Dosar 5966/120/2007 din 25.10.2007

procedura insolvenţei


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 5966/120/2007
Data dosar:
25.10.2007
Instanta:
Tribunalul Dâmbovița
Departament:
Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal
Obiect:
procedura insolvenţei
Categorie:
Faliment
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 01.06.2009 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Soluţionare

    În temeiul art.131 din Legea privind procedura insolvenţei, Dispune închiderea procedurii insolvenţei debitorului SC COBADI PROD SRL, cu sediul social în Municipiul Târgovişte, str. T.Vladimirescu, bl. F1B, sc.A, ap.14, judeţul Dâmboviţa, având cod de identificare fiscala 16913890 şi număr de ordine în registrul comerţului J 15/1009/2004, în contradictoriu cu creditorul Administraţia Finanţelor Publice Târgovişte, cu sediul în Târgovişte, str.Calea Domnească nr. 166, judeţul Dâmboviţa. Dispune radierea debitorului din registrul comerţului . În temeiul art.136 din Legea privind procedura insolvenţei, Descarcă pe lichidatorul judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi. În temeiul art.135 din Legea privind procedura insolvenţei, Dispune notificarea prezentei sentinţe debitorului, creditorului, Direcţiei Teritoriale a Finanţelor Publice şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru efectuarea menţiunii de radiere, precum şi publicarea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă. Admite în parte cererea lichidatorului judiciar INSOLV PROFEXPERT IPURL, cu sediul profesional în Târgovişte, str.Avram Iancu, bl. 23,sc.B,et.1, ap.28, judeţul Dâmboviţa şi stabileşte răspunderea patrimonială a pârâţilor Aresene Claudiu –Lucian, domiciliat în Bucureşti, str. Livezilor nr. 47, bl.38, sc.1, ap.9, sector 5 şi Ionescu Costina, domiciliată în Bucureşti, str. Al.Stogu nr. 7, bl.8, sc.1, et.1, ap.7, sector 5, în calitate de administratori statutari ai debitorului, pentru suma de 40.914,79 lei. Respinge cererea de atragere a răspunderii patrimoniale formulată de lichidatorul judiciar INSOLV PROFEXPERT IPURL împotriva pârâţilor L***** M****, domiciliată în Târgovişte, str. Berzei nr. 6, judeţul Dâmboviţa şi Chiva Ion Păstorel, domiciliat în Târgovişte, str.T.Vladimirescu, bl.F1,sc.B, ap.14, judeţul Dâmboviţa. Dispune plata către lichidatorul judiciar a sumei de 1234 lei din care 1200 lei onorariu şi 34,00 lei cheltuieli cu procedura, din fondul special de lichidare constituit în contul UNPIR Bucureşti. Definitivă. Cu drept de recurs în 10 zile de la comunicare Pronunţată în şedinţă publică astăzi 1.06.2009.

  • Sedinta din data de 23.03.2009 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Amânat

    Pune în vedere lichidatorului judiciar să continue demersurile pentru contactarea administratorului statutar al debitorului – pârâta Ionescu Costina, în vederea preluării actelor şi informaţiilor prevăzute de Legea nr.85/2006 şi completării rapoartelor anterioare în privinţa cauzelor şi împrejurărilor care au dus la starea de insolvenţă cu menţionarea persoanelor vinovate, urmărind în acest scop şi stadiul cercetărilor ce se vor efectua în baza plângerii penale formulate. Se va cita pârâta Ionescu Costina la adresa de domiciliu precizată în relaţiile INEP Bucureşti, şi la uşa tribunalului, conform codului de procedură civilă. Pentru continuarea procedurii, ACORA TERMEN DE JUDECATA la data de 1.06.2009. Menţine citarea în cauză, conform codului de procedură civilă, a pârâtului Aresene Claudiu –Lucian ,care va fi citat la adresa de domiciliu, şi la uşa tribunalului.

  • Sedinta din data de 23.02.2009 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Amânat

    Se va formula de către lichidatorul judiciar plângerea penală prevăzută de art. 147 din Legea nr.85/2006 împotriva administratorului statutar al debitorului – Ionescu Costina. Menţine celelalte dispoziţii date prin încheierea de şedinţă din data de 26.01.2009 în sensul că, I se va emite acesteia adresă prin care i se vor aduce la cunoştinţă dispoziţiile date la termenul de astăzi privind formularea plângerii penale împotriva sa. Pune în vedere lichidatorului judiciar să efectueze în continuare demersuri pentru preluarea actelor şi informaţiilor prevăzute de Legea nr.85/2006 în vederea completării rapoartelor anterioare în privinţa cauzelor şi împrejurărilor care au dus la starea de insolvenţă cu menţionarea persoanelor vinovate. In ipoteza obţinerii actelor şi informaţiilor prevăzute de lege, lichidatorul judiciar va întocmi raportul final şi situaţia financiară finală. Se va cita pârâta Ionescu Costina la adresa de domiciliu precizată în relaţiile INEP Bucureşti, şi la uşa tribunalului, conform codului de procedură civilă. Pentru continuarea procedurii, ACORA TERMEN DE JUDECATA la data de 23.03.2009. Menţine citarea în cauză, conform codului de procedură civilă, a pârâtului Aresene Claudiu –Lucian ,care va fi citat la adresa de domiciliu, şi la uşa tribunalului.

  • Sedinta din data de 26.01.2009 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Sedinta din data de 15.12.2008 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Amânat

    Se va cita pârâta Ionescu Costina la adresă de domiciliu precizată în relaţiile INEP Bucureşti, şi la uşa tribunalului, conform codului de procedură civilă. Pune în vedere lichidatorului judiciar să facă demersuri pentru contactarea pârâtei Ionescu Costina în vederea obţinerii actelor şi informaţiilor prevăzute de art. 28 din Legea insolvenţei. In ipoteza obţinerii acestor relaţii se va completa raportul privind cauzele şi împrejurările care au dus la apariţia stării de insolvenţă cu menţionarea persoanelor care se fac vinovate şi eventual se va întocmi şi raportul final. Pune în vedere apărătorului pârâţilor L***** M**** şi Chiva Ionel ca în cazul în care va identifica acte în completarea actului adiţional încheiat la 8.02.2006, să le depună la dosar şi să le comunice lichidatorului judiciar. Pentru continuarea procedurii, ACORA TERMEN DE JUDECATA la data de 26.01.2009. Menţine citarea în cauză conform codului de procedură civilă, a pârâtului Aresene Claudiu –Lucian ,care va fi citat la adresa de domiciliu, şi la uşa tribunalului.

  • Sedinta din data de 03.11.2008 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Amânat

    Ia act de afişarea la uşa tribunalului a tabelului definitiv al creanţelor la data de 3.11.2008, conform art. 74 alin. 1 din Legea nr.85/2006. Se va repeta adresa la Inspectoratul Naţional de Evidenţă a Persoanelor Bucureşti pentru a se obţine relaţii în privinţa pârâţilor Arsene Claudiu şi Ionescu Costina, având în vedere că pe citaţie factorul poştal a făcut menţiuni în sensul „destinatar mutat de la adresă” la toate termenele de judecată. Pentru obţinerea acestor relaţii şi pentru a se lua cunoştinţă de protocolul depus de apărătorul pârâţilor Lupoiu M. şi Chiva Ionel, ACORA TERMEN DE JUDECATA la data de 15.12.2008. Pune în vedere lichidatorului judiciar să întocmească şi să prezinte la dosar raportul final. Menţine citarea în cauză a pârâţilor Aresene Claudiu –Lucian şi Ionescu Costina, care vor fi citaţi la adresele de domiciliu, şi la uşa tribunalului

  • Sedinta din data de 06.10.2008 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Amânat

    Se va emite adresă la Inspectoratul Naţional de Evidenţă a Persoanelor Bucureşti pentru a se obţine relaţii în privinţa pârâţilor Arsene Claudiu şi Ionescu Costina, având în vedere că pe citaţie factorul poştal a făcut menţiuni în sensul „destinatar mutat de la adresă” la toate termenele de judecată. Pentru obţinerea acestor relaţii şi pentru ca apărătorul pârâţilor L***** M**** şi Chiva Ionel să facă demersuri pentru completarea probelor cu privire la cererea de atragere a răspunderii patrimoniale, ACORA TERMEN DE JUDECATA la data de 3.11.2008. Menţine citarea în cauză a pârâţilor Aresene Claudiu –Lucian şi Ionescu Costina, care vor fi citaţi la adresele de domiciliu, şi la uşa tribunalului.

  • Sedinta din data de 08.09.2008 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Amânat

    Ia act că nu se solicită completarea probelor de către apărătorul pârâţilor L***** M**** şi Chiva Ionel, ci doar cu eventuale acte pe care le-ar mai deţine aceştia. In baza art. 96 Cod pr.civilă, Acordă termen de judecată la data de 6.10.2008 pentru studiul precizărilor făcute de lichidatorul judiciar la cererea de atragere a răspunderii patrimoniale. Menţine citarea în cauză a pârâţilor Aresene Claudiu –Lucian şi Ionescu Costina, care vor fi citaţi la adresele de domiciliu, şi la uşa tribunalului.

  • Sedinta din data de 07.07.2008 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Amânat

    In baza art. 96 Cod pr.civilă, Acordă termen de judecată la data de 8.09.2008 pentru studiul întâmpinării formulată de pârâţii L***** M**** şi Chiva Ionel,cum şi a actelor anexate acesteia. Menţine citarea în cauză a pârâţilor Aresene Claudiu –Lucian şi Ionescu Costina, care vor fi citaţi la adresele de domiciliu, şi respectiv şi la uşa tribunalului administratorii cu domiciliul în Bucureşti.

  • Sedinta din data de 09.06.2008 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Amânat

    In baza art. 156 Cod pr.civilă, Acordă termen de judecată la data de 7.07.2008 pentru lipsă de apărare şi pregătirea apărării, la cererea pârâtului Chiva Ionel. Menţine citarea în cauză a pârâţilor L***** M****, Aresene Claudiu –Lucian şi Ionescu Costina, care vor fi citaţi la adresele de domiciliu, şi respectiv şi la uşa tribunalului administratorii cu domiciliul în Bucureşti.

  • Sedinta din data de 12.05.2008 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Amânat

    In baza art. 74 din Legea nr.85/2006, se v a afişa la uşa tribunalului copia tabelului definitiv al creanţelor. Introduce în cauză , în calitate de pârâţi, administratorii statutari ai debitorului: L***** M****, domiciliată în Târgovişte, str. Berzei nr. 6, judeţul Dâmboviţa, C**** I**** P*******, domiciliat în Târgovişte, str.T.Vladimirescu, bl.F1,sc .B, ap.14, Aresene Claudiu –Lucian, domiciliat în Bucureşti, str. Livezilor nr. 47, bl.38, sc.1, ap.9, sector 5 şi Ionescu Costina, domiciliată în Bucureşti, str.Armaşu Mare nr.12,bl.51,sc.5, ap.41, sector 4 , care vor fi citaţi cu copia cererii de atragere a răspunderii patrimoniale la adresele de domiciliu, şi respectiv şi la uşa tribunalului administratorii cu domiciliul în Bucureşti. Pentru continuarea procedurii ,acordă termen la data de 9.06.2008.

  • Sedinta din data de 17.03.2008 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Amânat

    amânat pentru a se solicita de către lichidatorul judiciar relaţii la SEIP Dâmboviţa şi instituţia corespunzătoare din bucureşti privind modificările intervenite referitor la domiciliul sau reşedinţa administratorilor statutari; se va efectua de către lichidatorul judiciar şi reprezentantul creditorului, analiza cauzelor apariţiei debitelor ,corespunzător perioadelor de administrare a societăţii debitoare.

  • Sedinta din data de 18.02.2008 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Amânat

    pentru continuarea procedurii conform sentinţei de deschidere a procedurii.

  • Sedinta din data de 26.11.2007 la ora 9:00

    Complet: Sindic - S1
  • Amânat

    admis cererea. dispune deschiderea procedurii simplificate. numeşte lichidator provizoriu pe SC INSOLV PROFEXPERT IPURL. termen pentru continuarea procedurii -.18.02.2008.

Flux dosar


Actualizare GRPD