Dosar 3710/89/2007 din 15.11.2007

alte cereri spor de fidelitate, stabilitate ş.a.


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 3710/89/2007
Data dosar:
15.11.2007
Instanta:
Tribunalul Vaslui
Departament:
CIVILĂ
Obiect:
alte cereri spor de fidelitate, stabilitate ş.a.
Categorie:
Contencios administrativ si fiscal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 22.06.2009 la ora 09:00

    Complet: - CF 2
  • Soluţionare

    admite excepţia perimării constată perimată cererea

  • Sedinta din data de 14.04.2008 la ora 09:00

    Complet: - CF 2
  • Încheiere

    SUSPENDAT CONF.ART.155 IND.1 AL.1 C.P.CIV.

  • Sedinta din data de 10.03.2008 la ora 8:00

    Complet: - CF 2
  • Amânat

    Se vor cita reclamanţii Carabat Alexandru, Farama Victor, Pitaru Daniela, Bughidau Mircea – Dan, Calancia Silviu-Catalin, Florea Angela, Floria Doina- Nicoleta, Iordan Mihaela , Iordan Manuela, Luca Pozner Cornelia, Palade Ionut, Paslariu Duduta, Panainte Georgeta, Solomon Mirela şi Volocaru Donel- cu menţiunea ca până la termenul de judecată ce urmează a se acorda să precizeze dacă solicită suspendarea judecăţii alături de reclamanţii menţionaţi în tabelul depus la fila 93 dosar. Conform art. 114 al.5 cod procedură civilă , instanţa desemnează ca mandatar al reclamanţilor pe Boghian Magdalena Doina, urmând ca îndeplinirea procedurii de comunicare a actelor procesuale să se realizeze numai pe numele mandatarului, la domiciliul procesual ales. Prorogă discutarea asupra cererii de suspendare, la termenul următor.

  • Sedinta din data de 11.02.2008 la ora 8:00

    Complet: - CF 2
  • Amânat

    Se vor cita reclamanţii Carabat Alexandru, Farama Victor, Pitaru Daniela, Bughidau Mircea – Dan, Calancia Silviu-Catalin, Florea Angela, Floria Doina- Nicoleta, Iordan Mihaela , Iordan Manuela, Luca Pozner Cornelia, Palade Ionut, Paslariu Duduta, Panainte Georgeta, Solomon Mirela şi Volocaru Donel- cu menţiunea ca la termenul de judecată ce urmează a se acorda să se prezinte în instanţă pentru a semna cererea de chemare în judecată. Admite excepţia de necompetenţă materială a Tribunalului Vaslui - completul de contencios administrativ şi fiscal, de a soluţiona cererea formulată de către reclamanţii Lefter Constantin şi Braniste Ovidiu şi dispune disjungerea cererii formulată de către aceştia şi transpunerea la completul de litigii de muncă şi asigurări sociale într-o zi de joi, respectiv la data de 28 februarie 2008, pentru când vor fi citate părţile.

  • Sedinta din data de 14.01.2008 la ora 8:00

    Complet: - CF 2
  • Amânat

    pârâta va preciza care dintre reclamanţi au calitatea de funcţionari publici şi care de personal contractual, iar în cazul personalului contractual va depune precizări cu privire la competenţa materială a Tribunalului Vaslui – completul de contencios administrativ şi fiscal de a soluţiona cauza şi va trimite reprezentant în instanţă.

  • Sedinta din data de 10.12.2007 la ora 8:00

    Complet: - CF 2
  • Amânat

    se va comunica reclamanţilor întâmpinarea , cu menţiunea să depună în original tabelul cu semnăturile la toţi reclamanţii se va cita pârâta cu menţiunea să răspundă faţă de cererea de suspendare.

Flux dosar


Actualizare GRPD