Dosar 18797/325/2008 din 27.11.2008

contestaţie la executare întoarcere executare silită


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 18797/325/2008
Data dosar:
27.11.2008
Instanta:
Judecătoria Timișoara
Departament:
SECŢIA I CIVILĂ
Obiect:
contestaţie la executare întoarcere executare silită
Categorie:
Contencios administrativ si fiscal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 03.10.2011 la ora 09:00

    Complet: C4U
  • Încheiere

    Admite cererea

  • Sedinta din data de 01.06.2009 la ora 09:00

    Complet: C4
  • Amână cauza

    Admite excepţia netimbrării cererii de intervenţie în interes propriu formulată de SC Satelit SRL. Anulează ca netimbrată cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenienta S.C. "SATELIT" S.R.L., cu sediul procedural ales în Timişoara, str. Augustin Pacha nr. 2, Ap. 28, jud. Timiş la SCPA Martonosy&Asociaţii în contradictoriu cu intimaţii Administraţia Finanţelor Publice a mun. Timişoara, cu sediul în Timişoara, Calea Buziaşului nr. 11A, jud. Timiş, L***** S**** A***** cu domiciliul în Arad, str. I.B. Deleanu nr. 43, jud. Arad, F**** C***** E*** şi F**** I******* ambii cu domiciliul în Bucureşti, sector 5, str. I. Brezoianu nr. 10, sc. 1, et. 2, ap. 20. Admite excepţia tardivităţii formulării contestaţiei la executare invocată de intimaţii Administratia Finantelor Publice a Municipiului Timisoara, F**** C***** E*** şi F**** I******* şi în consecinţă: Respinge contestaţia la executare formulata de contestatoarea S* K*** T***** S**, cu sediul în Turnu Ruieni, Complex Muntele Mic, jud. Caraş Severin, cu sediul procedural ales în Timişoara, str. M. Doboşan nr. 64, jud. Timiş în contradictoriu cu intimaţii Administratia Finantelor Publice a Municipiului Timisoara, cu sediul în Timişoara, Calea Buziaşului nr. 11A, L***** S**** A*****, cu domiciliul în Arad, str. I.B. Deleanu nr. 43, jud. Arad, F**** C***** E*** şi F**** I******* ambii cu domiciliul în Bucureşti, sector 5, str. I. Brezoianu nr. 10, sc. 1, et. 2, ap. 20. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active invocate de intimata Administratia Finantelor Publice a Municipiului Timisoara referitor la capătul de cerere având ca obiect întoarcerea executării silite şi în consecinţă: Respinge capătul de cerere având ca obiect întoarcerea executării silite formulată de contestatoarea S* K*** T***** S**, cu sediul în Turnu Ruieni, Complex Muntele Mic, jud. Caraş Severin, cu sediul procedural ales în Timişoara, str. M. Doboşan nr. 64, jud. Timiş în contradictoriu cu intimaţii Administratia Finantelor Publice a Municipiului Timisoara, cu sediul în Timişoara, Calea Buziaşului nr. 11A, L***** S**** A*****, cu domiciliul în Arad, str. I.B. Deleanu nr. 43, jud. Arad, F**** C***** E*** şi F**** I******* ambii cu domiciliul în Bucureşti, sector 5, str. I. Brezoianu nr. 10, sc. 1, et. 2, ap. 20. Obligă, în solidar, contestatoarea şi intervenienta în interes propriu la plata cheltuielilor de judecată către intimaţii F**** C***** E*** şi F**** I******* în cuantum de 1542, 75 lei. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

  • Sedinta din data de 25.05.2009 la ora 09:00

    Complet: C4
  • Soluţionare

    AP 01.06.2009

  • Sedinta din data de 11.05.2009 la ora 09:00

    Complet: C4
  • Amânat

    Pune în vedere reprezentantului intervenientei să facă dovada achitării taxei judiciare de timbru aferentă cererii de intervenţie în ce priveşte capătul de cerere având ca obiect contestaţie la executare cu taxa judiciară de timbru în cuantum de 194 lei, iar pentru capătul de cerere având ca obiect restabilirea situaţiei anterioare să achite taxa judiciară de timbru în cuantum de 2845,73 lei, sub sancţiunea anulării cererii de intervenţie ca netimbrată. Pune în vedere reprezentantului intervenientei să facă dovada situaţiei juridice actuale a SC Satelit SRL. Prorogă discutarea cererii de suspendare a judecatii capatului de cerere formulat de intervenienta având ca obiect intoarcerea executarii silite prin restabilirea situatiei anterioare, solicitata de intimata AFP Timisoara. Prorogă soluţioanrea excepţiilor invocate de intimaţii Frolu Cosmin F**** I******* şi de către intimata AFP Timisoara. Prorogă discutarea cererii privind efectuarea unei expertize in specialitatea topografie si constructii, solicitata de reprezentantul intimatilor Frolu Cosmin si F**** I*******, după achitarea taxei judiciare de timbru. Amână judecarea cererii la data de 25.05.2009, termen dat în cunoştinţa contestatoarei, intimaţilor F**** C***** E*** şi F**** I*******, Lăutaş Sorin Adrian, intimatei AFP Timişoara şi intervenientei SC Satelit SRL.

  • Sedinta din data de 27.04.2009 la ora 09:00

    Complet: C4
  • Amânat

    Respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant a avocatului semnatar al cererii de intervenţie în interes propriu formulată de SC Satelit SRL. Proroga discutarea cererii privind efectuarea unei expertize in specialitatea topografie si constructii, solicitata de reprezentantul intimatilor Frolu Cosmin si F**** I*******. Proroga discutarea cererii de suspendare a judecatii capatului de cerere formulat de intervenienta având ca obiect intoarcerea executarii silite prin restabilirea situatiei anterioare, solicitata de AFP Timisoara. Proroga solutionarea cererii de esalonare de la plata taxei de timbru formulata de intervenienta, dupa ce contestatoarea va formula in scris un punct de vedere cu privire la aceasta cerere. Proroga solutionarea exceptiei tardivitatii formularii contestatiei la executare, exceptia tadivitatii cererii de anulare a procesului verbal de adjudecare, exceptia tardivitatii formularii cererii de interventie in interes propriu, invocate de intimatii Frolu Cosmin si F**** I******* si AFP Timisoara, dupa ce contestatoarea va formula in scris un punct de vedere cu privire la cererea de esalonare de la plata taxei de timbru formulata de intervenienta. Amână judecarea cererii la data de 11.05.2009, termen dat în cunoştinţa contestatoarei, intimaţilor F**** C***** E*** şi F**** I*******, Lăutaş Sorin Adrian, intimatei AFP Timişoara şi intervenientei SC Satelit SRL. Se comunica inscrisurile depuse la acest termen de judecata cu paratul Lautas Sorin pentru a lua cunostinta de continutul acestora. Pronunţată în şedinţa publică, azi 27.04.2009

  • Sedinta din data de 30.03.2009 la ora 09:00

    Complet: C4
  • Amânat

    Pune in vedere contestatoarei in temeiul prevederilor art 13 din Legea nr 146/1997 sa faca dovada achitarii taxei judiciare de timbru in cuantum de 8 lei sub sanctiunea anularii ca netimbrat a capatului 2 din acţiune avand ca obiect intoarcere executare silita. Pune in vedere intervenientei sa faca dovada achitarii taxei judiciare de timbru aferenta cererii de interventie in ce priveste capatul de cerere avand ca obiect avand ca obiect contestatie la executare cu taxa judiciara de timbru in cuantum de 194 lei, sub sancţiunea anulării ca netimbrat a capătului de cerere. Pune în vedere intervenientei în interes propriu avand ca pentru capătul de cerere având ca obiect restabilirea situatiei anterioare să achite taxa judiciara de timbru în cuantum de 2845,73 lei, sub sancţiunea anulării capătului de cerere ca netimbrat. Proroga solutionarea exceptiilor invocate de intimatii F**** C***** E***, F**** I******* si de catre intimata A************ F********* P****** T********. Pune in vedere reprezentantului intimatilor Frolu Cosmin si F**** I******* sa formuleze in scris specialitatea expertizei, imobiliare sau topografice şi să indice obiectivele de expertiza. Proroga discutarea cererii privind efectuarea unei expertize in specialitatea imobiliara sau topografie dupa ce reprezentantul intimatilor Frolu Cosmin si F**** I******* va formula in scris obiective pentru aceasta expertiza. Amână judecarea cererii la data de 27.04.2009, termen dat în cunoştinţa intimaţilor F**** C***** E*** şi F**** I*******, Lăuţaş Sorin Adrian, intimata AFP Timişoara şi intervenienta SC Satelit SRL. Dispune citarea contestatoarei atât la sediul social cât şi la sediul procedural ales, cu menţiunea de a achita taxa judiciară de timbru de 8 lei, sub sancţiunea anulării capătului de cerere nr. 2. Pronunţată în şedinţa publică, azi 30.03.2009.

  • Sedinta din data de 16.03.2009 la ora 09:00

    Complet: C4
  • Amânat

    Se va comunica un exemplar din intampinarea la cererea de intervenţie în interes propriu, formulata de intimata A************ F********* P****** T******** contestatoarei pentru a lua cunostinta de continutul acesteia. Admite in principiu cererea de interventie in interes propriu formulată de SC Satelit SRL, urmand a fi solutionata in dosarul avand ca obiect contestatie la executare si intoarcerea executarii silita acele capete de cerere ce au legatura cu capatul 1 si 2 din actiune, iar restul capetelor de cerere din cererea de interventie ce au legatura cu capatul de cerere avand ca obiect anularea contract de vanzare cumparare se vor solutiona in dosarul nou format. Disjunge capatul de cerere avand ca obiect desfiintare act subsecvent, respectiv contractul de vanzare cumparare nr 812/10.04.2006 si formeaza un nou dosar avand ca acest obiect în care se vor atasa in copie actiunea introductiva, intampinările formulate de intimata A************ F********* P****** T******** si de intimatii Frolu Cosmin si F**** I*******, cererea de interventie in interes propriu formulata de SC Satelit SRL, precizarea de acţiune şi răspunsul la întâmpinare formulat de contestatoare şi întâmpinarea la cererea de intervenţie, dosarul se repartizează manual la C4c pentru termenul de judecata din data de 30.03.2009, urmand ca la acest termen de judecata sa se discute exceptiile ce au incidenta in acest dosar. Pune in vedere contestatoarei in temeiul prevederilor art 13 din Legea nr 146/1997 achite taxa judiciară de timbru in cuantum de 8 lei, pentru capătul de cerere referitor la întoarcerea, sub sanctiunea anularii ca netimbrat a capatului 2 al cererii. Amână judecarea cererii la data de 30.03.2009, termen dat în cunoştinţa partilor. Pronunţată în şedinţa publică, azi 16.03.2009.

  • Sedinta din data de 02.03.2009 la ora 09:00

    Complet: C4
  • Amânat

    Constată necesar a pune în vedere reprezentantului contestatoarei ca până la termenul următor, să precizeze temeiul de drept al capetelor de cerere 2 privind restituirea prestaţiei şi 3 privind desfiinţarea actului subsecvent contractului de vânzare – cumpărare. Constată întemeiată cererea reprezentanţilor părţilor privind amânarea judecării cauzei în vederea studieri cereri de intervenţie. Consideră că se impune prorogarea admiterii în principiu a cereri de intervenţie pentru ca părţile să ia la cunoştinţă de cuprinsul acesteia.

  • Sedinta din data de 02.02.2009 la ora 09:00

    Complet: C4
  • Sedinta din data de 05.01.2009 la ora 09:00

    Complet: C4U
  • Amânat

    Amână judecarea cauzei la data de 02.02.2009, pentru când se vor cita părţile, intimaţii F**** C***** E*** şi F**** I******* cu un exemplar al cererii de chemare în judecată şi a actelor anexate cererii, iar intimata A************ F********* P****** T******** cu menţiunea de a depune la dosar, copie a dosarului execuţional.

Flux dosar


Actualizare GRPD