Dosar 2618/289/2007 din 10.12.2007

somaţie de plată


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 2618/289/2007
Data dosar:
10.12.2007
Instanta:
Judecătoria Reghin
Departament:
civil-penal-cc
Obiect:
somaţie de plată
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 28.05.2008 la ora 08:30

    Complet: C5
  • Soluţionare

    respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant al creditoarei. respinge somaşia de plată. respinge cererea debitoarei de obligare a creditorei la plata cheltuielilor de judecată.

  • Sedinta din data de 21.05.2008 la ora 08:30

    Complet: C5
  • Amânat

    amănă pronunţarea

  • Sedinta din data de 02.04.2008 la ora 08:30

    Complet: C3 penal + minori familie (GL)
  • Amânat

    Avocatul Henter Iosif depune la dosarul cauzei împuternicire avocaţială de asistenţă şi reprezentare juridică pentru societatea debitoare şi întâmpinare în două exemplare, un exemplar se comunică reprezentantului societăţii creditoare. Avocatul Luca Romulus depune la dosarul cauzei împuternicire avocaţială de asistenţă şi reprezentare juridică pentru societatea creditoare. Reprezentantul societăţii creditoare, av.Luca Romulus, învederează instanţei că R*** I**** S** este creditoarea şi îşi însuşeşte cererea formulată de avocatul Luca Marius , solicitând instanţei acordarea unui nou termen de judecată pentru a lua la cunoştinţă de conţinutul întâmpinării şi pentru a depune la dosarul cauzei contractul de asistenţă judiciară încheiat cu societatea creditoare. Instanţa pune în discuţia părţilor cererile formulate . Reprezentantul societăţii debitoare, av.Henter Iosif nu se opune admiterii. Instanţa, potrivit art.161 al.1 Cod pr.civ. admite cererile formulate de reprezentantul creditoarei şi acordă un nou termen de judecată pentru ca aceasta prin reprezentant să facă dovada calităţii de reprezentant şi a redactării cererii de emitere a somaţiei de plată.

  • Sedinta din data de 20.02.2008 la ora 08:30

    Complet: C3 penal + minori familie (GL)
  • Amânat

    instanţa constată că s-a depus la dosarul cauzei o precizare la acţiune de către societatea creditoare. instanţa constată că nu s-a îndeplinit procedura de citare cu societatea creditoare ,apreciază că se impune reluarea procedurii de citare cu aceasta şi o pune în discuţia părţilor. Administratorul societăţii debitoare ,Căbuz Andrei, depune la dosarul cauzei delegaţie de reprezentare şi învederează instanţei că nu se opune admioterii cererii.

  • Sedinta din data de 30.01.2008 la ora 08:30

    Complet: C3 penal + minori familie (GL)
  • Amânat

    citarea creditoarei cu menţiunea de a preciza modul de calcul al dobânzii.

Flux dosar


Actualizare GRPD