Dosar 975/217/2006 din 12.12.2006

fond funciar


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 975/217/2006
Data dosar:
12.12.2006
Instanta:
Judecătoria Darabani
Departament:
Darabani
Obiect:
fond funciar
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 01.03.2007 la ora 8:30

    Complet: C1
  • Admis fond

    Admite plângerea formulata de petentii T********* E****, A******* A*****, L***** S*****, U****** M**** si A**** C*******, domiciliati în com. Suharau, sat Lisna, jud.Botosani, în contradictoriu cu Comisia locala pentru aplicarea legilor fondului funciar Suharau si Comisia Judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor-Botosani. Anuleaza în parte H.C.J. nr.879 din 13.10.2006 si reconstituie în favoarea petentilor suprafata de 2,5 ha teren padure, pe raza com. Suharau, jud.,Botosani. Dispune eliberarea titlului de proprietate pentru aceasta suprafata. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronuntata în sedinta publica la data de 01 martie 2007. comunicat la parti 08.08.2007

    Hotarare 151 din 01.03.2007
  • Sedinta din data de 15.02.2007 la ora 8:30

    Complet: C1
  • Amână cauza

    S-au citit actele si lucrarile dosarului dupa care, sub prestare de juramânt, s-a audiat martorul prezent, depozitia acestuia fiind consemnata într-un proces-verbal aparte, atasat la dosar – fila 51. Întrucât unul dintre vecinii suprafetei de teren forestier pe care o revedica se afla în sala pentru a depune marturie într-un alt dosar, petentii solicita înlocuirea martorei lipsa la termenul de astazi care este bolnava si nu mai poate veni la un termen ulterior fiind internata în spital cu numita Costân Maria. Instanta admite proba solicitata de petenti si purcede la audierea martorului numit la termenul de astazi, declaratia acestuia fiind consemnata în scris – fila 52. Întrucât martorul Acsânte Gheorghe a declarat ca el detine titlu de proprietate pentru terenul forestier al carui proprietar este si ca pe acest titlu se afla trecuti printre vecini si autorul petentilor din acest dosar, petentii solicita acordarea unui nou termen de judecata pentru a depune la dosar copia acestui titlu de proprietate de care întelege sa se foloseasca în dovedirea plângerii. JUDECATA, Vazând ca cererea formulata de petenti este pertinenta si utila cauzei, instanta, PENTRU ACESTE MOTIVE DISPUNE: Amâna solutionarea cauzei la 01 martie 2007, ora 8,30, termen pentru care: - se va reitera procedura de citare cu comisiile intimate; - petentii vor depune la dosar copia titlului de proprietate de care înteleg sa se foloseasca în dovedirea plângerii. Pronuntata în sedinta publica azi 15 februarie 2007.

    Incheiere de sedinta din 15.02.2007
  • Sedinta din data de 01.02.2007 la ora 8:30

    Complet: C1
  • Amână cauza

    S-au citit actele si lucrarile dosarului dupa care, Tomososchi Ghiorghi se prezinta pentru sotia sa si depune la dosar o cerere prin care aceasta îl mandateaza sa o reprezinte la proces. Din partea petentei A**** C******* se prezinta fiul acesteia Anton Dan si depune de asemeni o cerere prin care petenta îl împuterniceste sa o reprezinte la proces. S-a înmânat petentilor prezenti un exemplar al întâmpinarii formulata de Comisia judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor Botosani. Pentru a dovedi proprietatea terenului forestier pe care-l revendica, petentii solicita admiterea probei testimoniale. Acestia mai arata ca terenul se învecineaza cu numitii Acsânte D. Gheorghe, Surugiu Vasile, Ursan Ion si Tomososchi Ion, precizând ca dintre acestia mai este în viata doar Acsânte D. Gheorghe de depozitia caruia întelege sa se foloseasca în dovedirea actiunii, mai solicitând sa fie audiata în calitate de martor numita Onciu Maria, teza probatorie fiind aceeasi. Petentii se angajeaza sa asigure prezenta martorilor în instanta la urmatorul termen de judecata, fara a mai fi citati.

    Incheiere de sedinta din 01.02.2007
  • Sedinta din data de 11.01.2007 la ora 8:30

    Complet: C1
  • Încheiere

    Se va repeta procedura de citare cu partile lipsa.Se va reveni la relatiile lipsa. Instanta pune în vedere numitului Tomososchi Gheorghe sa depuna la dosar împuternicire, în cazul în care doreste sa-si reprezinte sotia în proces.

    Incheiere de sedinta din 11.01.2007

Flux dosar


Actualizare GRPD