Dosar 2740/329/2009 din 29.10.2009

pretenţii


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 2740/329/2009
Data dosar:
29.10.2009
Instanta:
Judecătoria Turnu Măgurele
Departament:
Sectie fond
Obiect:
pretenţii
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 15.10.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Admis fond în parte

    Admite în parte acţiunea civilă în pretenţii formulată de reclamantul L****** I*** domiciliat în Turnu Măgurele,strada G-ral David Praporgscu,nr.75,judeţul Teleorman împotriva pârâtei SC"EURO UNION"SRL cu sediul în Turnu Măgurele,strada Mihai Bravu,bloc G 3,ap.23,judeţul Teleorman. Obligă pe pârâtă să plătească reclamantului suma de 1091,02 lei reprezentând contravaloarea lucrărilor de reparaţii la spaţiul comecial situat în Turnu Măgurele, strada General Praporgescu,nr.75, judeţul Teleorman. Respinge ca nefondate capatele de cerere privind contravaloarea chiriei, contravaloarea lipsei de folosinţă a curţii şi contravaloarea energiei electrice. Obligă pe pârâta SC"EURO UNION"SRL să plătească reclamantului L****** I*** suma de 1700,72 lei cheltuieli de judecată, după compensare. Cu drept de recurs în 15 zile libere de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 15 octombrie 2010.

  • Sedinta din data de 08.10.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Încheiere

    Amână pronunţarea la data de 15 octombrie 2010. Pronunţată în şedinţă publică azi,8 octombrie 2010.

  • Sedinta din data de 24.09.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite cererea formulată de apărătorul reclamantului referitoare la acordarea unui termen de judecată pentru imposibilitatea de prezentare , având în vedere că la acest termen nu se poate prezenta fiind plecat la Curtea de Apel Bucureşti. Amână judecarea cauzei la data de 8 octombrie 2010, complet nr.9 comercial, pentru lipsa de apărare a reclamantului. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa părţilor. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 24 septembrie 2010.

  • Sedinta din data de 10.09.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite cererea formulată în cauză de expert contabil Lia Mirela-Gabriela privind efectuarea corectă a plăţii onorariului de expert . Admite cererea apărătorilor părţilor prin care au solicitat termen pentru a lua la cunoştinţă de conţinutul raportului contabil suplimentar . Amână judecarea cauzei la data de 24 septembrie 2010, complet nr.9 comercial, pentru efectuarea corectă a plăţii onorariului expertului contabil şi pentru ca apărătorii părţilor să ia lua la cunoştinţă conţinutul raportului contabil suplimentar . Termenul de judecată este dat în cunoştinţa reclamantului şi apărătorilor părţilor şi pentru când se va emite adresă către CEC Turnu Măgurele ca suma de 500 lei reprezentând onorariu expert , achitată reclamant prin chitanţa seria TTD nr.3715132 să fie virată în mod corect în contul Biroului de Expertiză Teleorman întrucât suma a fost plătită în alt cont,urmând a se extrage filele 127-128 din dosar care reprezintă originalul chitanţei seria TTD nr.3715132 şi a se înlocui cu copie xerox. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 10 septembrie 2010.

  • Sedinta din data de 02.07.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite obiecţiunile formulate în cauză de reclamant faţă de raportul de expertiză contabilă întocmit în cauză de expert Lia Mirela-Gabriela. Admite cererea formulată de apărătorul reclamantului ca noul termen de judecată să nu fie acordat în luna iulie 2010 întrucât urmează să plece în concediu legal de odihnă. Amână judecarea cauzei la data de 10 septembrie 2010, complet nr.9 comercial, pentru ca expert Lia Mirela-Gabriela să răspundă la obiecţiunile formulate în cauză de reclamant faţă de raportul de expertiză contabilă pe care aceasta l-a întocmit în cauză . Termenul de judecată este dat în cunoştinţa reclamantului şi apărătorilor părţilor şi pentru când se va emite adresă la expert contabil Lia Mirela-Gabriela cu un exemplar al obiecţiunilor formulate de reclamant. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 2 iulie 2010.

  • Sedinta din data de 18.06.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite cererea formulată de apărătorul societăţii pârâte referitoare la acordarea unui termen de judecată pentru a lua la cunoştinţă obiecţiunile formulate de reclamant faţă de raportul de expertiză contabilă întocmit în cauză de expert Lia Mirela-Gabriela. Amână judecarea cauzei la data de 2 iulie 2010, complet nr.9 comercial, pentru ca apărătorul societăţii pârâte să ia la cunoştinţă obiecţiunile formulate de reclamant faţă de raportul de expertiză contabilă întocmit în cauză de expert Lia Mirela-Gabriela . Termenul de judecată este dat în cunoştinţa apărătorilor părţilor. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 18 iunie 2010.

  • Sedinta din data de 04.06.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite cererile formulată de apărătorii societăţii pârâte şi reclamant referitoare la acordarea unui termen de judecată pentru imposibilitatea de prezentare a apărătorului reclamantului din motive medicale. Amână judecarea cauzei la data de 18 iunie 2010, complet nr.9 comercial, pentru lipsa de apărare a reclamantului. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa părţilor. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 4 iunie 2010.

  • Sedinta din data de 28.05.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite cererea formulată de apărătorul societăţii pârâte şi reclamant referitoare la acordarea unui termen scurt de judecată pentru a lua la cunoştinţă raportul de expertiză contabilă întocmit în cauză de expert Lia Mirela-Gabriela. Amână judecarea cauzei la data de 4 iunie 2010, complet nr.9 comercial, pentru ca părţile să ia la cunoştinţă de conţinutul raportului de expertiză contabilă. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa reclamantului şi apărătorului societăţii pârâte. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 28 mai 2010.

  • Sedinta din data de 14.05.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite cererea formulată de apărătorul societăţii pârâte referitoare la acordarea unui nou termen de judecată pentru a lua la cunoştinţă raportul de expertiză tehnică întocmit în cauză de expert Horga Vasile-Ionel şi pentru lipsa raportului de expertiză contabilă precum şi cererea formulată de expert Lia Mirela-Gabriela prin care aceasta a solicitat un alt termen de judecată în vederea depunerii raportului de expertiză contabilă ca urmare a nedepunerii onorariului provizoriu în sumă de 500 lei. Amână judecarea cauzei la data de 28 mai 2010, complet nr.9 comercial, pentru lipsa raportului de expertiză contabilă. - se va reveni cu adresă către expert Lia Mirela-Gabriela . - pune în vedere reclamantului,prin apărător să achite onorariul expertului contabil. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa reclamantului, apărătorului acestuia şi apărătorului societăţii pârâte şi pentru când se va reveni cu adresă la expert Lia Mirela-Gabriela, pentru a proceda la efectuarea şi depunerea expertizei contabile . Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 14 mai 2010.

  • Sedinta din data de 23.04.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite cererea formulată de apărătorul societăţii pârâte referitoare la acordarea unui nou termen de judecată pentru lipsa raportului de expertiză contabilă precum şi cererea formulată de expert Lia Mirela-Gabriela prin care aceasta a solicitat un alt termen de judecată întrucât nu a avut timpul necesar întocmirii raportului de expertiză. Amână judecarea cauzei la data de 14 mai 2010, complet nr.9 comercial, pentru lipsa raportului de expertiză contabilă. - se va reveni cu adresă către expert Lia Mirela-Gabriela . - pune în vedere reclamantului,prin apărător să achite onorariul expertului contabil. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa apărătorului reclamantului şi pentru când se va reveni cu adresă la expert Lia Mirela-Gabriela, pentru a proceda la efectuarea şi depunerea expertizei contabile. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 23 aprilie 2010.

  • Sedinta din data de 26.03.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite cererea formulată de apărătorul societăţii pârâte referitoare la acordarea unui nou termen de judecată pentru imposibilitate de prezentare. Amână judecarea cauzei la data de 23 aprilie 2010, complet nr.9 comercial, pentru lipsa de apărare a societăţii pârâte şi pentru lipsa rapoartelor de expertiză. - se va reveni cu adresă către experţii desemnaţi . - pune în vedere reclamantului,prin apărător să achite onorariul expertului contabil. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa apărătorului reclamantului şi pentru când se va reveni cu adresă la experţii Lia Mirela-Gabriela şi Horga Vasile-Ionel, pentru a proceda la efectuarea şi depunerea expertizelor tehnică şi contabilă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 26 martie 2010.

  • Sedinta din data de 12.03.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite cererea formulată de apărătorii părţilor referitoare la numirea expertului contabil şi a acordării unui nou termen de judecată pentru lipsa raportului de expertiză tehnică. Desemnează ca expert contabil în cauză pe Lia Mirela-Gabriela . Amână judecarea cauzei la data de 26 martie 2010, complet nr.9 comercial, în vederea efectuării rapoartelor de expertiză şi pentru când : - se va înştiinţa expertul contabil în vederea efectuării raportului de expertiză ale cărui obiective sunt indicate de reclamant la fila 82 dosar şi prin încheierea din 12 februarie 2010 . - pune în vedere reclamantului,prin apărător să achite onorariul expertului contabil Termenul de judecată este dat în cunoştinţa reclamantului ,apărătorului acestuia şi apărătorului pârâtei şi pentru când se va înştiinţa expert Lia Mirela-Gabriela de numire şi se va reveni cu adresă la expert Horga Vasile-Ionel, pentru a proceda la efectuarea şi depunerea expertizei tehnice; Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 12 martie 2010.

  • Sedinta din data de 26.02.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Încheiere

    Admite cererea formulată de expert tehnic Horga Vasile-Ionel prin care solicită acordarea unui termen de judecată pentru a efectua raportul de expertiză tehnică . Admite cererea apărătorilor părţilor prin care au solicitat termen pentru lipsa relaţiilor solicitate Biroului de expertize Teleorman privind recomandarea a 6 experţi specialitatea contabilitate. Amână judecarea cauzei la data de 12 martie 2010, complet nr.9 comercial, pentru lipsa raportului de expertiză tehnică şi pentru lipsa relaţiilor solicitate Biroului de expertize Teleorman. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa apărătorilor părţilor şi pentru când: - se va reveni cu adresă la expert Horga Vasile-Ionel pentru a proceda la efectuarea şi depunerea expertizei tehnice; - se va reveni cu adresă la Biroul de expertize Teleorman pentru a ne comunica lista cu 6 experţi specialitatea contabilitate. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 26 februarie 2010.

  • Sedinta din data de 12.02.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite cererea formulată de apărătorul reclamantului referitoare la efectuarea unei expertize tehnice în construcţii şi a unei expertize contabile . Desemnează ca expert constructor pe Horga Vasile-Ionel . Fixează onorarii pentru experţi în sumă de câte 500 lei pentru fiecare expert,onorarii care vor fi avansate de reclamant. Amână judecarea cauzei la data de 26 februarie 2010, complet nr.9 comercial, pentru când : - se înştiinţa expertul constructor în vederea efectuării raportului de expertiză ale cărui obiective sunt următoarele: obiectivele indicate de reclamant la fila 82 dosar şi să se stabilească degradarea spaţiului comercial până în luna iulie 2009. - se va solicita Biroului Local de Expertize Teleorman lista cu experţi contabili în vederea efectuării unei expertize contabile prin care să se stabilească lipsa de folosinţă a spaţiului comercial şi lipsa de folosinţă a terenului în suprafaţă de 28 m.p. ,în perioada iulie-septembrie 2009, valoarea costului energiei electrice, să se determine din actele contabile depuse la dosar care este cuantumul chiriei pe care pârâta o datorează reclamantului şi faţă de evidenţele contabile ale pârâtei şi dacă pârâta mai are mărfuri în acest spaţiu . Pune în vedere reclamantului,prin apărător să achite onorariile experţilor. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa reclamantului ,apărătorului acestuia şi apărătorului pârâtei şi pentru când se va înştiinţa expert Horga Vasile-Ionel de numire şi se va emite adresă către Biroul Local de Expertize Teleorman să înainteze lista cu experţi contabili recomandaţi. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 12 februarie 2010.

  • Sedinta din data de 05.02.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite proba cu expertize (contabilă şi construcţii) solicitată de apărătorul reclamantului. Admite cererea formulată de apărătorul reclamantului prin care solicită acordarea unui termen scurt de judecată pentru a formula obiectivele expertizelor, în scris . Amână judecarea cauzei la data de 12 februarie 2010, complet nr.9 comercial, pentru ca apărătorul reclamantului să depună la dosar în termen legal obiectivele expertizelor(contabilă şi construcţii). Termenul de judecată este dat în cunoştinţa reclamantului ,apărătorului acestuia şi apărătorului pârâtei . Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 5 februarie 2010.

  • Sedinta din data de 22.01.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Admite cererea formulată de apărătorul societăţii pârâte prin care solicită acordarea unui nou termen de judecată pentru a lua la cunoştinţă de conţinutul precizărilor reclamantului. Amână judecarea cauzei la data de 5 februarie 2010, complet nr.9 comercial, pentru ca apărătorul societăţii pârâte să ia la cunoştinţă de conţinutul cererii precizatoare. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa reclamantului ,apărătorului acestuia şi apărătorului pârâtei . Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 22 ianuarie 2010.

  • Sedinta din data de 15.01.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Amânat

    Amână judecarea cauzei la data de 22 ianuarie 2010, complet nr.9 comercial, pentru ca reclamantul să precizeze acţiunea referitor la perioadele de timp ,la defalcarea sumelor solicitate şi ce reprezintă acestea. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa reclamantului ,apărătorului acestuia şi apărătorului pârâtei . Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 15 ianuarie 2010.

  • Sedinta din data de 18.12.2009 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Încheiere

    Admite proba cu înscrisuri şi proba cu doi martori solicitată de pârât prin apărător. Amână judecarea cauzei la data de 15 ianuarie 2010, complet nr.9 comercial, pentru audierea martorilor propuşi de pârâtă. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa reclamantului şi apărătorului acestuia şi apărătorului pârâtei pentru când se vor cita martorii propuşi de pârâtă prin apărător, care vor fi indicaţi cu listă în timp util. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 18 decembrie 2009.

  • Sedinta din data de 04.12.2009 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Încheiere

    Admite proba cu expertiză tehnică de specialitate formulată de reclamant prin apărător, Fixează un onorariu de expert provizoriu în sumă de 500 lei, care va fi avansat de către reclamant. Amână, judecarea cauzei la data de 18 decembrie 2009, complet nr.9 comercial. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa reclamantului şi apărătorului acestuia şi pentru când se va cita pârâta şi se va emite adresă la Biroul de Expertize Teleorman, în vederea comunicării listei cu experţi, specialitatea construcţii civile. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 4 decembrie 2009.

  • Sedinta din data de 13.11.2009 la ora 8:30

    Complet: Complet 9 comercial
  • Încheiere

    Admite proba cu înscrisuri şi proba cu doi martori ,solicitate de apărătorul reclamantului. Amână, judecarea cauzei la data de 4 decembrie 2009, complet nr.9 comercial, pentru audierea martorilor propuşi de reclamant prin apărător. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa reclamantului şi apărătorului acestuia şi pentru când se va cita pârâta şi cei doi martori care vor fi indicaţi cu listă în timp util. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 13 noiembrie 2009.

Flux dosar


Actualizare GRPD