Dosar 6716/278/2007 din 20.12.2007

partaj judiciar


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 6716/278/2007
Data dosar:
20.12.2007
Instanta:
Judecătoria Petroșani
Departament:
Civil
Obiect:
partaj judiciar
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 18.06.2009 la ora 8:30

    Complet: C. V. civil
  • Perimat

    În baza art. 248-254 din codul de procedură civilă ; Constată perimată acţiunea civilă introdusă de reclamanta A******* C******* domiciliată în Petroşani str. 1 Decembrie 1918 bl. 97 sc. 4 ap.1 judeţul Hunedoara împotriva pârâţilor Petruţi Petru George domiciliat în Vulcan str. Gorunului nr. 1 judeţul Hunedoara şi P****** R****** domiciliată în Vulcan str. Gorunului nr. 1 judeţul Hunedoara pentru sistarea stării de indiviziunii. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică azi data de 18 iunie 2009

  • Sedinta din data de 22.05.2008 la ora 8:30

    Complet: C. V. civil
  • Suspendat

    În baza dispoziţiilor prevăzute de art. 242 alin.1 pct.1 Cod procedură civilă, suspendă judecata cauzei, urmând a fi repusă pe rol la cererea părţii interesate şi după achitarea a ½ din taxa judiciară de timbru. Cu recurs pe toată durata suspendării. Pronunţată în şedinţă publică azi, 22 mai 2008

  • Sedinta din data de 10.04.2008 la ora 8:30

    Complet: C. V. civil
  • Amânat

    Admite în totalitate probele propuse de reclamantă şi pârâţi, respectiv efectuarea expertizei topografice, expertizei tehnice în construcţii, interogatoriile părţilor şi proba testimonială solicită de pârâţi. Dispune citarea martorilor Paşca Gabriela Steluţa, domiciliată în municipiului Vulcan, str. Gorunului nr.5, jud. Hunedoara şi Duna Floarea, domiciliată în municipiul Vulcan ,str. Vâlcelelor nr.1, jud. Hunedoara propuşi de pârâţi. Încuviinţează obiectivele propuse de părţi pentru expertiza topografică şi tehnică în construcţii. Stabileşte ca obiective pentru expertiza topografică : - identificarea terenului în litigiu; - stabilirea suprafeţei reale; - propuneri de partajare prin formarea a două loturi corespunzătoare cotelor de proprietate şi, în măsura posibilului, să se aibă în vedere şi folosinţa actuală ; Stabileşte ca obiective pentru expertiza în construcţii: - să se stabilească valoarea de circulaţie a imobilului; - dacă este comod partajabil în natură să facă două loturi : unul pentru reclamantă şi altul pentru pârâţi ţinând cont de folosinţa actuală; - să stabilească valoarea actuală a îmbunătăţirilor şi locaţia acestora. Stabileşte onorariul provizoriu pentru efectuarea expertizei topografice în sumă de 300 lei în sarcina reclamantei. Pune în vedere reclamantei, prin apărător, să achite onorariul provizoriu stabilit pentru efectuarea expertizei topografice şi să depună chitanţa la dosar. Stabileşte onorariul provizoriu pentru efectuarea expertizei tehnice în construcţii în sumă de 500 lei în sarcina reclamantei şi a pârâţilor. Pune în vedere reclamantei, prin apărător, să achite suma de 250 lei, reprezentând onorariul provizoriu pentru expertiza tehnică în construcţii şi să depună chitanţa la dosar. Pune în vedere pârâţilor să achite să achite suma de 250 lei, reprezentând onorariul provizoriu pentru expertiza tehnică în construcţii şi să depună chitanţa la dosar. Emiterea de adresă către Tribunalul Hunedoara – Biroul Local de Expertize Judiciare Tehnice şi Contabile, pentru comunicarea listei cu numele experţilor topografi şi în specialitatea construcţii. Pune în vedere reclamantei, prin apărător, şi pârâţilor să formuleze interogatoriile pentru următorul termen de judecată. Amână judecata cauzei şi fixează termen la data de 22 mai 2008, pentru când părţile au termen în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţa publică azi, 10 aprilie 2008.

  • Sedinta din data de 13.03.2008 la ora 8:30

    Complet: C. V. civil
  • Amânat

    Admite cererea formulată de apărătorul pârâţilor privind acordarea unui nou termen de judecată. Se va efectua adresă către pârâţi prin care li se va comunica întâmpinarea la cererea reconvenţională, răspunsul la întâmpinare şi extrasul de carte funciară depuse la dosar de reclamantă, li se va solicita să completeze taxa judiciară de timbru suma de 9 lei şi să precizeze valoarea îmbunătăţirilor aduse imobilelor în vederea stabilirii taxei judiciare de timbru. Amână judecata cauzei şi fixează termen la data de 10 aprilie 2008, dată la care se vor pune în discuţie probele. Pronunţată în şedinţa publică azi, 13 martie 2008.

  • Sedinta din data de 14.02.2008 la ora 8:30

    Complet: C. V. civil
  • Amânat

    Menţine dispoziţiile de la termenul anterior de judecată privind obligaţia reclamantei de a depune la dosar extrasul de carte funciară nr. 1399 Vulcan privind coproprietarii actuali şi cotele. Amână judecata cauzei şi fixează termen la data de 13 martie 2008, pentru a da posibilitatea reclamantei să ia cunoştinţă de conţinutul cererii reconvenţionale şi a formula întâmpinare, probele urmând a fi puse în discuţie la termenul următor de judecată după ce reclamanta va depune la dosar întâmpinare. Pronunţată în şedinţa publică azi, 14 februarie 2008.

  • Sedinta din data de 17.01.2008 la ora 8:30

    Complet: C. V. civil
  • Amânat

    Admite cererea formulată de pârâţii P****** P*********** şi P****** R****** privind acordarea unui nou termen de judecată, pentru a-şi angaja apărător. Pune în vedere reclamantei, prin apărător, să depună la dosar extrasul de carte funciară nr. 1399 Vulcan privind coproprietarii actuali şi cotele. Amână judecata cauzei şi fixează termen la data de 14 februarie 2008, pentru când se vor cita pârâţii. Pronunţată în şedinţa publică azi, 17 ianuarie 2008.

Flux dosar


Actualizare GRPD