmatriculare în registrul comerţului J26/245/2002. Dispune radierea debitorului din registrul comerţului. În temeiul art.136 din Legea privind procedura insolvenţei, Descarcă lichidatorul de orice îndatoriri şi responsabilităţi. În temeiul art. 135 din Legea privind procedura insolvenţei, Dispune comunicarea prezentei sentinţe lichidatorului, creditorilor, administratorului special, Direcţiei Teritoriale a Finanţelor Publice, Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş, pentru efectuarea menţiunilor de închidere a procedurii şi de radiere, prin publicare în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Dispune comunicarea sentinţei nr. 1503/31.10.2007 pronunţată de judecătorul sindic, irevocabilă prin decizia nr. 233/R/11.03.2008 a Curţii de Apel Târgu-Mureş, prin care s-a dispus angajarea răspunderii personale faţă de fostul administrator statutar, Pop Constatin, către D.G.F.P. Mureş în vederea înscrierii în cazierul fiscal. Dispune efectuarea menţiunilor referitoare la închiderea procedurii şi radiere în registrul comerţului. Definitivă şi Executorie. Cu recurs în termen de 7 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 10.10.2012.

  • Sedinta din data de 03.10.2012 la ora 09:00

    Complet: C4 sindice
  • Amână pronunţarea

    Amână pronunţarea în cauză la data de 10 octombrie 2012. Pronunţată în şedinţa publică de la 3 octombrie 2012.

  • Sedinta din data de 16.05.2012 la ora 09:00

    Complet: C4 sindice
  • Amână cauza

    Stabileşte un nou termen la data de 3 octombrie 2012, ora 9,00 sala 24 pentru finalizarea demersurilor jurisdicţionale efectuate în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei prin executarea silită a hotărârilor judecătoreşti pronunţate, încasarea sumelor ca urmare a executării silite a sentinţei prin care s-a dispus angajarea răspunderii personale şi depunerea dovezilor privind demersurile efectuate în acest sens. Lichidatorul în măsura încasării sumelor va depune al dosar raport de încasări şi plăţi, plan de distribuire a sumelor. Lichidatorul va depune al dosar raport cu propuneri privind continuarea procedurii insolvenţei faţă de debitoare. Pronunţată în şedinţa publică de la 16 Mai 2012.

  • Sedinta din data de 07.02.2012 la ora 09:00

    Complet: C4 sindice
  • Amână cauza

    Stabileşte un nou termen la data de 16 mai 2011, pentru continuarea demersurilor efectuate în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei prin executarea silită a hotărârilor judecătoreşti pronunţate, încasarea sumelor ca urmare a executării silite a sentinţei prin care s-a dispus angajarea răspunderii personale şi depunerea dovezilor privind demersurile efectuate în acest sens. Lichidatorul în măsura încasării sumelor va depune al dosar raport de încasări şi plăţi, plan de distribuire a sumelor. Lichidatorul va depune al dosar raport cu propuneri privind continuarea procedurii insolvenţei faţă de debitoare. Pronunţată în şedinţa publică de la 07 Februarie 2012.

  • Sedinta din data de 05.10.2011 la ora 09:00

    Complet: C4 sindice
  • Amână cauza

    Stabileşte un nou termen la data de 7 februarie 2012, ora 9,00 sala 26 pentru finalizarea demersurilor jurisdicţionale promovate în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei şi depunerea dovezilor privind demersurile efectuate în acest sens. Lichidatorul în măsura valorificării bunurilor va depune la dosar raport de încasări şi plăţi, plan de distribuire a sumelor. Lichidatorul va depune la dosar raport cu propuneri privind continuarea procedurii insolvenţei faţă de debitoare. Pronunţată în şedinţa publică de la 05 Octombrie 2011.

  • Sedinta din data de 01.06.2011 la ora 09:00

    Complet: C4 sindice
  • Amână cauza

    Distribuirea sumelor obţinute în urma vânzării bunurilor din averea debitoarei conform celor cuprinse în plan şi să depună la dosar dovada demersurilor efectuate în acest sens. Stabileşte un nou termen la dat de 5 octombrie 2011, ora 9,00 pentru finalizarea demersurilor jurisdicţionale efectuate în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei, executarea silită a sentinţei prin care s-a dispus angajarea răspunderii personale a administratorilor şi depunerea dovezilor privind demersurile efectuate în acest sens. Lichidatorul în măsura încasării sumelor va depune la dosar un nou raport de încasări şi plăţi, plan de distribuire a sumelor. Lichidatorul va depune la dosar raport cu propuneri privind continuarea procedurii insolvenţei faţă de debitoare. Ia act de susţinerile lichidatorului conform căreia nu înţelege să formuleze acţiune civilă în cadrul acţiunii penale întrucât prejudiciul a fost recuperat. Pronunţată în şedinţa publică de la 01 Iunie 2011.

  • Sedinta din data de 02.03.2011 la ora 09:00

    Complet: C4 sindice
  • Amână cauza

    Stabileşte un nou termen la data de 1 iunie 2011, ora 9,00 pentru finalizarea demersurilor efectuate în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei, executarea silită a sentinţei prin care s-a dispus angajarea răspunderii personale a administratorului şi depunerea dovezilor privind demersurile efectuate în acest sens. În măsura încasării sumelor, lichidatorul va depune la dosar raport de încasări şi plăţi plan de distribuire a sumelor. Lichidatorul va depune la dosar raport cu propuneri privind continuarea procedurii insolvenţei faţă de debitoare. Pronunţată în şedinţa publică de la 02 Martie 2011.

  • Sedinta din data de 24.11.2010 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amână cauza

    Stabilirea unui nou termen la data de 2 martie 2011, pentru continuarea operaţiunilor de lichidare a bunurilor din averea debitoarei, conform hotărârii adunării creditorilor şi depunerea dovezilor privind demersurile efectuate în acest sens. Lichidatorul în cazul în care creditorii nu vor formula contestaţii faţă de actele notificate respectiv publicate în BPI, va efectua operaţiunile conform raportului şi planului depus şi va depune la dosar dovada demersurilor efectuate în acest sens. În ipoteza valorificării bunurilor din averea debitoarei, lichidatorul va depune la dosar raport de încasări şi plăţi, plan de distribuire a sumelor. Lichidatorul va depune la dosar raport cu propuneri privind continuarea procedurii insolvenţei faţă de debitoare. Pronunţată în şedinţa publică de la 24 Noiembrie 2010.

  • Sedinta din data de 08.09.2010 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Stabilirea unui nou termen la data de 24 noiembrie 2010, pentru finalizarea demersurilor jurisdicţionale promovate în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei, finalizarea executării silite a hotărârilor pronunţate, depunerea unui nou raport de încasări şi plăţi şi a unui plan de distribuire a sumelor existente în contul colector al debitoarei. Emiterea unei adrese către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, pentru a se solicita relaţii cu privire la modul de soluţionare al memoriului întocmit de lichidatorul desemnat în cauză Nacornic S.P.R.L. cu sediul în Tg.Mureş, str.Libertăţii, nr.97/A, ap.5, jud.Mureş, prin care s-a propus cercetarea atât a administratorului Pop Constantin, de la SC A&M Internaţional Leasing SRL – în faliment, cu sediul în Tg.Mureş, str.Aluniş, nr.22, jud.Mureş, cât şi administratorii Grama Sorin şi Fota Constantin, respectiv salariaţii Stanciu Florin şi Starcu Mihai Vlad de la SC Paneuro Trading SRL, sub aspectul, dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunilor de: gestiune frauduloasă prevăzută de art.214 Cod penal, delapidare prevăzută de art.215 ind.1 Cod penal, abuz de încredere prevăzută de art.213 Cod penal, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor prevăzută de art.246 Cod penal raportat la art.258 Cod penal, neglijenţă în serviciu prevăzută de art.249 Cod penal, raportat la art.258 Cod penal, bancrută frauduloasă prevăzută de art.143 alin.,2 lit. a din Legea nr.85/2006. Distribuirea sumelor conform celor cuprinse în plan şi depunerea dovezilor privind demersurile efectuate în acest sens. Lichidatorul va continua demersurile specifice procedurii insolvenţei şi va depune la dosar dovada demersurilor efectuate în acest sens. Pronunţată în şedinţa publică de la 08 Septembrie 2010.

  • Sedinta din data de 07.04.2010 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Stabileşte un nou termen la data de 8 septembrie 2010, pentru continuarea demersurilor efectuate în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei, finalizarea demersurilor jurisdicţionale promovate, executarea silită a hotărârilor pronunţate şi depunerea dovezilor privind demersurile efectuate în acest sens. Lichidatorul va depune la dosar raport de încasări şi plăţi şi a unui plan de distribuire a sumelor. Lichidatorul va depune la dosar raport cu propuneri privind continuarea procedurii insolvenţei deschise faţă de debitoare.

  • Sedinta din data de 02.12.2009 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Aprobarea raportului de încasări şi plăţi şi a planului de distribuire a sumelor întocmit de lichidatorul judiciar în cadrul procedurii insolvenţei deschise faţă de debitoare. Distribuirea sumelor conform celor cuprinse în plan şi depunerea dovezilor privind distribuirea sumelor. Stabilirea unui nou termen la data de 7 aprilie 2009, pentru finalizarea acţiunilor jurisdicţionale promovate în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei, executarea silită a hotărârilor pronunţate şi depunerea dovezilor privind demersurile efectuate în acest sens. Pronunţată în şedinţa publică de la 02 Decembrie 2009.

  • Sedinta din data de 04.11.2009 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Afişarea în conformitate cu prevederile art. 122 din Legea nr.85/2006 a unui exemplar al planului de distribuire la uşa tribunalului. Lichidatorul judiciar va notifica planul de distribuire a sumelor obţinute din vânzarea bunurilor din patrimoniul debitoarei, tuturor creditorilor şi debitoarei prin administrator special prin Buletinul procedurilor de insolvenţă, cu menţionarea termenului stabilit pentru soluţionarea eventualelor contestaţii faţă de plan, va convoca şedinţa adunării creditorilor având ca ordine de zi soluţionarea eventualelor contestaţii faţă de planul de distribuire şi aprobarea planului de distribuire şi va depune la dosar dovada demersurilor efectuate în acest sens. Aprobarea raportului de încasări şi plăţi şi a planului de distribuire a sumelor întocmit de lichidatorul judiciar în cadrul procedurii insolvenţei deschise faţă de debitoare. Distribuirea sumelor conform celor cuprinse în plan şi depunerea dovezilor privind distribuirea sumelor. Lichidatorul va continua demersurile în vederea valorificării bunurilor din averea debitoarei şi va depune la dosar dovada demersurilor efectuate în acest sens. Stabilirea unui nou termen la data de 2 decembrie 2009, pentru continuarea operaţiunilor specifice procedurii insolvenţei şi depunerea dovezilor privind demersurile efectuate în acest sens. Pronunţată în şedinţa publică de la 04 Noiembrie 2009.

  • Sedinta din data de 23.09.2009 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Amână soluţionarea cauzei la data de 04 noiembrie 2009. Pronunţată în şedinţa publică de la 23 Septembrie 2009.

  • Sedinta din data de 03.06.2009 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Stabilirea unui nou termen la data de 23 septembrie 2009, pentru finalizarea procedurilor jurisdicţionale în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei şi continuarea operaţiunilor de valorificare a bunurilor din averea debitoarei. În situaţia valorificării bunurilor, lichidatorul va depune la dosar raport de încasări şi plăţi, plan de distribuire a sumelor obţinute în urma valorificării bunurilor. Pronunţată în şedinţa publică de la 03 Iunie 2009.

  • Sedinta din data de 18.02.2009 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Aprobarea raportului de încasări şi plăţi şi a planului de distribuire a sumelor întocmit de lichidatorul judiciar în cadrul procedurii insolvenţei deschise faţă de debitoare. Distribuirea sumelor conform celor cuprinse în plan şi depunerea dovezilor privind distribuirea sumelor. Stabilirea unui nou termen la data de 3 iunie 2009, pentru continuarea operaţiunilor de valorificare a bunurilor din averea debitoarei, şi finalizarea procedurilor jurisdicţionale în vedere reîntregirii patrimoniului debitoarei. În situaţia valorificării bunurilor, lichidatorul va depune la dosar raport de încasări şi plăţi, plan de distribuire a sumelor obţinute în urma vânzării bunurilor. Pronunţată în şedinţa publică din 18 februarie 2009.

  • Sedinta din data de 26.11.2008 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Aprobarea raportului de încasări şi plăţi şi a planului de distribuire a sumelor întocmit de lichidatorul judiciar în cadrul procedurii insolvenţei deschise faţă de debitoare. Distribuirea sumelor conform celor cuprinse în plan şi depunerea dovezilor privind distribuirea sumelor. În conformitate cu prevederile art.117 alin.4 din Legea nr.85/2006, judecătorul sindic dă dispoziţie lichidatorului judiciar să efectueze actele şi operaţiunile de lichidare a bunurilor din averea debitoarei SC AM Internaţional Leasing SRL, conform celor cuprinse în raport, în condiţiile prevăzute în regulamentul de vânzare şi la preţurile cuprinse în raportul de evaluare. Stabilirea unui nou termen la data de 18 februarie 2009, ora 8,30 pentru începerea vânzării bunurilor debitoarei. Lichidatorul va depune la dosar raport de încasări şi plăţi, plan de distribuire a sumelor obţinute în urma valorificării bunurilor. Confirmarea lichidatorului judiciar în persoana practicianului în insolvenţă Nacornic SPRL. Confirmarea comitetului creditorilor ca fiind format din creditorii DGFP Mureş, MKB Romexterra Bank Tg.Mureş şi SC Olmedo Impex SRL. Lichidatorul judiciar va continua operaţiunile specifice procedurii insolvenţei, demersurile efectuate în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei şi va depune la dosar dovada demersurilor efectuate în acest sens. Pronunţată în şedinţa publică de la 26 Noiembrie 2008.

  • Sedinta din data de 22.10.2008 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Stabilirea unui nou termen la data de 26 noiembrie 2008 ora 8,30. Lichidatorul va continua demersurile în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei, a valorificării bunurilor din averea debitoarei şi va depune la dosar dovada demersurilor efectuate în acest sens. În ipoteza valorificării bunurilor lichidatorul va depune la dosar raport de încasări şi plăţi şi un nou plan de distribuire a sumelor, Înaintarea în conformitate cu prevederile art.11 pct.g din Legea nr.85/2006, a memoriului întocmit de lichidator cu propunerea de sesizare a organelor de cercetare penală în legătură cu dispariţia documentelor societăţii falite şi cu neclarificarea situaţiei juridice a unor motoscutere din patrimoniul acesteia, Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş. Pronunţată în şedinţa publică de la 22 Octombrie 2008.

  • Sedinta din data de 24.09.2008 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Stabilirea unui nou termen la data de 22 octombrie 2008, ora 8,30, pentru continuarea operaţiunilor specifice procedurii insolvenţei, respectiv continuarea demersurilor efectuate în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei, şi depunerea unor dovezi privind efectuarea demersurilor în acest sens. Aprobarea raportului de încasări şi plăţi şi a planului de distribuire a sumelor întocmit de lichidatorul judiciar în cadrul procedurii insolvenţei deschise faţă de debitoare. Distribuirea sumelor conform celor cuprinse în plan şi depunerea dovezilor privind distribuirea sumelor. Vânzarea bunurilor din averea debitoarei conform hotărârii adunării creditorilor. Lichidatorul judiciar va depune la dosar un nou raport de încasări şi plăţi şi un nou plan de distribuire a sumelor obţinute în urma vânzării bunurilor. Pronunţată în şedinţa publică de la 24 Septembrie 2008.

  • Sedinta din data de 04.06.2008 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Aprobă raportul cu propunerea de vânzare şi raportul de evaluare a bunurilor şi averea debitoarei. Dispune efectuarea operaţiunilor de vânzare a bunurilor din averea debitoarei conform raportului de evaluare şi regulamentului de vânzare aprobat de adunarea creditorilor Se revine cu adresă către Tribunalul Bucureşti-Secţia a VII comercială, pentru a se solicita lista de inventariere a bunurilor mobile identificate în patrimoniul debitoarei SC Paneuro Trading SRL. Se va emite adresă către Romexterra Bank SA pentru a se solicita a comunica instanţei dacă din actele şi documentele aflate în evidenţa lor rezultă existenţa unor convenţii contract de cesiune de leasing financiar încheiat între SC Paneuro Moto PMT SRL şi SC Olmedo Impex SRL, cu menţiunea că, s-au solicitat relaţii cu privire la posesia unor acte referitoare la bunurile din patrimoniul debitoarei, fără însă să se dea curs solicitării instanţei, iar nefurnizarea relaţiilor solicitate se sancţionează conform prevederii art.108 alin.2 lit. e Cod procedură civilă cu amendă judiciară în cuantum de la 30 lei la 500 lei. Stabileşte un nou termen la data de 24 septembrie 2008, pentru continuarea operaţiunilor specifice procedurii insolvenţei, continuarea demersurilor jurisdicţionale în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei Pronunţată în şedinţa publică de la 04 Iunie 2008.

  • Sedinta din data de 30.04.2008 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Stabilirea un nou termen la data de 4 iunie 2008, pentru care lichidatorul judiciar va continua demersurile efectuate în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei, va depune la dosar dovada demersurilor efectuate în acest sens. Lichidatorul judiciar va întocmi un memoriu privind modul în care Activ Lichidator IPURL şi-a îndeplinit atribuţiile legale în cadrul procedurii falimentului deschisă faţă de SC Paneuro Trading SRL, dat fiind faptul că din bunurile proprietatea debitoarei SC AM Internaţional Leasing SRL, care au fost date în leasing către SC Paneuro Trading SRL lipsesc un număr de 73 de motoscutere, pentru care ACTIV Lichidator IPURL nu a predat documentele de provenienţă, respectiv actele care justifică ieşirea acestor bunuri din patrimoniul acestei societăţi, urmând să se evidenţieze dacă există elemente constitutive ale infracţiunii prevăzute de Legea nr.85/2006, respectiv dacă administratorul societăţii de lichidare respectiv gestionarii care au avut sarcini în legătură cu bunurile proprietatea debitoarei se fac vinovaţi de săvârşirea acestor infracţiuni. Emiterea unei adrese către Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Comercială, pentru a se solicita a se comunica lista de inventariere al bunurilor mobile identificate în patrimoniul debitoarei SC Paneuro Trading SRL, în cadrul procedurii insolvenţei deschisă faţă de această debitoare, procedură ce formează obiectul dosarului nr. 768/2004 al Tribunalului Bucureşti Pronunţată în şedinţa publică de la 30 Aprilie 2008.

  • Sedinta din data de 05.03.2008 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Amânat pentru continuarea operaţiunilor de lichidare şi demersuri în vederea reântregirii patrimoniului debitoarei.

  • Sedinta din data de 09.01.2008 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Amânat

    Amânat pentru continuarea demersurilor efectuate în vederea reîntregirii patrimoniului debitoarei falite.

  • Sedinta din data de 05.12.2007 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Încheiere

    Am\nat pentru continuarea demersurilor de identificare a bunurilor aflate ]n patrimoniul debitoarei.

  • Sedinta din data de 31.10.2007 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Soluţionare

    Admite cererea formulată de lichidatorul Societatea Nacornic SPRL în contradictoriu cu administratorii Pop Constantin, Koncz Ştefan şi Kedves Karoly. Dispune angajarea răspunderii administratorilor pârâţi.

  • Sedinta din data de 24.10.2007 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Încheiere

    amână pronunţarea cu privire la soluţionarea cererii de angajare a răspunderii administratorilor pârâţi pentru data de 31.10.2007.

  • Sedinta din data de 26.09.2007 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Încheiere

    stabileşte un nou termen la data de 24 octombrie 2007, pentru continuarea operaţiunilor de lichidare şi soluţionarea cererii de angajare a răspunderii admninistratorului statutar.

  • Sedinta din data de 13.06.2007 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Încheiere

    Stabileşte un nou termen la data de 26 septembrie 2007 pentru soluţionarea cererii de angajare a răspunderii administratorului statutar.

  • Sedinta din data de 18.04.2007 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Încheiere

    Stabileşte un nou termen pentru a solicita relaţii de la Romexterra Bank cu privire la cele 218 motoscutere. şi emiterea unei adrese către IPJ Mureş - SEIP - pentru a ne comunica domiciliile pârâţilor Koncz Ştefan şi Kedves Karoly.

  • Sedinta din data de 28.03.2007 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Încheiere

    termen pentru verificarea declaraţiilor de creanţă şi pentru ca lichidatorul să facă demersuri pentru a intra in posesia actelor contabile a societăţii debitoare.

  • Sedinta din data de 07.02.2007 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Soluţionare

    Admite cererea creditoarei SC OLMEDO IMPEX SRL, cu sediul în Bucureşti, B-dul Iuliu Maniu nr.6 sector 6 şi în consecinţă: Deschide procedura simplificată reglementată de Legea nr. 85/2006 faţă de debitoarea SC A&M INTERNAŢIONAL LEASING SRL cu sediul în str. Aluniş, nr. 22 mun. Tg-Mureş jud. Mureş având număr de ordine în registrul comerţului. de pe lângă Tribunalul Mureş J26/245/2002, reprezentată de administratori statutari Koncz Stefan şi Kedves Karoly . Dispune intrarea în faliment şi dizolvarea societăţii debitoarei SC A&M INTERNAŢIONAL LEASING SRL.

  • Sedinta din data de 08.01.2007 la ora 08:30

    Complet: C4 sindice
  • Încheiere

    emiterea unor adrese către debitoarei şi ORC comunicarea cererii către debitoare.

Flux dosar


Actualizare GRPD