Dosar 5483/291/2007 din 20.12.2007

furtul calificat (art. 209 C.p.)


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 5483/291/2007
Data dosar:
20.12.2007
Instanta:
Judecătoria Roman
Departament:
-
Obiect:
furtul calificat (art. 209 C.p.)
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 07.11.2008 la ora 09:00

    Complet: 1ca
  • Soluţionare

    AMÂNĂ PRONUNŢAREA PE DATA DE 21 NOIEMBRIE 2008. Condamnă inculpatul Cafes Petrică la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare .

  • Sedinta din data de 10.10.2008 la ora 09:00

    Complet: 1ca
  • Amânat

    Acordă termen de judecată la 7 noiembrie 2008, pentru când se va repeta procedura de citare cu inculpatul, se va emite mandat de transferare a acestuia din Penitenciarul Vaslui în Penitenciarul Bacău. Se va repeta proced ura de citare cu părţile civile lipsă care nu au Tc.

  • Sedinta din data de 12.09.2008 la ora 09:00

    Complet: 1ca
  • Amânat

    pentru când părţile civile B*** E**** şi H***** Ş*******, părţile civile, SC Savinmar Com Srl Stăniţa, PF Botezatu Stăniţa, SC M&P Juli Srl Stăniţa şi PF Ulea Stăniţa au termen în cunoştinţă. Se va repeta procedura de citare cu celelalte părţi care nu au termen în cunoştinţă. Se va emite mandat de transferare a inculpatului din Penitenciarul Vaslui în Penitenciarul Bacău , de unde va fi citat cu menţiunea de a „ a fi adus”. Prorogă audierea martorilor din lucrări, până la data când se va îndeplini procedura de citare cu inculpatul.

  • Sedinta din data de 11.07.2008 la ora 09:00

    Complet: 1ca
  • Amânat

    Amînă judecarea cauzei la data de 12 septembrie 2008 ,pentru cînd se va emite mandat de transferare pentru inculpat de la Penitenciarul Vaslui, la Penitenciarul Bacău şi citaţie la Penitenciarul Bacău, cu menţiunea de a fi adus la instanţă. Se va repeta procedura de citare cu părţile civile lipsă P.F. Ulea Stăniţa, S.C. Codrin & Alex SRL Sagna, şi prorogă termenul de audiere al martorilor, până ce se nu se va îndeplini procedura de citare cu inculpatul lipsă. Părţile civile SC Savinmar Com SRL Stăniţa, PF Botezatu Stăniţa, SCM & P July SRL Stăniţa, Ivan Constantin primesc termen în cunoştinţă. Părţile vătămate au T.C. şi se va repeta procedura de citare cu partea vătămată PF Blaga Bâra . Pronunţată în şedinţa publică din 11 iulie 2008.

  • Sedinta din data de 13.06.2008 la ora 09:00

    Complet: 1ca
  • Amânat

    Amână dezbaterile pentru termenul de judecată din 11.07.2008 pentru când se va repeta procedura de citare cu inculpatul atât în Penitenciarul Bacău, cu menţiunea va fi adus şi cu datele de stare civilă, de asemenea se repeta procedura de citare cu inculpatul şi în Penitenciarul Vaslui. Se vor cita partea civilă PF Blaga Bâra, prin reprezentant Blaga Maria, părţile civile PF Ulea Stăniţa şi SC Codrin&Alex SRL Sagna, celelalte părţi au termen în cunoştinţă. De asemenea, prorogă termenul de audiere a martorilor prezenţi, nu se va repeta procedura de citare cu martorii Bârzu Mihai, Tiron Vasile, Nahoi Ioan şi Baldovici Dragoş Cristinel, martorii Rusu Constantin, Anastasie Maria, Savin Mihai şi Macovei Angela primesc termen în cunoştinţă. Se va emite adresă de transfer a inculpatului C**** P****** din Penitenciarul Vaslui în Penitenciarul Bacău.

  • Sedinta din data de 30.05.2008 la ora 09:00

    Complet: 1ca
  • Amânat

    Acordă termen de judecată la data de 13 iunie 2008 pentru când părţile vătămate B*** E****, Huşanu Stefania şi părţile civile SC Savinmar Com. SRL Stăniţa, PF Botezatu SAtăniţa, SC M & P July SRL Stăniţa şi Ivan Constantin , au TC. Se va repeta procedura de citare cu celelalte părţi civile care nu au TC precum şi cu partea vătămată PF Blaga Bâra. Se va reveni cu mandat de transferare a inculpatului din Penitenciarul Vaslui în Penitenciarul Bacău, de unde urmează a fi citat cu menţiunea de a fi adus, cât şi în Penitenciarul Vaslui. Se vor cita din nou, martorii din lucrări, cu mandat de aducere.

  • Sedinta din data de 16.05.2008 la ora 09:00

    Complet: 1ca
  • Amânat

    Amână judecarea cauzei la data de 30 mai 2008, pentru când, se va emite mandat de transferare pentru inculpat din Penitenciarul Vaslui în Penitenciarul Bacău şi citatie cu mentiune de a fi adus din Penitenciarul Bacău la instanţă. TC.pentru părţile vătămate B*** E****, H***** Ş******* şi părţile civile SC Savimar Com SRL Stăniţa, PF Botezatu Stăniţa, SC M&P July SRL Stăniţa şi Ivan Constantin. Se va repeta procedura de citare cu partea vătămată PF Blaga Bâra şi cu părţile civile PF Ulea Stăniţa şi SC Codrin & Alex SRL Sagna. Nu se va proceda la citarea martorilor care au TC., şi urmează ca acestia să fie citati în vederea audierii la termenul când va fi transferat inculpatul. Se va face adresă la Administratia Naţională a Penitenciarelor Bucureşti în sensul de a ne sprijini în vederea transferării inculpatului C**** P****** din Penitenciarul Vaslui în Penitenciarul Bacău, pentru ca acesta să fie judecat în prezenta cauză.

  • Sedinta din data de 02.05.2008 la ora 09:00

    Complet: 1ca
  • Amânat

    Se va repeta procedura de citare cu inculpatul la adresa sa de domiciliu din com.Sagna, judeţul Neamţ, în Penitenciarul Bacău, dar şi în Penitenciarul Vaslui. Se va emite un mandat de transferare pentru inculpat. Se va repeta procedura de citare si cu martorii din lucrări, a căror omisiune s-a produs la termenul anterior.

  • Sedinta din data de 18.04.2008 la ora 09:00

    Complet: 1ca
  • Amânat

    Amână judecarea cauzei la data de 2 mai 2008, pentru cînd se va emite mandat de transferare pentru inculpat din Penitenciarul Vaslui în Penitenciarul Bacău . Se va emite citaţie pentru inculpat în Penitenciarul Bacău cu menţiunea ca acesta să fie adus la instanţă. Se va repeta procedura de citare cu partea vătămată PF Blaga Bâra şi cu părţile civile PF Ulea Stăniţa şi SC” Codrin & Alex „SRL Sagna . Se va emite adresă la Administraţia Naţională a Penitenciarelor Bucureşti în sensul de a ne comunica unde este încarcerat inculpat şi de a ne sprijini în transferarea acestuia din penitenciarul Vaslui în Penitenciarul Bacău.

  • Sedinta din data de 04.04.2008 la ora 09:00

    Complet: 1ca
  • Amânat

    se va emite din nou, mandat de transferare din Penitenciarul Tulcea în Penitenciarul Bacău de unde va fi citat din nou inculpatul, la Penitenciarul Bacău cu menţiunea de a fi adus. Constată că se impune înaintarea unei adrese către Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru a ne acorda sprijinul în transferarea inculpatului din Penitenciarul Tulcea în Penitenciarul Bacău. Se va repeta procedura de citare cu celelalte părţi lipsă.

  • Sedinta din data de 21.03.2008 la ora 09:00

    Complet: 1ca
  • Amânat

    Amînat pentru lipsa inculpatului care se află în Penitenciarul Tulcea . Se va emite mandat de transferare din Panitenciarul Tulcea în Penitenciarul Bacău şi citaţia din Penitenciarul Bacău la instanţă cu menţiunea de a fi adus .

  • Sedinta din data de 05.03.2008 la ora 09:00

    Complet: 6cp
  • Amânat

    Amână judecarea cauzei la data de 21.03.2008 complet 1 ca având în vedere lipsa de procedură cu inculpatul aflat în stare de arest în Penintenciarul Vaslui.

  • Sedinta din data de 20.02.2008 la ora 09:00

    Complet: 6cp
  • Amânat

    Acordă termen de judecată în cauză la data de 5 martie 2008, pentru când se va reveni cu adresă la IJP Vaslui în vederea comunicării relaţiilor privitoare la inculpat. Se va repeta procedura de citare cu inculpatul şi cu părţile vătămate care nu au Tc. Se vor cita din nou martorii din lucrări.

  • Sedinta din data de 06.02.2008 la ora 09:00

    Complet: 6cp
  • Amânat

    Amînat pentru lipsa părţilor şi pentru a se emite adrese la Agenţia Naţională a Penitenciarelor Bucureşti ,pentru a ne comunica locul de detenţie a inculpatului şi la I.J.P. Vaslui ,pentru a ne comunica dacă inculpatul se află arestat ,pentru ce anume şi durata arestării.

  • Sedinta din data de 09.01.2008 la ora 09:00

    Complet: 6cp
  • Amânat

    Faţă de solicitarea apărătorului inculpatului de a se administra în cauză proba cu înscrisuri în circumstanţiere şi faţă de proba testimonială cu martorii din lucrări solicitată de către reprezentantul parchetului, găsindu-le ca fiind concludente şi utile în cauză, le va admite şi în vederea administrării lor va amâna cauza, motiv pentru care, Acordă termen la data de 6 februarie 2008, pentru când se va repeta procedura de citare cu părţile vătămate şi cu părţile civile lipsă. Se vor cita martori din lucrări la termenul ce se va acorda în cauză şi se vor emite mandate de aducere pe numele acestora

Flux dosar


Actualizare GRPD