Dosar 1850/242/2007 din 18.12.2007

uzucapiune


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 1850/242/2007
Data dosar:
18.12.2007
Instanta:
Judecătoria Huedin
Departament:
Judecatoria Huedin
Obiect:
uzucapiune
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 10.09.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Soluţionare

    ADMITE CEREREA.

  • Sedinta din data de 11.06.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea de amânare formulată de reprezentantul reclamantului, sens în care acordă un nou termen de judecată şi pune în vedere acesteia să prezinte martorii în vederea audierii. Pune în vedere reprezentantului reclamantului să depună la dosar dovada citării pârâţilor cu domiciliu necunoscut prin publicitate.

  • Sedinta din data de 07.05.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Penal 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea de amânare formulată de reprezentantul reclamantului, sens în care acordă un nou termen de judecată şi pune în vedere acesteia să prezinte martorii în vederea audierii. Comunicarea a câte unui exemplar din precizarea de acţiune cu pârâţii. Pune în vedere reprezentantului reclamantului să depună la dosar dovada citării pârâţilor cu domiciliu necunoscut prin publicitate.

  • Sedinta din data de 26.03.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea de amânare formulată de reprezentanta reclamantului, sens în care acordă un nou termen de judecată şi pune în vedere acesteia să depună precizarea de acţiune şi să prezinte martorii în vederea audierii.. Pune în vedere reprezentantei reclamantului să depună la dosar dovada citării pârâţilor cu domiciliu necunoscut prin publicitate.

  • Sedinta din data de 27.02.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Ia act de extinderea de acţiune formulată de reclamantul G***** I**** faţă de proprietarii tabulari Tonka Vonucz a Gligi şi Tonka Ilie a Gligi, ambii cu domiciliu necunoscut şi dispune citarea acestora prin afişare la uşa instanţei. Încuviinţează cererea de amânare formulată de reprezentantul reclamantului, sens în care acordă un nou termen de judecată pentru a sa posibilitatea acestuia să-şi exprime opinia faţă de Decizia nr. LXXXVI/2007 a Înaltei Curte de Casaţie şi Justiţie. Pune în vedere reprezentantei reclamantului să depună la dosar dovada citării pârâţilor cu domiciliu necunoscut prin publicitate.

  • Sedinta din data de 30.01.2008 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    Admite proba cu expertiza topografică extrajudiciară solicitată de reprezentantul reclamantului şi pune în vedere acestuia ca cel puţin cu 5 zile înainte de următorul termen să depună la dosar raportul de expertiză extrajudiciară împreună cu toate demersurile ce se impun. Încuviinţează probele testimoniale solicitate de reprezentantul reclamantului şi dispune citarea martorilor P**** G******* şi F*** I***, urmând ca aceştia să fie audiaţi numai dacă se va depune raportul de expertiză.

Flux dosar


Actualizare GRPD