Dosar 13144/288/2009 din 14.12.2009

furtul calificat (art. 209 C.p.) art. 208 C.p., O.U.G. 195/2002


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 13144/288/2009
Data dosar:
14.12.2009
Instanta:
Judecătoria Râmnicu Vâlcea
Departament:
PENALA
Obiect:
furtul calificat (art. 209 C.p.) art. 208 C.p., O.U.G. 195/2002
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 12.05.2010 la ora 09:00

    Complet: P3
  • Soluţionare

    În baza art. 208, art. 209 alin.1 lit. e), g), i) şi alin. 2 lit. b) cod penal, cu aplicarea art. 41 alin.2 cod penal; Condamnă pe inculpat la 4 ani închisoare. În baza art. 86 alin.2 din OUG nr. 195/2002 republicată; Condamnă pe inculpat la 2 ani închisoare. În baza art. 86 alin.2 din OUG nr. 195/2002 republicată; Condamnă pe inculpat la 2 ani închisoare. În baza art. 33 şi art. 34 cod penal; Contopeşte pedepsele, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă, 4 ani închisoare. Aplică art. 57 cod penal, art. 71 rap. la art. 64 lit. a) teza a II-a şi lit. b) cod penal. Admite acţiunea civilă formulată de S**** G*******; Obligă pe inculpat la plata sumei de 500 lei cu titlu de despăgubiri civile către partea civilă S**** G*******. Admite în parte acţiunea civilă formulată de partea vătămată/civilă S**** G*******; Obligă pe inculpat la plata sumei de 745 lei despăgubiri civile(compusă din 150 lei suma de bani sustrasă + contravaloarea autoturismului sustras(Dacia 1300 an fabricaţie 1979, f. 37 dosar u.p.) şi a bunurilor sustrase(conform evaluării de la f. 35 dosar). Ia act că partea vătămată C****** I** C****** nu se constituie parte civilă în cauză, autoturismul fiind recuperat în timpul urmăririi penale. Ia act că martorul C****** M****, dobânditorul de bună credinţă al autoturismului sustras de inculpat nu se constituie parte civilă în cauză. În baza art. 118 cod penal; Confiscă de la inculpat suma de 300 lei. Constată că inculpatul este arestat în altă cauză. În baza art. 191 cod procedură penală; Obligă pe inculpat la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 750 lei, în care este inclus şi onorariu avocat oficiu, sumă ce va fi plătită anticipat din fondul special al Ministerului Justiţiei către avocat Dârlescu Melania. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 12.05.2010.

  • Sedinta din data de 21.04.2010 la ora 09:00

    Complet: P3
  • Amânat

    Amână judecarea cauzei, faţă de lipsa martorului din acte C****** M****, şi acordă un nou termen de judecată, pentru când: Se vor face verificări pe portalul instanţelor de judecată cu privire la soluţia pronunţată în dosarul nr. 21128/215/2009. Se reia procedura de citare cu martorul din acte, C****** M****, la adresa cunoscută, şi emite mandat de aducere pe numele acestuia. Se reia procedura de citare cu partea vătămată/parte civilă C****** I** C****** la adresa cunoscută cu menţiunea că în cazul în care înţelege să-şi menţină pretenţiile civile să se prezinte în instanţă pentru a-şi exprima poziţia, sau să formuleze o cerere în scris cu suma pe care o solicită şi ce reprezintă aceasta. Se reia procedura de citare cu inculpatul I******* L***** M***** la Penitenciarul Craiova cu dispoziţie de transfer. Emite adresă către Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru a se aviza transferul sub pază a deţinutului I******* L***** M***** la Penitenciarul Colibaşi pentru termenul următor de judecată. Amână judecarea cauzei la data de 12 mai 2010. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 21 aprilie 2010.

  • Sedinta din data de 24.03.2010 la ora 09:00

    Complet: P3
  • Amânat

    Amână judecarea cauzei, faţă de lipsa martorilor din acte, şi va acorda un nou termen de judecată, pentru când: Se reia procedura de citare cu martorii din acte C****** M**** şi Mihai Laviniu Marian la adresele cunoscute şi emite mandate de aducere pe numele acestora. Pune în vedere avocatului din oficiu, Dîrlescu Melania pentru inculpat, să depună la dosar o caracterizare cu privire la inculpat, precum şi lista cu numele şi adresa martorului încuviinţat, în timp util în vederea citării, sau să-l prezinte pe martor în instanţă la termenul următor de judecată, în vederea audierii. Se reia procedura de citare cu partea vătămată/parte civilă C****** I** C****** la adresa cunoscută cu menţiunea că în cazul în care înţelege să-şi menţină pretenţiile civile să se prezinte în instanţă pentru a-şi exprima poziţia, sau să formuleze o cerere în scris cu suma pe care o solicită şi ce reprezintă aceasta. Se reia procedura de citare cu inculpatul I******* L***** M***** la Penitenciarul Craiova cu dispoziţie de transfer. Emite adresă către Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru a se aviza transferul sub pază a deţinutului I******* L***** M***** la Penitenciarul Colibaşi pentru termenul următor de judecată şi pentru a se solicita avizul directorului ANP prin armonizarea termenelor de judecată, având în vedere că inculpatul se află arestat în altă cauză şi are afaceri judiciare în dosarul nr. 21128/215/2009, aflat pe rolul Judecătoriei Craiova. Amână judecarea cauzei la data de 21 aprilie 2010. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 24 martie 2010.

  • Sedinta din data de 24.02.2010 la ora 09:00

    Complet: P3
  • Amânat

    Încuviinţează proba cu un martor în circumstanţiere şi a probei cu un înscris, reprezentând caracterizare, solicitate de către av. Dîrlescu Melania pentru inculpat. Încuviinţează proba cu martorii din acte, respectiv C****** M**** şi Mihai Laviniu Marian, solicitată de către reprezentanta Parchetului. Amână judecarea cauzei şi acordă un nou termen de judecată, pentru când: Pune în vedere părţii vătămate/parte civilă S**** G******* să depună la dosar înscrisuri care să dovedească prejudiciul pe care acesta l-a suferit. Pune în vedere avocatului din oficiu, Dîrlescu Melania pentru inculpat, să depună la dosar o caracterizare cu privire la inculpat, precum şi lista cu numele şi adresa martorului încuviinţat, în timp util în vederea citării, sau să-l prezinte pe martor în instanţă la termenul următor de judecată, în vederea audierii. Se reia procedura de citare cu partea vătămată/parte civilă C****** I** C****** la adresa cunoscută cu menţiunea că în cazul în care înţelege să-şi menţină pretenţiile civile să se prezinte în instanţă pentru a-şi exprima poziţia, sau să formuleze o cerere în scris cu suma pe care o solicită şi ce reprezintă aceasta. Se reia procedura de citare cu inculpatul I******* L***** M***** la Penitenciarul Craiova cu dispoziţie de transfer. Emite adresă către Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru a se aviza transferul sub pază a deţinutului I******* L***** M***** la Penitenciarul Colibaşi pentru termenul următor de judecată şi pentru a se solicita avizul directorului ANP prin armonizarea termenelor de judecată, având în vedere că inculpatul se află arestat în altă cauză şi are afaceri judiciare în dosarul nr. 21128/215/2009, aflat pe rolul Judecătoriei Craiova. Se citează martorii C****** M**** şi Mihai Laviniu Marian la adresele de domiciliu ale acestora indicate în rechizitoriul Parchetului. Amână judecarea cauzei la data de 24 martie 2010. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 24 februarie 2010.

  • Sedinta din data de 27.01.2010 la ora 09:00

    Complet: P3
  • Amânat

    Amână judecarea cauzei faţă de lipsa inculpatului şi acordă un nou termen de judecată, pentru când: Emite adresă către Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru a se aviza transferul sub pază a deţinutului I******* L***** M***** la Penitenciarul Colibaşi pentru termenul următor de judecată şi pentru a se solicita avizul directorului ANP prin armonizarea termenelor de judecată, având în vedere că inculpatul se află arestat în altă cauză şi are afaceri judiciare în dosarul nr. 21128/215/2009, aflat pe rolul Judecătoriei Craiova. Se reia procedura de citare cu inculpatul I******* L***** M***** la Penitenciarul Craiova cu dispoziţie de transfer. Pune în vedere părţilor vătămate/părţi civile S**** G******* şi S**** G******* să formuleze în scris cereri de constituire de părţi civile cu sumele pe care înţeleg să le solicite şi ce reprezintă acestea. Se reia procedura de citare cu partea vătămată/parte civile C****** I** C****** la adresa cunoscută cu menţiunea că în cazul în care înţelege să-şi menţină pretenţiile civile să se prezinte în instanţă sau să formuleze o cerere în scris cu suma pe care o solicită şi ce reprezintă aceasta. Acordă termen în cunoştinţă părţilor vătămate/părţi civile S**** G******* şi S**** G*******. Amână judecarea cauzei la data de 24 februarie 2010. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27 ianuarie 2010.

Flux dosar


Actualizare GRPD