Dosar 1672/242/2009 din 17.12.2009

ucidere din culpă (art.178 C.p.)


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 1672/242/2009
Data dosar:
17.12.2009
Instanta:
Judecătoria Huedin
Departament:
Judecatoria Huedin
Obiect:
ucidere din culpă (art.178 C.p.)
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 28.03.2012 la ora 10:00

    Complet: Complet penal minori
  • Încheiere

    ADMITE CEREREA. DISPUNE INVESTIREA CU FORMULĂ EXECUTORIE.

  • Sedinta din data de 07.07.2010 la ora 12:00

    Complet: Urgente Civil 1
  • Soluţionare

    condamnaă inculpatul la pedeapsa de 2 ani închisoare in cond. art.81 Cod penal, termen încercare 4 ani.

  • Sedinta din data de 30.06.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    amana pronuntarea hot.pentru termenul din 07.07.2010

  • Sedinta din data de 23.06.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Civil 1
  • Amânat

    amâna pronuntarea hot. pentru termenul din data de 30.06.2010

  • Sedinta din data de 21.05.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Penal 2 + arestati
  • Amânat

    Încuviinţează cererea de amânare formulată de reprezentanta inculpatului, reprezentantul parchetului şi reprezentanţii părţilor, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune repetarea procedurii de citare a inculpatului cu scrisoare recomandată. Pune în vedere martorilor Brassai Tunde, Goebl Ecaterina şi Chender Darie să se prezinte la termenul următor şi dispune repetarea procedurii de citare cu martorii Vono Brassai Janos, Ficuţ Patricia şi Ficuţ Cristian Teodor

  • Sedinta din data de 16.04.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Penal 2 + arestati
  • Amânat

    Încuviinţează probele testimoniale solicitate de reprezentantul parchetului şi reprezentanţii părţii civile, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune citarea martorilor Ficuţ Patricia, Ficuţ Cristian Teodor şi Vono Brassai Janos şi pune în vedere reprezentantului părţilor civile Brassai să prezinte martora Brassai Tunde şi reprezentantului părţilor civile Horvath să prezinte martorii Goebl Ecaterina şi Chender Darie, toţi martorii urmând a fi audiaţi la termenul următor. Pune în vedere reprezentanţilor părţilor civile să depună la dosar traducerea legalizată a înscrisului depus de inculpat. Citarea inculpatului cu scrisoare recomandată.

  • Sedinta din data de 19.03.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Penal 2 + arestati
  • Amânat

    Încuviinţează cererea de amânare formulată de d-l av. Nicolae Tănăsescu din Baroul Bucureşti, în calitate de apărător al Societăţii de asigurare Polskie Tovarzystwo Ubezpiecten, sens în care acordă un singur termen de judecată în vederea pregătirii de către acesta a apărării pentru partea pe care o reprezintă. Citarea inculpatului cu scrisoare recomandată.

  • Sedinta din data de 19.02.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Penal 2 + arestati
  • Amânat

    Ia act de constituirea de parte civilă formulată în cauză de numitul Horvath Gheorghe şi dispune introducerea în cauză a acestuia în calitate de parte civilă. Încuviinţează cererea de amânare formulată de reprezentantul parchetului şi reprezentanţii părţilor, sens în care acordă un nou termen de judecată şi dispune citarea inculpatului cu copii de pe rechizitoriu şi de pe constituirile de parte civilă. Efectuarea unor adrese către Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România şi S.C. Garanta Asigurări S.A. prin care se va comunica numărul de înmatriculare al autotractorului şi se va aduce la cunoştinţă că celelalte documente pot fi studiate la instanţă sau dacă doresc copii să formuleze cerere şi să achite taxa de timbru.

  • Sedinta din data de 22.01.2010 la ora 10:00

    Complet: Complet Penal 2 + arestati
  • Amânat

    Încuviinţează cererea de amânare formulată de partea civilă H****** Z*****, sens în care acordă un singur termen de judecată în vederea angajării unui apărător şi pregătirii apărării, altă cerere în acest sens urmând a fi respinsă ca abuziv formulată. Comunicarea unei copii de pe rechizitoriu şi de pe constituirile de parte civilă depuse la acest termen la Ministerul Justiţiei pentru a fi traduse în vederea comunicării cu inculpatul în conformitate cu procedura cooperării judiciare internaţionale. Revenirea cu adresă la Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România prin care se vor comunica informaţiile cerute şi se va solicita numirea unui corespondent în România pentru asiguratorul Polskie Tovarzystwo Ubezpiecten SA.

Flux dosar


Actualizare GRPD