Dosar 624/248/2008 din 23.10.2008

anulare act


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 624/248/2008
Data dosar:
23.10.2008
Instanta:
Judecătoria Întorsura Buzăului
Departament:
-
Obiect:
anulare act
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 10.06.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Respins fond
  • Sedinta din data de 03.06.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Amână pronunţarea pentru data de 10.06.2010.

  • Sedinta din data de 27.05.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    amână pronunţarea pentru 03.06.2010.

  • Sedinta din data de 20.05.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Amână pronunţarea pentru data de 27 mai 2010.

  • Sedinta din data de 29.04.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Asupra excepţie lipsei calităţii procesuale active a reclamantelor Tache Nicoleta Angela şi Mund Cristina Ionel, invocată de reprezentanta pârâtului L**** P****, av.Jinga Monica, instanţa urmează a se pronunţa odată cu fondul. Amână cauza pentru data de 20 mai 2010, dată pentru care reclamantele şi pârâtul L**** P**** au termen în cunoştinţă şi pentru care se repetă procedura de citare cu pârâtele S.C. GOSP.COMUNALĂ S.A.Sf.Gheorghe, Oraşul Înt.Buzăului reprezentat prin Primar. Urmează ca precizarea şi completarea de acţiune, să fie puse în discuţie la termenul viitor de judecată. Se comunică răspunsul la interogatoriu, către reprezentanta pârâtului L**** P****, Av.Jinga Monica în vederea studierii.

  • Sedinta din data de 18.03.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Instanţa încuviinţează proba cu interogatoriul reclamantei Gavrilă Anisia, propusă de pârâtul L**** P**** şi în vederea administrării ei, acordă un termen de judecată mai lung. Aşa cum s-a dispus încă de la termenul anterior de judecată, asupra excepţie lipsei calităţii procesuale active a reclamantelor Tache Nicoleta Angela şi Mund Cristina Ionel, invocată de reprezentanta pârâtului L**** P****, av.Jinga Monica, instanţa urmează a se pronunţa odată cu fondul. Amână cauza pentru data de 29 aprilie 2010, dată pentru care reclamantele şi pârâtul L**** P**** au termen în cunoştinţă şi pentru care se repetă procedura de citare cu pârâtele S.C. GOSP.COMUNALĂ S.A.Sf.Gheorghe, Oraşul Înt.Buzăului reprezentat prin Primar. Urmează ca precizarea şi completarea de acţiune, să fie puse în discuţie la termenul viitor de judecată.

  • Sedinta din data de 18.02.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Soluţionare

    Asupra excepţie lipsei calităţii procesuale active a reclamantelor Tache Nicoleta Angela şi Mund Cristina Ionel, invocată de reprezentanta pârâtului L**** P****, av.Jinga Monica, instanţa urmează a se pronunţa odată cu fondul. Urmează ca asupra probei cu interogatoriul instanţa să se pronunţe la termenul viitor de judecată, după depunerea acestuia la dosarul cauzei, luând act de obligaţia reprezentantei pârâtului de a-l depune la dosar, în termen de 5 zile. Amână cauza pentru data de 18 martie 2010, dată pentru care reclamantele şi pârâtul L**** P**** au termen în cunoştinţă şi pentru care se repetă procedura de citare cu pârâtele S.C. GOSP.COMUNALĂ S.A.Sf.Gheorghe, Oraşul Înt.Buzăului reprezentat prin Primar. Urmează ca precizarea şi completarea de acţiune, să fie puse în discuţie la termenul viitor de judecată.

  • Sedinta din data de 28.01.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Amână cauza pentru data de 18 februarie 2010, dată pentru care reclamantele şi pârâtul L**** P**** au termen în cunoştinţă şi pentru care se repetă procedura de citare cu pârâtele S.C. GOSP.COMUNALĂ S.A.Sf.Gheorghe şi Oraşul Înt.Buzăului reprezentat prin Primar. Pune în vedere reclamantelor, prin reprezentanta acestora să achite până la termenul viitor de judecată cea de-a treia tranşă din cuantumul total al taxei judiciare de timbru în sumă de 1.755 lei şi timbru judiciar de 5 lei, sub sancţiunea anulării cererii ca insuficient timbrată. Urmează ca precizarea şi completarea de acţiune, să fie puse în discuţie la termenul viitor de judecată. Pronunţată în şedinţa publică din 28 ianuarie 2010.

  • Sedinta din data de 14.01.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Amână cauza pentru data de 28 ianuarie 2010, dată pentru care reclamantele şi pârâtul L**** P**** au termen în cunoştinţă şi pentru care se repetă procedura de citare cu pârâtele S.C. GOSP.COMUNALĂ S.A.Sf.Gheorghe, Oraşul Înt.Buzăului reprezentat prin Primar. Pune în vedere reclamantelor, prin reprezentanta acestora să achite până la termenul viitor de judecată cea de-a treia tranşă din cuantumul total al taxei judiciare de timbru în sumă de 1.755 lei şi timbru judiciar de 5 lei, sub sancţiunea anulării cererii ca insuficient timbrată.

  • Sedinta din data de 03.12.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Faţă de cererea de amânare, stabileşte termen pentru 14.01.2010.

  • Sedinta din data de 19.11.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului Oraşul Înt. Buzăului Prin Primar invocată de acesta. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei S.C. CONFORT SRL invocată de aceasta. Amână cauza pentru data de 3 decembrie 2009, dată pentru care reclamantele şi pârâtul L**** P**** au termen în cunoştinţă şi pentru care se repetă procedura de citare cu pârâtele S.C. GOSP.COMUNALĂ S.A. Sf. Gheorghe, şi Oraşul Înt. Buzăului Prin Primar. Dispune scoaterea din citativ a pârâtei S.C. CONFORT S.R.L. Urmează ca precizarea şi completarea de acţiune, să fie puse în discuţie la termenul viitor de judecată. Urmează ca la termenul viitor de judecată să fie puse în discuţie şi întâmpinarea formulată de pârâtul Oraşul Înt.Buzăului. Pronunţată în şedinţa publică din 19 noiembrie 2009.

  • Sedinta din data de 15.10.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Amână cauza pentru data de 19 noiembrie 2009, orele 11,00 dată pentru care reclamantele şi pârâtul L**** P**** au termen în cunoştinţă şi pentru care se repetă procedura de citare cu pârâtele S.C. GOSP.COMUNALĂ S.A.Sf.Gheorghe, Oraşul Înt.Buzăului şi S.C. CONFORT S.R.L., cărora li se comunică notele de şedinţă depuse de reclamante, prin reprezentanta acestora la acest termen de judecată. Urmează ca precizarea şi completarea de acţiune, excepţiile invocate, să fie puse în discuţie la termenul viitor de judecată. Urmează ca la termenul viitor de judecată să fie puse în discuţie şi întâmpinarea formulată de pârâtul Oraşul Înt.Buzăului.

  • Sedinta din data de 09.07.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Amână cauza pentru data de 15 octombrie 2009, dată pentru care reclamantele şi pârâtul L**** P**** au termen în cunoştinţă şi pentru care se repetă procedura de citare cu pârâtele S.C. GOSP.COMUNALĂ S.A.Sf.Gheorghe, Oraşul Înt.Buzăului şi S.C. CONFORT S.R.L., cărora li se comunică notele de şedinţă depuse de pârâtul Lascu Pentru la termenul anterior de judecată. Urmează ca precizarea şi completarea de acţiune să fie puse în discuţie la termenul viitor de judecată. Urmează ca, la termenul viitor de judecată să fie puse în discuţie întâmpinarea formulată de pârâtul Oraşul Înt.Buzăului, precum şi excepţiile invocate în cauză de părţi.

  • Sedinta din data de 11.06.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Pune în vedere pârâtului L**** P**** să depună la dosar exemplare suficiente din nota de şedinţă, spre a fi comunicată tuturor părţilor. Amână cauza pentru 9 iulie 2009.

  • Sedinta din data de 30.04.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Urmează ca precizarea şi completarea de acţiune să fie puse în discuţie la termenul viitor de judecată. Urmează ca, la termenul viitor de judecată să fie puse în discuţie întâmpinarea formulată de pârâtul Oraşul Înt.Buzăului, precum şi excepţiile invocate în cauză de părţi. Amână cauza pentru data de 2009, dată pentru care reclamantele şi pârâtul L**** P**** au termen în cunoştinţă. Dispune comunicarea înscrisurilor depuse la dosar de reprezentanta reclamantelor, la acest termen de judecată, către pârâtul Oraşul Înt.Buzăului .

  • Sedinta din data de 26.03.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Admite excepţia lipsei capacităţii de folosinţă a RAGCL Sf.Gheorghe şi pe cale de consecinţă dispune scoaterea acesteia din citativ. Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a S.C. GOSPODĂRIE COMUNALĂ S.A. Urmează ca precizarea şi completarea de acţiune să fie puse în discuţie la termenul viitor de judecată. Având în vedere că ne aflăm la ce-l de-al cincilea termen de judecată, urmează ca întâmpinarea depusă la dosarul cauzei de către pârâtul L**** P**** să fie calificată drept „note scrise”. Urmează ca termenul viitor de judecată să fie puse în discuţie întâmpinarea şi excepţiile invocate de pârâtul Oraşul Înt.Buzăului. Amână cauza pentru data de 30 aprilie 2009, dată pentru care reclamantele şi pârâtul L**** P**** au termen în cunoştinţă. Dispune comunicarea întâmpinării formulate de pârâtul Oraşul Înt.Buzăului către pârâţii L**** P**** şi S.C. CONFORT S.R.L.

  • Sedinta din data de 05.03.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamantelor privind eşalonarea plăţii taxei judiciare de timbru în trei tranşe. Pune în vedere pârâtului să comunice reprezentantei reclamantelor câte un exemplar din înscrisurile depuse la dosar. Încuviinţează în principiu precizarea de acţiune şi cererea de chemare în judecată, în calitate de pârâţi a Oraşului Înt.Buzăului, reprezentat prin Primar şi a S.C. CONFORT S.R.L. Înt.Buzăului, dispunând citarea acestora pentru termenul viitor de judecată. Urmează ca precizarea şi completarea de acţiune să fie puse în discuţie la termenul viitor de judecată. Asupra excepţiei invocate de R.A.G.C.L. Sf.Gheorghe privind lipsa calităţii procesuale pasive, urmează ca instanţa să se pronunţe la termenul viitor de judecată. Amână cauza pentru data de 26 martie 2009, dată pentru care reclamantele şi pârâtul L**** P**** au termen în cunoştinţă.

  • Sedinta din data de 05.02.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Amână cauza pentru data de 5 martie 2009, dată pentru care reclamantele şi pârâtul L**** P**** au termen în cunoştinţă şi pentru care se citează pârâta R.A.G.C.L. Sf.Gheorghe.

  • Sedinta din data de 08.01.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de reprezentanta reclamantei, motiv pentru care dispune emiterea unei adrese către R.A.G.C.L. Sf.Gheorghe pentru a ne comunica cine a preluat patrimoniul acestei instituţii, respectiv cine a luat în administrare fondul locativ al oraşului Înt.Buzăului. Pune în vedere reprezentantei reclamantelor să depună la dosar copia sentinţei prin care s-a desfăcut căsătoria reclamantei Gavrilă Anisia de pârâtul L**** P****. Amână cauza pentru data de 5 februarie 2009, dată pentru care se repetă procedura de citare cu R.A.G.C.L. Sf.Gheorghe.

  • Sedinta din data de 13.11.2008 la ora 09:00

    Complet: Complet 1
  • Amânat

    Încuviinţează cererea de amânare formulată de pârât, sens în care stabileşte termen de judecată pentru data de 8 ianuarie 2009, dată pentru care reclamantele primesc termen în cunoştinţă prin reprezentanta lor, av.Florescu Doina, precum şi pârâtul L**** P****, dispunând citarea pârâtei R.A.G.C.L. Sf.Gheorghe. Pune în vedere reprezentantei reclamantelor să depună la dosar copia sentinţei prin care s-a desfăcut căsătoria reclamantei Gavrilă Anisia de pârâtul L**** P****. De asemenea, dispune ataşarea dosarelor înregistrate la această instanţă, între părţi, cu privire la imobilul în discuţie.

Flux dosar


Actualizare GRPD