Dosar 10103/303/2007 din 03.12.2007

revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere (art.447 C.p.p. şi art.86 ind 4 C.p.)


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 10103/303/2007
Data dosar:
03.12.2007
Instanta:
Judecătoria Sectorul 6 București
Departament:
......
Obiect:
revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere (art.447 C.p.p. şi art.86 ind 4 C.p.)
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 06.03.2008 la ora 8:30

    Complet: C1-P
  • Soluţionare

    Respinge cererea de revocare a suspendării executării sub supraveghere a pedepsei de 2 ani închisoare aplicată condamnatei A**** M*******, prin sentinţa penală nr. 124/09.02.2007 a Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti, ca neîntemeiată. În baza art.192 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu recurs în 10 zile de la pronunţare pentru Ministerul Public şi de la comunicare pentru condamnată.

  • Sedinta din data de 14.02.2008 la ora 8:30

    Complet: C1-P
  • Amână cauza

    Având în vedere că audierea nemijlocită a condamnatei se impune pentru aflarea adevărului în cauză, în temeiul art. 183 alin. 1 Cod procedură penală, va amâna cauza şi va dispune emiterea unui mandat de aducere pe numele condamnatei A**** M******* la adresa comunicată de Institutul Naţional de Evidenţă a Persoanei, cu menţiunea sancţionării cu amenda judiciară a conducătorului secţiei de poliţie în caz de neîndeplinire a mandatului prin aducerea cu însoţitor a condamnatei

  • Sedinta din data de 24.01.2008 la ora 8:30

    Complet: C1-P
  • Amână cauza

    Având în vedere relaţiile comunicate de Institutul Naţional de Evidenţă a Persoanei conform cărora condamnata A**** M******* domiciliază la altă adresă decât cele existente la dosarul cauzei, adresă la care nu a fost emisă citaţie pentru acest termen, va constata lipsa de procedură cu această parte şi, în temeiul art. 291 alin. 1 Cod procedură penală, urmează a amâna cauza în vederea legalei îndepliniri a procedurii de citare cu condamnata, care va fi citată la adresa comunicată, respectiv: Calafat, str. Traian, bl. C2, sc. 1, et. 2, ap. 9, judeţ Dolj şi prin afişare la Consiliul Local al Sectorului 6. Având în vedere că audierea nemijlocită a condamnatei se impune pentru aflarea adevărului în cauză, în temeiul art. 174 alin. 2 rap. la art. 183 Cod procedură penală, va amâna cauza şi va dispune emiterea unui mandat de aducere pe numele condamnatei A**** M******* la adresa comunicată de Institutul Naţional de Evidenţă a Persoanei, cu menţiunea sancţionării cu amenda judiciară a conducătorului secţiei de poliţie în caz de neîndeplinire a mandatului prin aducerea cu însoţitor a condamnatei. Va dispune verificarea, prin notă telefonică, în bazele naţionale de date ale instituţiilor competente, dacă condamnata A**** M******* se află în stare de arest ori de deţinere.

  • Sedinta din data de 20.12.2007 la ora 8:30

    Complet: C1-P
  • Amână cauza

    Având în vedere menţiunile din procesele verbale privind imposibilitatea de executare a mandatului de aducere emis pe numele condamnatei A**** M******* şi aspectele invocate de reprezentantul Ministerului Public, urmează să amâne cauza. Va desemna ca apărător din oficiu, în vederea asigurării apărării condamnatei, în conformitate cu dispoziţiile art. 6 Cod procedură penală, pe apărătorul din oficiu aflat de serviciu la acest termen, dl. Stavarachi Ştefan. Având în vedere că audierea nemijlocită a condamnatei se impune pentru aflarea adevărului în cauză, în temeiul art. 174 alin. 2 rap. la art. 183 Cod procedură penală, va amâna cauza şi va dispune emiterea de mandate de aducere pe numele condamnatei A**** M******* la toate adresele cunoscute, cu menţiunea sancţionării cu amenda judiciară a conducătorului secţiei de poliţie în caz de neîndeplinire a mandatului prin aducerea cu însoţitor a condamnatei. Se va emite adresă către Institutul National de Evidenţă a Persoanei pentru comunicarea domiciliului actual al condamnatei. Va dispune verificarea, prin notă telefonică, în bazele naţionale de date ale instituţiilor competente, dacă condamnata A**** M******* se află în stare de arest ori de deţinere.

Flux dosar


Actualizare GRPD