Dosar 1333/220/2008 din 28.11.2008

constatare nulitate act juridic şi obligaţia de a face


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 1333/220/2008
Data dosar:
28.11.2008
Instanta:
Judecătoria Deta
Departament:
JUDECATORIA DETA
Obiect:
constatare nulitate act juridic şi obligaţia de a face
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 30.03.2009 la ora 9:00

    Complet: C1 mixt
  • Soluţionare

    Admite excepţia sens în care: Anulează ca netimbrată acţiunea principală şi cele conexe formulate de reclamanţii B**** A**, S***** L****** G****** şi F***** L***** în contradictoriu cu pârâţii NEGRUŢ RODICA LIVIA şi BALEA RADU ŞTEFAN cu obiect constatarea nulităţii absolute parţiale a contractului de închiriere şi obligaţia de a face. Admite cererile reconvenţionale formulate de pârâţii reclamanţi reconvenţional NEGRUŢ RODICA LIVIA şi BALEA RADU ŞTEFAN pentru evacuare şi pretenţii , sens în care: Dispune evacuarea pârâtei reconvenţional B**** A** din imobilul situat în Deta, str. Victoriei (fostă Republicii) nr.17-18,ap. 5.Obligă pârâta reconvenţional să plătească reclamanţilor reconvenţional chirie restantă în sumă de 225 lei , penalităţi de întârziere în sumă de 137 lei , chiria până la evacuarea efectivă din locuinţă şi penalităţi de întârziere de 1% pe zi până la data plăţii efective fără a depăşi nivelul chiriei restante. Dispune evacuarea pârâtului reconvenţional S***** L****** G****** din imobilul situat în Deta, str. Victoriei (fostă Republicii) nr.17-18,ap. 4. Dispune evacuarea pârâtului reconvenţional F***** L***** din imobilul situat în Deta, str. Victoriei (fostă Republicii) nr.17-18,ap. 6.Obligă pârâtul reconvenţional să plătească reclamanţilor reconvenţional chirie restantă în sumă de 360 lei , penalităţi de întârziere în sumă de 275 lei , chiria până la evacuarea efectivă din locuinţă şi penalităţi de întârziere de 1% pe zi până la data plăţii efective fără a depăşi nivelul chiriei restante. Obligă pârâţii reconvenţional să plătească reclamanţilor reconvenţional cheltuieli de judecată reprezentând taxă timbru şi timbru judiciar respectiv pe B**** A** la suma de 66,91 lei, pe S***** L****** G****** la suma de 10,15 lei şi pe F***** L***** la suma de 66,91 lei. Cu apel în termen de 15 zile de la comunicare.

  • Sedinta din data de 02.03.2009 la ora 9:00

    Complet: C1 mixt
  • Amânat

    Amânat în vederea comunicării precizării de acţiune şi reclamantei şi pentru timbrarea acestui capăt de cerere la valoare, sub sancţiunea anulării ca netimbrat.

  • Sedinta din data de 09.02.2009 la ora 9:00

    Complet: C1 mixt
  • Amânat

    Amânat în vederea precizării de către pârâţi a pretenţiilor din cererea reconvenţională, precum şi pentru a timbra la valoare aceste pretenţii.

  • Sedinta din data de 12.01.2009 la ora 9:00

    Complet: C1 mixt
  • Amânat

    Amânat în vederea citării reclamantei cu menţiunea de a achita taxa de timbru sub sancţiunea anulării acţiunii ca netimbrată şi de a depune copia contractului de închiriere a cărui anulare se solicită, extrasul de carte funciară, precum şi notificarea pe care susţine că a primit-o prin intermediul executorului judecătoresc şi a pârâţilor cu menţiunea timbrării cererii reconvenţionale sub sancţiunea anulării acesteia ca netimbrată.

Flux dosar


Actualizare GRPD