Dosar 1763/242/2008 din 11.12.2008

uzucapiune


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 1763/242/2008
Data dosar:
11.12.2008
Instanta:
Judecătoria Huedin
Departament:
Judecatoria Huedin
Obiect:
uzucapiune
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 04.06.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 3
  • Soluţionare

    ADMITE CEREREA DE CHEMARE ÎN JUDECATĂ, PRECIZATĂ.

  • Sedinta din data de 14.05.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 3
  • Amânat

    Revine cu adresă către Comisia locală de fond funciar Beliş cu menţiunile anterioare. Pune în vedere reprezentantului reclamantei să îndeplinească procedura de citare prin publicitate a pârâtului cu domiciliu necunoscut în conformitate cu prev. art. 95 Cod pr. civilă şi să facă dovada în acest sens, pârâtul cu domiciliu necunoscut fiind citat şi prin afişare la uşa instanţei.

  • Sedinta din data de 09.04.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 3
  • Amânat

    Admite excepţia lipsei de interes a reclamantei în a solicita dobândirea dreptului de proprietate prin uzucapiune de către pârâţii de rd. 1-9, pentru suprafaţa care excede antecontractului de vânzare-cumpărare încheiat între reclamantă şi pârâţi la data de 17.04.2008. Încuviinţează proba testimonială solicitată de reprezentantul reclamantei punându-i în vedere să prezinte martorii Teodor Pop şi Brişan Aurel fără citare, astfel cum s-a obligat la acest termen de judecată. Efectuarea adresei către Comisia locală de fond funciar Beliş conform dispoziţiilor anterioare. Pune în vedere reprezentantului reclamantei să îndeplinească procedura de citare prin publicitate a pârâtului cu domiciliu necunoscut în conformitate cu prev. art. 95 Cod pr.civilă şi să facă dovada în acest sens, pârâtul cu domiciliu necunoscut fiind citat şi prin afişare la uşa instanţei. Repetarea procedurii de citare cu pârâţii lipsă şi care nu au termen în cunoştinţă.

  • Sedinta din data de 12.03.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 3
  • Amânat

    Încuviinţează cererea de amânare a cauzei formulată de către reprezentantul reclamantei Prorogă pronunţarea asupra probei testimoniale la următorul termen de judecată. Prorogă pronunţarea pentru următorul termen de judecată asupra excepţiei lipsei de interes a ceea ce excede antecontractului de vânzare-cumpărare încheiat între reclamantă şi pârâţi, invocată de către instanţă.

  • Sedinta din data de 12.02.2009 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 3
  • Amânat

    Citarea pârâtului Brişan Traian cu o copie a precizării şi extinderii de acţiune. Comunicarea către pârâţii cu domiciliu cunoscut a extinderii şi precizării de acţiune. Citarea pârâţilor cu domiciliu cunoscut din acţiunea introductivă cu menţiunea Personal la interogator. Prorogă pronunţarea asupra probei testimoniale după îndeplinirea procedurii de citare cu pârâtul din extinderea de acţiune. Îndeplinirea de către reclamant a proceduri de citare prin publicitate a pârâtului cu domiciliu necunoscut în conformitate cu prev. art. 95 Cod pr.civilă şi să facă dovada în acest sens. Citarea pârâtului cu domiciliu necunoscut prin afişare la uşa instanţei,.

Flux dosar


Actualizare GRPD