Dosar 2163/304/2009 din 03.12.2009

obligaţie de a face şi uzucapiune


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 2163/304/2009
Data dosar:
03.12.2009
Instanta:
Judecătoria Segarcea
Departament:
Segarcea
Obiect:
obligaţie de a face şi uzucapiune
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 11.10.2011 la ora 08:30

    Complet: C2
  • Constată perimată cererea

    Admite excepţia perimării. Constată perimată acţiunea.

  • Sedinta din data de 29.06.2010 la ora 08:30

    Complet: C2
  • Amână cauza

    În baza art. 155 ind. 1 C.pr.civ., suspendă judecarea cauzei

  • Sedinta din data de 15.06.2010 la ora 08:30

    Complet: C2
  • Încheiere

    Amână judecarea pentru a fi achitat integral avansul din onorariul cuvenit expertului Danciu Dănuţ – în specialitatea topografie-cadastru -, cât şi pentru a fi interogaţi pârâţii. Pentru următorul termen, se pune în vedere atât apărătorului reclamanţilor-pârâţi, cât şi pârâtei-reclamante Roncea Constanţa-Gabi să achite diferenţa de onorariu cuvenit expertului desemnat în cauză, în cuantum de 350 lei,sub sancţiunea suspendării judecării cauzei, în conformitate cu prevederile art. 155 ind. 1 C.pr.civ. de asemenea, se va repeta adresa către expertul desemnat - pentru a întocmi şi depune raportul de expertiză - şi, totodată, se vor cita reclamantul-pârât D***** E**** - cu menţiunea de a se prezenta la interogatoriu şi de a achita jumătate din avansul din onorariul cuvenit expertului, sub sancţiunea suspendării judecării cauzei, potrivit art. 155 ind. 1 C.pr.civ. -, pârâtul-reclamant R***** A**** – cu aceeaşi menţiune privind achitarea diferenţei de plată a sumei de 350 lei -, precum şi pârâţii Covrig Dumitru şi Covrig Florea, de asemenea, cu menţiunea de a se prezenta la interogatoriu.

  • Sedinta din data de 18.05.2010 la ora 08:30

    Complet: C2
  • Încheiere

    În baza art. 108 ind. 2 alin. 1 C.pr.civ., dispune sancţionarea cu amendă judiciară în cuantum de 30 lei, a numitei Berceanu Maria. Cu drept de a formula cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la data la care a fost luată măsura amendării. Amână judecarea cauzei pentru a se întocmi şi depune raportul de expertiză în specialitatea topografie-cadastru. Desemnează expert în cauză pe domnul Danciu Dănuţ - specialitatea topografie. Pentru următorul termen se va întocmi adresă către expertul desemnat în cauză, pentru a întocmi şi depune raportul de expertiză. De asemenea, se va întocmi adresă către Biroul Local de Expertize Judiciare Tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul Dolj, pentru a încunoştinţa despre numirea expertului. Fixează avansul din onorariul pentru expert, în cuantum de 700 lei, în sarcina ambelor părţi. De asemenea, se vor cita pârâţii lipsă.

  • Sedinta din data de 27.04.2010 la ora 08:30

    Complet: C2
  • Încheiere

    Încuviinţează administrarea probei cu înscrisuri, a probei testimoniale şi luarea unor interogatorii atât reclamanţilor-pârâţi cât şi pârâţilor-reclamanţi. De asemenea, dispune efectuarea unei expertize tehnice în specialitatea topografie - sens în care se va întocmi adresă către B.L.E.T.C. de pe lângă Tribunalul Dolj , pentru a comunica o listă cu experţi în acerastă specialitate. Amână judecarea cauzei în vederea administrării acestor probe. Pentru următorul termen se vor cita martorii Stroe Constantin şi Iordache Gheorghe şi i se pune în vedere pârâtei-reclamante Roncea Constanţa-Gabi să depună la dosar lista cuprinzând numele şi adresele celor doi martori încuviiinţaţi - aceştia urmând a fi citaţi după ce vor fi indicaţi -, şi, de asemenea, să se prezinte pentru a fi interogată. Totodată, i se pune în vedere reclamantei-pârâte C******* V******** să se prezinte pentru a fi interogată, în timp ce reclamantul-pârât D***** E****, pârâtul-reclamant R***** A**** şi pârâţii lipsă vor fi citaţi cu menţiunea de a se prezenta la interogatoriu. Se pune în vedere pârâtului Covrig Ilie să se prezinte pentru a fi interogat. Se va întocmi adresă către Judecătoria Craiova, pentru a înainta dosarul nr. 9553/1994, pentru observare.

  • Sedinta din data de 06.04.2010 la ora 08:30

    Complet: C2
  • Încheiere

    Amână judecarea cauzei având în vedere atât lipsa de procedură cu pârâţii Comuna Calopăr - prin Primarul localităţii, Covrig Dumitru, Covrig Florea şi Covrig Ilie, cât şi pentru a da posibilitatea pârâţilor-reclamanţi să studieze întâmpinarea la cererea reconvenţională. Pentru următorul termen se vor cita pârâţii anterior menţionaţi.

  • Sedinta din data de 23.03.2010 la ora 08:30

    Complet: C2
  • Încheiere

    Se va concepta şi cita în cauză, în calitate de pârâte, comuna Calopăr - prin primarul localităţii şi cele trei persoane nominalizate în precizarea depusă la dosar, şi anume: Covrig Dumitru, Covrig Florea şi Covrig Ilie. Amână judecarea cauzei pentru a da posibilitatea reclamanţilor să studieze precizarea cererii reconvenţionale, depuse la acest termen de judecată. Pentru următorul termen se pune în vedere apărătorul pârâţilor-reclamanţi să depună la dosar, în copie, 4 exemplare, atât după cererea reconvenţională cât şi după precizarea acesteia, pentru a fi comunicate celor 4 pârâţi introduşi în cauză.

  • Sedinta din data de 02.03.2010 la ora 08:30

    Complet: C2
  • Încheiere

    Amână judecarea cauzei pentru a da posibilitatea pârâtei să timbreze cererea reconvenţională. Pentru următorul se va concepta prenumele corect al pârâtei, acela de R***** C*************** şi i se pune în vedere acesteia să achite taxa de timbru în cuantum de 622 lei şi să depună timbru judiciar în valoare de 3 lei - sub sancţiunea anulării cererii ca fiind netimbrată -, precum şi pentru ca reclamanţii să precizeze în scris acţiunea.

  • Sedinta din data de 16.02.2010 la ora 08:30

    Complet: C2
  • Încheiere

    Amână judecarea cauzei pentru a da posibilitatea reclamantei să studieze întâmpinarea depusă la acest termen. Pentru următorul termen se va cita reclamantul D***** E****.

  • Sedinta din data de 02.02.2010 la ora 08:30

    Complet: C2
  • Încheiere

    Amână judecarea cauzei pentru a da posibilitatea pârâtei Roncea Gabriela să-şi angajeze apărător. Pentru următorul termen, i se pune în vedere reclamantei prezente să achite taxa de timbru în cuantum de 8 lei şi să depună timbru judiciar în valaore de 3 lei - sub sancţiunea anulăprii acţiunii ca fiind netimbrată - şi se vor cita părţile lipsă, reclamantul cu aceeaşi menţiunea a timbrării.

Flux dosar


Actualizare GRPD