Dosar 1483/240/2009 din 29.12.2009

vătămarea corporală din culpă (art. 184 C.p.)


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 1483/240/2009
Data dosar:
29.12.2009
Instanta:
Judecătoria Hațeg
Departament:
PENAL
Obiect:
vătămarea corporală din culpă (art. 184 C.p.)
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 01.02.2011 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Soluţionare

    CONDAMNĂ PE INCULPAT LA : - 4 LUNI ÎNCHISOARE CU SUSPENDARE CU 74, 76 C.P. - RESPINGE EXCEPŢIA TARDIVITĂŢII CONSTITUIRII DE PARTE CIVILĂ. ADMITE, ÎN PARTE, CEREREA DE DESPĂGUBIRI : - OBLIGĂ INCULPATUL LA : - 63 LEI DAUNE MATERIALE - 15.000 LEI DAUNE MORALE CU RECURS.

    Hotarare 17/2011 din 01.02.2011
  • Sedinta din data de 25.01.2011 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Amână cauza

    AMÂNATĂ PRONUNŢAREA LA : 01.02.2011

  • Sedinta din data de 18.01.2011 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Amână cauza

    AMÂNATĂ PRONUNŢAREA LA : 25.01.2011

  • Sedinta din data de 11.01.2011 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Amână cauza

    AMÂNATĂ PRONUNŢAREA LA 18.01.2010

  • Sedinta din data de 16.11.2010 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Amână cauza

    Având în vedere cererile formulate, Se va efectua adresă către IPJ Hunedoara – Serviciul Cazier Judiciar pentru a ne comunica o fişe de cazier a inculpatului. Prorogă pronunţarea pe excepţia invocată de reprezentantul grantei, pentru următorul termen de judecată. Amână cauza, termen pentru când se va cita partea civilă S******* J******* D* U****** D***.

  • Sedinta din data de 19.10.2010 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Amânat

    Având în vedere faptul cererile formulate de reprezentanţii părţilor, Se va cita cauză Oficina Espanola de Aseguradores de Automoviles în calitate de garant, la sediul mandatarului său din România Biroul Asigurătorilor din România – Bucureşti, str. Vasile Lascăr nr.40-40 bis, etaj 6, sector 2. Pune în vedere inculpatului prin apărătorul ales să prezinte martora la următorul termen de judecată în vederea audierii, sub sancţiunea decăderii din probă. Amână cauza, termen pentru când se va cita partea civilă S******* J******* D* U****** D*** şi garantul.

  • Sedinta din data de 21.09.2010 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Amânat

    Având în vedere faptul cererile formulate de reprezentanţii părţilor, Introduce în cauză asiguratorul BAAR – Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România şi i se vor comunica înscrisurile solicitate. Încuviinţează proba cu înscrisurile depuse la dosar, precum şi proba testimonială cu martorii Opriş Mariana şi Suciu Iozefa propuse de către partea civilă şi care vor fi citate pentru următorul termen de judecată la adresele indicate. Pune în vedere reprezentantului inculpatului să depună la dosar în 3 zile adresa martorei Muntean Mia, pentru a fi legal citată. Amână cauza, termen pentru când se va cita partea civilă S******* J******* D* U****** D*** şi asiguratorul.

  • Sedinta din data de 15.06.2010 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Amânat

    Având în vedere faptul că, cadrul procesual nu a fost corect stabilit întrucât nu a fost citat în cauză şi asiguratorul, Introduce în cauză asiguratorul Garanta Asigurări SA, în calitate de asigurator de răspundere civilă, urmând a fi citată la adresa indicată în dosar la fila 41. Încuviinţează xerocopierea expertizei medico-legale. Prorogă pentru următorul termen de judecată punerea în discuţie a probatoriului. Amână cauza, termen pentru când se va cita partea civilă S******* J******* D* U****** D*** şi asiguratorul. În baza art. 111 alin.6 sin OUG 195/2002 republicată prelungeşte dreptul de circulaţie al inculpatului, până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti.

  • Sedinta din data de 18.05.2010 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Amânat

    Având în vedere cele de mai sus, Se va efectua adresă către SJML Hunedoara pentru a ne comunica raportul de expertiză medico-legală efectuat în cauză, având în vedere că partea civilă a achitat contravaloarea expertizei medico-legale, în cuantum de 63 lei, cu chitanţa seria HD SPJD nr. 044169din data de 11.05.2010. Pune în vedere reprezentantului inculpatului ca în termen de 5 zile să depună la dosar Poliţia de Asigurare RCA a inculpatului sau să indice care este firma asiguratoare de răspundere civilă. Prorogă pentru următorul termen de judecată punerea în discuţie a probatoriului. Amână cauza, termen pentru când se va cita partea civilă S******* J******* D* U****** D***. Prelungeşte dreptul de circulaţie al inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile cu începere de la expirarea dovezii cu drept de circulaţie emise anterior.

  • Sedinta din data de 20.04.2010 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Amânat

    Având în vedere cererea formulată de partea vătămată, precum şi adresa emisă de SJML Hunedoara-Deva, Se va efectua adresă către inculpat să se prezinte la SJML Hunedoara pentru a achita contravaloarea expertizei medico-legale, în sumă de 63 lei, iar până la următorul termen de judecată să depună la dosar poliţa de asigurare RCA a autovehiculului pentru a se stabili care este societatea de asigurare-reasigurare din România aflată în colaborare cu societatea de asigurări Spaniolă. Amână cauza, termen pentru când se vor cita partea vătămată şi partea civilă. Prelungeşte dreptul de circulaţie al inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile cu începere de la expirarea dovezii cu drept de circulaţie emise anterior.

  • Sedinta din data de 23.03.2010 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Amânat

    Având în vedere lipsa de procedură cu partea vătămată, precum şi adresa emisă de SJML Hunedoara, Se va efectua adresă către partea vătămată MORARIU MARIANA, la domiciliul indicat de către inculpat pentru a se prezenta la SJML Hunedoara, pentru examinare. Se va repeta adresa către partea civilă S******* J******* D* U****** D***, pentru a ne comunica dacă se mai constituie parte civilă în cauză. Pune în vedere inculpatului să se prezinte la SJML Hunedoara pentru a achita taxa în vederea efectuării expertizei medico-legale, iar până la următorul termen de judecată să depună la dosar poliţa de asigurare RCA a autovehiculului pentru a se stabili care este societatea de asigurare-reasigurare din România aflată în colaborare cu societatea de asigurări Spaniolă. Amână cauza, termen pentru când se va repeta procedura de citare cu partea vătămată la noua adresă indicată şi cu partea civilă. Prelungeşte dreptul de circulaţie al inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile cu începere de la expirarea dovezii cu drept de circulaţie emise anterior.

  • Sedinta din data de 23.02.2010 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Amânat

    Având în vedere cererile de probaţiune formulate de reprezentantul inculpatului, pe care le consideră ca fiind utile soluţionării cauzei, Încuviinţează proba cu expertiza medico-legală, solicitată de reprezentantul inculpatului, sens în care pune în vedere acestuia să depună la dosar în scris obiectivele în vederea efectuării expertizei medico-legale. Încuviinţează proba testimonială cu martora Muntean Mia, propusă de către inculpat şi pe care o va prezenta necitată pentru următorul termen de judecată. Se va efectua adresă către SJML Hunedoara- Deva, prin care se va înainta dosarul în vederea efectuării expertizei medico-legale cu următorul obiectiv : - stabilirea numărului real de îngrijiri medicale ale părţii vătămate M****** M******, cuantumul acesteia urmând a fi suportat de către inculpatul Muntean Ciprian-Petrişor. Se va efectua adresă către partea civilă S******* J******* D* U****** D***, pentru a ne comunica dacă se mai constituie parte civilă în cauză. Pune în vedere inculpatului, ca până la următorul termen de judecată să depună la dosar poliţa de asigurare RCA a autovehicului pentru a se stabili care este sociatatea de asigurare-reasigurare din România aflată în colaborare cu societatea de asigurări Spaniolă. Amână cauza, termen pentru când se va repeta procedura de citare cu partea vătămată şi partea civilă. Prelungeşte dreptul de circulaţie al inculpatului.

  • Sedinta din data de 26.01.2010 la ora 09:00

    Complet: C1 -penale si rechizitoriu
  • Amânat

    Având în vedere cererea formulată de inculpat, Amână cauza, termen pentru când inculpatul îşi va angaja un apărător şi pentru când se va repeta procedura de citare cu părţile. Prelungeşte dreptul de circulaţie al inculpatului.

Flux dosar


Actualizare GRPD