S* P******* S**
CreditorS* P******* S** - P**** D* L****
CreditorS* 4 C***** S**
DebitorS* 4 C***** S** - P*** L********* L** G*** R*********** I****
Debitor ADMINISTRATOR JUDICIARB**** T*********** S** S******** S******
CreditorFaţă de înscrisurile depuse la dosar, pentru a curge termenul în care creditorii pot contesta raportul final, îi va pune în vedere lichidatorului judiciar să facă dovada comunicării către creditori a raportului final şi a publicării acestuia în Buletinul procedurilor de insolvenţă, urmând a proroga discuţiile asupra cererii de antrenare a răspunderii materiale şi asupra propunerii de închidere a procedurii pentru termenul de judecată viitor. Faţă de dispoziţiile art. 255 alin. 1 din Legea nr. 7/2011 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 287/2008 privind Codul civil, respectiv modificările aduse art. 35 alin. 2 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, prin art. 215 din aceeaşi lege, văzând şi Hotărârea nr. 61/28 septembrie 2011 a Colegiului de conducere a Tribunalul Suceava, va dispune transferul cauzei la Secţia civilă a Tribunalului Suceava.
Considerând întemeiată cererea lichidatorului judiciar, pentru a-i da acestuia posibilitatea să depună raportul asupra fondurilor obţinute, planul de distribuire a sumei de 3.400 lei şi raportul final, va fixa un nou termen de continuare a procedurii, urmând a proroga discuţiile asupra cererii de antrenare a răspunderii materiale pentru termenul de judecată viitor.
Faţă de înscrisurile depuse la dosar, va lua act de hotărârea adunării creditorilor, cuprinsă în procesul verbal al adunării creditorilor nr. 1480/5.05.2011, prin care : a fost aprobat raportul de evaluare a autoutilitarei Mercedes; a fost aprobată vânzarea directă a acestui activ; a fost aprobat regulamentul de vânzare şi va dispune efectuarea vânzării. Considerând întemeiată cererea lichidatorului judiciar, pentru a-i da acestuia posibilitatea să depună raportul asupra fondurilor obţinute şi planul de distribuire a sumei de 3.400 lei, va fixa un nou termen de continuare a procedurii, urmând a proroga discuţiile asupra cererii de antrenare a răspunderii materiale pentru termenul de judecată viitor.
Faţă de înscrisurile depuse la dosar, va dispune : înaintarea plângerii penale Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru competentă soluţionare; introducerea în cauză, în calitate de pârâţi, a numiţilor Puşcaşu Mihaela şi Puşcaşu Lucian Florin, ambii cu domiciliul în Municipiul Suceava, str. Vasile Lupu nr. 7, Jud. Suceava, urmând a proroga discuţiile asupra cererii de antrenare a răspunderii materiale pentru termenul de judecată viitor. Considerând întemeiată cererea lichidatorului judiciar, pentru a-i da acestuia posibilitatea să definitiveze raportul de evaluare a autoutilitarei „MERCEDES” şi să efectueze operaţiunile de valorificare a acestuia, va fixa un nou termen de continuare a procedurii.
Faţă de precizările reprezentantului lichidatorului judiciar, va lua act de schimbarea sediului practicianului în insolvenţă şi va dispune rectificarea citativului şi comunicarea tuturor actelor de procedură la noua adresă a acestuia. Faţă de înscrisurile depuse la dosar, va lua act de hotărârea adunării creditorilor, cuprinsă în procesul verbal al adunării creditorilor nr. 1576/3.12.2010, prin care a fost aprobat raportul de evaluare a bunurilor debitorului, nr. 2875/29.11.2010, întocmit de SC REVAL SRL Suceava; a fost aprobată recomandarea comitetului creditorilor privind vânzarea directă în bloc a bunurilor către cea mai mare ofertă primită, conform regulamentului de vânzare; a fost aprobat regulamentul de vânzare a bunurilor debitorului; s-a decis formularea cererii de antrenare a răspunderii materiale a foştilor administratori ai debitorului, precum şi a unei plângeri penale împotriva numitului Puşcaşu Florin, în calitate de mandatar al administratorului debitorului şi va dispune efectuarea vânzării. Considerând întemeiată cererea lichidatorului judiciar, pentru a-i da acestuia posibilitatea să identifice activele debitorului, va fixa un nou termen de continuare a procedurii.
Faţă de înscrisurile depuse la dosar, va lua act de hotărârea adunării creditorilor, cuprinsă în procesul verbal al adunării creditorilor nr. 994/8.10.2010, prin care a fost confirmat lichidatorul judiciar, cu un onorariu lunar în cuantum de 1.500 lei şi un procent de 7 % din sumele obţinute din recuperări de creanţe şi valorificări de bunuri. Faţă de împrejurarea că termenul limită până la care tabelul suplimentar al creanţelor putea fi contestat a expirat, constată că nu s-au formulat contestaţii împotriva creanţelor născute în cursul procedurii, motiv pentru care îi va da dispoziţie lichidatorului judiciar să întocmească tabelul definitiv consolidat al creanţelor. Considerând întemeiată cererea lichidatorului judiciar, pentru a-i da acestuia posibilitatea să identifice activele debitorului, va fixa un nou termen de continuare a procedurii.
Aprobă raportul administratorului judiciar LEX GRUP REORGANIZARE IPURL, cu sediul în Suceava, str. Alexandru cel Bun nr. 28, Bl. H 1, sc. B, ap. 1, jud. Suceava. În temeiul dispoziţiilor art. 107 alin. 1 lit. A-c şi B din Legea nr. 85/2006, dispune deschiderea procedurii de faliment a debitorului S* 4 C***** S** SUCEAVA, cu sediul în Calea Unirii nr. 35, etaj 1, camera 4, jud. Suceava, cod de identificare fiscală 18963941, număr de ordine în registrul comerţului J33/1077/2006. În temeiul art. 107 alin. 2 din Legea privind procedura insolvenţei, desemnează lichidator judiciar pe practicianul în insolvenţă LEX GRUP REORGANIZARE IPURL, cu sediul în Suceava, str. Alexandru cel Bun nr. 28, Bl. H 1, sc. B, ap. 1, jud. Suceava, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 25 din Legea nr. 85/2006, cu un onorariu provizoriu de 2.000 lei. Pune în vedere ca la prima adunare generală a creditorilor să supună spre aprobare confirmarea sa şi comisionul de administrare. În temeiul art. 107 alin. 2 din Legea privind procedura insolvenţei dispune dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Fixează termen maxim de predare a gestiunii către lichidator, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate după deschiderea procedurii, în termen de 10 zile de la notificare. Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorului şi Oficiului registrului comerţului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru efectuarea menţiunii, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Fixează termenul limită pentru depunerea cererilor creanţelor născute în cursul procedurii la 12 octombrie 2010. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor născute în cursul procedurii, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului suplimentar al creanţelor la 2 noiembrie 2010. Fixează termenul pentru depunerea contestaţiilor la creanţele născute în cursul procedurii la 9 noiembrie 2010. Fixează termenul pentru soluţionarea contestaţiilor la creanţele născute în cursul procedurii la 16 noiembrie 2010. Fixează termenul limită pentru întocmirea şi afişarea tabelului definitiv consolidat al creanţelor la 30 noiembrie 2010. În temeiul art. 113 din Legea privind procedura insolvenţei, dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare. Fixează termen pentru continuarea procedurii la data de 16 noiembrie 2010, ora 900, dată pentru care va fi repetată procedura de citare a părţilor care nu au termen în cunoştinţă. Definitivă şi executorie. Cu drept de recurs în termen de 7 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 31 august 2010.
Faţă de înscrisurile depuse la dosar, va lua act de hotărârea adunării generale extraordinare a asociaţilor debitoarei, cuprinsă în procesul verbal nr. 7576/8.04.2010, prin care a fost desemnat administratorul special al debitoarei, în persoana numitului Puşcaşu Lucian Florin. Considerând întemeiată cererea administratorului judiciar, pentru a-i da acestuia posibilitatea să analizeze documentele contabile ale debitoarei, va fixa un nou termen de continuare a procedurii şi îi va da dispoziţie să analizeze cererile de creanţă formulate de SC ANTALIS SA şi SC MOTORACTIVE IFN SA şi să depună o informare în acest sens.
Considerând întemeiată cererea administratorului judiciar, pentru a-i da acestuia posibilitatea să depună tabelul definitiv rectificat al creanţelor şi să intre în posesia documentelor debitoarei, îi va acorda termenul solicitat şi îi va da dispoziţie să depună o informare privind stadiul procedurii.
Faţă de înscrisurile depuse la dosar, va lua act de hotărârea adunării creditorilor din data de 18 ianuarie 2010, prin care a fost desemnat comitetul creditorilor (SC ELECTRO SIRAMA SRL – preşedinte; Direcţia Generală a Finanţelor Publice Suceava – membru; S* P******* S** – membru) şi a fost confirmat administratorul judiciar, cu un onorariu lunar de 1.500 lei. Considerând întemeiată cererea administratorului judiciar, pentru a-i da acestuia posibilitatea să identifice activele debitoarei, îi va acorda termenul solicitat. Faţă de împrejurarea că termenul limită până la care tabelul preliminar al creanţelor putea fi contestat a fost depăşit, constată că nu s-au formulat contestaţii împotriva acestuia şi îi va da dispoziţie administratorului judiciar să întocmească tabelul definitiv al creanţelor şi să depună raportul asupra cauzelor şi împrejurărilor care au condus la apariţia stării de insolvenţă a debitoarei.
Admite cererea privind îndreptarea erorii materiale strecurată în dispozitivul sentinţei comerciale nr. 861/27 octombrie 2009 (pronunţată de Tribunalul Suceava – Secţia comercială, de contencios administrativ şi fiscal, prin judecător sindic, în dosar nr. 5196/86/2009). În temeiul art. 281 Cod procedură civilă, îndreaptă eroarea materială strecurată în dispozitivul sentinţei comerciale nr. 861/27 octombrie 2009, pronunţată de Tribunalul Suceava – Secţia comercială, de contencios administrativ şi fiscal, prin judecător sindic, în dosar nr. 5196/86/2009, în sensul că : Alineatul 13, în loc de „Fixează data şedinţei adunării creditorilor la data de 16 decembrie 2009, ora 1000, la sediul administratorului judiciar şi convoacă creditorii debitoarei, prilej cu care se va pune în discuţie confirmarea numirii acestuia şi onorariul provizoriu” va avea următorul cuprins : „Fixează data şedinţei adunării creditorilor la data de 18 ianuarie 2010, ora 1000, la sediul administratorului judiciar şi convoacă creditorii debitoarei, prilej cu care se va pune în discuţie confirmarea numirii acestuia şi onorariul provizoriu”. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei. Îndreptarea se va face în toate exemplarele hotărârii şi face parte integrantă din aceasta. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare. Cercetată în şedinţa camerei de consiliu şi pronunţată în şedinţa publică, azi, 13 noiembrie 2009.
Admite cererea formulată de creditorul S* P******* S** BUCUREŞTI, cu sediul în Şoseaua Mihai Bravu nr. 174, sector 2. În temeiul art. 33 alin. 6 din Legea privind procedura insolvenţei, dispune deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva debitoarei S* 4 C***** S** SUCEAVA, cu sediul în Calea Unirii nr. 35, etaj 1, camera 4, jud. Suceava, cod de identificare fiscală 18963941, număr de ordine în registrul comerţului J33/1077/2006. În temeiul art. 34 din Legea privind procedura insolvenţei, desemnează în calitate de administrator judiciar provizoriu pe practicianul în insolvenţă CABINET DE INSOLVENŢĂ „BEJINARU IONUŢ RICHARD”, cu sediul în Suceava, str. Alexandru cel Bun nr. 28, Bl. H 1, sc. B, ap. 1, jud. Suceava, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 20 din lege, cu un onorariu provizoriu de 1.500 lei. Stabileşte în sarcina debitoarei obligaţia de a depune la dosarul cauzei actele şi informaţiile prevăzute de art. 28 alin. 1 din Legea nr. 85/2006, în termen de 10 zile de la deschiderea procedurii. În temeiul art. 61 din Legea nr. 85/2006, dispune notificarea deschiderii procedurii debitoarei, asociaţilor, acţionarilor, creditorilor şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Suceava, prin Buletinul procedurilor de insolvenţă, în vederea efectuării menţiunii în temeiul art. 61 din Legea privind procedura de insolvenţă, precum şi tuturor băncilor unde debitoarea are deschise conturi. Dispune indisponibilizarea părţilor sociale în registrul special de evidenţă. Stabileşte în sarcina debitoarei obligaţia de a pune la dispoziţia administratorului judiciar toate informaţiile cerute cu privire la activitatea debitoarei, precum şi lista cuprinzând părţile şi transferurilor patrimoniale efectuate în cele 120 de zile anterioare deschiderii procedurii. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitoarea are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără ordinul judecătorului sindic sau al administratorului judiciar, sub sancţiunea prevăzută de art. 48 alin. 2 din Legea nr. 85/2006, obligaţia de notificare revenind administratorului judiciar. Stabileşte în sarcina administratorului judiciar obligaţia de a depune la dosar un raport asupra cauzelor şi împrejurărilor care au dus la apariţia stării de insolvenţă a debitoarei, cu menţionarea persoanelor cărora le-ar fi imputabilă, conform prevederilor art. 59 din Legea nr. 85/2006, până la data de 18 decembrie 2009. Fixează termenul limită pentru depunerea creanţelor la 11 decembrie 2009. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la 11 ianuarie 2010. Fixează termenul pentru soluţionarea eventualelor contestaţii la 26 ianuarie 2010 şi pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor la 29 ianuarie 2010. Fixează data şedinţei adunării creditorilor la data de 16 decembrie 2009, ora 1000, la sediul administratorului judiciar şi convoacă creditorii debitoarei, prilej cu care se va pune în discuţie confirmarea numirii acestuia şi onorariul provizoriu. Dispune trimiterea notificărilor arătate mai sus către toţi creditorii, de către administratorul judiciar numit în prezenta cauză. În temeiul art. 4 din Legea privind procedura insolvenţei, dispune deschiderea de către debitor a unui cont bancar, din care vor fi suportate cheltuielile aferente procedurii, în termen de două zile de la notificarea deschiderii procedurii. În caz de neîndeplinire a atribuţiei, contul va fi deschis de către administratorul judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar. Dispune în sarcina administratorului judiciar obligaţia de a depune rapoarte privind modul de îndeplinire a atribuţiilor sale, cu justificarea cheltuielilor, la fiecare termen de continuare a procedurii, potrivit art. 21 alin. 1 din Legea nr. 85/2006. Dispune în sarcina administratorului judiciar obligaţia de a depune la dosarul cauzei raportul prevăzut de art. 54 din Legea nr. 85/2006, în termen de maximum 30 de zile de la data desemnării sale, cu obligaţia de a notifica creditoarea şi debitoarea în cazul formulării unei propuneri de trecere a debitoarei în faliment în procedura simplificată. Fixează termen pentru continuarea procedurii la 26 ianuarie 2010, ora 900, dată pentru care va fi repetată procedura de citare a părţilor care nu au termen în cunoştinţă. Definitivă şi executorie. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 27 octombrie 2009.