S***************
ReclamantS****** I********
ReclamantÎn temeiul art.248 C.pr.civ., constată perimat judecata cauzei. Cu recurs în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 15 mai 2008.
În temeiul art.155, ind. 1 C.pr.civ., suspendă judecarea cauzei pentru neândeplinirea de către reclamantă a obligaţiei aduse la cunoştinţă consecutiv prin încheierea de şedinţă de la termenele 19.01.2007, 7.02.2007 şi 23.02.2007. Cu recurs pe toată durata suspendării.Pronunţată în şedinţa publică, azi, 13.03.2007.
Văzând că este necesar a se reveni cu adresă către reclamantă, în sensul de a preciza dacă insistă în continuarea judecăţii, dacă actul depus la dosar reprezintă manifestarea de voinţă (fl.41 ds.), atrăgându-i-se atenţia că necomunicarea răspunsului său, pentru următorul termen de judecată, atrage aplicarea disp. art.1551 C.pr.civ.
Având în vedere că între adresa Oficiului Registrului Comerţului Botoşani de la fl.37 ds. şi adresa depusă azi de reprezentantul reclamantei există poziţii contradictorii, instanţa dispune a se emite adresă către Oficiul Registrului Comerţului Botoşani de a explica poziţiile diferite menţionate în cele două adrese şi a comunica date referitoare la S.C. ”Comaliment” SA Botoşani – componenţa Consilului de Administraţie. Pentru a se pronunţa asupra cererii de suspendare, instanţa pune în vedere reprezentantului reclamantei, ca pentru termenul viitor să depună la dosar certificat constatator, în original, privind ds. nr.5224/40/2006 al Tribunalului Botoşani. Constată necesar a se face adresă reclamantei pentru a comunica componenţa Consilului de Administraţie şi cine reprezintă societatea în momentul de faţă.
Având în vedere că S.C.”Mass Impex” SRL Botoşani a invocat excepţia lipsei calităţii de reprezentare a S.C. ”Comaliment” SA Botoşani, instanţa dispune a se comunica societăţii reclamante un exemplar de pe înscrisul pârâtei prin care a invocat această excepţie, cu rugămintea ca pentru termenul viitor să-şi exprime punctul de vedere faţă de această excepţie, cu privire la cererea de renunţare la judecată depusă de către pârât, din partea reclamantei, instanţa nu o poate lua în considerare deoarece cererea de renunţare la judecată se depune de către reclamantă iar pentru a se lua act de aceasta este necesar a numai acordul pârâtului şi acesta numai în cazul în care nu s-a intrat în dezbateri.
Având în vedere cererea administratorului societăţii pârâte precum şi faptul că termenul de azi este prima zi de înfăţişare, instanţa apreciază că se impune a fi admisă cererea acestuia, atrăgând atenţia acestuia că este ultimul termen de judecată acordat pentru lipsă de apărare. Totodată, i se aduce la cunoştinţă obligativitatea ca pentru termenul următor să depună întâmpinare şi a propune mijloacele de probă în apărare.