Dosar 3034/115/2007 din 03.10.2007

pretenţii


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 3034/115/2007
Data dosar:
03.10.2007
Instanta:
Tribunalul Caraș Severin
Departament:
Secţia a II-a Civilă, de Contencios, Administrativ şi Fiscal
Obiect:
pretenţii
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 16.07.2010 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Admis fond

    Admite excepţia inadmisibilităţii precizării de acţiune a reclamantei S.C.”PĂDURE FRUCTE PROD” S.R.L. Caransebeş. Admite acţiunea reclamantei S.C.”PĂDURE FRUCTE PROD” S.R.L. Caransebeş împotriva pârâtelor S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, şi în consecinţă: Obligă pârâtele, în solidar, să plătească reclamantei suma de 600.000 lei, cu titlu de reparare prejudiciu, şi suma de 13.265,73 lei, cu titlu de dobândă legală până la data de 30.09.2007. Obligă pârâtele S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România să plătească reclamantei dobânda legală a sumei datorate, până la data plăţii efective. Obligă pârâtele, în solidar, la plata către reclamantă a sumei de 30.549,67 lei, cheltuieli de judecată. Executorie. Cu drept de apel în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 16 iulie 2010.

  • Sedinta din data de 14.07.2010 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Încheiere

    Dispune amânarea pronunţării hotărârii la data de 16 iulie 2010, în vederea depunerii de către reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, a concluziilor scrise.

  • Sedinta din data de 29.06.2010 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa dispune efectuarea unei adrese către Biroul Local pentru Expertize Juridice, Tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul sectorului 3 Bucureşti, solicitând a face plata onorariului doamnei expert Iacob Ioana Anca în cuantum de 2.000 lei întrucât a fost achitat în întregime, conform ordinelor de plată de la filele 262, 302 şi 303 – volumul II dosar. Amână judecata cauzei la data de 14 iulie 2010, termen pentru care se va efectua adresa dispusă şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România cu un exemplar al întâmpinării la precizarea de acţiune.

  • Sedinta din data de 01.06.2010 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, în vederea precizării punctului de vedere cu privire la precizarea de acţiune. Instanţa respinge obiecţiunile la raportul de expertiză întocmit de doamna expert Crăiţă Haritina, obiecţiunile la raportul de expertiză întocmit de domnii experţi Iacob Ioana Anca şi Nicula Gheorghe precum şi cererea de anulare parţială a raportului de expertiză întocmit de doamna expert Crăiţă Haritina, formulate de reclamantă. Instanţa pune în vedere reprezentanţilor părţilor să achite câte 1250 lei fiecare, diferenţă onorariu la expertiza efectuată de doamna expert Crăiţă Haritina. Amână judecata cauzei la data de 29 iunie 2010, termen pentru care reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, îşi va preciza punctul de vedere cu privire la precizarea de acţiune, ambele părţi vor achita câte 1250 lei diferenţă onorariu la expertiza efectuată de doamna expert Crăiţă Haritina şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România cu un exemplar al expertizei, a precizării de acţiune şi a celorlalte înscrisuri depuse de reclamantă.

  • Sedinta din data de 11.05.2010 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Repus pe rol

    În baza disp.art.151 Cod procedură civilă, repune cauza pe rol, redeschide dezbaterile şi fixează termen de judecată la data de 1 iunie 2010, pentru când se vor cita părţile, reclamanta cu menţiunea de a achita suma de 8.785,88 lei diferenţă taxă timbru, sub sancţiunea anulării ca insuficient timbrată a acţiunii şi pârâta S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş cu un exemplar al precizării de acţiune. Pronunţată în şedinţă publică, azi 11 mai 2010.

  • Sedinta din data de 04.05.2010 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Încheiere

    Dispune amânarea pronunţării hotărârii la data de 11 mai 2010, în vederea depunerii de către reprezentantul reclamantei, avocat Muşătoiu Alexandru, a concluziilor scrise. Pronunţată în şedinţa publică din 4 mai 2010.

  • Sedinta din data de 20.04.2010 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererile de amânare solicitate de reprezentanţii părţilor în vederea studierii rapoartelor de expertiză în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului şi pune în vedere reprezentanţilor părţilor să-şi exprime punctul de vedere cu privire la cererea de mărire a onorariului de expert formulată de doamna expert Crăiţă Haritina. Amână judecata cauzei la data de 4 mai 2010, termen pentru care reprezentanţii părţilor vor studia rapoartele de expertiză în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului şi îşi vor exprima punctul de vedere cu privire la cererea de mărire a onorariului de expert formulată de doamna expert Crăiţă Haritina şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 09.03.2010 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de doamna expert Crăiţă Haritina şi dispune efectuarea unei adrese către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin solicitând a ne comunica istoricul societăţii reclamante. Amână judecata cauzei la data de 20 aprilie 2010, termen pentru care se va efectua adresa dispusă şi se va comunica domnului expert Nicula Gheorghe copia prezentei încheieri şi copia ordinelor de plată privind plata onorariului de expertiză.

  • Sedinta din data de 09.02.2010 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa pune în vedere reprezentanţilor părţilor să achite integral onorariul de expertiză – pentru expert Nicula Gheorghe câte 450 lei, pentru expert Iacob Ioana Anca câte 500 lei şi pentru expert Crăiţă Haritina câte 500 lei. Amână judecata cauzei la data de 9 martie 2010, termen pentru care reprezentanţii părţilor vor achita integral onorariul de expertiză, se va efectua expertiza în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 26.01.2010 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează obiectivele expertizei în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului formulate de către reprezentanţii părţilor şi dispune efectuarea unor adrese către experţii Crăiţa Haritina, Iacob Ioana Anca şi Nicula Gheorghe, prin care le aducem la cunoştinţă că li s-au virat în cont suma de 500 lei avans onorariu expertiză, solicitându-le totodată a efectua expertiza conform obiectivelor depuse de părţi la acest termen de judecată, cu menţiunea de a avea în vedere şi obiectivele de la filele 299 şi 318 volumul II dosar. Instanţa pune în vedere reprezentantei pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, să depună la dosar dovada achitării avansului onorariu expertiză de câte 500 lei pentru fiecare dintre cei trei experţi. Amână judecata cauzei la data de 9 februarie 2010, termen pentru care se vor efectua adresele dispuse, se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, experţii Crăiţa Haritina, Iacob Ioana Anca şi Nicula Gheorghe, cu câte un exemplar al obiectivelor expertizei în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului reformulate şi reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, va face dovada achitării avansului onorariu expertiză de câte 500 lei pentru fiecare dintre cei trei experţi.

  • Sedinta din data de 12.01.2010 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Încheiere

    Instanţa desemnează pentru efectuarea expertizei în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului pe experţii Crăiţa Haritina, Iacob Ioana Anca şi Nicula Gheorghe, care în urma contactării telefonice au arătat că sunt dispuşi să efectueze expertiza şi dispune citarea experţilor cu câte un exemplar al obiectivelor expertizei. Instanţa pune în vedere reprezentantului reclamantei, avocat Ramiro Virgil Mancaş, să depună la dosar dovada achitării sumei de 3500 lei onorariu expert Dumitru Gheorghe. Amână judecata cauzei la data de 26 ianuarie 2010, termen pentru care se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, experţii Crăiţa Haritina, Iacob Ioana Anca şi Nicula Gheorghe, cu câte un exemplar al obiectivelor expertizei în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului, reprezentantul reclamantei, avocat Ramiro Virgil Mancaş, va face dovada achitării sumei de 3500 lei onorariu expert Dumitru Gheorghe.

  • Sedinta din data de 15.12.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare formulată de reprezentantul reclamantei. Instanţa dispune contactarea telefonică a tuturor experţilor de la fila 192 dosar pentru a vedea dacă aceştia sunt dispuşi să efectueze expertiza în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului, urmând ca din experţii care consimt la efectuarea expertizei să se facă desemnarea lor prin tragere la sorţi. Amână judecata cauzei la data de 12 ianuarie 2010, termen pentru care se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 17.11.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea formulată de reprezentantul reclamantei, avocat Ramiro Virgil Mancaş privind efectuarea unei expertize în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului, dar de către 3 experţi. Instanţa, în urma tragerii la sorţi, numeşte în cauză, în vederea efectuării expertizei în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului pe domnii experţi Cosma Dorinel, Rădulescu Mariana şi Wlezek Camil şi dispune citarea acestora cu menţiunea de a se introduce în cauză şi de a efectua expertiza. Cu privire la plata onorariului domnului expert Dumitru Gheorghe, pune în vedere reprezentantului reclamantei să achite suma de 3.500 lei şi reprezentantei pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş să achite suma de 2.000 lei. Amână judecata cauzei la data de 15 decembrie 2009, termen pentru care reprezentanţii părţilor vor achita onorariu expertizei în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului efectuată de domnul expert Dumitru Gheorghe, se vor cita domnii experţi Cosma Dorinel, Rădulescu Mariana şi Wlezek Camil cu menţiunea de a se introduce în cauză şi de a efectua expertiza şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 03.11.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererile de amânare solicitate de reprezentanţii părţilor în vederea studierii răspunsului la obiecţiunile la raportul de expertiză în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului. Amână judecata cauzei la data de 17 noiembrie 2009, termen pentru care reprezentanţii părţilor vor studia răspunsul la obiecţiunile la raportul de expertiză în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 06.10.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează obiecţiunile la raportul de expertiză în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului formulate de reprezentantul reclamantei şi dispune comunicarea unui exemplar domnului expert Dumitru Gheorghe cu menţiunea de a răspunde la acestea. Cu privire la cererea privind efectuarea unei expertize contrarii, instanţa se va pronunţa după ce domnul expert Dumitru Gheorghe va răspunde la obiecţiunile formulate de reprezentantul reclamantei. Amână judecata cauzei la data de 3 noiembrie 2009, termen pentru care domnul expert Dumitru Gheorghe va răspunde la obiecţiunile formulate de reprezentantul reclamantei şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 08.09.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare formulată de reprezentantul reclamantei S.C.”PĂDURE FRUCTE PROD” S.R.L. Caransebeş, avocat Ramiro Virgil Mancaş precum şi cererea de amânare solicitată de reprezentantul pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Karban Richard, în vederea studierii raportului de expertiză în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului şi dispune comunicarea unui exemplar al expertizei reclamantei. Amână judecata cauzei la data de 6 octombrie 2009, termen pentru care reprezentantul pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Karban Richard, va studia raportul de expertiză în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului, se va comunica un exemplar al expertizei reclamantei şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 30.06.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentantul pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Karban Richard, în vederea efectuării raportului de expertiză în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului. Amână judecata cauzei la data de 8 septembrie 2009, termen pentru care se va efectua raportul de expertiză în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 16.06.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, în vederea efectuării raportului de expertiză în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului. Amână judecata cauzei la data de 30 iunie 2009, termen pentru care se va efectua raportul de expertiză în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 02.06.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa dispune efectuarea unei adrese către domnul expert Dumitru Gheorghe, prin care îi aducem la cunoştinţă că reprezentanţii societăţii pârâte sunt de acord cu condiţiile solicitate, urmând a efectua raportul de expertiză în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului şi pune în vedere reprezentantei pârâtei să achite suma de 1500 lei avans onorariu expertiză. Amână judecata cauzei la data de 16 iunie 2009, termen pentru care se va efectua adresa dispusă, reprezentanta pârâtei va face dovada achitării avansului onorariu expertiză şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 19.05.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, pentru a aduce la cunoştinţă reprezentanţilor societăţii pe care o reprezintă, solicitările domnului expert Dumitru Gheorghe. Amână judecata cauzei la data de 2 iunie 2009, termen pentru care reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, va aduce la cunoştinţă reprezentanţilor societăţii pe care o reprezintă, solicitările domnului expert Dumitru Gheorghe şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 05.05.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa numeşte în cauză în vederea efectuării expertizei în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului, pe domnul expert Dumitru Gheorghe şi dispune citarea acestuia cu obiectivele expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză şi de a efectua expertiza. Amână judecata cauzei la data de 19 mai 2009, termen pentru care se va cita domnul expert Dumitru Gheorghe cu obiectivele expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză şi de a efectua expertiza.

  • Sedinta din data de 14.04.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează obiecţiunile formulate la expertiza tehnică în construcţii de reprezentanta pârâtei, avocat Puşcaş Adriana, cu excepţia obiecţiunii nr.6 şi dispune comunicarea lor domnului expert Rosseti Marino pentru a răspunde la acestea. Instanţa dispune efectuarea unei adrese către domnul expert contabil Rus Ioan, prin care i se va aduce la cunoştinţă că sunt obiective încuviinţate prin încheierea şedinţei publice din 16.12.2008, iar în cazul în care nu va răspunde la aceste obiective, va fi sancţionat în baza art.1081 Cod procedură civilă. Instanţa dispune efectuarea unor adrese către Biroul Local pentru Expertize Tehnice, Judiciare şi Contabile de pe lângă Tribunalele Alba şi Gorj, solicitând a ne comunica liste cu experţi în specialitatea inginerie sanitară şi protecţia mediului. Amână judecata cauzei la data de 5 mai 2009, termen pentru care domnul expert Rosseti Marino va răspunde la obiecţiunile formulate de reprezentanta pârâtei, se vor efectua adresele dispuse şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 31.03.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa, în baza art.281 Cod procedură civilă, dispune îndreptarea erorii materiale, în sensul că se va constata că în şedinţa publică din 17.03.2009 pârâta a depus obiecţiuni la răspunsul depus de expertul contabil Rus Ioan. Instanţa încuviinţează obiecţiunile la răspunsul depus de expertul contabil Rus Ioan formulate de reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana şi pune în vedere domnului expert Rus Ioan să răspundă la următoarele întrebări, astfel cum au fost trecute în încheierea şedinţei publice din 16.12.2008 – să facă media cantităţilor de fructe de pădure vândute de reclamantă în cursul anului 2007 pornind de la preţul din expertiză 14,33 lei/kg., preţ maxim şi 4 lei/kg., preţ minim şi să stabilească prejudiciul calculat până la data formulării notificării – 30.07.2007. Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana şi dispune repetarea adresei de la fila 66 vol.III dosar, sub sancţiunea disp.art.1083 Cod procedură civilă. Amână judecata cauzei la data de 14 aprilie 2009, termen pentru care se vor efectua adresele dispuse şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 17.03.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, pentru a lua legătura cu directorul general al părţii pe care o reprezintă pentru a preciza dacă mai insistă în efectuarea expertizei pentru protecţia mediului sau dacă doreşte efectuarea unei contraexpertize în agricultură. Instanţa dispune efectuarea unei adrese către domnul expert Rosseti Marino, prin care-i punem în vedere să depună la dosar încă 2 exemplare a raportului de expertiză în specialitatea „construcţii feroviare, linii, drumuri şi poduri”, în vederea comunicării lor părţilor. Amână judecata cauzei la data de 31 martie 2009, termen pentru care se va efectua adresa dispusă, reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, va lua legătura cu directorul general al părţii pe care o reprezintă pentru a preciza dacă mai insistă în efectuarea expertizei pentru protecţia mediului sau dacă doreşte efectuarea unei contraexpertize în agricultură şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 17.02.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, pentru a lua legătura cu reprezentanţii părţii pe care o reprezintă pentru a se hotărî dacă mai insistă în efectuarea expertizei pentru protecţia mediului sau dacă doreşte efectuarea unei expertize în agricultură. Amână judecata cauzei la data de 17 martie 2009, termen pentru care, reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, va lua legătura cu reprezentanţii părţii pe care o reprezintă pentru a se hotărî dacă mai insistă în efectuarea expertizei pentru protecţia mediului sau dacă doreşte efectuarea unei expertize în agricultură şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România şi domnul expert Rosseti Marino cu o copie a chitanţei privind plata onorariului de expert. Pronunţată în şedinţă publică, azi 17 februarie 2009. După dezbateri se prezintă reprezentantul reclamantei, avocat Ramiro Virgil Mancaş, căruia i se dă T.C.

  • Sedinta din data de 20.01.2009 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentanţii părţilor în vederea studierii obiecţiunilor la expertiza contabilă. Instanţa pune în vedere reprezentanţilor părţilor să achite fiecare câte 1000 lei onorariu expert, în contul Biroului Local pentru Expertize Judiciare, Tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul Dolj pentru expertiza în specialitatea „construcţii feroviare, linii, drumuri şi poduri”. Instanţa încuviinţează obiectivele expertizei pentru protecţia mediului astfel cum au fost formulate de către ambele părţi, numeşte în cauză, în vederea efectuării expertizei, pe singurul expert de pe listă, domnul Chincea Ilie, şi dispune citarea acestuia cu câte un exemplar al obiectivelor expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză. Amână judecata cauzei la data de 17 februarie 2009, termen pentru care, reprezentanţii părţilor vor studia obiecţiunile la expertiza contabilă şi vor achita fiecare câte 1000 lei onorariu pentru expertiza în specialitatea „construcţii feroviare, linii, drumuri şi poduri”, în contul Biroului Local pentru Expertize Judiciare, Tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul Dolj, se va cita domnul expert Chincea Ilie cu un exemplar al obiectivelor expertizei pentru protecţia mediului şi cu menţiunea de a se introduce în cauză şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 16.12.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa, având în vedere că cifrele cuprinse în raportul de expertiză şi răspunsul la obiecţiunile formulate de părţi nu sunt aceleaşi, fiind diferite ca şi sumă, pune în vedere domnului expert Rus Ioan să facă media cantităţilor de fructe de pădure vândute de reclamantă în cursul anului 2007 pornind de la preţul din expertiză 14,33 lei/kg., preţ maxim şi 4 lei/kg., preţ minim şi să stabilească prejudiciul calculat până la data formulării notificării – 30.07.2007. Instanţa apreciată că expertiza pentru protecţia mediului are legătură cu obiectul cauzei, motiv pentru care o încuviinţează şi dispune efectuarea unei adrese către Biroului Local pentru Expertize Judiciare, Tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin solicitând a ne comunica o listă cu experţi în specialitatea protecţiei mediului. Având în vedere adresa domnului expert Vintilă Dan, instanţa dispune înlocuirea acestuia cu domnul expert Rosseti Marino (poziţia 3 de pe lista de la fila 255 dosar) şi dispune citarea acestuia cu un exemplar al obiectivelor expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză. Amână judecata cauzei la data de 20 ianuarie 2009, termen pentru care, se va efectua adresa dispusă, se va cita domnul expert Rus Ioan cu un exemplar al obiecţiunilor formulate de pârâta S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş şi cu menţiunea de a răspunde la acestea şi domnul expert Rosseti Marino cu un exemplar al obiectivelor expertizei în specialitatea „construcţii feroviare, linii, drumuri şi poduri” şi cu menţiunea de a se introduce în cauză şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 18.11.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, pentru a consulta reprezentanţii societăţii pârâte dacă doresc să efectueze o expertiză pentru protecţia mediului în loc de expertiza agricolă şi pentru a studia răspunsul la obiecţiunile formulate de domnul expert contabil Rus Ioan. Instanţa, cu acordul părţilor, dispune, în vederea efectuării expertizei în specialitatea „construcţii feroviare, linii, drumuri şi poduri”, înlocuirea domnului expert Bica Ion cu domnul expert Vintilă Dan (poziţia 1 de pe lista de la fila 255 dosar) şi va dispune citarea acestuia cu un exemplar al obiectivelor expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză. Amână judecata cauzei la data de 16 decembrie 2008, termen pentru care, se va cita domnul expert Vintilă Dan cu un exemplar al obiectivelor expertizei în specialitatea „construcţii feroviare, linii, drumuri şi poduri” şi cu menţiunea de a se introduce în cauză; reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, va consulta reprezentanţii societăţii pârâte dacă doresc să efectueze o expertiză pentru protecţia mediului în loc de expertiza agricolă şi va studia răspunsul la obiecţiunile formulate de domnul expert contabil Rus Ioan şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 21.10.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa pune în vedere domnului expert Rus Ioan să răspundă la obiecţiunile formulate de părţi, în sensul că expertul nu a răspuns la obiectivele de la fila 249 dosar. Instanţa încuviinţează obiectivele la expertiza în agricultură formulate de ambele părţi. Instanţa, cu acordul părţilor, numeşte în cauză, în vederea efectuării expertizei în specialitatea „construcţii feroviare, linii, drumuri şi poduri”, pe domnul expert Bica Ion (poziţia 1 de pe listă) şi dispune citarea acestuia cu un exemplar al obiectivelor expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză. Instanţa, cu acordul părţilor, numeşte în cauză, în vederea efectuării expertizei în specialitatea agricultură, pe doamna expert Turnea Iustina (poziţia 2 de pe listă) şi dispune citarea acesteia cu un exemplar al obiectivelor expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză. Amână judecata cauzei la data de 18 noiembrie 2008, termen pentru care domnului expert Rus Ioan va răspunde la obiecţiunile formulate de părţi la expertiza contabilă, se vor cita domnii experţi Turnea Iustina şi Bica Ion cu câte un exemplar al obiectivelor expertizelor şi cu menţiunea de a se introduce în cauză şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 23.09.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentantul reclamantei, avocat Ramiro Mancaş, în vederea analizării împreună cu reprezentanţii societăţii pe care o reprezintă a obiectivelor expertizei în specialitatea agricultură formulate reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş. Instanţa pune în vedere reprezentantei pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, să facă plata expertizei contabile şi să depună la dosar dovada plăţii până la termenul următor. Instanţa, prin tragere la sorţi, numeşte în cauză, în vederea efectuării expertizei în specialitatea „construcţii feroviare, linii, drumuri şi poduri”, pe domnul expert Dumitrescu Nicolae (poziţia 2 de pe listă) şi dispune citarea acestuia cu un exemplar al obiectivelor expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză. Amână judecata cauzei la data de 21 octombrie 2008, termen pentru care reprezentantul reclamantei va analiza împreună cu reprezentanţii societăţii pe care o reprezintă obiectivele expertizei în specialitatea agricultură formulate reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, reprezentanta pârâtei va achita contravaloarea expertizei contabile, se va cita domnul expert Dumitrescu Nicolae cu un exemplar al obiectivelor expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 09.09.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererile solicitate de reprezentanţii părţilor privind efectuarea unui supliment de expertiză contabilă, expertul urmând să răspundă la următoarele obiective: 1. - care sunt prejudiciile aduse societăţii reclamante prin emisiile de praf emise în perioada 30.07.2007-20.08.2007; 2. - expertul să detalieze valoarea prejudiciului pornind de la preţul de vânzare al recoltei în anul 2006 raportat la preţul de vânzare în anul 2007, conform facturilor studiate. Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentantul pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Karban Richard, pentru a depune la dosar obiectivele pe care ar dori să le lămurească expertul în această nouă expertiză în agricultură. Instanţa dispune repetarea adresei de la fila 246 dosar, precum şi efectuarea unei adrese către domnul expert Rus Ioan, solicitând a efectua un supliment la expertiza contabilă. Amână judecata cauzei la data de 23 septembrie 2008, termen pentru care se vor efectua adresele dispuse, reprezentantul pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Karban Richard, va depune la dosar obiectivele pe care ar dori să le lămurească expertul în această nouă expertiză în agricultură şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 19.08.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentanţii ambelor părţi, în vederea discutării cu reprezentanţii părţilor pe care le apără, obiecţiunile formulate de partea adversă. Instanţa, cu acordul părţilor, dispune efectuarea unei adrese către Biroul Local pentru Expertize Judiciare, Tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul Dolj, solicitând a ne comunica o listă cu experţi în specialitatea „construcţii feroviare, linii, drumuri şi poduri”. Cu privire la notele de şedinţă prin care pârâta S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş a solicitat efectuarea unei noi expertize în agricultură, instanţa se va pronunţa la următorul termen de judecată, dat fiind faptul că domnul avocat Virgil Mancaş este substituit la acest termen de judecată. Amână judecata cauzei la data de 9 septembrie 2008, termen pentru care se va efectua adresa dispusă, şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Pronunţată în şedinţă publică, azi 19 august 2008.

  • Sedinta din data de 03.06.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa dispune amânarea cauzei în vederea analizării notelor de şedinţă prin care pârâta S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş a solicitat efectuarea unei noi expertize în agricultură, urmând a se pronunţa asupra acestei probe la termenul următor. Instanţa dispune efectuarea unei adrese către Biroul Local pentru Expertize Judiciare, Tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul Mureş, solicitând a ne comunica o listă cu experţi în specialitatea „construcţii feroviare, linii, drumuri şi poduri”. Amână judecata cauzei la data de 19 august 2008, termen pentru care se va efectua adresa dispusă, reprezentanţii părţilor vor achita contravaloarea expertizei contabile, domnul expert Rus Ioan va comunica părţilor raportul de expertiză contabilă în vederea studierii acestuia, pentru recitarea pârâtei Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 20.05.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererile de amânare solicitate de reprezentantul reclamantei, avocat Ramiro Virgil Mancaş şi reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, pentru a lua legătura cu reprezentanţii societăţilor pe care le reprezintă, urmând ca aceştia să se pronunţe dacă sunt sau nu de acord cu plata tarifului solicitat de domnul expert. Instanţa dispune efectuarea unei adrese către Biroul Local de Expertize Judiciare, Tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, solicitând a ne comunica o listă cu experţi în specialitatea geotehnică şi drumuri. Amână judecata cauzei la data de 3 iunie 2008, termen pentru care se va efectua adresa dispusă; reprezentanţii părţilor vor lua legătura cu reprezentanţii societăţilor pe care le reprezintă, urmând ca aceştia să se pronunţe dacă sunt sau nu de acord cu plata tarifului solicitat de domnul expert contabil Rus Ioan; pentru ca reprezentantul reclamantei să depună la dosar în copie xerox ordinele de plată pentru a dovedi plata avansului onorariului de expertiză contabilă şi în construcţii, pentru recitarea domnului expert Rus Ioan şi a pârâtei Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 06.05.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează înlocuirea martorului pârâtei Mourkogiannis Nikolaos cu martora Albai Loredana şi dispune citarea acesteia la adresa indicată. Instanţa numeşte în cauză în vederea efectuării expertizei în construcţii, pe domnul expert Caştă Mircea şi dispune citarea acestuia cu un exemplar al obiectivelor expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză. Instanţa dispune repetarea adresei de la fila 173 dosar, către domnul expert Rus Ioan, cu menţiunea că va fi înlocuit în caz de neprezentare şi a adresei de la fila 174 dosar, către Primăria Buchin, cu menţiunea că în caz de neconformare va fi amendat domnul primar. Instanţa dispune rectificarea încheierii şedinţei publice din 15.04.2008, întrucât din verificările notiţelor din caietul grefierului rezultă că în urma punerii în discuţie a obiectivelor formulate de reclamantă la expertiza contabilă, instanţa a lăsat obiectivul nr.3 astfel cum a fost formulat de reclamantă. Instanţa dispune trimiterea obiecţiunilor, formulate de pârâta S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, la expertiza în agricultură domnului expert Vulpeş Nicolae. Amână judecata cauzei la data de 20 mai 2008, termen pentru care se vor efectua adresele dispuse; reprezentanţii părţilor vor face dovada achitării avansului onorariu pentru fiecare expertiză; se va cita martora pârâtei şi se va recita martorul reclamantei, domnii experţi Rus Ioan, Caştă Mircea cu un exemplar al obiectivelor şi cu menţiunea de a se introduce în cauză şi Vulpeş Nicolae cu un exemplar al obiecţiunilor formulate de pârâta S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş la expertiza în agricultură şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 15.04.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa pe lângă obiectivele 1 şi 2, ale expertizei contabile solicitată de pârâtă şi încuviinţate prin încheierea şedinţei publice din 01.04.2008, dispune ca expertul contabil să răspundă la următorul obiectiv: ce cheltuieli contabile a făcut societatea pârâtă în monitorizarea factorilor de mediu şi a emisiilor de praf prin stropire; încuviinţează obiectivele expertizei contabile şi în construcţii formulate de către reclamantă. Instanţa încuviinţează înlocuirea martorei reclamantei Vîlvar Maria cu martorul Cimpoca Mihai şi dispune citarea acestuia. Instanţa încuviinţează audierea martorului pârâtei Mourkogiannis Nikolaos. Instanţa numeşte în cauză, în vederea efectuării expertizei contabile, pe domnul expert Rus Ioan (poziţia 9 de pe listă), pune în vedere reprezentanţilor părţilor, să achite câte 500 RON avans onorariu expertiză şi dispune citarea acestuia cu un exemplar al obiectivelor expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză. Instanţa numeşte în cauză, în vederea efectuării expertizei în construcţii, pe domnul expert Teodorescu Vinicius (poziţia 6 de pe listă), pune în vedere reprezentanţilor părţilor, să achite câte 500 RON avans onorariu expertiză şi dispune citarea acestuia cu un exemplar al obiectivelor expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză. Instanţa dispune repetarea adresei de la fila 141 dosar, către Primăria Buchin. Amână judecata cauzei la data de 6 mai 2008, termen pentru care: se va efectua adresa dispusă; reprezentanţii părţilor vor achita câte 500 RON avans onorariu pentru fiecare expertiză; reprezentanta pârâtei, avocat Puşcaş Adriana, va prezenta martorul încuviinţat în vederea audierii; se va cita martorul reclamantei, domnii experţi Rus Ioan şi Teodorescu Vinicius cu câte un exemplar al obiectivelor şi cu menţiunea de a se introduce în cauză şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 01.04.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentantul reclamantei, avocat Ramiro Virgil Mancaş, pentru a depune la dosar înscrisuri din care să rezulte calitatea martorei Vîlvar Maria în cadrul societăţii. Instanţa încuviinţează doar efectuarea de obiecţiuni la expertiza în agricultură efectuată de domnul expert Vulpeş Nicolae şi pune în vedere reprezentantei pârâtei, avocat Puşcaş Adriana să precizeze obiecţiunile punctual. Instanţa încuviinţează expertiza contabilă şi în construcţii, considerând că sunt utile pentru evidenţierea vinovăţiei pârâtei şi încuviinţează obiectivele 1 şi 2, ale expertizei contabile, obiectivele 3,4,5 neputând fi calculate de expertul contabil precum şi obiectivele 1,2,3,4,5 ale expertizei în construcţii. Instanţa dispune: -efectuarea unei adrese către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, solicitând a ne comunica un certificat constatator al S.C.”PĂDURE FRUCTE PROD” S.R.L. Caransebeş; -efectuarea unei adrese către Primăria Buchin, solicitând a ne comunica reclamaţiile efectuate de reclamanta S.C.”PĂDURE FRUCTE PROD” S.R.L. Caransebeş precum şi constatările efectuate de inginer Ploscaru Dimitrie; -efectuarea unei adrese către Garda de Mediu, solicitând a ne comunica plângerile formulate de S.C.”PĂDURE FRUCTE PROD” S.R.L. Caransebeş şi soluţiile acestora; -efectuarea unei adrese către domnul expert solicitând a comunica părţilor înscrisurile care s-au depus la raportul de expertiză destinat instanţei şi care apar după decont în raportul de expertiză; -efectuarea unei adrese către Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, pentru a ne comunica modul de soluţionare a plângerilor formulate de S.C.”PĂDURE FRUCTE PROD” S.R.L. Caransebeş, respectiv pentru a ne comunica dacă probele preluate la data de 27.07.2007 şi 16.08.2007, au fost luate în interiorul serelor sau în exteriorul acestora şi dacă acestea au fost prelevate în mod egal, atât în apropierea frontului stradal cât şi în punctele cele mai îndepărtate faţă de frontul stradal; dacă nu au fost preluate în mod egal, care a fost motivul neluării în mod egal; -efectuarea unei adrese către Biroul Local de Expertize Judiciare, Tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, solicitând a ne comunica o listă cu experţi contabili şi în construcţii. Cu privire la prelungirea materialului probator, în sensul încuviinţării audierii martorului pârâtei Mourkogiannis Nikolaos, instanţa se va pronunţa la termenul următor. Amână judecata cauzei la data de 15 aprilie 2008, termen pentru care se vor efectua adresele dispuse, pentru care reprezentantul reclamantei, avocat Ramiro Virgil Mancaş, va depune la dosar înscrisuri din care să rezulte calitatea martorei Vîlvar Maria în cadrul societăţii, pentru care reprezentanta pârâtei, avocat Puşcaş Adriana, va preciza punctual obiecţiunile la expertiza în agricultură şi pentru care se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 18.03.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Amânat la 01.04.2008, termen pentru care părţile vor studia raportul de expertiză în agricultură, urmând ca la termenul următor, reprezentanta pârâtei să precizeze dacă doreşte să mai propună expertizele în construcţii şi contabilă şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 05.02.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Amânat la 18.03.2008, termen pentru care domnul expert Vulpeş Nicolae va depune la dosar raportul de expertiză în agricultură, reprezentantul reclamantei, avocat Ramiro Virgil Mancaş, va prezenta martorii încuviinţaţi în vederea audierii şi se vor recita domnul expert şi pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 22.01.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Amânat la 05.02.2008, termen pentru care reprezentanţii părţilor vor achita fiecare câte 500 lei RON avans onorariu expertiză, reprezentantul reclamantei, avocat Ramiro Virgil Mancaş, va prezenta martorii încuviinţaţi în vederea audierii, se va cita domnul expert cu obiectivele expertizei şi cu menţiunea de a se introduce în cauză şi de a efectua expertiza în agricultură şi se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

  • Sedinta din data de 08.01.2008 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Amânat la 22.01.2008, termen pentru care se va efectua adresa către Biroul Local pentru Expertize Judiciare, Tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, solicitând a ne comunica o listă cu experţi în agricultură, pentru care se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, cu câte un exemplar al notelor de şedinţă formulate de reprezentanţii pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş şi pentru care reprezentantul reclamantei va indica adresele martorilor încuviinţaţi, în vederea citării acestora.

  • Sedinta din data de 04.12.2007 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Amânat la 08.01.2008, termen pentru care se va recita pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, cu un exemplar al răspunsului la întâmpinare formulat de reclamantă, pentru care reprezentantul reclamantei va prezenta spre audiere martorii încuviinţaţi, se vor cita martorii pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş şi pentru care reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, va studia răspunsul la întâmpinare formulat de reclamantă. Cu privire la proba privind expertiza în domeniul „agricultură” se va pronunţa la termenul următor.

  • Sedinta din data de 06.11.2007 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Amânat la 04.12.2007, termen pentru care se vor recita reclamanta şi pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, cu câte un exemplar al întâmpinării formulate de pârâta S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş şi pentru care reprezentanta pârâtei S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş, avocat Puşcaş Adriana, va studia întâmpinarea formulată de pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România prin Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Timişoara.

  • Sedinta din data de 23.10.2007 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amânat

    Amânat la 06.11.2007, termen pentru care se va recita reclamanta, pârâta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România şi pentru care pârâta S.C.”PANTECHNIKI” S.A. Atena prin Sucursala Slatina Timiş îşi va pregăti apărarea şi îşi va angaja apărător.

Flux dosar


Actualizare GRPD