Dosar 14713/320/2009 din 30.12.2009

pretenţii


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 14713/320/2009
Data dosar:
30.12.2009
Instanta:
Judecătoria Târgu Mureș
Departament:
civil
Obiect:
pretenţii
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 27.11.2013 la ora 08:30

    Complet: C.03 - civil
  • Respinge cererea

    Respinge cererea de completare formulată de către petentul H****** T******

    Hotarare 7693/2013 din 27.11.2013
  • Sedinta din data de 05.12.2011 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Respinge cererea
    Hotarare 9129/2011 din 05.12.2011
  • Sedinta din data de 28.11.2011 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amână pronunţarea

    pt. 05.12.2011

  • Sedinta din data de 17.10.2011 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amână cauza

    - respinge obiecţiunile la expertiză formulate de reclamantă; - respinge cererea în probaţiune formulată de reclamantă privind audierea martorului Nagy Sandor; - acordă un nou termen de judecată pentru a da reclamantei posibilitatea să facă dovada achitării onorariului pentru expertiză în sumă de 400 lei, în contul Biroului pentru expertize de pe lângă Tribunalul Mureş.

  • Sedinta din data de 19.09.2011 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amână cauza

    - reduce cuantumul orelor necesare efectuării expertizei de către dl. expert H****** T****** de la 17 ore la 10 ore şi în consecinţă încuviinţează onorariu expertiză în cuantum de 400 lei. - pune în vedere reclamantei ca până la termenul următor de judecată să facă dovada achitării acestei sume în contul d-ului expert Hegeduş Tiberiu; - prorogă discuţiile asupra obiecţiunilor la expertiză pentru termenul următor de judecată. - ia act de faptul că avansul achitat de reclamanta M******* M****, în cuantum de 350 lei, a fost eliberat de Biroul Local de Expertize Tehnice şi Judiciare, fără a fi încuviinţat onorariul în cauză pentru acest expert, sens în care va dispune sesizarea Biroului în vederea înştiinţării expertului, pentru restituirea acestei sume.

  • Sedinta din data de 06.06.2011 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amână cauza

    - admite cererea de amânare formulată de apărătorii aleşi ai părţilor pentru a le acorda posibilitatea să studieze conţinutul raportului de expertiză; - emiterea unei adrese către dl. expert H****** T****** cu solicitarea de a comunica dacă avansul de 350 lei achitat în contul d-ului expert Chirvase Mircea a fost virat în contul său conform dispoziţiilor instanţei.

  • Sedinta din data de 18.04.2011 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amână cauza

    - înlocuirea d-ului expert Chirvase Mircea cu dl. expert Hegeduş Tiberiu; - emiterea unei adrese către dl. expert Hegeduş Tiberiu cu solicitarea să comunice costul estimativ al expertizei şi durata de timp necesară efectuării acesteia, potrivit următoarelor obiective: 1. să identifice expertul defecţiunile la instalaţiile de apă şi de canalizare ale reclamantei şi ale pârâtului, şi proprietarul responsabil de remedierea acestora; 2. să comunice expertul dacă, raportat la materialele utilizate pentru zugrăveli şi vopsirea pereţilor, la modalitatea de izolare a băii aparţinând reclamantei este posibilă apariţia condensului şi dacă starea de fapt care reiese din planşele înaintate la dosar poate fi cauzată de condens. - emiterea unei adrese către Biroul local de expertize de pe lângă Tribunalul Mureş căruia i se va aduce la cunoştinţă împrejurarea înlocuirii d-ului expert Chirvase Mircea cu dl. expert Hegeduş Tiberiu, cu menţiunea că onorariul în cuantum de 330,80 lei potrivit notei de evaluare depuse la doar nu a fost încuviinţat şi urmează a fi transferat către noul expert desemnat.

  • Sedinta din data de 07.03.2011 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amână cauza

    - emiterea unei adrese către expert Mircea Chirvase cu solicitarea să răspundă la următoarele obiecţiuni formulate de reclamantă: 1. Să precizeze modalitatea tehnică de specialitate prin care a constatat lipsa de umezeală pe pereţii de baie care să provină din infiltraţii de la baia aflată la etajul superior aferentă apartamentului nr. 16; 2. Dacă în afara procesului – verbal de constatare întocmit de SC Clean Speed SRL, întocmit la solicitarea pârâtului, a luat în calcul şi alte proceduri care să conducă la convingerea că infiltraţiile nu provin de la baia aflată la etajul superior, cu indicarea acestora în caz afirmativ; 3. Ce aparatură tehnică de specialitate a folosit pentru a ajunge la concluzia că umezeala se datorează condensului şi nu culpei pârâtului; 4. Să precizeze ce materiale au fost folosite pentru izolarea peretelui exterior al băii la momentul efectuării constatării şi ce materiale ar fi trebuit folosite în mod corespunzător pentru a nu produce condensul la care s-a făcut referire în raportul de expertiză întocmit; 5. Să precizeze expertul dacă a făcut verificări similare şi la alte băi din vecinătate, având acelaşi mod de izolaţie şi dacă a mai constatat acest fenomen de condens; 6. să precizeze dacă în afara procedurii de vizualizare a folosit şi alte aparate pentru verificarea conductelor de apă rece, caldă, conductele de încălzire tur-retur, cameră video la conductele de scurgere, cu precizarea seriei, numărului certificatului de omologare a acestor aparate.

  • Sedinta din data de 24.01.2011 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amână cauza

    - amână cauza având în vedere lipsa de apărare a reclamantei şi pentru a da părţilor posibilitatea să studieze conţinutul răspunsului la obiecţiuni formulat de expert; - prorogă pentru următorul termen de judecată încuviinţarea onorariului pentru expertiză.

  • Sedinta din data de 22.11.2010 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amână cauza

    amana judecarea cauzei pt.24.01.2011, ora 10,15 revenirea cu adresă către expert Chirvase Mircea Dumitru căruia i se va solicita să indice pe care se bazează concluziile sale din raport, în ce au constat cercetările sale la faţa locului.

  • Sedinta din data de 18.10.2010 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amânat

    amana judecarea cauzei pt. 22.11.2010, ora 10 - admite cererea formulată de apărătoarea aleasă a pârâtului şi dispune amânarea prezentei cauze pentru a da părţilor posibilitatea să studieze conţinutul raportului de expertiză; - pune în vedere părţilor că au posibilitatea să formuleze obiecţiuni la raportul de expertiză întocmit pe care să le înainteze cu cel puţin 5 zile anterior următorului termen de judecată. - prorogă la termenul următor de judecată încuviinţarea onorariului pentru expertiză.

  • Sedinta din data de 13.09.2010 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amânat

    amana judecarea cauzei pt. 18.10.2010 - revenirea cu adresă către dl. expert Chirvase Mircea Dumitru, căruia i se va aduce la cunoştinţă împrejurarea că reclamanta a făcut dovada achitării avansului pentru expertiză în cuantum de 350 lei şi i se va solicita ca până la următorul termen să procedeze la înaintarea notei de evaluare şi a raportului de expertiză, cu respectarea formalităţii multiplului exemplar.

  • Sedinta din data de 21.06.2010 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amânat

    - încuviinţează pentru pârât proba cu declaraţia unui martor şi pune în vedere acestuia, prin mandatar, ca în termen de 5 zile să depună lista cu numele şi adresa martorului, sub sancţiunea decăderii din probă; - încuviinţează proba cu efectuarea unei expertize în construcţii având ca obiective: identificarea defecţiunilor şi a proprietarului responsabil de remedierea acestora; - numeşte expert în cauză pe d-ul Chirvase Mircea Dumitru şi dispune emiterea unei adrese către acesta pentru a-i solicita să efectueze expertiza în cauză potrivit obiectivelor comunicate; - pune în vedere reclamantei ca până la termenul următor de judecată să facă dovada achitării avansului pentru expertiză în cuantum de 350 lei; - emiterea unei adrese către Biroul local de expertize tehnice şi judiciare din cadrul Tribunalului Mureş, care va fi încunoştinţat de această împrejurare; - prorogă pentru termenul următor de judecată pronunţarea asupra modalităţii de administrare a interogatoriului pârâtului.

  • Sedinta din data de 31.05.2010 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amânat

    - încuviinţează pentru reclamantă proba cu declaraţia martorei Morariu Liliana şi pune în vedere reclamantei să prezinte martora la următorul termen de judecată, fără citare, în vederea audierii; - încuviinţează pentru reclamantă proba cu interogatoriul pârâtului K**** K***** şi dispune citarea acestuia cu menţiunea „personal la interogatoriu”; - pune în vedere reclamantei, prin reprezentant, să formuleze punctele de întrebare pe care înţelege să le adreseze pârâtului cu ocazia administrării probei cu interogatoriul acestuia; - prorogă încuviinţarea probei cu efectuarea unei expertize în instalaţii cât şi desemnarea expertului, după identificarea celor autorizaţi în acest domeniu; - pune în vedere reclamatei să înainteze la dosar dovezi ale sesizărilor făcute diverselor instituţii cu privire la situaţia pe care susţine că a creat-o pârâtul.

  • Sedinta din data de 19.04.2010 la ora 08:30

    Complet: C.10 - civil
  • Amânat

    - fixează taxa judiciară de timbru aferentă acţiunii în valoare de 59 lei şi timbru judiciar în sumă de 1,5 lei; - pune în vedere reclamantei ca până la următorul termen de judecată să facă dovada achitării acestor sume, în sensul arătat;

Flux dosar


Actualizare GRPD