Dosar 11243/320/2008 din 31.12.2008

partaj judiciar STABILIRE MASA SUCCSORALĂ


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 11243/320/2008
Data dosar:
31.12.2008
Instanta:
Judecătoria Târgu Mureș
Departament:
civil
Obiect:
partaj judiciar STABILIRE MASA SUCCSORALĂ
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 26.11.2014 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Constată perimată cererea

    Admite excepţia perimării. Constată perimată cererea.

    Hotarare 5090/2014 din 26.11.2014
  • Sedinta din data de 25.09.2013 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    În temeiul art. 155 ind. 1 Cod procedură civilă, suspendă judecarea cauzei

    Incheiere suspendare din 25.09.2013
  • Sedinta din data de 12.06.2013 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    - amână judecarea cauzei în vederea îndeplinirii procedurii de citare cu pârâţii Kaffai Aurora, Kaffai Catalina, Kaffai Andrei, Varga Margareta, Szombatfalvi Berta, Domo Catalina şi Kaffai Karoly jr., prin moştenitorii acestora; - pune în vedere reclamantei, personal şi prin mandatară, ca până la următorul termen de judecată să facă demersuri în vederea identificării moştenitorilor tuturor pârâţilor decedaţi, respectiv să depună la dosarul cauzei o precizare prin care să indice numele şi adresele tuturor moştenitorilor astfel identificaţi, în vederea introducerii şi citării lor în cauză; - prorogă punerea în discuţie a necesităţii suplimentării obiectivelor de expertiză încuviinţate şi a revenirii cu adresă către expert în vederea formulării unui răspuns la obiecţiunile formulate de către părţi; - acordă termen în cunoştinţă pârâtei Takacs Zsuzsanna; - reţine că în temeiul dispoziţiilor art. 153 alin. 1 teza a II-a pârâţii Fulop Andras Janos, A****** G***, urmând să nu mai fie citaţi pentru următorul termen de judecată; - reia procedura de citare cu pârâţii de rând 2-4, 6, 8-10, urmând ca moştenitorii pârâţilor de rând 11-16, respectiv 19, să fie citaţi în urma precizării care se va depune din partea reclamantei. Stabileşte termen de judecată la data de 25 septembrie 2013.

    Incheiere de sedinta din 12.06.2013
  • Sedinta din data de 10.04.2013 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    - introducerea în cauză şi citarea moştenitorilor defunctului Kaffai Karoly, respectiv: Varga Margareta, Szombatfalvi Berta, Domo Catalina, Takacs Rozalia, Takacs Zsuzsanna şi Kaffai Karoly jr., potrivit certificatului de moştenitor nr. 1468/1983, - introducerea în cauză şi citarea în calitate de pârâţi, de la domiciliile cunoscute, a numiţilor Kaffai Aurora, Kaffai Catalina şi Kaffai Andrei şi citarea acestora şi prin publicitate, -pune în vedere reclamantei să depună la dosar, anterior termenului de judecată acordat, dovada citării acestor trei pârâţi într-un ziar de largă răspândire, cu 15 zile înaintea termenului fixat şi citarea lor prin afişare la uşa instanţei, - prorogă pentru termenul viitor discuţia cu privire la necesitatea răspunsului expertului la obiecţiunile formulate de părţi şi cu privire la necesitatea suplimentării obiectivelor încuviinţate, pentru a se lămuri obiectul cauzei. Amână judecarea cauzei la data de 12.06.2013.

    Incheiere de sedinta din 10.04.2013
  • Sedinta din data de 06.02.2013 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    - acordă un nou termen de judecată şi pune în vedere reclamantei să facă dovada demersurilor la Camera Notarilor Publici, pentru a indica domiciliile numiţilor Kaffai Aurora, Kaffai Catalina şi Kaffai Andrei, având în vedere că pentru numitul Kaffai Carol există la dosar dovada decesului acestuia, sub sancţiunea suspendării judecăţii, în temeiul art. 155 ind. 1 Cod procedură civilă, - prorogă pentru termenul următor punerea în discuţie a cererii de introducere în cauză a celor 4 persoane, după ce se va face dovada capacităţii de folosinţă sau se vor putea indica moştenitorii, - prorogă pentru termenul viitor discuţia cu privire la necesitatea răspunsului expertului la obiecţiunile formulate de părţi şi cu privire la necesitatea suplimentării obiectivelor încuviinţate, pentru a se lămuri obiectul cauzei. Amână judecarea cauzei la data de 10.04.2013.

    Incheiere de sedinta din 06.02.2013
  • Sedinta din data de 12.12.2012 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    - -acordă un nou termen de judecată şi pune în vedere reclamantei să facă dovada demersurilor întreprinse la Camera Notarilor Publici, cu privire la numiţii Kaffai Aurora, Kaffai Carol, Kaffai Catalina şi Kaffai Andrei, - prorogă pentru termenul următor punerea în discuţie a cererii de introducere în cauză a celor 4 pârâţi, după ce se va face dovada capacităţii de folosinţă sau se vor putea indica moştenitorii, - prorogă pentru termenul viitor discuţia cu privire la necesitatea răspunsului expertului la obiecţiunile formulate de părţi şi cu privire la necesitatea suplimentării obiectivelor încuviinţate, pentru a se lămuri obiectul cauzei, - citarea pârâţilor lipsă cu un exemplar din completarea de acţiune. Amână judecarea cauzei la data de 06.02.2013.

  • Sedinta din data de 03.10.2012 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    Acorda un nou termen de judecată. Pune în vedere reclamantei să depună la dosarul cauzei înscrisurile solicitate la termenul de judecată din data de 23.11.2011, sub sancţiunea suspendării cauzei conform art. 155 ind.1 Cod procedură civilă. Revenirea cu adresă către Primăria comunei Sângeorgiu de Mureş. Revenirea cu adresă la Primăria comunei Pănet.Prorogă pentru termenul viitor discuţia cu privire la necesitatea răspunsului expertului la obiecţiunile formulate de părţi. Prorogă discuţia asupra cererii cu privire la citarea numitei Kaffai Aurora prin publicitate până după parvenirea la dosar a relaţiilor solicitate.

  • Sedinta din data de 30.05.2012 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    - admite cererea de amânare a cauzei formulată de reprezentanta pârâtei şi acordă un nou termen de judecată, - revenirea cu adresă către Primăria comunei Sîngeorgiu de Mureş, cu solicitarea de a comunica la dosarul cauzei un extras din registrul de stare civilă pentru uzul organelor publice cu privire la numita Kaffay Catalina, - prorogă punerea în discuţie a cererii formulată de reprezentanta reclamantei, privind citarea numitei Kaffay Aurora prin publicitate, - emiterea unei adrese către utilizatorul autorizat al bazei de date D.E.P.A.B.D. din cadrul Judecătoriei Tg. Mureş, cu solicitarea de a comunica dacă numiţii Kaffay Aurora, Kaffay Cătălina şi Kaffay Andrei figurează în evidenţe, cu indicarea tuturor datelor de identificare cunoscute cu privire la aceste persoane, sub sancţiunea invocării excepţiei lipsei capacităţii de folosinţă a acestora, în cazul unui răspuns negativ, - prorogă discuţia cu privire la necesitatea răspunsului expertului la obiecţiunile formulate de părţi, - citarea părţilor care nu au termen în cunoştinţă. Amână judecarea cauzei pentru data de 03 octombrie 2012

  • Sedinta din data de 28.03.2012 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    - admite cererea de amânare a cauzei formulată de reprezentanta pârâtei şi acordă un nou termen de judecată, - emiterea adreselor către Primăria comunei Sîngeorgiu de Mureş, respectiv către Primăria com Pănet, unde aparţine satul Sîntioana, cu menţiunea de a comunica la dosarul cauzei extrase din registrul de stare civilă pentru uzul organelor publice cu privire la numiţii Kaffay Catalina, respectiv Kaffay Andrei şi prorogă punerea în discuţie a cererii formulată de reprezentanta reclamantei, privind citarea numitei Kaffay Aurora prin publicitate, - prorogă discuţia cu privire la necesitatea răspunsului expertului la obiecţiunile formulate de părţi, - stabileşte taxa de timbru aferentă cererii reconvenţionale în cuantum de 30 lei şi timbru judiciar în valoare de 1,5 lei şi pune în vedere pârâtei N*** I***, asistată de avocat Bujaki Inge să facă dovada achitării taxei de timbru şi a timbrului judiciar în cuantumul stabilit, - citarea părţilor care nu au termen în cunoştinţă. Amână judecarea cauzei pentru data de 30 mai 2012

  • Sedinta din data de 08.02.2012 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    amână cauza

  • Sedinta din data de 23.11.2011 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    Acordă un nou termen de judecată. Pune în vedere părţilor să precizeze în mod concret bunurile care se află în masa succesorală, supuse partajului, să indice cota parte ce se cuvine fiecăreia din aceste bunuri, dacă este cazul, să se ataşeze cererii înscrisuri care atestă dreptul de proprietate cu privire la bunurile incluse în masa succesorală şi să depună la dosar copia fidelă a cărţii funciare invocate nr. 165 Cristeşti, sub sancţiunea suspendării cauzei conform art. 1551 Cod procedură civilă. Pune în vedere reclamantei să indice obiectul cererii privind extinderea cadrului procesual, să motiveze în fapt şi drept această cerere, sub sancţiunea anulării ei. Amână discuţia cu privire la necesitatea răspunsului expertului la obiecţiunile formulate de părţi.

  • Sedinta din data de 21.09.2011 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    Revenirea cu adresă la domnul expert Pârvu Aurel, cu menţiunea de a lămuri situaţia din cartea funciară a imobilului situat în localitatea Cristeşti, str. Cooperativei, nr. 422, jud. Mureş

  • Sedinta din data de 01.06.2011 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    Admite obiecţiunile formulate de reclamantă cu privire la raportul de expertiză topografică efectuat în cauză. Emiterea unei adrese la domnul expert Pârvu Aurel, la care se va ataşa un exemplar al obiecţiunilor, cu menţiunea de a completa raportul de expertiză topografică potrivit obiecţiunilor.

  • Sedinta din data de 30.03.2011 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare formulată de mandatara reclamantei. Prorogă, pentru termenul viitor, discuţia asupra obiecţiunilor formulate de reclamantă cu privire la raportul de expertiză topografică efectuat în cauză. Citarea părţilor care nu au termen în cunoştinţă.

  • Sedinta din data de 02.02.2011 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    Admite cererea reclamantei de extindere a cadrului procesual. Introducerea în cauză în calitate de pârâţi a numiţilor Siklodi Sandor şi Siklodi Ilona, şi citarea acestora cu un exemplar de pe cererea introductivă şi un exemplar de pe raportul de expertiză topografică efectuat în cauză. Pune în vedere mandatarei reclamantei să depună la dosarul cauzei în termen de 24 ore, copii xerox de pe raportul de expertiză topografică efectuat în cauză, de pe cererea de extindere a cadrului procesual şi de pe acţiunea introductivă, pentru a fi comunicate pârâţilor nou introduşi în cauză. Proroga pentru termenul viitor pronunţarea asupra obiecţiunilor formulate de reclamantă cu privire la raportul de expertiză topografică efectuat în cauză.

  • Sedinta din data de 08.12.2010 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amână cauza

    Pune în vedere reprezentantei reclamantei să formuleze, în scris, cererea de extindere a cadrului procesual şi să indice numele şi adresa persoanei pe care înţelege să o cheme în judecată. Pune în vedere reprezentantei reclamantei să depună la dosarul cauzei încă patru exemplare de pe obiecţiunile formulate cu privire la raportul de expertiză topografică, pentru a fi comunicate tuturor părţilor. Prorogă pentru termenul viitor pronunţarea asupra obiecţiunilor formulate de reclamantă cu privire la raportul de expertiză topografică efectuat în cauză.

  • Sedinta din data de 13.10.2010 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amânat

    Pune în vedere reprezentantei reclamantei să formuleze, în scris, obiecţiunile formulate oral la acest termen de judecată cu privire la raportul de expertiză topografică efectuat în cauză şi să le depună la dosar în termen de 5 zile, în multiplu exemplar, pentru a fi puse în discuţie la termenul viitor. Emiterea unei adrese la domnul expert Pârvu Aurel cu menţiunea de a depune la dosar încă trei exemplare de pe răspunsul la obiecţiunile formulate de pârâta de rând 1 cu privire la raportul de expertiză topografică efectuat în cauză. Emiterea unei adrese către Tribunalul Mureş – Biroul Local pentru Expertize Tehnice şi Contabile cu comunicarea unei copii a încheierii de şedinţă, precum şi a tabelului cuprinzând plata integrală a decontului, pentru a fi avute în vedere. Citarea părţilor care nu au termen în cunoştinţă.

  • Sedinta din data de 01.09.2010 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amânat

    Admite obiecţiunile formulate de pârâta de rând 1 în ce priveşte expertiza topografică efectuată în cauză. Emiterea unei adrese la domnul expert Pârvu Aurel prin care i se pune în vedere să răspundă la obiecţiunile formulate de pârâta de rând 1 cu privire la obiecţiunile formulate la raportul de expertiză topografică, precum şi să identifice terenul extravilan şi să facă propuneri de întabulare potrivit folosinţei. Citarea părţilor care nu au termen în cunoştinţă.

  • Sedinta din data de 09.06.2010 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amânat

    Admite cererea de amânare formulată de reprezentanta reclamantei şi reprezentanta pârâtei de rând 1, pentru a le da posibilitatea să studieze raportul de expertiză efectuat în cauză. Pune în vedere reclamantei şi pârâtei de rând 1 să achite diferenţa onorariu expert în cuantum de 1774 lei, câte 887 lei fiecare parte. Citarea părţilor care nu au termen în cunoştinţă

  • Sedinta din data de 21.04.2010 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amânat

    Amânat în vederea efectuării expertizei topo.

  • Sedinta din data de 03.03.2010 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amânat

    Admite cererea formulată de domnul expert Tvers Ioan de înlocuire a sa cu un alt expert. În mod aleatoriu, numeşte ca expert în cauză pe domnul inginer Pârvu Aurel căruia i se emite adresă prin care să i se aducă la cunoştinţă numirea sa în cauză şi i se pune în vedere să procedeze la efectuarea şi comunicarea raportului de expertiză ordonat în cauză conform obiectivelor stabilite de instanţă. Emiterea unei adrese către Biroul Local de Expertize din cadrul Tribunalului Mureş prin care se aduce la cunoştinţă înlocuirea domnului expert Tvers Ioan cu domnul expert Pârvu Aurel şi se pune în vedere să se procedeze la transferarea avansului provizoriu achitat în contul domnului expert Tvers Ioan, în contul domnului expert Pârvu Aurel. Citarea părţilor care nu au termen în cunoştinţă.

  • Sedinta din data de 18.11.2009 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amânat

    Amânat în vederea efectuării în cauză a unei expertite în specialitatea topografie.

  • Sedinta din data de 09.09.2009 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amânat

    Amânarea cauzei în temeiul Hotărârii Adunării Generale a Judecătorilor din cadrul Judecătoria Tg. Mureş din data de 31.08.2009. Citarea părţilor care nu au termen în cunoştinţă.

  • Sedinta din data de 27.05.2009 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amânat

    Comunicarea întâmpinării şi a acţiunii reconvenţionale la pârâţii lipsă; Pune în vedere reprezentantei reclamantei să formuleze precizarea de acţiune mai sus amintită, în vederea stabilirii cadrului procesual. Citarea părţilor care nu au termen în cunoştinţă.

  • Sedinta din data de 22.04.2009 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amânat

    Admite cererea formulată de reprezentanta reclamantei şi, pentru a da posibilitatea acesteia să formuleze precizare de acţiune cu privire la suprafaţa de teren de 14 ani, dispune amânarea cauzei la un nou termen de judecată pentru care se vor cita pârâţii.

  • Sedinta din data de 25.02.2009 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Amânat

    Amână cauza la un nou termen de judecată pentru a da posibilitatea pârâtei N*** I*** să-şi angajeze un apărător. Citarea părţilor.

Flux dosar


Actualizare GRPD