Dosar 2139/90/2007 din 17.12.2007

anulare act nulitate t. p.


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 2139/90/2007
Data dosar:
17.12.2007
Instanta:
Curtea de Apel Pitești
Departament:
Secţia I civilă
Obiect:
anulare act nulitate t. p.
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Recurs

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 19.03.2008 la ora 08:30

    Complet: Civil-C4-Recurs
  • Nefondat

    Respinge recursurile reclam. Cotora Ion şi interv. Cotora Petre Lazăr, ca nefondate.Respinge ca tardiv formulate recursurile intervenienţilor.. Respinge cererea de interv. în interes propriu , ca inadmisibilă. Respinge cererile de interv. în interesul reclamantului , cu 1000 lei chelt. de judecată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică.

  • Sedinta din data de 19.03.2008 la ora 08:00

    Complet: Civil-CamerăConsiliu
  • Încheiere

    Respinge cererea de recuzare a completului de judecată format din domnii magistraţi LICĂ TOGAN, MARIA PLOSCĂ şi IRINA TĂNASE, formulată de petenţii C***** I**, Deaconu Ion, C***** A**, C***** L****, Ştefănescu Stelian, Cotora Magdalena şi Deaconu Angelica. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 19 Martie 2008, la Curtea de Apel Piteşti-Secţia civilă, pentru cauze privind conflicte de muncă şi asigurări sociale şi pentru cauze cu minori şi de familie.

  • Sedinta din data de 27.02.2008 la ora 08:30

    Complet: Civil-C4-Recurs
  • Amânat

    Amână judecarea cauzei la 19 martie 2008, ora 8,30 pentru când se va repeta procedura de citare a părţilor lipsă. Se vor cita în calitate de intervenienţi în interesul reclamanţilor Cotora numiţii: Oprea Petre, Oprea Aurel Mihai, Cotora Mihaela-Loredana Cotora Maria . Se va cita în calitate de intervenient şi COMUNITATEA MOŞTENITORILOR ŞI PROPRIETARILOR LEGITIMI DIN ROMÂNIA , cu sediul în Bucureşti. Pune în vedere recurenţilor să prezinte dovadă în sensul că au formulat cerere de strămutare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 27 Februarie 2008, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia civilă pentru cauze privind conflicte de muncă şi asigurări sociale şi pentru cauze cu minori şi de familie.

  • Sedinta din data de 06.02.2008 la ora 08:30

    Complet: Civil-C4-Recurs
  • Încheiere

    În baza dispoziţiilor art.156 Cod procedură civilă, admite cererea de amânare a cauzei, formulată de recurentul-reclamant C***** I** şi de recurentul-intervenient Deaconu Ion. Amână judecarea cauzei la data de 27 februarie 2008, pentru când se citează recurenţii-intervenienţi C***** A**********, C***** M****** L******* şi C***** A**, recurenţii Cotora Magdalena, C***** I**uţ, Cotora Maria, Ţigmeanu Victor, Militaru Ioana, Militaru Ion şi Avrămuşi Florin, intimata-pârâtă Comisia Judeţeană de Aplicare a Legii nr.18/1991 Vâlcea, intimaţii-intervenienţi Cotora Mihaela, Cotora Silviu şi Cotora D.Alexandrina şi Liga Apărării Drepturilor Omului-Filiala Dolj, precum şi persoanele menţionate în cererea de intervenţie depusă la acest termen de judecată, respectiv Cotora Silviu, Cotora Maria, C***** A**, Cotora Magdalena, C***** A**********, Ştefănescu Stelian, Stroe Tomiţa(Cotora), Iovănescu Ana (Cotora), Tudor Maria (Cotora), Cotora Petre şi Diaconu Gheorghiţa (Cotora), cu menţiunea de a depune această cerere în suficiente exemplare, pentru a fi comunicată. Pune în vedere recurentului-reclamant C***** I** ca, în situaţia în care doreşte să recuze completul de judecată, să formuleze în scris o cerere de recuzare, să o timbreze corespunzător şi să o depună la dosar. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 06 Februarie 2008, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia civilă, pentru cauze privind conflicte de muncă şi asigurări sociale şi pentru cauze cu minori şi de familie

  • Sedinta din data de 16.01.2008 la ora 08:30

    Complet: Civil-C4-Recurs
  • Amânat

    Amână judecarea cauzei la 6 februarie 2008, ora 8,30 , pentru când se va repeta procedura de citare a părţilor lipsă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 16 Ianuarie 2008, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia civilă, pentru cauze privind conflicte de muncă şi asigigirări sociale şi pentru cauze cu minori şi de familie.

Flux dosar


Actualizare GRPD