Dosar 3320/98/2007 din 29.10.2007

drepturi băneşti


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 3320/98/2007
Data dosar:
29.10.2007
Instanta:
Tribunalul Ialomița
Departament:
Secţia Civilă
Obiect:
drepturi băneşti
Categorie:
Litigii de munca
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 11.12.2007 la ora 08:30

    Complet: complet de continuitate
  • Respins fond

    Respinge cererea formulată de reclamanţii RĂŞCANU ANTON, RÂŞNOVEANU IOAN, DUMITRU TUDOR, ŞTEFAN VIOREL, ALEXE NICOLAE, HRISTESCU CĂTĂLIN, BUZOIANU VERGINICA, COMAN CRISTINA, VASILE MARIANA-CĂTĂLINA, ALEXANDRU ELEONORA, TUDOR CORINA-FLORENTINA, ISĂILĂ GIORGIANA, ISDRĂILĂ MARIANA, BĂNESCU VIORICA, NICA STANA, ISTRATE CRISTINA-MIHAELA, JIGĂ TOMA-LEONARD, DRĂGAN ADRIANA-LIGIA, DINU VIORICA-CLEOPATRA, MIHALAŞCU VASILICA, SANDU ROXANA-ELENA, BĂCANU NICULINA, MIHALCEA ANDREEA-RODICA, GULI STERIAN, DAVID CONSTANTIN, IANCU MARGARETA, ION AURELIAN-CRISTIAN, PATĂ DANIEL-MARIUS, CRISTINA CAMELIA, DUCA MANUELA-CARMEN, COCIOIU ZANFIRA, ANTON EUGEN, BRATEŞ NELA, CATRINOIU COSTEL, VASILE CĂNEL, ZAHARIA CARMEN, CUCU ELENA, CĂLIN DANIELA, STEREA MIHAELA, NACA STELUŢA-NICOLETA, MINGHIRAŞ AURICA, PANAIT CONSTANTIN, VOICILĂ VIRGIL, VOICULEŢ MIHAELA-ALEXANDRINA, BADEA DAN-GABRIEL, CHIRILOV ADINA-GABRIELA, OPREA EDI-IONUŢ şi ŢUCĂ IONUŢ-DANIEL în contradictoriu cu pârâţii STATUL ROMÂN prin MINISTERUL ECONOMIEI ŞI FINANŢELOR PUBLICE, MINISTERUL PUBLIC – PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE, PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL BUCUREŞTI şi PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL IALOMIŢA. Respinge cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenientul Cristea Iulian. Respinge cererea de chemare în garanţie formulată de pârâtul Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva chematului în garanţie Ministerul Economiei şi Finanţelor. Cu recurs.

  • Sedinta din data de 27.11.2007 la ora 08:30

    Complet: complet de continuitate
  • Încheiere

    Admite în principiu cererea de intervenţie în interes propriu formulată de Cristea Iulian şi dispune introducerea în cauză, în calitate de intervenient a acestuia. Dispune introducerea în cauză, în calitate de chemat în garanţie a Ministerului Economiei şi Finanţelor şi, în baza art. 62 Cod procedură civilă dispune citarea acestuia cu un exemplar din cererea de chemare în garanţie. Dispune amânarea cauzei la 11.12.2007, termen pentru când părţile vor fi citate, reclamanţii cu copie de pe întâmpinările depuse de pârâţii Ministerul Public –Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Ministerul Economiei şi Finanţelor precum şi de pe cererea de intervenţie în interes propriu formulată de Cristea Iulian, iar pârâtele cu copie de pe cererea de intervenţie în interes propriu formulată de Cristea Iulian.

  • Sedinta din data de 12.11.2007 la ora 08:30

    Complet: Complet 1 fond AS
  • Încheiere

    Amână judecarea cauzei la 27.11.2007 pentru imposibilitatea constituirii legale a completului de judecată, termen pentru când se vor cita părţile.

Flux dosar


Actualizare GRPD