Dosar 6799/278/2007 din 21.12.2007

tâlhărie (art.211 C.p.)


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 6799/278/2007
Data dosar:
21.12.2007
Instanta:
Judecătoria Petroșani
Departament:
Penal
Obiect:
tâlhărie (art.211 C.p.)
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 25.11.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Soluţionare

    Condamnă pe inculpaţii: 1.P****** A***** C*******, la: - 5 (cinci) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie prev. şi ped. de art. 211 alin.1 şi alin. 2 lit. c c.pen.(parte vătămată S*** A********); - 7 (şapte) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie prev. şi ped. de art. 211 alin. 1,2 lit.c şi alin.21lit. a c.pen.(parte vătămată O***** S**** A********) În baza art. 33 lit. a, 34 lit. b c.pen. inculpatul va executa pedeapsa cea mai grea de 7 (şapte) ani închisoare. 2. B***** L****** V*****,zis la: - 7 (şapte) ani şi 6 (şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie prev. şi ped. de art. 211 alin.1,2 lit.c şi alin. 21lit. a c.pen. cu aplic. art.37 lit. b c.pen. Interzice celor doi inculpaţi drepturile civile prev. de art. 64 lit.a teza a-II-a şi lit.b c.pen. în condiţiile şi pe durata prev. de art. 71 c.pen. În baza art. 350 c.pr.pen. menţine arestarea preventivă a celor doi inculpaţi iar în baza art. 88 c.pen. deduce din pedeapsa aplicată inculpaţilor durata reţinerii şi arestării preventive începând cu data de 7.12.2007 şi până la data de 25.11.2008 cu privire la inculpatul Pobirci, şi începând cu data de 25.01.2008 şi până la data de 25.11.2008 cu privire la inculpatul Bitang. Constată că părţile vătămate S*** A******** şi O***** S**** A******** nu s-au constituit părţi civile în cauză. În baza art. 118 lit.d c.pen. dispune confiscarea de la fiecare inculpat a sumei de câte 3.650 lei. În baza art. 191 c.pr.pen. obligă inculpaţii la câte 375 lei fiecare cheltuieli judiciare către stat, din care suma de câte 75 lei reprezentând onorariul avocatului din oficiu pentru partea vătămată S*** A********, arestat în altă cauză, se va plăti anticipat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 25 noiembrie 2008.

  • Sedinta din data de 28.10.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Amânat

    În baza art.3002 raportat la art.160bc.pr.pen.menţine arestarea preventivă a inculpaţilor P****** A***** C******* şi B***** L****** V*****. În baza art.139 al.1 c.pr.pen. respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu aceea a obligării de a nu părăsi localitate formulată de inculpatul Bitang prin avocatul său. Cu drept de recurs în 24 de ore de la pronunţare. Deliberând asupra cererii formulată de avocata părţii vătămate,probă cu care avocaţii inculpaţilor au fost de acord,instanţa respinge ca neconcludentă proba cu martorul Mihai Alexandru,acesta fiind deţinut în Penitenciarul Galaţi ,că împrejurarea pentru care a fost propus,poate fi dovedită şi cu alţi martori din mun. Lupeni. Omite audierea martorului Punica Adrian. Se vor cita inculpaţii P****** A***** C******* şi B***** L****** V***** din Penitenciarul Deva. Se va face adresă Administraţia Naţională a Penitenciarelor Bucureşti pentru a ne sprijini în transferarea numitului S*** A********,acesta fiind încarcerat în Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti,cu menţiunea că în prezenta cauză a fost epuizat întreg materialul probator,că urmează ca la termenul viitor cauya sa rămâne în pronunţare şi că prezenţa acestuia este absolut obligatorie. Se va cita partea vătămată S*** A******** cu dispoziţie de transferare din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti în Penitenciarul Bârcea,de unde va fi citat. Amână cauza la data de 25 noiembrie 2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 28 octombrie 2008,ora 12,20

  • Sedinta din data de 14.10.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Amânat

    Admite cererea formulată de avocat Stanciu Livia cu privire la audierea martorilor Punica Adrian, Dumitrache Ştefan şi Ionescu Liuţa Rodica,propuşi la termenul trecut,cu privire la care d-na procuror şi av.Sebestyen Adrian au fost de acord ,şi care vor fi citaţi cu mandate de aducere. Se vor cita inculpaţii P****** A***** C******* şi B***** L****** V***** din Penitenciarul Bârcea Deva. Se va cita partea vătămată S*** A******** din Penitenciarul Bârcea-Deva. Se vor cita martorii Bucsi Velescu Tiberiu şi Muză Iulian cu citaţii şi ,mandate de aducere,care vor fi emise către Poliţia Mun. Lupeni. Amână cauza la data de 28 octombrie 2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 14 octombrie 2008.

  • Sedinta din data de 16.09.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Amânat

    Se vor cita inculpaţii P****** A***** C******* şi B***** L****** V***** din Penitenciarul Deva. Se va cita partea vătămată S*** A******** cu dispoziţie de transferare din Penitenciarul Tichileşti în Penitenciarul Bârcea-Deva,de unde va fi citat. Se vor cita martorii Doroftei Alin,Feraru Visarion Cosmin,Bilegan Alexandru,Feraru Ştefan, Bucsi Velescu şi Muză Iulian cu citaţii şi ,mandate de aducere,care vor fi emise către Poliţia Mun.Lupeni. Martorul Buică Costin,va fi prezentat necitat,în vederea audierii. Cu privire la cererea de audiere a martorilor Mîrza Iulian,Punica Adrian, Dumitrache Ştefan şi Ionescu Rodica,propuşi de av.Stanciu Livia în apărarea inculpatului Pobirci ,instanţa se va pronunţa după audierea martorilor propuşi şi admişi, şi după îndeplinirea procedurii de citare cu partea vătămată S*** A********. Se va face adresă către Administraţia Naţională a Penitenciarelor Bucureşti,pentru a ne sprijini în transferarea numitului S*** A******** pentru termenul următor,inculpaţii fiind în stare de arest preventiv şi administrarea de probe este necesar să se facă în prezenţa părţii vătămate. Amână cauza la data de 14 octombrie 2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 16 septembrie 2008.

  • Sedinta din data de 02.09.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Amânat

    În baza art.3002 raportat la art.160bc.pr.pen.menţine arestarea preventivă a inculpaţilor P****** A***** C******* şi B***** L****** V*****. Cu drept de recurs în 24 de ore de la pronunţare. Deliberând asupra cererilor de probe,instanţa admite proba cu martorii :Muză Iulian propus de av.Stanciu Livia în apărarea inculpatului Pobirci,care va fi citat şi proba cu martorii Acurmuloaie Florin Anton şi Buică Costin propuşi de av.Sebestyen Adrian în apărarea inculpatului Bitang. În ceea ce priveşte cererea de reaudiere a părţii vătămate Obreja Sorin,instanţa o respinge,motivat de faptul că aceasta a fost audiată atât în prezenţa ambilor inculpaţi cât şi a apărătorilor aleşi ai acestora,care i-au adresat numeroase întrebări legate de starea de fapt. Se vor cita inculpaţii P****** A***** C******* şi B***** L****** V***** din Penitenciarul Deva. Se va cita partea vătămată S*** A******** din Penitenciarul Deva. Se vor cita martorii Doroftei Alin,Feraru Visarion Cosmin,Bilegan Alexandru,Feraru Ştefan, Bucsi Velescu. Amână cauza la data de 16 septembrie 2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 2 septembrie 2008,ora 13,40.

  • Sedinta din data de 15.07.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Amânat

    În baza art.3002 raportat la art.160bc.pr.pen.menţine arestarea preventivă a inculpaţilor P****** A***** C******* şi B***** L****** V*****. În baza art.139 al.1 c.pr.pen. respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu acea a obligării de a nu părăsi localitatea formulată de inculpatul B***** L****** V*****,prin avocatul său. Cu drept de recurs în 24 de ore de la pronunţare. Se vor cita inculpaţii P****** A***** C******* şi B***** L****** V***** din Penitenciarul Bârcea Mare. Se va cita partea civilă S*** A******** cu dispoziţie de transferare a din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti în Penitenciarul Bârcea Mare,de unde va fi citat. Se va face adresă către Administraţia Naţională a Penitenciarelor Bucureşti pentru a ne sprijini în tranferarea părţii civile S*** A********. Martorii Doroftei Alin,Feraru Visarion Cosmin-Bilegan Alexandru-Feraru Ştefan, Bucsi Velescu,vor fi citaţi,după îndeplinirea procedurii de citare cu partea civilă.. Amână cauza la data de 2 septembrie2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 15 iulie 2008,ora 10,45.

  • Sedinta din data de 17.06.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Amânat

    Se vor cita inculpaţii P****** A***** C******* şi B***** L****** V***** din Penitenciarul Bârcea Mare-cu menţiunea prezenţa obligatorie. Se va repeta dispoziţia de transferare a parţii civilă S*** A******** din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti în Penitenciarul Bârcea Mare,de unde va fi citat-cu menţiunea prezenţa obligatorie. Martorii Doroftei Alin,Feraru Visarion Cosmin-Bilegan Alexandru-Feraru Ştefan, Bucsi Velescu,vor fi citaţi,după îndeplinirea procedurii de citare cu partea civilă.. Amână cauza la data de 15 iulie 2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 17 iunie 2008.

  • Sedinta din data de 20.05.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Încheiere

    În baza art.3002 raportat la art.160bc.pr.pen.menţine arestarea preventivă a inculpaţilor P****** A***** C******* şi B***** L****** V*****. Cu drept de recurs în 24 de ore de la pronunţare. Se vor cita inculpaţii P****** A***** C******* şi B***** L****** V***** din Penitenciarul Bârcea Mare. Se va repeta dispoziţia de transferare a parţii civilă S*** A******** din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti în Penitenciarul Bârcea Mare,de unde va fi citat. Martorii Doroftei Alin,Feraru Visarion Cosmin-Bilegan Alexandru-Feraru Ştefan, Bucsi Velescu,vor fi citaţi,după îndeplinirea procedurii de citare cu partea civilă.. Amână cauza la data de 17 iunie 2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 20 mai 2008.ora 12,oo.

  • Sedinta din data de 29.04.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Amânat

    Se vor cita inculpaţii P****** A***** C******* şi B***** L****** V***** din Penitenciarul Bârcea Mare. Se va cita partea civilă S*** A******** din com. Independenţa,sat. Siret nr.3,jud. Galaţi şi se va emite dispoziţie de transferare a acestuia din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti în Penitenciarul Bârcea Mare,de unde va fi citat. Martorii Doroftei Alin,Feraru Visarion Cosmin-Bilegan Alexandru-Feraru Ştefan, Bucsi Velescu,vor fi citaţi,după îndeplinirea procedurii de citare cu partea civilă.. Amână cauza la data de 20 mai 2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 29 aprilie 2008.

  • Sedinta din data de 08.04.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Amânat

    În baza art.300 indice 2 raportat la art.160 indice bc.pr.pen.menţine arestarea preventivă a inculpaţilor P****** A***** C******* şi B***** L****** V*****. În baza art.139 al.1 c.pr.pen. respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu acea a obligării de a nu părăsi localitatea formulată de inculpatul B***** L****** V*****,prin avocatul său. Cu drept de recurs în 24 de ore de la pronunţare. Se vor cita inculpaţii P****** A***** C******* şi B***** L****** V***** din Penitenciarul Bârcea Mare. Se va cita partea vătămată O***** S**** A******** cu citaţie şi mandat de aducere. Se va cita partea civilă S*** A******** din com. Independenţa,sat. Siret nr.3,jud. Galaţi şi se va emite dispoziţie de transferare a acestuia din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti în Penitenciarul Bârcea Mare,de unde va fi citat. Martorii Doroftei Alin,Feraru Visarion Cosmin-Bilegan Alexandru-Feraru Ştefan, Bucsi Velescu,vor fi citaţi,după îndeplinirea procedurii de citare cu partea civilă.. Amână cauza la data de 29 aprilie 2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 8 aprilie 2008,ora 11,45.

  • Sedinta din data de 11.03.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Încheiere

    Se va emite dispoziţie de transferare a părţii civile S*** A******** din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti în Penitenciarul Bârcea Mare,de unde va fi citat. Se vor cita inculpaţii P****** A***** C******* şi B***** L****** V***** din Penitenciarul Bârcea Mare. Se va cita partea vătămată O***** S**** A********. Martorii Doroftei Alin,Feraru Visarion Cosmin-Bilegan Alexandru-Feraru Ştefan, Bucsi Velescu,vor fi citaţi,după realizarea procedurii de citare. Amână cauza la data de 8 aprilie 2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 11 martie 2008,

  • Sedinta din data de 19.02.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Încheiere

    În baza art.3002raportat la art.160bc.pr.pen.menţine arestarea preventivă a inculpaţilor P****** A***** C******* şi B***** L****** V*****. În baza art.139 al.1 c.pr.pen. respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu acea a obligării de a nu părăsi localitatea formulată de inculpatul B***** L****** V*****,prin avocatul său. Cu drept de recurs în 24 de ore de la pronunţare. Se vor cita inculpaţii P****** A***** C******* şi B***** L****** V***** din Penitenciarul Bârcea Mare. Se vor cita partea vătămată. Se va cita partea civilă S*** A******** prin Arestul I.J.P.Galaţi şi Penitenciarul Galaţi. Se va face adresă către Administraţia Naţională a Penitenciarelor Bucureşti-pentru a comunica dacă numitul S*** A******** este încarcerat în vreun penitenciar din ţară,în caz afirmativ unde anume. Martorii Doroftei Alin,Feraru Visarion Cosmin-Bilegan Alexandru-Feraru Ştefan, Bucsi Velescu,vor fi citaţi,după audierea părţii civilă şi vătămată. Amână cauza la data de 11 martie 2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 19 februarie 2008,ora 11,45.

  • Sedinta din data de 29.01.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Încheiere

    Se vor cita inculpaţii P****** A***** C******* şi B***** L****** V***** din Penitenciarul Bârcea Mare. Pune în vedere martorului Doroftei Alin, să se prezinte la termenul următor în vederea audierii. Se vor cita partea vătămată şi partea civilă cu menţiunea „prezenţa obligatorie”. Se vor cita martorii lipsă. Amână cauza la data de 19 februarie 2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 29 ianuarie 2008.

  • Sedinta din data de 08.01.2008 la ora 8:30

    Complet: C.II . penal
  • Încheiere

    Se va cita inculpatul P****** A***** C*******-Penitenciarul Bârcea Mare. Se va cita inculpatul B***** L****** V***** şi martorii lipsă. Acordă termen în cunoştinţă martorului Doroftei Alin şi pune în vedere acestuia să se prezinte la termenul următor în vederea audierii. Amână cauza la data de 29 ianuarie 2008. Pronunţată în şedinţa publică azi 8 ianuarie 2008.

Flux dosar


Actualizare GRPD