Dosar 2775/329/2009 din 04.11.2009

contestaţie la executare


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 2775/329/2009
Data dosar:
04.11.2009
Instanta:
Judecătoria Turnu Măgurele
Departament:
Sectie fond
Obiect:
contestaţie la executare
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 28.04.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Respins contestaţia la executare

    Respinge ca nefondată contestaţia la executare silită formulată de debitoarea SC PANOREA TEXTIL SRL cu sediul în Turnu Măgurele, strada Independenţei, nr.1, judeţul Teleorman, împotriva formelor de executare silită întocmite de executorul judecătoresc Miloş Marius Emil la cererea creditoarei S**** I*****, domiciliată în comuna Segarcea Vale, satul Segarcea Deal, judeţul Teleorman, în contradictoriu cu terţul poprit BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. – Sucursala Teleorman. Se ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată de către creditoare. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 28 aprilie 2010.

  • Sedinta din data de 14.04.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Încuviinţează cererea privind acordarea unui nou termen de judecată formulată de reprezentantul societăţii contestatoare şi de apărătorul creditoarei şi fixează termen la data de 28 aprilie 2010 pentru a li se da posibilitatea să ia cunoştinţă de raportul de expertiză completat, ce le-a fost înmânat astăzi în şedinţă publică, şi a formula, în scris, eventuale obiecţiuni la raport. Se citează terţul poprit, contestatoarea şi creditoarea având termenul în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 14 aprilie 2010 .

  • Sedinta din data de 24.03.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Încuviinţează cererile pentru amânarea cauzei formulate de expertul Frumosu Cosmin şi societatea debitoare. Se revine cu adresă la expert pentru completarea raportului de expertiză, în raport de obiecţiunile formulate de creditoarea S**** I*****, obiecţiuni ce au fost comunicate expertului la termenul anterior. Amână cauza la data de 14 aprilie 2010 pentru completarea raportului de expertiză. Se citează terţul poprit, contestatoarea şi creditoarea având termenul în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 24 martie 2010 .

  • Sedinta din data de 03.03.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Admite cererea formulată de creditoare privind completarea raportului de expertiză contabilă efectuată de expertul Frumosu Cosmin. Se comunică, prin adresă, expertului să completeze raportul de expertiză, în raport de obiecţiunile formulate şi depuse la dosar de apărătorul creditoarei S**** I*****. La adresă se va anexa un exemplar de pe obiecţiuni. Amână cauza la data de 24 martie 2010 pentru completarea raportului de expertiză. Se citează terţul poprit, contestatoarea şi creditoarea având termenul în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 3 martie 2010 .

  • Sedinta din data de 17.02.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Încuviinţează cererea privind acordarea unui nou termen de judecată formulată de reprezentantul societăţii contestatoare şi de apărătorul creditoarei şi fixează termen la data de 3 martie 2010 pentru a li se da posibilitatea să ia cunoştinţă de raportul de expertiză ce le-a fost înmânat astăzi în şedinţă publică şi a formula, în scris, eventuale obiecţiuni la raport. Se citează terţul poprit, contestatoarea şi creditoarea având termenul în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 17 februarie 2010 .

  • Sedinta din data de 03.02.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Se revine cu adresă la expert pentru efectuarea raportului de expertiză. Se va reveni cu adresă la societatea contestatoare să facă dovada achitării onorariul pentru efectuarea expertizei, în termen de 5 zile ,în caz contrar va fi decăzută din probă. Amână cauza la data de 17 februarie 2010, pentru depunerea raportului de expertiză, termen pentru când se citează terţul poprit - BRD GROPUE SOCIETE GENERALE SA- Sucursala Alexandria, celelalte părţi având termen în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 3 februarie 2010 .

  • Sedinta din data de 13.01.2010 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Se revine cu adresă la expert pentru efectuarea raportului de expertiză. Se va face cunoscut societăţii contestatoare să achite onorariul pentru efectuarea expertizei. Amână cauza la data de 3 februarie 2010, pentru depunerea raportului de expertiză, termen pentru când se citează terţul poprit - BRD GROPUE SOCIETE GENERALE SA- Sucursala Alexandria, celelalte părţi având termen în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 13 ianuarie 2010

  • Sedinta din data de 16.12.2009 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Numeşte pe expertul Frumosu Cosmin să efectueze lucrarea admisă în cauză. Se face cunoscut expertului că a fost desemnat să efectueze expertiza de specialitate prin care să stabilească toate drepturile băneşti care îi reveneau creditoarei ,drepturi aferente perioadei începând cu data de 30.05.2008 şi până la reintegrarea în funcţia deţinută anterior de S**** I***** la SC PANOREA TEXTIL S.R.L. Fixează un onorariu estimativ în sumă de 500 lei ce va fi achitat de contestatoare. Se va ataşa la cauza de faţă, dosarul de executare de la biroul executări silite din cadrul instanţei care priveşte pe creditoare şi debitoare. Amână cauza la data de 13 ianuarie 2010, pentru depunerea raportului de expertiză, termen pentru când se citează terţul poprit- BRD GROPUE SOCIETE GENERALE SA- Sucursala Alexandria, celelalte părţi având termen în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 16 decembrie 2009 .

  • Sedinta din data de 02.12.2009 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Încuviinţează probele cu înscrisuri şi expertiză contabilă solicitate de contestatoarea - debitoare şi de creditoare. Amână judecarea cauzei la data de 16 decembrie 2009 pentru când se solicită Biroul Local pentru Expertize Judiciare, Tehnice şi Contabile Teleorman,lista cu experţi contabili în vederea desemnării expertului care să efectueze lucrarea în cauza de faţă. Se citează terţul poprit- BRD GROPUE SOCIETE GENERALE SA- Sucursala Alexandria,cu sediul în Alexandria, strada Confederaţiei, nr.4, judeţul Teleorman (BRD Turnu Măgurele neavând personalitate juridică), celelalte părţi având termenul în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 2 decembrie 2009 .

  • Sedinta din data de 18.11.2009 la ora 8:30

    Complet: Complet 5 comercial
  • Amânat

    Încuviinţează cererile de amânare a cauzei pentru lipsă de apărare formulată de ambele părţi. Se vor cita părţile, contestatoarea cu menţiunea de a indica în termen util terţul poprit pentru a fi introdus în cauză iar creditoarea cu copie după cererea modificatoare. Amână judecarea cauzei la data de 2 decembrie 2009. Pronunţată în şedinţă publică, azi 18 noiembrie 2009 .

Flux dosar


Actualizare GRPD