Dosar 9326/288/2007 din 29.11.2007

grăniţuire


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 9326/288/2007
Data dosar:
29.11.2007
Instanta:
Judecătoria Râmnicu Vâlcea
Departament:
CIVILA
Obiect:
grăniţuire
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Revizuire Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 16.09.2011 la ora 09:00

    Complet: Amanare pronuntare - CIVIL
  • Soluţionare

    Admite, în parte, cererile de revizuire formulate de revizuientul C***** I*** T*** şi intervenienta în interes propriu Chituc Elena. Modifică, în parte, sentinţa civilă nr. 3386/2003 pronunţată de Judecătoria Rm. Vâlcea în dosarul nr. 10802/2002 referitor la capătul de cerere privind grăniţuirea. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei civile nr. 3386/2003. Stabileşte linia de hotar ce desparte proprietăţile părţilor conform amplasamentului stabilit în anexa 2 la completarea la raportul de expertiză întocmit de experţii tehnici judiciari Răducu Silvia Adriana, Dumitrescu Magdalena Florii şi Mitu Iuliana Simona (aflat la filele 314-320 dosar) cu completările aduse de instanţă, astfel: 87-25-20-19-M-N-D-14-13-12-11-10-8.Obligă intimaţii, în solidar, la plata sumei de 12.009 lei faţă de revizuient şi intervenienta în interes propriu reprezentând contravaloarea cheltuielilor de judecată (taxă timbru, onorariu avocat, onorarii experţi).Cu drept de apel în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 16 septembrie 2011.

  • Sedinta din data de 12.09.2011 la ora 09:00

    Complet: Amanare pronuntare - CIVIL
  • Amână cauza

    Având nevoie de timp pentru a delibera, urmează, în temeiul dispoziţiilor art. 260 alin. (1) C.pr.civ. să dispună amânarea pronunţării la data de 16 septembrie 2011.

  • Sedinta din data de 05.09.2011 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amână cauza

    Pentru a da posibilitatea părţilor să depună concluzii scrise la dosar, văzând şi disp. art. 146 C.pr.civ., va dispune amânarea pronunţării la 12 septembrie 2911.

  • Sedinta din data de 20.06.2011 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare formulată de apărătorii părţilor şi acordă un nou termen de judecată pentru a le da posibilitatea să ia cunoştinţă de cuprinsul răspunsului la obiecţiuni, dar şi de a formula eventuale obiecţiuni. Amână judecarea cauzei la data de 05 septembrie 2011, termen acordat de comun acord cu părţile prezente şi apărătorii acestora, şi pentru când: Pune în vedere, părţilor, prin apărători, ca eventualele obiecţiuni la raportul de expertiză, să fie depuse în scris la dosar, cu 5 zile înainte de termenul de judecată acordat, sub sancţiunea neluării în seamă. Prorogă termenul de stabilire a onorariului definitiv pentru cele trei experte. Prorogă termenul de pronunţare cu privire la trimiterea înscrisului intitulat „plan se situaţie din anul 1957” la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru efectuarea de cercetări. Menţine dispoziţia de păstrare a înscrisului denumit „plan de situaţie din anul 1957” la registrul de valori al instanţei, în baza unui proces verbal ce se va întocmi.

  • Sedinta din data de 30.05.2011 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amână cauza

    Amână judecarea cauzei la data de 20 iunie 2011, termen cunoscut de părţi pentru când: Se revine cu adresă către experţii desemnaţi în cauza de faţă Dumitrescu Magdalena Florii, Răducu Silvia Adrian şi Mitu ( fostă Kiselevschi )Simona prin care li se va aduce la cunoştinţă că au fost, admise, în parte obiecţiunile formulate la raportul de expertiză întocmit în cauza de faţă, urând ca până la termenul acordat să răspundă la următoarele obiecţiuni: - dacă schiţa întocmită este la scara la 1:200, în caz contrar să procedeze la întocmirea unei astfel de schiţe deoarece, atât schiţa anterioară cât şi cea din dosarul de fond este întocmită la o astfel de scară şi este necesară pentru comparare; - să depună calculul suprafeţelor şi inventarul de coordonate; - să identifice prin puncte suprafaţa terenului intimaţilor cu linia punctată; - să comunice dacă linia de hotar trasată conform primei variante, şi anume 87- 25 - 20 - 19 A , este o linie dreaptă sau o linie frântă, respectiv dacă punctele 25 şi 20 sunt situate pe linia care delimitează proprietatea revizuientului şi al interveninetei Chituc, sau a intimaţilor Groza. - să identifice suprafeţele S 3 şi S 6 şi în raport de sentinţa civilă nr. 3386/2003 şi schiţa aferentă şi să stabilească care din aceste suprafeţe exced schiţei; - să identifice linia de hotar ţinând seama de deschiderea la stradă de 17 m. Prorogă termenul de stabilire a onorariului definitiv pentru cele trei experte. Prorogă termenul de pronunţare cu privire la trimiterea înscrisului intitulat „plan se situaţie din anul 1957” la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru efectuarea de cercetări. Menţine dispoziţia de păstrare a înscrisului denumit „plan de situaţie din anul 1957” la registrul de valori al instanţei, în baza unui proces verbal ce se va întocmi.

  • Sedinta din data de 16.05.2011 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare formulată de apărătorii părţilor şi acordă un nou termen de judecată pentru a le da posibilitatea să ia cunoştinţă de cuprinsul raportului de expertiză, dar şi de a formula eventuale obiecţiuni. Amână judecarea cauzei la data de 30 mai 2011, termen cunoscut de părţi pentru când: Pune în vedere, părţilor prezente personal la acest termen, dar şi celor lipsă prin prezenta încheiere, ca eventualele obiecţiuni la raportul de expertiză, să fie depuse în scris la dosar, cu 5 zile înainte de termenul de judecată acordat, sub sancţiunea neluării în seamă. Prorogă termenul de stabilire a onorariului definitiv pentru cele trei experte. Prorogă termenul de pronunţare cu privire la trimiterea înscrisului intitulat „plan se situaţie din anul 1957” la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru efectuarea de cercetări. Menţine dispoziţia de păstrare a înscrisului denumit „plan de situaţie din anul 1957” la registrul de valori al instanţei, în baza unui proces verbal ce se va întocmi.

  • Sedinta din data de 11.04.2011 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amână cauza

    Respinge cererea de înlocuire formulată de experta Mitu (fostă Kiselevschi) Simona. Admite cererea de amânare formulată de revizuient, intervenienta în nume propriu şi avocat Buşe Daniela, având în vedere lipsa raportului de expertiză. Amână judecarea cauzei la data de 16 mai 2011, termen cunoscut de părţi pentru când: Se revine cu adresă către experţii desemnaţi în cauza de faţă Dumitrescu Magdalena Florii, Răducu Silvia Adrian şi Mitu ( fostă Kiselevschi )Simona prin care li se va aduce la cunoştinţă noul termen de judecată acordat şi li se va solicita să se prezinte în instanţă pentru a lua cunoştinţă de înscrisurile din dosar şi de obiectivele stabilite, să depună raportul de expertiză la dosar, în temeiul art. 209 C.pr.civ, respectiv cu 05 zile înainte de termen, în atâtea exemplare câte părţi sunt şi unul pentru instanţă, dovada convocării părţilor la faţa locului cu scrisoarea recomandată cu confirmare de primire, conform art. 208 C.pr.civ., şi borderoul cu cheltuielile efectuate pentru expertiză, precum şi inventarul de coordonate, să întocmească un proces-verbal în care să consemneze obiecţiunile părţilor faţă de cele constatate, în situaţia în care se formulează, cu semnăturile acestora. Menţine dispoziţia de păstrare a înscrisului denumit „plan de situaţie din anul 1957” la registrul de valori al instanţei, în baza unui proces verbal ce se va întocmi.

  • Sedinta din data de 14.03.2011 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare formulată de revizuient şi intervenienta în nume propriu având în vedere lipsa raportului de expertiză. Amână judecarea cauzei la data de 11 aprilie 2011, termen cunoscut de părţi pentru când: Se revine cu adresă către experţii desemnaţi în cauza de faţă Dumitrescu Magdalena Florii, Răducu Silvia Adrian şi Mitu ( fostă Kiselevschi )Simona prin care li se va aduce la cunoştinţă noul termen de judecată acordat şi li se va solicita să se prezinte în instanţă pentru a lua cunoştinţă de înscrisurile din dosar şi de obiectivele stabilite, să depună raportul de expertiză la dosar, în temeiul art. 209 C.pr.civ, respectiv cu 05 zile înainte de termen, în atâtea exemplare câte părţi sunt şi unul pentru instanţă, dovada convocării părţilor la faţa locului cu scrisoarea recomandată cu confirmare de primire, conform art. 208 C.pr.civ., şi borderoul cu cheltuielile efectuate pentru expertiză, precum şi inventarul de coordonate, să întocmească un proces-verbal în care să consemneze obiecţiunile părţilor faţă de cele constatate, în situaţia în care se formulează, cu semnăturile acestora. Menţine dispoziţia de păstrare a înscrisului denumit „plan de situaţie din anul 1957” la registrul de valori al instanţei, în baza unui proces verbal ce se va întocmi.

  • Sedinta din data de 07.02.2011 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amână cauza

    Încuviinţează proba solicitată de revizuient şi intervenientă, prin apărător, la acest termen de judecată privind efectuarea unei contraexpertize compusă din trei experţi şi va acorda un nou termen de judecată în vederea întocmiri lucrări. Amână judecarea cauzei la data de 14 martie 2011, termen cunoscut de părţi pentru când: În temeiul art. 202 C.pr.civ. desemnează pentru efectuarea lucrării în cauza de faţă experţii Dumitrescu Magdalena Florii, Răducu Silvia Adrian şi Mitu ( fostă Kiselevschi )Simona. Ia act că părţile prin apărători nu au obiecţiuni cu privire la experţii desemnaţi. Se emite adresă către experţii desemnaţi la acest termen de judecată Dumitrescu Magdalena Florii, Răducu Silvia Adrian şi Mitu ( fostă Kiselevschi )Simona şi li se va solicita să se prezinte în instanţă pentru a lua cunoştinţă de înscrisurile din dosar şi de obiectivele stabilite, să depună raportul de expertiză la dosar, în temeiul art. 209 C.pr.civ, respectiv cu 05 zile înainte de termen, în atâtea exemplare câte părţi sunt şi unul pentru instanţă, dovada convocării părţilor la faţa locului cu scrisoarea recomandată cu confirmare de primire, conform art. 208 C.pr.civ., şi borderoul cu cheltuielile efectuate pentru expertiză, precum şi inventarul de coordonate, să întocmească un proces-verbal în care să consemneze obiecţiunile părţilor faţă de cele constatate, în situaţia în care se formulează, cu semnăturile acestora, cu menţiunea că s-a stabilit onorariu provizoriu de 500 de lei. Stabileşte următoarele obiective pentru contraexpertiză: - aplicarea actele de proprietate, ale părţilor pe teren; - stabilirea linia de hotar ce desparte cele două proprietăţi în raport de actele de proprietate prezentate de părţi, de schiţa aferentă contractului de vânzare – cumpărare al intimatului şi revizuientei, conform sentinţei civile 5145/2008 şi planul de situaţie di anul 1957, urmând să fie avute în vedere şi reperele recunoscute de părţi în delimitarea liniei de hotar şi să stabilească dacă acestea corespund cu cea stabilită în dosarul de fond. Pune în vedere revizuientului şi intervenientei, să achite onorariul provizoriu pentru experţi de câte 500 lei fiecare şi să facă dovada achitării, în termen de 5 zile, sub sancţiunea aplicării prevederilor legale. Prorogă termenul de pronunţare cu privire la trimiterea înscrisului intitulat „plan se situaţie din anul 1957” la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru efectuarea de cercetări. Menţine dispoziţia de păstrare a înscrisului denumit „plan de situaţie din anul 1957” la registrul de valori al instanţei, în baza unui proces verbal ce se va întocmi.

  • Sedinta din data de 13.12.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare formulată de părţi, prin apărători, şi acordă un nou termen de judecată în vederea stingerii litigiului pe cale amiabilă.

  • Sedinta din data de 29.11.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amână cauza

    Admite, în parte, obiecţiunile formulate de revizuient şi interveninetă, la răspunsul la obiecţiuni ( ultima lucrare întocmită de expertul Laţiu Ioan. Încuviinţează proba solicitată de părţi, prin apărători, privind efectuarea unei cercetări locale. Stabileşte data de 09 decembrie 2010, orele 12:00, pentru efectuarea cercetării locale, cu plecare de la sediul Judecătoriei Rm. Vâlcea, părţile urmând să asigure transportul completului de judecată. Amână judecarea cauzei la data de 13 decembrie 2010, termen cunoscut de părţi pentru când: Se emite adresă expertului Laţiu Ioan prin care i se va solicita să precizeze care sunt motivele pentru care în Anexa nr. 7 a exclus suprafaţa de 37,66 m.p. (colorată cu verde) din proprietatea revizuientului şi a interveninetei şi pentru care nu a continuat linia de hotar. Prorogă termenul de pronunţare asupra cererii de înlocuire a expertului Laţiu Ioan, formulată de ambele părţi, prin apărători, ulterior răspunsului la obiecţiunile admise de instanţă la acest termen de judecată şi efectuării cercetării locale. Prorogă termenul de pronunţare cu privire la trimiterea înscrisului intitulat „plan se situaţie din anul 1957” la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru efectuarea de cercetări. Menţine dispoziţia de păstrare a înscrisului denumit „plan de situaţie din anul 1957” la registrul de valori al instanţei, în baza unui proces verbal ce se va întocmi.

  • Sedinta din data de 15.11.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare formulată de revizuinetul C***** I*** T*** şi intervenienta în nume propriu Chituc Elena şi acordă un nou termen de judecată pentru a da posibilitatea acestora să ia cunoştinţă de cuprinsul completări la raportul de expertiză întocmit de expertul Laţiu Ioan, dar şi de cuprinsul adresei de răspuns înaintată de Arhivele Naţionale Vâlcea.

  • Sedinta din data de 25.10.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Admite cererea de amânare formulată de părţi personal, şi prin apărător, şi acordă un nou termen de judecată faţă de lipsa răspunsului la obiecţiuni din partea expertului Laţiu Ioan. Amână judecarea cauzei la data de 15 noiembrie 2010, pentru când: Se emite adresă expertului Laţiu Ioan, prin care i se va aduce la cunoştinţă noul termen de judecată acordat şi i se va solicita să întocmească şi să depună lucrarea la dosar, în termenul prev. de art. 209 C.pr.civ., respectiv cu 05 zile înainte de termenul acordat,cu exemplar pentru instanţă şi părţi. Prorogă termenul de pronunţare asupra cererii de înlocuire a expertului, formulată de ambele părţi, prin apărători, cât şi asupra cererii formulată la acest termen de judecată de revizuient şi intervenientă, privind efectuarea unei contraexpertize de către 3 experţi, ulterior răspunsului la obiecţiunile admise de instanţă. Prorogă termenul de pronunţare cu privire la trimiterea înscrisului intitulat „ plan se situaţie din anul 1957” la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru efectuarea de cercetări. Revenirea cu adresă către Arhivele Naţionale Vâlcea, cu date noi de identificare, prin care li se va solicita să înainteze, în copie certificată, înscrisul denumit „ plan se situaţie al terenului loc de casă str. Eroilor, proprietatea Al. Botnariuc B. Govora” . Menţine dispoziţia de păstrare a înscrisului denumit „plan de situaţie din anul 1957” la registrul de valori al instanţei, în baza unui proces verbal ce se va întocmi.

  • Sedinta din data de 20.09.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Admite, în parte, obiecţiunile, formulate de părţi, prin apărători, la completarea la raportul de expertiză depusă de expertul Laţiu Ioan, pentru termenul din data de 06 septembrie 2010. Amână judecarea cauzei la data de 25 octombrie 2010, termen cunoscut de părţi şi acordat la solicitarea apărătorului revizuientului şi a intervenientei, şi pentru când: Se emite adresă expertului Laţiu Ioan, prin care i se vor aduce la cunoştinţă dispoziţiile instanţei, stabilite prin prezenta încheiere de şedinţă, respectiv să procedeze la convocarea părţilor, şi în urma prezentări sale pe teren să răspundă la următoarele obiecţiuni: - să stabilească exact care este dimensiunea pe latura de la strada Eroilor până la punctul 36; - să identifice lăţimea terenului de 13 m în partea de Sud conform schiţei aferentă contractului de vânzare cumpărare din anul 1995 a intimaţilor, iar în situaţia în care nu se respectă această dimensiune să precizeze care sunt motivele pentru care aceasta nu este respectată; - să identifice punctul final din partea de Sud care corespunde lăţimi de 13 m şi să-l unească cu punctul 36 pentru identificarea liniei de hotar; - să aibă în vedere şi planul de situaţie din anul 1957, înaintat la dosar de Arhivele Naţionale Vâlcea şi să stabilească dacă din acest plan se poate deduce că distanţe dintre cele două imobile este de 50 cm. Prorogă termenul de pronunţare asupra cererii de înlocuire a expertului, formulată de ambele părţi, prin apărători, cât şi asupra cererii formulată la acest termen de judecată de revizuient şi intervenientă, privind efectuarea unei contraexpertize de către 3 experţi, ulterior răspunsului la obiecţiunile admise la acest termen de judecată. Prorogă termenul de pronunţare cu privire la trimiterea înscrisului intitulat „ plan se situaţie din anul 1957” la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru efectuarea de cercetări. Revenirea cu adresă către Arhivele Naţionale Vâlcea prin care li se va solicita să înainteze, în copie certificată, înscrisul denumit „ plan se situaţie al terenului loc de casă str. Eroilor, proprietatea Al. Botnariuc B. Govora” . Menţine dispoziţia de păstrare a înscrisului denumit „plan de situaţie din anul 1957” la registrul de valori al instanţei, în baza unui proces verbal ce se va întocmi.

  • Sedinta din data de 06.09.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Admite cererea de amânare formulată de revizuinetul C***** I*** T*** şi intervenienta în nume propriu Chituc Elena şi acordă un nou termen de judecată pentru a da posibilitatea acestora să ia cunoştinţă de cuprinsul completări la raportul de expertiză întocmit de expertul Laţiu Ioan, dar şi de cuprinsul adresei de răspuns înaintată de Arhivele Naţionale Vâlcea. Amână judecarea cauzei la data de 20 septembrie 2010, termen cunoscut de părţi pentru când: Pune în vedere părţilor prezente personal la acest termen de judecată, dar şi celor lipsă prin prezenta încheiere de şedinţă ca eventualele obiecţiuni la completarea la raportul de expertiză să fie depuse în scris, cu 05 zile înainte de termenul de judecată acordat. Prorogă termenul de pronunţare cu privire la trimiterea înscrisului intitulat „ plan se situaţie din anul 1957” la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru efectuarea de cercetări. Menţine dispoziţia de păstrare a înscrisului denumit „plan de situaţie din anul 1957” la registrul de valori al instanţei, în baza unui proces verbal ce se va întocmi.

  • Sedinta din data de 14.06.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Acordă un nou termen de judecată la data de 06 septembrie 2010, pentru când: Adresă către expertul Laţiu Ioan să întocmească o variantă în care linia de hotar să unească punctul recunoscut de părţi, identificat ca fiind punctul 36 pe schiţă, cu ultimul punct comun care delimitează proprietăţile părţilor din dosar, în raport de actele existente la dosar. Adresă către Arhivele Naţionale Vâlcea prin care li se va solicita să comunice dacă deţin originalul înscrisului denumit „ plan se situaţie al terenului loc de casă str. Eroilor, proprietatea Al. Botnariuc B. Govora”, urmând ca în caz afirmativ să comunice dacă acesta este ştampilat şi datat. Prorogă termenul de pronunţare cu privire la trimiterea înscrisului intitulat „ plan se situaţie din anul 1957” la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru efectuarea de cercetări, ulterior primirii relaţiilor de la Arhivele Naţionale Vâlcea. Menţine dispoziţia de păstrare a înscrisului denumit „plan de situaţie din anul 1957” la registrul de valori al instanţei, în baza unui proces verbal ce se va întocmi.

  • Sedinta din data de 17.05.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Acordă un nou termen de judecată la data de 14 iunie 2010, pentru când: Se citează expertul Laţiu Ioan cu menţiunea de-a se prezenta în instanţă să de-a lămuriri cu privire la raportul de expertiză întocmit în cauză. Ia act de cele învederate de revizuient, prin apărător, la acest termen de judecată, în sensul că, înţelege să se înscrie în fals cu privire la planul de situaţie aflat în copie la dosar, dar şi la originalul acestuia, depus la termenul de astăzi. Pune în vedere revizuientului, prin apărător, să formuleze şi în scris cererea de înscriere în fals, în conformitate cu dispoziţiile prevăzute de art. 180 (1) C.pr.civ. şi să o depună la dosar, cu 5 zile înainte de termenul de judecată acordat.

  • Sedinta din data de 10.05.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Admite cererea de amânare formulată de revizuientul C***** I*** T*** şi acordă un nou termen de judecată pentru a-i da posibilitatea să ia cunoştinţă de cuprinsul răspunsului la obiecţiuni. pentru a lua cunoştinţă de cuprinsul raportului de expertiză. Acordă un nou termen de judecată şi amână judecarea cauzei la data de 17 mai 2010 pentru când: Pune în vedere revizuientului prezent la acest termen de judecată şi intimaţilor, prin prezenta încheiere, ca eventualele obiecţiuni la raportul de expertiză, să fie depuse în scris la dosar.

  • Sedinta din data de 19.04.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Admite obiecţiunile formulate de părţi, prin apărători, la acest termen de judecată. Acordă un nou termen de judecată şi amână judecarea cauzei la data de 10 mai 2010 pentru a se răspunde la obiecţiuni de către expert. Se emite adresă către expertul Laţiu Ioan să răspundă la următoarele obiecţiuni: - să identifice în mod exact pe schiţă punctul la care se află stâlpul recunoscut de ambele părţi, dacă este cel de la punctul 36 (care corespunde punctului 2 din expertiza întocmită în primul ciclu procesual) sau punctul 90 ( care corespunde punctului 52 din expertiza întocmită în primul ciclu procesual) şi să indice lăţimea la stradă a terenurilor părţilor în raport de acest punct de reper; - dacă în raport de acest punct apar modificări ale liniei de hotar dintre cele două proprietăţi, raportat la planul de amplasament din anul 1957; - dacă în planul de amplasament din anul 1957 este identificat stâlpul recunoscut de ambele părţi - ce reper reprezintă punctul 39 şi ce reprezintă suprafaţa de teren colorată cu verde pe schiţă;

  • Sedinta din data de 12.04.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Acordă un nou termen de judecată la data de 19 aprilie 2010 pentru a da posibilitatea părţilor să ia cunoştinţă de cuprinsul răspunsului la obiecţiuni.

  • Sedinta din data de 08.03.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Admite, în parte, obiecţiunile formulate de revizuienult şi intervenienta Chituc. Acordă un nou termen de judecată şi amână judecarea cauzei la data de 12 aprilie 2010 pentru când: Se emite adresă către expertul Laţiu Ioan să răspundă la următoarele obiecţiuni: să întocmească o variantă în care să aplice pe teren şi cele două planuri de situaţie aflate la filele 35 - 36 dosar; să precizeze dacă acestea corespund cu planul de situaţie din anul 1957 prezentat de intimaţi; în caz contrar, care sunt neconcordanţele de suprafaţă şi de unde rezultă acestea; să întocmească o variantă în care să stabilească linia de hotar şi potrivit aliniamentului indicat de revizuienţii – pârâţi din cererea reconvenţională, care să pornească de la stâlpul recunoscut de ambele părţi, în linie dreaptă. Pune în vedere reviuientului C***** I*** T*** să depună la dosar, o copie lizibilă a schiţelor aflate la filele 35- 36 dosar, în termen util pentru ca expertul să ia cunoştinţă de acestea şi să le aplice pe teren. Pune în vedere intimaţilor, prin apărător, să depună la dosar documentaţia aferentă autorizaţiei de construire. Prorogă termenul de pronunţare asupra probei solicitată de revizuient şi intervenientă, prin apărător, la acest termen de judecată, privind efectuarea unei cercetări locale la fala locului.

  • Sedinta din data de 15.02.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Acordă un nou termen de judecată la data de 08 martire 2010 pentru a da posibilitatea părţilor să ia cunoştinţă de cuprinsul raportului de expertiză.

  • Sedinta din data de 18.01.2010 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Admite cererea de amânare formulată de revizuientul C***** I*** T***. Acordă un nou termen de judecată şi amână judecarea cauzei la data de 15 februarie 2010 pentru când: Emiterea unei adrese de revenire către expertul Laţiu Ioan prin care i se va aduce la cunoştinţă noul termen de judecată şi i se va solicita să întocmească lucrarea şi să o depună la dosar, în termenul prev. de art. 209 C.pr.civ., cu exemplar pentru instanţă şi părţi ( 3 exemplare), precum şi dovada de convocare a părţilor şi decontul pentru onorariul solicitat.

  • Sedinta din data de 07.12.2009 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Respinge cererea de înlocuire formulată de expertul Laţiu Ioan în cauza de faţă. Acordă un nou termen de judecată şi amână judecarea cauzei la data de 18 ianuarie 2010 pentru când: Emiterea unei adrese de revenire către expertul Laţiu Ioan prin care i se va aduce la cunoştinţă noul termen de judecată şi i se va solicita să întocmească lucrarea şi să o depună la dosar, în termenul prev. de art. 209 C.pr.civ., cu exemplar pentru instanţă şi părţi ( 3 exemplare), precum şi dovada de convocare a părţilor şi decontul pentru onorariul solicitat.

  • Sedinta din data de 16.11.2009 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Admite cererea de înlocuire formulată de expertul Popa Cristian. Acordă un nou termen de judecată şi amână judecarea cauzei la data de 07 decembrie 2009 pentru când: Emiterea adresei către expertul desemnat la acest termen de judecată, Laţiu Ioan să se prezinte să ia cunoştinţă de obiectivele lucrării, stabilite prin încheierea de şedinţă din data de 19 octombrie 2009, să convoace părţile, iar până la termenul acordat să întocmească lucrarea şi să o depună la dosar, în termenul prev. de art. 209 C.pr.civ., cu exemplar pentru instanţă şi părţi ( 3 exemplare), precum şi dovada de convocare a părţilor şi decontul pentru onorariul solicitat. Emiterea adresei către Biroul Local de Expertize din cadrul Tribunalului Vâlcea prin care li se va solicita să procedeze la transferarea onorariului provizoriu achitat de C***** I*** T***, prin chitanţa 2130532/1 din 20.10.2009, eliberată de CEC – Bank Sucursala Rm. Vâlcea în cuantum de 500 lei pentru expertul Popa Cristian în contul expertului Laţiu Ioan – desemnat la termenul de azi. Prorogă termenul de discutare a cererii formulată de intimaţi, prin apărător, la acest termen de judecată, cu privire la încuviinţarea unui expert observator. Pune în vedere intimaţilor, prin apărător, să indice în termen de 5 zile, numele expertului observator.

  • Sedinta din data de 09.11.2009 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Acordă un nou termen de judecată şi amână judecarea cauzei la data de 16 noiembrie 2009. A se lua legătura telefonic cu expertul Popa Cristian şi i se va solicita să precizeze dacă deţine acte medicale mai recente, în dovedirea cererii de înlocuire, urmând ca în caz afirmativ să le depună la dosar. Prorogă termenul de pronunţare cu privire la cererea de înlocuire formulată de expertul Popa Cristian.

  • Sedinta din data de 19.10.2009 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Amână cauza în vedeea administrării probatoriului şi efectuării expertizei

  • Sedinta din data de 28.09.2009 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Acordă un nou termen de judecată la data de 19 octombrie 2009. Adresă către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a comunica dacă s-a soluţionat cererea de strămutare formulată de revizuienţii C***** I*** T*** şi Chituc Elena, înregistrată sub nr. 2323/1/2009, urmând ca în caz afirmativ să ne înainteze la dosar un certificat cu soluţia pronunţată. Citarea părţilor.

  • Sedinta din data de 30.03.2009 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Încheiere

    În baza art. 40 C.pr.civ. Dispune suspendarea soluţionării cauzei până la data de 28.09.2009, termen la care se va soluţiona cererea de strămutare a cauzei de Înalta Curte de Casatie si Justiţie. Pronunţată în şedinţă publică azi 30 martie 2009.

  • Sedinta din data de 16.03.2009 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Acordă un nou termen de judecată 30 martie 2009 – termen acordat la solicitarea revizuienţilor – pentru a se lua cunoştinţă de cuprinsul înscrisurilor depuse de revizuienţi, dar şi faţă de lipsa apărătorului ales. Pune în vedere revizuienţilor, să precizeze dacă prin cererea de strămutare au solicitat şi suspendarea cauzei de faţă până la soluţionarea acesteia, şi să facă dovada în acest sens. Prorogă termenul de a pune în discuţia părţilor, admisibilitatea în principiu a cererii de revizuire.

  • Sedinta din data de 09.03.2009 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Acordă un nou termen de judecată faţă de lipsa relaţiilor solicitate la termenul anterior de la Primăria Oraş Băile Govora, dar şi pentru a se lua cunoştinţă de cuprinsul înscrisurilor depuse la acest termen de judecată de revizuienţi, prin apărător. Prorogă termenul de a pune în discuţia părţilor, admisibilitatea în principiu a cererii de revizuire, ulterior primirii relaţiilor de la Primăria ora Băile Govora. Amână judecarea cauzei la 16 martie 2009.

  • Sedinta din data de 16.02.2009 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Admite cererea formulată de intimaţi, prin apărător, şi acordă un nou termen de judecată în vederea solicitării relaţiilor de la Primăria Băile Govora, respectiv să înainteze originalul schiţei întocmită la data de 19 iulie 1995 de tehnician E. Vulpe. Adresă către Primăria Oraş Băile Govora să înainteze originalul schiţei întocmită la data de 19 iulie 1995 de tehnician E. Vulpe. Ataşarea spre consultare a dosarului nr. 6561/288/2008 în care s-a pronunţat sentinţa civilă nr. 5145 din 06 octombrie 2008. Amână judecarea cauzei la 09 martie 2009.

  • Sedinta din data de 26.01.2009 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Admite cererea de amânare formulată de intimaţi, prin apărător şi acordă un nou termen de judecată la data de 16 februarie 2009 pentru a avea posibilitatea studierii înscrisului depus la acest termen de judecată de revizuienţi, prin apărător.

  • Sedinta din data de 05.05.2008 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Suspendat

    În temeiul art.244 pct. 1 C.pr.civ. Suspsnedă cauza şi trece dosarul în arhiva instanţei până la soluţionarea definitivă şi irevocabilă cauzei penale.

  • Sedinta din data de 31.03.2008 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Amână judecarea cauzei la data de 05 mai 2008 în vederea ataşării spre consultare a dosarului penal nr. 9690/288/2007 al Judecătoriei Rm.Vâlcea. Pune în vedere revizuienţilor, prin apărător, să achite taxa de timbru pentru prezenta cerere, în cuantum de 8 lei şi 0,3 lei timbru judiciar, sub sancţiunea aplicării prevederilor legale.

  • Sedinta din data de 10.03.2008 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Admite cererea de amânare formulată de revizuienţi, prin apărător şi acordă un nou termen de judecată la data de 31 martie 2008. Ataşarea spre consultare a dosarului nr. 10803/2002 al Judecătoriei Rm.Vâlcea. Pune în vedere revizuienţilor, prin apărător, să achite taxa de timbru pentru prezenta cerere, în cuantum de 8 lei şi 0,3 lei timbru judiciar, sub sancţiunea aplicării prevederilor legale; să precizeze temeiul juridic al cererii; să depune actele de care înţelege să se prevaleze în cauza de faţă, cu 5 zile înainte de termenul de judecată pentru a avea posibilitatea studierii.

  • Sedinta din data de 28.01.2008 la ora 09:00

    Complet: Civ C9
  • Amânat

    Ia act de precizarea făcută la acest termen de judecată de revizuientul Chituc Ilie – Tase, în sensul că solicită introducerea în cauză a numitei Chituc Elena, în calitate de reviuientă. Conceptarea în calitate de revizuientă a numitei Chiotuc Elena. Admite cererea de amânare formulată de revizuienţi şi acordă un nou termen de judecată pentru a da posibilitatea acestora să ia cunoştinţă de cuprinsul întâmpinării şi să-şi angajeze apărător. Atrage atenţia revizuienţilor că este singurul termen acordat pentru a-şi angaja apărător. Ataşarea spre consultare a dosarului nr. 10803/2002 al Judecătoriei Rm.Vâlcea.

Flux dosar


Actualizare GRPD