Dosar 2532/329/2009 din 30.09.2009

sechestru judiciar


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 2532/329/2009
Data dosar:
30.09.2009
Instanta:
Judecătoria Turnu Măgurele
Departament:
Sectie fond
Obiect:
sechestru judiciar
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 15.09.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Perimat

    Admite excepţia de perimare a cererii de chemare în judecată. Constată din oficiu perimată acţiunea comercială privind instituirea sechestrului judiciar asupra tuturor mijloacelor fixe şi mobile, echipamente, elemente de decoraţiune (fixe şi detaşabile) cât şi asupra mărfurilor, aflate în imobilul „Platforma de fabricaţie” din Turnu Măgurele, strada Libertăţii, nr.209, judeţul Teleorman, proprietatea debitoarelor S.C KHAMSIN SRL şi S.C. CARGO STEEL S.RL. şi numirea creditoarei S.C. CREDIT EUROPE LEASING INF S.A ca administrator de sechestru, cerere formulată de creditoarea S.C. CREDIT EUROPE LEASING INF S.A. , în contradictoriu cu debitoarele . Cu recurs în 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 15 septembrie 2010.

  • Sedinta din data de 13.01.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Suspendat

    În temeiul dispoziţiilor art.155 indice 1 cod procedură civilă, suspendă judecata cererii privind instituirea sechestrului judiciar asupra tuturor mijloacelor fixe şi mobile, echipamente, elemente de decoraţiune (fixe şi detaşabile) cât şi asupra mărfurilor, aflate în imobilul „Platforma de fabricaţie” din Turnu Măgurele, strada Libertăţii, nr.209, judeţul Teleorman, proprietatea debitoarelor S.C KHAMSIN SRL cu sediul în Constanţa, strada Celulozei, nr.7, C.1, judeţul Constanţa şi S.C. CARGO STEEL S.RL. cu sediul indicat în Deva, Bulevardul 22 Decembrie, bloc 13, sc.B, et.3, ap.40, judeţul Hunedoara, şi numirea creditoarei S.C. CREDIT EUROPE LEASING INF S.A ca administrator de sechestru, cerere formulată de creditoarea S.C. CREDIT EUROPE LEASING INF S.A. cu sediul în Bucureşti, Bulevardul Timişoara, nr.26 Z Anchor Plaza, Corp A, Birou 7 A01, et.7,sector 6 în contradictoriu cu debitoarele. Pune în vedere creditoarei să-şi îndeplinească obligaţia prevăzută de art.112 alin.1 cod procedură civilă şi să indice sediul debitoarei S.C. CARGO STEEL S.RL întrucât s-a constatat că sediul indicat în cererea de chemare în judecată nu este sediul părţii chemate în judecată iar desfăşurarea normală a procesului a fost împiedicată din vina creditoarei, instanţa acordând 5 termene de judecată pentru lipsă de procedură. Cu recurs cât timp durează suspendarea cursului judecării procesului. Pronunţată în şedinţă publică azi, 13 ianuarie 2010.

  • Sedinta din data de 16.12.2009 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Amână cauza la data de 13 ianuarie 2010 pentru lipsă de procedură cu debitoarea SC CARGO STEEL SRL. Se va reveni cu adresă la creditoare să comunice dacă mai stăruie în acţiune şi în caz afirmativ să indice sediul social actual al debitoarei ,iar în situaţia în care sunt în imposibilitate de a comunica noul sediu, să îndeplinească procedura de citare cu debitoarea,prin publicitate, într-un ziar mai răspândit, urmând a face dovada în acest sens. Se citează creditoarea şi debitoarea SC CARGO STEEL SRL- prin publicitate şi prin afişare la ultimul sediu cunoscut şi la uşa instanţei ,debitoarea SC KHAMSIN SRL are termenul în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 16 decembrie 2009.

  • Sedinta din data de 02.12.2009 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Amână cauza la data de 16 decembrie 2009 pentru lipsă de procedură cu debitoarea SC CARGO STEEL SRL. Se va solicita, prin adresă, creditoarei să comunice dacă mai stăruie în acţiune şi, în caz afirmativ, să indice sediul social actual, al debitoarei, cu dovadă de la registrul comerţului, sub sancţiunea prevăzută de lege, întrucât citaţia a fost restituită cu menţiunea că petenta citată şi-a schimbat sediul, creditoarea deşi a fost citată cu aceste menţiuni,nu a indicat noul sediul actual al debitoarei şi nici nu a comunicat instanţei că ar fi depus diligenţe în acest sens , cauza suferind mai multe amânări care au dus la tergiversarea soluţionării acesteia. Se citează creditoarea şi debitoarea SC CARGO STEEL SRL ,debitoarea SC KHAMSIN SRL are termenul în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 2 decembrie 2009.

  • Sedinta din data de 18.11.2009 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Amână cauza la data de 2 decembrie 2009 pentru lipsă de procedură cu debitoarea SC CARGO STEEL SRL, termen pentru când se vor cita debitoarea lipsă iar creditoarea cu menţiunea de a indica sediul social al debitoarei SC CARGO STEEL SRL, întrucât citaţia a fost restituită cu menţiunea că petenta citată şi-a schimbat sediul. Debitoarea SC KHAMSIN SRL are termenul în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 18 noiembrie 2009.

  • Sedinta din data de 28.10.2009 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Pentru lipsă de procedură cu debitoarea SC CARGO STEEL SRL, amână cauza la data de 18 noiembrie 2009 pentru când se vor cita debitoarea lipsă iar creditoarea cu menţiunea de a indica sediul social al debitoarei SC CARGO STEEL SRL, întrucât citaţia a fost restituită cu menţiunea că petenta citată şi-a schimbat sediul. Debitoarea SC KHAMSIN SRL are termenul în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 28 octombrie 2009.

  • Sedinta din data de 14.10.2009 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Pentru lipsa de apărare a debitoarei SC KHAMSIN SRL, amână cauza la data de 28 octombrie 2009, pentru când se citează părţile.

  • Sedinta din data de 06.10.2009 la ora 8:30

    Complet: Complet camera de consiliu 6
  • Încheiere

    Respinge ca nefondată cererea de recuzare a judecătoarei Neagu Floarea formulată de creditoarea SC CREDIT EUROPE LEASING IFN SA.Cu recurs odată cu fondul.Dată în camera de consiliu.Pronunţată azi, 6 octombrie 2009 în şedinţă publică.

Flux dosar


Actualizare GRPD