Dosar 178/248/2009 din 05.03.2009

violarea de domiciliu (art.192 C.p.) art. 208 C.p.


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 178/248/2009
Data dosar:
05.03.2009
Instanta:
Judecătoria Întorsura Buzăului
Departament:
-
Obiect:
violarea de domiciliu (art.192 C.p.) art. 208 C.p.
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 26.05.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Soluţionare

    În baza art. 192 alin. 1 Cod penal condamna pe inculpata B*** I***** la pedeapsa de 1 an închisoare pentru savârsirea infractiunii de violare de domiciliu. În baza art.11 pct.2 lit.a C.p.p. raprortat la art. 10 lit.c C.p.p. achita pe inculpata B*** I***** pentru savârsirea infractiunii de furt prevazuta de art. 208 alin.1 Cod penal.

  • Sedinta din data de 19.05.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Încheiere

    Amâna pronuntarea la 26 mai 2010. Pronuntata în sedinta publica din 19 mai 2010.

  • Sedinta din data de 12.05.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    Amâna pronuntarea la 19 mai 2010. Pronuntata în sedinta publica din 12 mai 2010.

  • Sedinta din data de 07.04.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    Amâna judecata cauzei la data de 12 mai 2010, data pentru care inculpata, interpretul Deaky Levente, partea vatamata S****** V***** au termen în cunostinta si pentru care se citeaza partea civila Torok Camelia si martorul Hoca Ioan, acesta din urma si cu mandat de aducere la adresa indicata de SPCLEP Turda. Pronuntata în sedinta publica din 7 aprilie 2010.

  • Sedinta din data de 03.03.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    Amâna judecata cauzei la data de 07 aprilie 2010, data pentru care inculpata, interpretul Deaky Levente, partea vatamata S****** V***** au termen în cunostinta si pentru care se citeaza partea civila Torok Camelia si martorul Hoca Ioan, acesta din urma si cu mandat de aducere la adresa indicata în rechizitoriu. Se revine asupra dispozitiei de efectuare a unei adrese catre SPCLEP Turda pentru a se comunica daca s-a schimbat domiciliul martorului Hoca Ioan, având în vedere ca relatiile solicitate s-au depus dupa strigarea cauzei. Pronuntata în sedinta publica din 3 martie 2010.

  • Sedinta din data de 10.02.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    În vederea continuarii cercetarii judecatoresti si a audierii martorului Hoca Ioan, amâna judecata cauzei la data de 03 martie 2010, data pentru care inculpata, dl interpret Deaky Levente si partea vatamata S****** V***** pastreaza termen în cunostinta si se citeaza partea civila Torok Camelia; martorul Hoca Ioan se citeaza cu mandat de aducere la adresa indicata în rechizitoriu. Se emite adresa catre IPJ Covasna pentru a ne comunica un extras de pe cazierul judiciar al inculpatei B*** I*****. Se emite adresa catre SPCLEP Turda pentru a se comunica daca s-a schimbat domiciliul martorului Hoca Ioan.

  • Sedinta din data de 13.01.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    În vederea continuarii cercetarii judecatoresti si a audierii martorilor Hoca Ioan, Marin Ion si Samoila Margareta, amâna judecata cauzei la data de 10 februarie 2010, data pentru care inculpata si dl interpret Deaky Levente pastreaza termen în cunostinta si se citeaza partea vatamata S****** V*****, partea civila Torok Camelia; martorii Marin Ion, Samoila Margareta si Hoca Ioan se citeaza cu mandate de aducere la adresele indicate în rechizitoriu. Se emite adresa catre Judecatoria Tg. Secuiesc – Biroul de Executari Penale pentru a ne comunica sentinta penala nr.185/27.06.2006 a acestei instantei, cu mentiunea ramânerii definitive.

  • Sedinta din data de 02.12.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    În vederea continuarii cercetarii judecatoresti, a administrarii probelor, amâna judecata cauzei la data de 13 ianuarie 2010, data pentru care inculpata si dl interpret Deaky Levente pastreaza termen în cunostinta si se citeaza partea vatamata S****** V*****, partea civila Torok Camelia, martorii Marin Ion, Samoila Margareta, Marin Vasile, Hoca Ioan, Bodi Jeno si Bodi Gyongyver; martorii Incze Attila si Kalanyos Atila se citeaza cu mandate de aducere la adresele indicate în rechizitoriu, iar pentru martorul Incze Atila se emite mandat de aducere catre Politia Mun. Sf. Gheorghe.

  • Sedinta din data de 04.11.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    În vederea continuarii cercetarii judecatoresti, a administrarii probelor, amâna judecata cauzei la data de 02 decemebrie 2009, data pentru care inculpata si dl interpret Deaky Levente pastreaza termen în cunostinta si se citeaza partea vatamata S****** V*****, partea civila Torok Camelia; martorii Raducan Lenuta, Vasarhelyi Gerencz, Incze Attila, Farcas Ildiko, Kalanyos Atila, Marin Gabriela, Iancu Ioan se citeaza cu mandate de aducere, urmând ca dupa audierea acestora sa fie citati si ceilalti martori, respectiv Marin Ioan, Samoila Margareta, Marin Vasile, Hoca Ioan, Bodi Jeno si Bodi Gyongyver.

  • Sedinta din data de 07.10.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    În vederea continuarii cercetarii judecatoresti, a administrarii probelor, admite cererea în probatiune cu martorii Raducan Lenuta, Vasarhelyi Gerencz, Incze Attila, Farcas Ildiko, Kalanyos Atila, Marin Gabriela, Iancu Ioan, Marin Ioan, Samoila Margareta, Marin Vasile si Hoca Ioan formulata de reprezentata Ministerului Public; admite cererea în probatiune cu martorii Bodi Jeno si Bodi Gyongyver formulata de inculpata B*** I***** prin aparatoarea sa. Amâna judecata cauzei la data de 04 noiembrie 2009, data pentru care inculpata si dl interpret Deaky Levente pastreaza termen în cunostinta; se citeaza partea vatamata S****** V*****, partea civila Torok Camelia si martorii Raducan Lenuta, Vasarhelyi Gerencz, Incze Attila, Farcas Ildiko, Kalanyos Atila, Marin Gabriela, Iancu Ioan, urmând ca pentru termenul de judecata viiotr sa fie citati ceilalti martori, respectiv Marin Ioan, Samoila Margareta, Marin Vasile, Hoca Ioan, Bodi Jeno si Bodi Gyongyver.

  • Sedinta din data de 09.09.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    În temeiul art.6 pct.1 din CEDO constata ca dreptul la un proces echitabil si dreptul a de a fi judecat de o instanta independenta si impartiala constituie principii fundamentale pe care o instanta trebuie sa le aplice cu prioritate, în orice litigiu, indiferent de modul în care puterea legislativa sau executiva întelege sa organizeze sistemul judiciar sau sa aloce resurse pentru functionarea puterii judecatoresti; Vazând ca prin proiectul legii unice a salarizarii personalului platit din fonduri publice se stabileste o remuneratie a judecatorilor de natura a conduce la stirbirea independentei acestora si orice încercare a judecatorilor de a convinge puterea executiva de acest pericol a esuat; Consecvent Hotarârii Adunarii Generale a judecatorilor din cadrul Curtii de Apel Brasov din 01.09.2009 si în solidaritate cu ceilalti judecatori care împartasesc aceeasi opinie, constata ca se impune adoptarea unei forme de protest major, în solidaritate cu întreg corpul judecatoresc, sub forma restrângerii activitatii si amânarii judecarii tuturor cauzelor, cu exceptia celor privind masurile preventive, plasamentul minorilor si a celor vizând suspendarile provizorii. Cum prezenta cauza nu se încadreaza în rândul exceptiilor de mai sus si vazând lipsa interpretului si a aparatoarei inculpatei, urmeaza a se amâna judecata la un nou termen, amâna judecata cauzei la data de 07 octombrie 2009, data pentru care se citeaza partea vatamata S****** V***** si partea civila Torok Camelia, inculpata pastrând termen în cunostinta. Se emite adresa catre dl interpret Deaky Levente pentru a se prezenta în instanta la termenul de judecata viitor, în vederea asigurarii inculpatei B*** I***** a dreptului la aparare. Se emite adresa catre Bariul de Avocati Covasna pentru a i se pune în vedere d-nei av. Coman Elena Diana sa se prezinte în instanta la urmatorul termen de judecata în vederea asigurarii inculpatei a dreptului la aparare.

  • Sedinta din data de 24.06.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    În vederea respectarii dreptului la aparare si a exercitarii efective a acestuia, admite cererea formulata de reprezentanta Ministerului Public si amâna judecarea cauzei la data de 09 septembrie 2009, data pentru care se citeaza partile vatamate, inculpata pastrând termen în cunostinta. Desemneaza ca interpret pentru asigurarea traducerii pe dl Deaky Levente, sens în care se emite adresa catre dl interpret Deaky Levente pentru a se prezenta în instanta la termenul de judecata viitor, în vederea asigurarii inculpatei B*** I***** unui drept la aparare efectiv.

  • Sedinta din data de 27.05.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    Vazând lipsa interpretului, dispozitiile art.8 C.proc.pen. în acord cu art.6 din C.E.D.O. si în vederea respectarii principiului continuitatii, admite cererea formulata de reprezentanta Ministerului Public si amâna judecarea cauzei la data de 24 iunie 2009, data pentru care se citeaza partile vatamate si interpretul Kerekes Laszlo, inculpata pastrând termen în cunostinta. Se revine cu adresa catre dl interpret Kerekes Laszlo pentru a se prezenta în instanta la termenul de judecata viitor, în vederea asigurarii inculpatei B*** I***** un drept la aparare efectiv. Se emite adresa catre Grefa Tribunalului Covasna pentru a ne comunica o lista cu interpreti pentru limba maghiara pentru asigurarea unui drept la aparare efectiv inculpatei B*** I*****.

  • Sedinta din data de 29.04.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    Vazând lipsa interpretului, dispozitiile art.8 C.proc.pen. în acord cu art.6 din C.E.D.O. si în vederea asigurarii unui drept la aparare efectiv, admite cererea formulata de reprezentanta Ministerului Public si amâna judecarea cauzei la data de 27 mai 2009, data pentru care se citeaza partile vatamate si interpretul Kerekes Laszlo, inculpata pastrând termen în cunostinta. Se emite adresa catre dl interpret Kerekes Laszlo pentru a se prezenta în instanta la termenul de judecata viitor, în vederea asigurarii inculpatei B*** I***** un drept la aparare efectiv.

  • Sedinta din data de 25.03.2009 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amână cauza

    Vazând lipsa partilor si cererile formulate de reprezentanta Ministerului Public, admite cererile formulate de reprezentanta Ministerului Public si amâna judecarea cauzei la data de 29 aprilie 2009, data pentru care se citeaza partile si interpretul Kerekes Laszlo, iar pe seama inculpatei se va emite mandat de aducere. Se emite adresa catre Baroul de Avocati Covasna pentru a desemna un aparator din oficiu pe seama inculpatei B*** I*****. Se emite adresa catre dl interpret Kerekes Laszlo pentru a se prezenta în instanta la termenul de judecata viitor, în vederea asigurarii inculpatei B*** I***** un drept la aparare efectiv.

Flux dosar


Actualizare GRPD