Dosar 852/64/2006 din 13.11.2006

anulare act de control taxe şi impozite


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 852/64/2006
Data dosar:
13.11.2006
Instanta:
Curtea de Apel Brașov
Departament:
Secţia Contencios administrativ şi fiscal
Obiect:
anulare act de control taxe şi impozite
Categorie:
Contencios administrativ si fiscal
Stadiu proces:
Recurs

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 13.03.2007 la ora 9:00

    Complet: .Recurs C1
  • Soluţionare

    Respinge recursul declarat de recurenta reclamantă SC ACTIV - P TRANS SRL împotriva Sentinţei civile nr.86/AF/19 septembrie 2006 pronunţată de Tribunalul Braşov - secţia comercială şi de contencios administrativ şi fiscal. Fără cheltuieli de judecată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi 13.03.2007.

  • Sedinta din data de 06.03.2007 la ora 9:00

    Complet: Recurs C2
  • Amânat

    în baza actelor existente la dosar la dosar şi pentru a da posibilitatea părţilor să depună concluzii scrise potrivit dispoziţiilor art.146 Cod procedură civilă şi faţă de art.260 alin.1 Cod procedură civilă, amână pronunţarea pentru data de 13 martie 2007.

  • Sedinta din data de 06.02.2007 la ora 9:00

    Complet: Recurs C2
  • Amânat

    Faţă de cererea de amânare formulată la acest termen de judecată de avocat Liliana Enescu în calitate de reprezentant convenţional pentru recurenta reclamantă SC ACtiv P-Trans SRL Braşov , delegaţia de reprezentare fiind însoţită de adeverinţă eliberată de Baroul Braşov prin care se arată că se află în imposibilitate de reprezentare, fiind plecată în concediu legal, va încuviinţa cererea şi va acorda un nou termen.

  • Sedinta din data de 09.01.2007 la ora 9:00

    Complet: Recurs C2
  • Amânat

    Faţă de faptul că recurenta reclamantă se află în procedura de insolvenţă, apreciază că se impune emiterea din oficiu a unei adrese la Tribunalul Braşov pentru a se comunica care este stadiul procedurii de insolvenţă a debitoarei SC ACTIV –P TRANS SRL cu toate datele, respectiv: dacă şi când s-a deschis procedura de reorganizare judiciară; dacă şi când s-a început procedura falimentului; dacă a fost numit administrator judiciar şi/sau lichidator judiciar şi numele acestuia; dacă s-a ridicat în totalitate sau în parte dreptul de administrare a debitoarei; dacă s-a întocmit tabelul definitiv consolidat al creditorilor. De asemenea, se va solicita să se precizeze cu claritate faza în care se află procedura insolvenţei. Se constată de asemenea, că pentru soluţionarea cauzei este necesar ca părţile să comunice stadiul soluţionării recursului înaintat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva sentinţei civile nr.101/2005 a Curţii de Apel Braşov. Apreciază că se impune efectuarea unei adrese către părţile în cauză pentru obţinerea acestor relaţii. Urmează a se verifica şi de către grefierul de şedinţă în arhiva instanţei care este stadiul soluţionării dosarului în care s-a pronunţat sentinţa civilă nr.45/2002 împotriva căreia s-a declarat recurs şi a fost soluţionat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin Decizia nr.1506/2004 prin care s-a admis recursul şi s-a casat sentinţa atacată, dosarul fiind trimis spre rejudecare aceleiaşi instanţe, pronunţându-se sentinţa civilă nr.101/2005. Pentru comunicarea acestor relaţii se impune acordarea unui nou termen de judecată, sens în care

  • Sedinta din data de 05.12.2006 la ora 9:00

    Complet: Recurs C2
  • Amânat

    Pentru a se comunica părţilor câte un exemplar al întâmpinării formulate în cauză , pentru ca recurenta reclamantă să precizeze stadiul procedurii de insolvenţă în care se află , respectiv dacă s-a numit administrator judiciar, dacă s-a ridicat dreptul de administrare al debitoarei şi dacă s-a ajuns la deschiderea procedurii falimentului cu numirea lichidatorului , s-a acorda un nou termen de judecată

Flux dosar


Actualizare GRPD