Dosar 3402/254/2009 din 14.10.2009

alte cereri COMISIE ROGATORIE


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 3402/254/2009
Data dosar:
14.10.2009
Instanta:
Judecătoria Mangalia
Departament:
Civil
Obiect:
alte cereri COMISIE ROGATORIE
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 02.06.2011 la ora 08:30

    Complet: C6
  • Încheiere

    Încheiere 02.06.2011 Constată administrate, prin delegaţie, proba cu expertiza topografică şi proba cu expertiză tehnică imobiliară încuviinţate în dosarul nr. 18526/3/2009 al Tribunalului Bucureşti, Secţia a VI-a Comercială, având ca obiect cererea formulată de reclamanta S* B***** D* T***** P***** T****** S* în contradictoriu cu pârâta S* I******* T***** S**. Cu cale de atac odată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 02.06.2011. Preşedinte

  • Sedinta din data de 12.05.2011 la ora 08:30

    Complet: C6
  • Amână cauza

    DISPUNE: Admite cererea de amânare. Amână judecarea cauzei. Pune în vedere domnului expert Bălan Dumitru să întocmească raportul de expertiză şi să-l depună la dosar cu cel puţin cinci zile înaintea următorului termen de judecată. Stabileşte termen de judecată la data de 02.06.2011. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 12.05.2011.

  • Sedinta din data de 14.04.2011 la ora 08:30

    Complet: C6
  • Amână cauza

    DISPUNE: Admite cererea de amânare. Amână judecarea cauzei. Se va reveni cu adresă către domnul expert Bălan Dumitru pentru a întocmi raportul de expertiză şi a-l depune la dosar cu cel puţin cinci zile înaintea următorului termen de judecată, în adresă urmând a fi precizat şi sediul social al pârâtei. Stabileşte termen de judecată la data de 12.05.2011. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 14.04.2011.

  • Sedinta din data de 24.03.2011 la ora 08:30

    Complet: C6
  • Amână cauza

    DISPUNE: Administrarea probei cu expertiza în specialitatea construcţii având ca obiectiv stabilirea chiriei pentru un teren similar, prin compararea cererii şi a ofertei de pe piaţa liberă, cu menţiunea suplimentară, pentru domnul expert, de a avea în vedere la efectuarea expertizei terenul aferent construcţiilor ce au făcut obiectul contractului de vânzare – cumpărare autentificat sub nr. 24/12.01.2006 de BNP Cătălina Elena Veronica, în raport de documentaţiile depuse de reclamantă, astfel cum a fost identificat de către expertul topograf în suplimentul la raportul de expertiză topografică. Stabileşte onorariu provizoriu pentru efectuarea expertizei încuviinţate, în cuantum de 800 de lei. Se va cita reclamanta cu menţiunea de a achita onorariul provizoriu stabilit, în termen de cinci zile de la pronunţarea prezentei încheieri şi cu menţiunea de a achita diferenţa de onorariu expert pentru expertiza topografică, în cuantum de 500 de lei. Desemnează pentru efectuarea expertizei în specialitatea construcţii, prin tragere la sorţi, pe domnul expert Bălan Dumitru. Se va emite adresă către expertul desemnat în cauză, după achitarea onorariului provizoriu stabilit, pentru a întocmi raportul de expertiză şi a-l depune la dosar cu cel puţin cinci zile înaintea următorului termen de judecată. Se va emite adresă către Biroul Local de experţi Constanţa pentru a aduce la cunoştinţă acestuia despre numirea domnului expert Bălan Dumitru în prezenta cauză. Se va cita pârâta cu menţiunea de a achita diferenţa de onorariu expert pentru expertiza topografică, în cuantum de 500 de lei. Stabileşte termen de judecată la data de 14.04.2011. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 24.03.2011. DISPUNE: Admite cererea de reexaminare formulată de petentul Cucoară Cristian – Constantin. Revine asupra amenzii judiciare în cuantum de 200 de lei aplicate petentului prin încheierea de şedinţă din data de 24.02.2011 şi îl scuteşte pe acesta de plata amenzii. Se va emite adresă către biroul executări civile al Judecătoriei Mangalia pentru încetarea formalităţilor începute în vederea punerii în executare a amenzii. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 24.03.2011.

  • Sedinta din data de 10.03.2011 la ora 08:30

    Complet: C6
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare. Amână judecarea cauzei. Se va comunica părţilor câte un exemplar al suplimentului la raportul de expertiză topografică întocmit de către domnul expert Cucoară Cristian Constantin. Prorogă discutarea cererii de majorare a onorariului provizoriu formulată de domnul expert Cucoară Cristian Constantin până la următorul termen.

  • Sedinta din data de 24.02.2011 la ora 08:30

    Complet: C6
  • Amână cauza

    ÎNCHEIERE/24.02.2011. Amână judecarea cauzei. Aplică domnului expert Cucoară Cristian Constantin o amendă judiciară în cuantum de 200 de lei pentru neîndeplinirea obligaţiei de a depune la dosar suplimentul la raportul de expertiză topografică. Se va comunica persoanei amendate o copie a încheierii pronunţate la acest termen de judecată, cu menţiunea că poate formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Se va emite adresă către Biroul de executări civile din cadrul Judecătoriei Mangalia, cu menţiunea de a îndeplini formalităţile prevăzute de lege necesare punerii în executare a sancţiunii aplicate de instanţă. Se va reveni cu adresă către domnul expert Cucoară Cristian Constantin pentru a întocmi suplimentul la raportul de expertiză topografică solicitat de Tribunalul Bucureşti, având ca obiectiv identificarea terenului aferent construcţiilor ce au făcut obiectul contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 24/12.01.2006 de BNP Cătălina Elena Veronica, în raport de documentaţiile depuse de reclamantă, adresa urmând a purta şi menţiunea pentru domnul expert de a ataşa la lucrarea ce o va întocmi, în atâtea exemplare câte părţi sunt plus un exemplar pentru instanţă, dovezile de înştiinţare a părţilor cu privire la data, locul şi orele la care urmează a culege datele necesare efectuării suplimentului la raportul de expertiză, precum şi menţiunea amendării în cazul nedepunerii la dosar a suplimentului la raportul de expertiză topografică. Prorogă discutarea cererii de majorare a onorariului provizoriu formulată de domnul expert Cucoară Cristian Constantin, după depunerea la dosar a suplimentului la raportul de expertiză topografică şi soluţionarea obiecţiunilor formulate de reclamantă la raportul de expertiză topografică. Stabileşte termen de judecată la data de 10.03.2011. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 24.02.2011.

  • Sedinta din data de 10.02.2011 la ora 08:30

    Complet: C6
  • Amână cauza

    DISPUNE: Amână judecarea cauzei. Se va reveni cu adresă către domnul expert Cucoară Cristian Constantin pentru a întocmi suplimentul la raportul de expertiză topografică solicitat de Tribunalul Bucureşti, având ca obiectiv identificarea terenului aferent construcţiilor ce au făcut obiectul contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 24/12.01.2006 de BNP Cătălina Elena Veronica, în raport de documentaţiile depuse de reclamantă, adresa urmând a purta şi menţiunea pentru domnul expert de a ataşa la lucrarea ce o va întocmi, în atâtea exemplare câte părţi sunt plus un exemplar pentru instanţă, dovezile de înştiinţare a părţilor cu privire la data, locul şi orele la care urmează a culege datele necesare efectuării suplimentului la raportul de expertiză, precum şi menţiunea amendării în cazul nedepunerii la dosar a suplimentului la raportul de expertiză topografică. Prorogă discutarea cererii de majorare a onorariului provizoriu formulată de domnul expert Cucoară Cristian Constantin, după depunerea la dosar a suplimentului la raportul de expertiză topografică şi soluţionarea obiecţiunilor formulate de reclamantă la raportul de expertiză topografică. Stabileşte termen de judecată la data de 24.02.2011. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 10.02.2011.

  • Sedinta din data de 13.01.2011 la ora 08:30

    Complet: C6
  • Amână cauza

    DISPUNE: Amână judecarea cauzei. Se va reveni cu adresă către domnul expert Cucoară Cristian Constantin pentru a întocmi suplimentul la raportul de expertiză topografică solicitat de Tribunalul Bucureşti, având ca obiectiv identificarea terenului aferent construcţiilor ce au făcut obiectul contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 24/12.01.2006 de BNP Cătălina Elena Veronica, în raport de documentaţiile depuse de reclamantă, adresa urmând a purta şi menţiunea pentru domnul expert de a ataşa la lucrarea ce o va întocmi, în atâtea exemplare câte părţi sunt plus un exemplar pentru instanţă, dovezile de înştiinţare a părţilor cu privire la data, locul şi orele la care urmează a culege datele necesare efectuării suplimentului la raportul de expertiză şi, de asemenea, adresa va fi însoţită de copia documentaţiei cadastrale depusă de reclamantă şi ataşată de Tribunalul Bucureşti la prezenta cauză. Prorogă discutarea cererii de majorare a onorariului provizoriu formulată de domnul expert Cucoară Cristian Constantin, după depunerea la dosar a suplimentului la raportul de expertiză topografică şi soluţionarea obiecţiunilor formulate de reclamantă la raportul de expertiză topografică. Stabileşte termen de judecată la data de 10.02.2011. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 13.01.2011.

  • Sedinta din data de 09.12.2010 la ora 9:00

    Complet: C6
  • Amână cauza

    DISPUNE: Amână judecarea cauzei. Se va emite adresă către domnul expert Cucoară Cristian Constantin pentru a întocmi suplimentul la raportul de expertiză topografică solicitat de Tribunalul Bucureşti, având ca obiectiv identificarea terenului aferent construcţiilor ce au făcut obiectul contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 24/12.01.2006 de BNP Cătălina Elena Veronica, în raport de documentaţiile depuse de reclamantă, adresa urmând a purta şi menţiunea pentru domnul expert de a ataşa la lucrarea ce o va întocmi, în atâtea exemplare câte părţi sunt plus un exemplar pentru instanţă, dovezile de înştiinţare a părţilor cu privire la data, locul şi orele la care urmează a culege datele necesare efectuării suplimentului la raportul de expertiză şi, de asemenea, adresa va fi însoţită de copia documentaţiei cadastrale depusă de reclamantă şi ataşată de Tribunalul Bucureşti la prezenta cauză. Prorogă discutarea cererii de majorare a onorariului provizoriu formulată de domnul expert Cucoară Cristian Constantin, după depunerea la dosar a suplimentului la raportul de expertiză topografică şi soluţionarea obiecţiunilor formulate de reclamantă la raportul de expertiză topografică. Stabileşte termen de judecată la data de 13.01.2011. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 09.12.2010.

  • Sedinta din data de 14.10.2010 la ora 9:00

    Complet: C6
  • Amânat

    DISPUNE: Amână judecarea cauzei. Se va xerocopia raportul de expertiză topografică şi se va înainta originalul împreună cu obiecţiunile formulate de reclamantă către Tribunalul Bucureşti – secţia a VI-a comercială pentru ca instanţa învestită cu soluţionarea fondului să se pronunţe asupra obiecţiunilor formulate de reclamantă la raportul de expertiză topografică. Se va comunica pârâtei un exemplar al obiecţiunilor formulate de reclamantă la raportul de expertiză topografică. Prorogă discutarea cererii de majorare a onorariului provizoriu formulată de domnul expert Cucoară Cristian Constantin, după soluţionarea obiecţiunilor formulate de reclamantă la raportul de expertiză topografică. Stabileşte termen de judecată la data de 09.12.2010. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 14.10.2010.

  • Sedinta din data de 23.09.2010 la ora 9:00

    Complet: C6
  • Amânat

    DISPUNE: Admite cererea de amânare. Amână judecarea cauzei. Se va cita reclamanta şi se va comunica acesteia un exemplar al raportului de expertiză topografică, cu menţiunea ca eventualele obiecţiuni la raportul de expertiză să fie depuse la dosarul cauzei cu cel puţin cinci zile înaintea următorului termen de judecată. Stabileşte termen de judecată la data de 14.10.2010. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 23.09.2010.

  • Sedinta din data de 18.08.2010 la ora 9:00

    Complet: V1-c
  • Amânat

    DISPUNE: Admite cererea de amânare. Amână judecarea cauzei. Dispune înaintarea cererii de reexaminare formulată de domnul expert Cucoară Cristian Constantin la serviciul de registratură pentru constituirea unui dosar separat, cu termen de judecată la data de 23.09.2010. Se va reveni cu adresă către domnul expert Cucoară Cristian Constantin cu menţiunea de a proceda la efectuarea expertizei topografice având obiectivele menţionate în încheierea pronunţată la data de 06.10.2009 de către Tribunalul Bucureşti, respectiv identificarea terenului, stabilirea întinderii şi a vecinătăţilor acestuia, identificarea construcţiilor amplasate pe teren, prin stabilirea amprentei la sol şi a poziţionării lor pe teren şi efectuarea unei schiţe, stabilirea existenţei sau inexistenţei unei suprapuneri între terenul care formează obiectul contractului de vânzare cumpărare nr. 24 din 12.01.2006 şi cel ce formează obiectul contractului de închiriere nr. 514 din 15.11.2005, cu menţiunea de a depune la dosarul cauzei, cu cel puţin 5 zile înaintea următorului termen de judecată raportul de expertiză ce urmează a fi întocmit, cu menţiunea că instanţa urmează a se pronunţa asupra cererii de majorare a onorariului după depunerea la dosar a raportului de expertiză topografică, precum şi cu menţiunea unei noi amendări în cazul neîndeplinirii obligaţiei ce îi revine. Se va cita reclamanta. Stabileşte termen de judecată la data de 23.09.2010. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 18.08.2010.

  • Sedinta din data de 17.06.2010 la ora 9:00

    Complet: C6
  • Amânat

    DISPUNE: Admite cererea de amânare. Amână judecarea cauzei. În temeiul disp. art. 1081 pct. 2 lit. c) C. pr. civ. aplică domnului expert Cucoară Cristian Constantin o amendă judiciară în cuantum de 50 lei pentru neîndeplinirea obligaţiei de a depune la dosarul cauzei raportul de expertiză în termenul stabilit. Se va comunica persoanei amendate o copie de pe încheierea de amendare cu menţiunea că poate face cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Se va emite adresă către Biroul Executări civile al Judecătoriei Mangalia pentru a îndeplini formalităţile prevăzute de lege necesare punerii în executare a amenzii judiciare aplicate. Se va reveni cu adresă către domnul expert Cucoară Cristian Constantin pentru a proceda la efectuarea expertizei topografice având obiectivele menţionate în încheierea pronunţată la data de 06.10.2009 de către Tribunalul Bucureşti, cu menţiunea că instanţa urmează a se pronunţa asupra cererii de majorare a onorariului după depunerea la dosar a raportului de expertiză, pentru a se aprecia în concret prestaţia domnului expert, precum şi cu menţiunea unei noi amendări în cazul nedepunerii la dosar a raportului de expertiză. Prorogă pronunţarea asupra cererii de majorare a onorariului formulată de domnul expert Cucoară Cristian Constantin după depunerea la dosar a raportului de expertiză topografică. Se va cita reclamanta. Stabileşte termen de judecată la data de 18.08.2010. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 17.06.2010.

  • Sedinta din data de 20.05.2010 la ora 9:00

    Complet: C6
  • Amânat

    DISPUNE: Admite cererea de amânare. Amână judecarea cauzei. Se va reveni cu adresă către domnul expert Cucoară Cristian Constantin cu menţiunea de a proceda la efectuarea expertizei topografice având obiectivele menţionate în încheierea pronunţată la data de 06.10.2009 de către Tribunalul Bucureşti, respectiv identificarea terenului, stabilirea întinderii şi a vecinătăţilor acestuia, identificarea construcţiilor amplasate pe teren, prin stabilirea amprentei la sol şi a poziţionării lor pe teren şi efectuarea unei schiţe, stabilirea existenţei sau inexistenţei unei suprapuneri între terenul care formează obiectul contractului de vânzare cumpărare nr. 24 din 12.01.2006 şi cel ce formează obiectul contractului de închiriere nr. 514 din 15.11.2005 şi cu menţiunea de a depune la dosarul cauzei, cu cel puţin 5 zile înaintea următorului termen de judecată, raportul de expertiză ce urmează a fi întocmit. Se va cita reclamanta. Stabileşte termen de judecată la data de 17.06.2010. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 20.05.2010.

  • Sedinta din data de 22.04.2010 la ora 9:00

    Complet: C6
  • Amânat

    DISPUNE: Admite cererea de amânare. Amână judecarea cauzei. Se va reveni cu adresă către domnul expert Cucoară Cristian Constantin şi cu menţiunea de a proceda la efectuarea expertizei topografice având obiectivele menţionate în încheierea pronunţată la data de 06.10.2009 de către Tribunalul Bucureşti, respectiv identificarea terenului, stabilirea întinderii şi a vecinătăţilor acestuia, identificarea construcţiilor amplasate pe teren, prin stabilirea amprentei la sol şi a poziţionării lor pe teren şi efectuarea unei schiţe, stabilirea existenţei sau inexistenţei unei suprapuneri între terenul care formează obiectul contractului de vânzare cumpărare nr. 24 din 12.01.2006 şi cel ce formează obiectul contractului de închiriere nr. 514 din 15.11.2005 şi cu menţiunea de a depune la dosarul cauzei, cu cel puţin 5 zile înaintea următorului termen de judecată, raportul de expertiză ce urmează a fi întocmit. Se va cita reclamanta. Stabileşte termen de judecată la data de 20.05.2010. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 22.04.2010.

  • Sedinta din data de 01.04.2010 la ora 9:00

    Complet: C6
  • Amânat

    DISPUNE: Admite cererile de amânare. Amână judecarea cauzei. Se va reveni cu adresă către domnul expert Cucoară Cristian Constantin şi cu menţiunea de a proceda la efectuarea expertizei topografice având obiectivele menţionate în încheierea pronunţată la data de 06.10.2009 de către Tribunalul Bucureşti, respectiv identificarea terenului, stabilirea întinderii şi a vecinătăţilor acestuia, identificarea construcţiilor amplasate pe teren, prin stabilirea amprentei la sol şi a poziţionării lor pe teren şi efectuarea unei schiţe, stabilirea existenţei sau inexistenţei unei suprapuneri între terenul care formează obiectul contractului de vânzare cumpărare nr. 24 din 12.01.2006 şi cel ce formează obiectul contractului de închiriere nr. 514 din 15.11.2005 şi cu menţiunea de a depune la dosarul cauzei, cu cel puţin 5 zile înaintea următorului termen de judecată, raportul de expertiză ce urmează a fi întocmit. Se va cita reclamanta. Stabileşte termen de judecată la data de 22.04.2010. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 01.04.2010.

  • Sedinta din data de 04.03.2010 la ora 9:00

    Complet: C6
  • Amânat

    DISPUNE: Admite cererile de amânare. Amână judecarea cauzei. Se va reveni cu adresă către domnul expert Cucoară Cristian Constantin şi cu menţiunea de a proceda la efectuarea expertizei topografice având obiectivele menţionate în încheierea pronunţată la data de 06.10.2009 de către Tribunalul Bucureşti, respectiv identificarea terenului, stabilirea întinderii şi a vecinătăţilor acestuia, identificarea construcţiilor amplasate pe teren, prin stabilirea amprentei la sol şi a poziţionării lor pe teren şi efectuarea unei schiţe, stabilirea existenţei sau inexistenţei unei suprapuneri între terenul care formează obiectul contractului de vânzare cumpărare nr. 24 din 12.01.2006 şi cel ce formează obiectul contractului de închiriere nr. 514 din 15.11.2005 şi cu menţiunea de a depune la dosarul cauzei, cu cel puţin 5 zile înaintea următorului termen de judecată, raportul de expertiză ce urmează a fi întocmit. Se va cita reclamanta. Stabileşte termen de judecată la data de 01.04.2010. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 04.03.2010.

  • Sedinta din data de 21.01.2010 la ora 9:00

    Complet: C6
  • Amânat

    DISPUNE: Amână judecarea cauzei. Se vor emite adrese către Biroul Local de expertize tehnice judiciare Constanţa pentru a aduce la cunoştinţă numirea expertului Cucoară Cristian Constantin şi către domnul expert, cu menţiunea pentru acesta din urmă de a proceda la efectuarea expertizei topografice având obiectivele menţionate în încheierea pronunţată la data de 06.10.2009 de către Tribunalul Bucureşti, respectiv identificarea terenului, stabilirea întinderii şi a vecinătăţilor acestuia, identificarea construcţiilor amplasate pe teren, prin stabilirea amprentei la sol şi a poziţionării lor pe teren şi efectuarea unei schiţe, stabilirea existenţei sau inexistenţei unei suprapuneri între terenul care formează obiectul contractului de vânzare cumpărare nr. 24 din 12.01.2006 şi cel ce formează obiectul contractului de închiriere nr. 514 din 15.11.2005 şi cu menţiunea de a depune la dosarul cauzei, cu cel puţin 5 zile înaintea următorului termen de judecată, raportul de expertiză ce urmează a fi întocmit. Se va cita reclamanta. Stabileşte termen de judecată la data de 04.03.2010. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 21.01.2010.

  • Sedinta din data de 03.12.2009 la ora 9:00

    Complet: C6
  • Amânat

    ÎNCHEIERE În vederea administrării prin comisie rogatorie a probei cu expertiză topografică, instanţa dispune: se va cita reclamanta cu menţiunea de a face dovada achitării onorariului provizoriu în sumă de 500 lei stabilit de instanţă în sarcina sa şi pune în vedere reprezentantului convenţional al pârâtei să facă dovada achitării onorariului provizoriu în sumă de 500 lei. După achitarea de către părţi a onorariului în sumă totală de 1000 lei se vor emite adrese către Biroul Local de expertize tehnice judiciare Constanţa şi către expertul topograf desemnat în cauză.

Flux dosar


Actualizare GRPD