Dosar 824/292/2008 din 27.11.2008

ucidere din culpă (art.178 C.p.)


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 824/292/2008
Data dosar:
27.11.2008
Instanta:
Tribunalul Teleorman
Departament:
SECTIA PENALĂ
Obiect:
ucidere din culpă (art.178 C.p.)
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Apel

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 07.04.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 2 Apel
  • Soluţionare

    DECIDE: Admite apelul declarat de P******** D* P* L**** J********** R****** D* V*** împotriva sentinţei penale nr.236 din 30 octombrie 2008 pronunţată de Judecătoria Roşiori de Vede pe care o desfiinţează în parte şi rejudecând: - înlătură dispoziţia din sentinţă privind obligarea inculpatului C******* A******** alături de asiguratorul de răspundere civilă SC Unita SA Bucureşti la plata despăgubirilor către părţile civile Spitalul municipal Caritas Roşiori de Vede, Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni -Bucureşti şi Serviciul de Ambulanţă Teleorman. Admite cererea în despăgubiri formulată de Spitalul municipal Caritas Roşiori de Vede, judeţul Teleorman şi obligă pe inculpatul C******* A******** în contradictoriu cu asiguratorul de răspundere civilă SC Unita SA Bucureşti să plătească acestuia suma de 225,01 lei cât şi dobânzile aferente acesteia calculate la data de scont a BNR începând cu data rămânerii definitive a hotărârii şi până la achitarea integrală cu titlu cheltuieli spitalizare. Admite cererea în despăgubiri civile formulată de partea civilă Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni Bucureşti şi obligă pe inculpatul C******* A******** în contradictoriu cu asiguratorul de răspundere civilă SC Unita SA Bucureşti să plătească acesteia suma de 1700, 59 lei cu dobânda aferentă calculată de la data rămânerii definitive a hotărârii şi până la achitarea integrală a debitului reprezentând cheltuieli cu spitalizarea victimei Iordache Marin. Admite cererea în despăgubiri formulată de partea civilă Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman şi obligă pe inculpatul C******* A******** în contradictoriu cu asigurătorul de răspundere civilă SC Unita SA Bucureşti să plătească acesteia suma de 447,66 lei cu dobânda aferentă începând cu data rămânerii definitive a hotărârii până la achitarea debitului, reprezentând contravaloare transport sanitar. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică azi, 7 aprilie 2009.

  • Sedinta din data de 10.03.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 2 Apel
  • Amânat

    Admite cererea formulată de apărătorul ales al intimatului inculpat Conceatu A., aflat la o altă instanţă, apreciind-o întemeiată. Acordă un nou termen de judecată pentru a da posibilitatea apărătorului să se prezinte în instanţă, şi pentru când se citează părţile care nu cunosc termenul.

  • Sedinta din data de 10.02.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 2 Apel
  • Amânat

    Se constată lipsă de procedură cu moştenitorii victimei. Se citează moştenitorii la adresele indicate de Primăria com.Călmăţuiu de Sus, jud.TR, ultimii doi prin afişare la Consiliul local Călmăţuiu de Sus,jud.TR.întrucât nu se cunosc adresele. Se citează părţile lipsă.

  • Sedinta din data de 13.01.2009 la ora 08:30

    Complet: Complet 2 Apel
  • Amânat

    În temeiul art.198 C.p.p. aplică amendă de 1.000 lei primarului comunei Călmăţuiu de Sus,jud.TR., pentru necomunicarea relaţiilor privitoare la moştenitorii defunctului Iordache Marin. Dispune amânarea cauzei pentru când se revine cu adresă la Primăria com.Călmăţuiu de Sus pentru a comunica lista moştenitorilor. Admite cererea intimatului inculpat. Dispune prelungirea dovezii de circulaţie până la termenul următor. I se pune în vedere intimatului inculpat să se prezinte pentru audiere în apel. Se citează părţile care nu au termen în cunoştinţă.

  • Sedinta din data de 16.12.2008 la ora 08:30

    Complet: Complet 2 Apel
  • Amână cauza

    Se constată lipsă de procedură cu moştenitorii defunctului Iordache Marin. Dispune amânarea cauzei şi efectuarea unei adrese la Primăria com.Călmăţuiu de Sus, jud.TR., pentru a ne comunica numele moştenitorilor defunctului Iordache Marin şi adresele acestora, pentru a fi introduşi în cauză. Se citează părţile lipsă.Intimatul inculpat C******* A******** are termen în cunoştinţă.

Flux dosar


Actualizare GRPD