Dosar 1495/184/2009 din 01.10.2009

furtul calificat (art. 209 C.p.)


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 1495/184/2009
Data dosar:
01.10.2009
Instanta:
Tribunalul Olt
Departament:
Secţia Penală arestaţi
Obiect:
furtul calificat (art. 209 C.p.)
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Apel

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 24.11.2009 la ora 09:00

    Complet: PA2a
  • Agravarea pedepsei

    În baza art.300/2 C.p.p. rap. la art. 160/b C.p.p. constată legalitatea si temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului P****** P**** D*****, fiul lui Gheorghe şi Florentina, născut la data de 04.02.1985 în Drăgăşani, jud. Vâlcea, domiciliat în comuna Prundeni, sat Călina, jud. Vâlcea, CNP *********4984, în prezent arestat preventiv şi deţinut în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, pe care o menţine în continuare. În baza art.306 C.p.p. amână pronunţarea pe fond la 8 decembrie 2009, pentru ca potrivit dispoz.art.342 alin.2 C.p.p., apărătorul ales al apelantului inculpat P****** P**** D*****, avocat Daiana Militaru, să depună la dosar concluzii scrise. Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică, azi 24 noiembrie 2009 la Tribunalul Olt. Amână pronunţarea la data de 15 decembrie 2009. Pronunţată în şedinţă publică din 8 decembrie 2009. DECIZIE PENALĂ NR.245 DIN 15.12.2009 Admite apelurile Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş şi ale inculpaţilor P****** P**** D*****, B**** M**** şi B**** M***** D**, extinde efectele apelului şi cu privire la inculpata Coşerea Elena Ramona, desfiinţează parţial sentinţa sub aspect penal şi în baza art.86 ind. 2 C.p. dispune suspendarea executării pedepselor sub supraveghere pe o durată de câte 5 ani termen de încercare, din care câte 2 ani pedepsele şi câte 3 ani interval de timp, majorând astfel termenul de încercare pentru pedepsele la care au fost condamnaţi inculpaţii B**** M**** şi B**** M***** D**. Înlătură dispoziţiile sentinţei cu privire la pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prev. de art.64 alin.1 lit. a teza I şi lit. c C.p. aplicate inculpaţilor P****** P**** D*****, B**** M****, B**** M***** D** şi Coşerea Elena Ramona. În baza art.350 aliln.1 C.p.p. menţine măsura arestării preventive a inculpatului P****** P**** D*****, iar în baza art.88 C.p. deduce prevenţia în continuare la zi. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei. Cheltuielile judiciare în apel, din care 100 lei onorariu avocat oficiu pentru inculpatul P****** P**** D***** (avocat Badea Emil) şi 200 lei pentru inculpata Coşerea Elena Ramona (avocat Florea Mioara) ce vor fi avansate din fondul Ministerului Justiţiei în contul Baroului de Avocaţi Olt, rămân în sarcina statului. Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică, azi 15 decembrie 2009.

  • Sedinta din data de 10.11.2009 la ora 09:00

    Complet: PA2a
  • Amânat

    Având în vedere lipsa la acest termen de judecată a apărătorului ales al apelantului inculpat P****** P**** D*****, avocat Daiana Militaru, precum şi faptul că asistenţa juridică a acestui inculpat este obligatorie potrivit art.171 alin.2 C.p.p., amână judecarea cauzei la data de 24 noiembrie 2009. Se vor cita apelantul inculpat P****** P**** D***** (la locul de detenţie, respectiv Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, urmând a fi adus în instanţă la termenul de judecată fixat, potrivit art.314 C.p.p.), intimata inculpată Coşerea Elena Ramona (cu menţiunea de a se prezenta în vederea audierii) şi intimata parte civilă Ş***** G******* N*** B***. În conformitate cu dispoz. art.291 alin.3 C.p.p., apelanţii inculpaţi B**** M**** şi B**** M***** D**, primind termen în cunoştinţă, nu se vor mai cita. Pune în vedere apelanţilor inculpaţi B**** M**** şi B**** M***** D** să se prezinte la termenul de judecată fixat în vederea audierii. Pronunţată în şedinţa publică azi 10 noiembrie 2009, la Tribunalul Olt.

  • Sedinta din data de 27.10.2009 la ora 09:00

    Complet: PA2a
  • Amânat

    Admite cererea de amânare formulată de avocat Stroe Amelia, apărător ales al apelanţilor inculpaţi B**** M**** şi B**** M***** D**, în vederea formulării şi depunerii în scris a motivelor de apel. Admite cererea de amânare formulată de reprezentantului Ministerului Public în vederea completării motivelor de apel formulate de P******** D* P* L**** J********** B*** şi reactualizării fişelor de cazier pentru toţi inculpaţii în cauză. Amână judecarea cauzei la data de 10 noiembrie 2009. Se vor emite adrese către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea - Serviciul Cazier Judiciar - în vederea comunicării fişelor de cazier ale inculpaţilor P****** P**** D*****, B**** M****, B**** M***** D** şi Coşerea Elena Ramona. Se va emite adresă către Judecătoria Drăgăşani - Biroul Executări Penale - în vederea efectuării unui referat cu privire la condamnările anterioare ale inculpaţilor P****** P**** D*****, B**** M**** şi B**** M***** D**. Se vor cita apelantul inculpat P****** P**** D***** (la locul de detenţie, respectiv Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, urmând a fi adus în instanţă la termenul de judecată fixat, potrivit art.314 C.p.p.), intimata inculpată Coşerea Elena Ramona (cu menţiunea de a se prezenta în vederea audierii) şi intimata parte civilă Ş***** G******* N*** B***. În conformitate cu dispoz. art.291 alin.3 C.p.p., apelanţii inculpaţi B**** M**** şi B**** M***** D**, primind termen în cunoştinţă, nu se vor mai cita. Pune în vedere apelanţilor inculpaţi B**** M**** şi B**** M***** D** să se prezinte la termenul de judecată fixat în vederea audierii. Pronunţată în şedinţa publică azi 27 octombrie 2009, la Tribunalul Olt.

  • Sedinta din data de 02.10.2009 la ora 09:00

    Complet: PA2a
  • Încheiere

    În baza art.300/1al.1 şi 3 C.p.p. constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a apelantului-inculpat P****** P**** D*****,in prezent arestat la PMS Craiova şi menţine măsura arestării preventive constatând că temeiurile care au determinat arestarea impun în continuare privarea de libertate. În baza art.192alin.3 C.p.p. corob. cu art.189C.p.p cheltuielile judiciare avansate de stat pe parcursul soluţionării prezentei cauze în cuantum de 150 lei din care 100 lei reprezintă onorariu apărător din oficiu avansat din bugetul Ministerului Justiţiei către Baroul Olt pentru asigurarea asistenţei juridice a apelantului inculpat rămân în sarcina statului. Cu drept de recurs în ceea ce priveşte menţinerea măsurii arestării preventive în termen de 24 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 02.10.2009, ora 12.00, la Tribunalul Olt.

Flux dosar


Actualizare GRPD