Dosar 7067/312/2008 din 22.12.2008

acţiune în constatare hotărâre care să ţină loc de act autentic


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 7067/312/2008
Data dosar:
22.12.2008
Instanta:
Judecătoria Slobozia
Departament:
Sectia Civil-Penal
Obiect:
acţiune în constatare hotărâre care să ţină loc de act autentic
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 12.11.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 8
  • Soluţionare

    Admite acţiunea formulată de reclamanta. Constată că dreptul de proprietate asupra terenului în suprafaţă de 2,65 ha, situat în extravilanul comunei Ograda, judeţul Ialomiţa este deţinut în indiviziune de către Iabraşu I Gheorghe, Iabraşu I. Dumitru şi Iabraşu I. Tudor, având fiecare o cotă de 1/3. Constată că dreptul de proprietate asupra terenului în suprafaţă de 2,50 ha, situat în extravilanul comunei Ograda, judeţul Ialomiţa, este deţinut în indiviziune, de către Iabraşu E Gheorghe, Iabraşu E. Nicolae, Iabraşu E. Dumitru, Gavrilă E. Maria şi Iabraşu E. Tudor, având fiecare o cotă de 1/5. Omologhează raportul de expertiză şi suplimentul la acesta. Dispune ieşirea din indiviziune a pârâţilor. Atribuie pârâtului Eabraşu Tudor în deplină proprietate şi liniştită posesie lotul nr.1 din raportul de expertiză. Atribuie pârâtului Iabraşu Dumitru în deplină proprietate şi liniştită posesie lotul nr.2 din raportul de expertiză. Atribuie pârâtului Iabraşu Nicolae în deplină proprietate şi liniştită posesie lotul nr.3 din raportul de expertiză. Atribuie pârâtei G****** M**** în deplină proprietate şi liniştită posesie lotul nr.4 din raportul de expertiză. Atribuie pârâtului I****** G******* în deplină proprietate şi liniştită posesie lotul nr.5 din raportul de expertiză. Prezenta hotărâre ţine loc de act autentic de vânzare-cumpărare încheiat între S.C. TRANSMIM SRL Slobozia în calitate de cumpărătoare şi pârâtul EABRAŞU TUDOR, în calitate de vânzător. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept la recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12.11.2009.

  • Sedinta din data de 24.09.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 8
  • Amânat

    Având în vedere protestul magistraţilor, sub forma restrângerii activităţii şi amânării judecării tuturor cauzelor, cu excepţia celor privind măsuri preventive, cauze penale urgente privind executare pedepselor, încuviinţarea executării silite, învestirea cu formulă executorie, suspendarea provizorie a executării silite, ordonanţă preşedinţială, consecvent Hotărârii Adunării Generale a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Slobozia din data de 11.09.2009 şi apreciind ca fiind întemeiată cererea de amânare formulată de apărătorul reclamantei pentru a lua la cunoştinţă de suplimentul la raportul de expertiză topografică şi a formula eventuale obiecţiuni, o va admite şi va acorda termen, pentru când va dispune citarea pârâţilor cu copie după suplimentul la raportul de expertiză topografică.

  • Sedinta din data de 16.07.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 8
  • Amânat

    Având în vedere obiecţiunile la raportul de expertiză topografică formulate de reclamantă, va acorda termen, pentru când va dispune emiterea unei adrese către expert cu obiecţiunile pentru delimitarea celor două suprafeţe de teren.

  • Sedinta din data de 18.06.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 8
  • Amânat

    pentru lipsa de procedură cu pârâţii care nu au fost citaţi din lipsa fondurilor băneşti necesare expedierii actelor de procedură.

  • Sedinta din data de 21.05.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 8
  • Amânat

    Amânat pentru studierea raportului de expertiză topografică.

  • Sedinta din data de 23.04.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 8
  • Amânat

    Având în vedere lipsa raportului de expertiză topografică va acorda termen, pentru când va dispune revenirea cu adresă către expert în acest sens, cu menţiunea că onorariul de expert a fost consemnat la dosarul cauzei.

  • Sedinta din data de 26.03.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 8
  • Amânat

    Pentru lipsa raport expertiză şi lipsă procedură.

  • Sedinta din data de 26.02.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 8
  • Încheiere

    Instanţa rămâne în pronunţare pe încheierea prevăzută de art 673 ind 6 C.p.c.

  • Sedinta din data de 29.01.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 8
  • Amânat

    Încuviinţează probele cu înscrisuri, interogatoriul pârâţilor şi proba cu expertiză topografică, solicitate de reclamantă prin reprezentantul său la acest termen de judecată,. Pune în vedere reprezentantului reclamantei să facă precizări cu privire la cererea de chemare în judecată şi totodată să facă şi dovada refuzului pârâţilor de a încheia actul în formă autentică în faţa notarului. Pentru administrarea probelor admise la acest termen de judecată, amâna cauza la data de 26.02.2009, termen în cunoştinţa reclamantei, pentru când se vor cita pârâţii Eabraşu Tudor, Ibraşu Dumitru şi I****** G******* cu menţiunea „Personal la interogatoriu”, urmând ca în măsura în care va fi necesar să se dispună şi citarea pârâţilor Iabraşu Nicolae şi G****** M**** cu această menţiune.

Flux dosar


Actualizare GRPD